Karkkipäivä
Karkkipäivä

Luomiväritarinoita

Tein helmikuussa postauksen suosikkiluomiväreistäni, joita en kuitenkaan kuvien lisäksi sen kummemmin esitellyt. Kommenteissa toivottiin, että olisin kertonut lemppareistani enemmänkin. Koska tykkään jaaritella luomiväreistäni, niin päätin sitten tehdä pienen ”luomiväritarinoita”-sarjan. :) Sarjan osat ovat pieniä ”suupaloja” muiden postausten lomassa, ja niissä kerron lyhyesti, miksi juuri nämä valitut ovat lempiluomivärejäni.

Suosikit1

L’oreal-triot Golden Green ja Beige Pink. Mikä viehättää?

Arkistoni kertoo, että olen ostanut kaksikon joulukuussa 2006. Nämä ovat helppoja arkipaletteja, joiden väriharmonia toimii täydellisesti eikä niillä vain voi epäonnistua.

Golden Greenissä on tumma oliivinvihreä, kultainen khaki ja kalpea vaaleanvihreä. Beige Pinkissä on ruosteenruskea, hillitty vaaleanpunainen ja hohtava nuderoosa. Sävyt ovat neutraaleja, mutta kuitenkin jotain muuta kuin perusruskeaa. Etenkin Beige Pink -paletti korostaa silmieni väriä todella hyvin. Olen aina tyytyväinen tulokseen, kun teen näillä meikin.

Palettien sävyt ovat hyvälaatuisia lukuunottamatta Beige Pinkin hohtavaa roosaa, joka on hileinen ja rapisee. Teen paleteilla aina samanlaiset meikit. Golden Greenillä oliivinvihreää ripsirajaan, khakia loppuluomelle ja vaaleanvihreää kulmaluulle ja Beige Pinkillä roosaa liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle, vaaleanpunaista luomivakoon ja ruosteenruskeaa ulkonurkkaan. Näillä pikkuisilla ei ole tarkoitus leikkiä tai tehdä mitään ”taidemeikkejä”. Nämä ovat luotettavat perusmeikkikaverit! :)

Golden Green ”in action” mm. tässä postauksessa: Tutorial: Light Smoky Green. Beige Pink puolestaan ei taida näkyä yhdessäkään blogimeikissä.

Kommentit (12)

 1. ella

  En muista, toivoinko ”luomivärijaarituksia” ääneen, mutta juttusarja kuulostaa mukavalta ja juuri sellaiselta, jota haluaisin lukea :) Tuo, millaiseen meikkiin kutakin luomiväriä käytät, on eritoten hyödyllinen tieto tällaiselle meikkiamatöörille. Kiitos!

 2. Stella

  Mahtavaa lukea arvosteluja L’Oréalin trioista, oon jo pitkään miettinyt parin paletin hankkimista mutta nyt sait mut innostumaan roosasta. Luulin aina että se saisi aikaan itkuisen näköiset silmät..

  • Sanni

   Ikävä kyllä tuota Beige Pink -trioa ei enää saa (ainakaan Suomen valikoimasta).

 3. Charming Nails

  Höh, mä luulin että tulisi pidempi postaus ;P mä tykkään meikkijaaritteluista :)

 4. Raspberry

  Ois kiva saada siit pinkistä joku kuva ku oot laittanu sitä :)

 5. Pupupupu

  Tosi kiva että kirjoitat näistä! Mä rakastan näitä luomiväritarinoita, kun omistanikin muistan aina mistä ja miksi olen minkäkin ostanut :)

 6. Milla

  Olen itse nuuskinut ja katsellut ”sillä silmällä” noita Lorkun trioja, mutta jotenkin en ole uskaltanut ostaa mitään. Kun olen väreiltäni tällainen ”talvi” (kylmä/neutraali), niin jotenkin en ole löytänyt mitään sellaista noista Lorkun trioista, joka olisi passannut. Kun silmien väriin ei taas tuo vaalea vihreäkään oikein mene. Kun tulisi joku sellainen harmaanvioletinkukeltava, niin ostaisin heti! :D Tosin mun pitäisi kyllä yrittää pois tuosta harmaasta… Jonkinsortin harmaa-kausi meneillään. Iuh.

 7. Anu

  Mäkin odottelin paljon pidempää postausta, niitä on kiva lukea ^-^ Näyttää tosi vaaleilta noi värit, onko oikeasti, vai onko kamera vain syönyt niitä värejä?
  Kivan näköiset paletit muuten, vaikka itse oon tummempien ystävä. ^-^

  ANU / http://anunmeikkiblogi.blogspot.com/

  • Sanni

   Kyllä nuo värit minusta aika oikeanlaisilta kuvassa näyttää. Eihän paleteissa olekaan kuin kaksi tummempaa sävyä; oliivinvihreä ja ruosteenruskea.

 8. milipili

  Annoin äidille tuon Baige Pink:ini ja se tykkää käyttää kahta alimmaista sävyä aika paljon. Voidemaisen pohjustajan kanssa se karheakin sävy toimii ihan kivasti.

 9. Nirppu

  Mulla on myös noita L’Orealin kolmikkoja se miljoona erilaista, tai no, ehkä jotain 10-15. Olin yhdessä vaiheessa aivan koukussa niihin niiden helppouden takia, ja vielä nykyäänkin tulee varsinkin kiireisinä aamuina pikasudittua simppelit silmämeikit niillä :)

  • Sanni

   Joo, ne olivat kyllä mahtavia ”collectibleja”! ^_^ Tosi harmi että menivät muuttamaan ne pakkaukset. Nyt ne ei houkuta enää ollenkaan (tai ehkä parempi vaan lompakolle).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.