Luokkaretkellä

Olimme lauantaina Indiedaysin ”luokkaretkellä”. Olipas muuten hauska päivä. Käyn aniharvoin missään bloggaajatapaamisissa tai -tilaisuuksissa, ja silloin kun käyn niin tunnen usein itseni vähän ulkopuoliseksi, mutta eilinen oli niin mukava että haluan jakaa sen teidän kanssanne.

Luokkaretki1

Lähdimme bussilla salaisuutena pidettyyn kohteeseen, ja saavuimme…. Porvooseen. :)

Pidimme piknik-kokouksen joen rannassa. Onhan tämä nyt kivempaa kuin istua jossain toimistossa tai hotellin kabinetissa!

Luokkaretki2

Kun ruokatarjoilut valmistuivat, kaikki ryntäsivät ottamaan kuvia. ^_^ Niin tyypillistä bloggaajakäyttäytymistä. Ja itsehän olin myös mukana räpsimässä. :P

(Mistä tunnistaa bloggaajan? Hän kaivaa kameraa esiin oli sitten tilaamassa lattea, sovittamassa paitaa pukukopissa tai kokeilemassa huulipunaa käsivarteen :D))

Luokkaretki3

Luokkaretki4

Ihanan Sofién seurassa. Sofién blogi on muuten yksi suosikkejani Indiedaysissa.

Meikki_25052013

Tästä tietää että kesä on tuloillaan – Sanni siirtyy pelkkiin rajausmeikkeihin. Tämä on viime vuosina ollut lempparimeikkityylini kesäaikaan, ja mielellään juuri näin eli kahdella eri sävyllä toteutettuna. Tässä meikissä Make Up For Everin Aqua Linerit sävyissä #4 Diamond Lagoon Green ja #14 Diamond Multicolor Black. Tarkempaa esittelyä tulossa myöhemmin.

Luokkaretki6

Aurinko…!!!

Kun kokousasiat oli puitu, levätty auringossa ja osan käyskenneltyä Porvoon vanhan kaupungin tunnelmallisilla kaduilla, siirryimme Haikon kartanoon.

Luokkaretki12

Olin Haikossa ensimmäistä kertaa. Upea paikka!

Luokkaretki8

Söimme hyvän illallisen. Olin liikuttunut kun minulle oli järjestetty juustoja makean jälkiruoan sijaan. <3

Luokkaretki9

Keskustelu kävi vilkkaana.

Luokkaretki10

Janne ja tytöt ihailevat peilikuviaan….. vai jotain muuta…? :)

Luokkaretki11

Paluumatkalla Helsinkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esa Suurion ottama virallinen ryhmäkuva. :) Mun pään päällä voisi olla neonkyltti: ”Kuka joukosta ei ole muoti/tyylibloggaaja”? :D Voi meikäläistä ikuisissa Henkkamaukan trikoopaidoissaan…. (mutkun mää rakaaaastan niitä….!!)

.

Edellisestä luokkaretkestä olikin vierähtänyt jo toistakymmentä vuotta. Ja samalla on todettava, että Porvoossa pitäisi kyllä käydä useamminkin…! Ihana paikka.

*

Tälle päivälle on muuten tulossa vielä hiustuotepostaus! ;) Ihan vain jos joku oli että ”Huokaus, ei mitään piknikjuttuja pliis….” :)

Kommentit (6)
  1. Pystyisköhän tän kissaeläimen naamakuvioista saada tehtyä meikin? Tuli vain mieleen :)

    http://dolan.naurunappula.com/screen/7d/be/7dbe2a37aebfa0da/0/977777.jpg

    Kivanoloinen luokkaretki!

      1. Noita leopardikuvioisia yläluomia olenkin jo nähnyt, mutta mietin jotain toisenlaista toteutusta. Ja ko. kissan nenänvärisiä huulia.. :)

  2. Uino pirteen näköisenä bussissa ! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *