Lumikuningatar kävi täällä

Kävelyllä tänään lempireitilläni Strandpromenadilla Maarianhaminassa. Talven kauneimpia päiviä.

MH210118_IMG_4531

MH210118_IMG_4537

MH210118_IMG_4553

MH210118_IMG_9243

MH210118_IMG_9271

MH210118_IMG_9291

MH210118_IMG_4589

MH210118_IMG_4577

MH210118_IMG_4593

Kommentit (16)
 1. Kauniita kuvia!
  Mietin voisitko mahdollisesti joskus tehdä postauksen entisen hiilarielämäsi kulmakivistä ja siitä, kaipaatko nykyään joitakin tiettyjä ruokavaliosi ulkopuolisia tuotteita. :)

  1. Mietin voisitko mahdollisesti joskus tehdä postauksen entisen hiilarielämäsi kulmakivistä

   Hei Nimetön! Tämän tyyppinen postaus on jo olemassa, kirjoitus, jossa pohdiskelin ruokaremontin vaikutuksia elämääni.

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/ajatuksia-ruokaremontista/

   Jutussa kerron myös tarkkaan miten söin ennen, jutun lopussa on ”Sannin ruokavalio ennen” ja ”Sannin ruokavalio nyt” vertailutaulukko ^_^ :D (Huomaa että tykkään kaikenlaisista taulukoista ja tarkoista vertailuista…. ^_^)

   En kaipaa oikeastaan mitään ruokavalioni ulkopuolisia tuotteita, olen ollut vailla perusviljatuotteita ja sokeria niin pitkään että kroppa ja mieli ovat täysin tottuneet niistä pois. On jännää miten entisistä riippuvuuden aiheuttajista voi tosiaan päästä pois niin ettei kroppa oikein enää ”muistakaan” niitä vaan haluaa muita vaihtoehtoja. Eniten minua hämmästyttää pastanhimon totaalinen katoaminen – vaikka nykyään on tarjolla fantastisen hyviä viljattomia pastavaihtoehtoja kuten papupastaa, syön niitä aniharvoin koska minun ei vain enää tee mieli pastaruokia. Puolen vuoden välein havahdun siihen, että papupastat keittiöni kaapeissa ehtivät mennä vanhaksi kun syön niitä niin harvoin.

   No, kaurapuuro on ainoa runsashiilihydraattinen ruoka jota minun rehellisesti tekee välillä mieli ja sitä kyllä syön silloin kun tulee ”puurokohtaus” :) <3 Tämäkin ihan hassu juttu, ottaen huomioon että ennen ruokavaliomuutostani en koskaan syönyt kaurapuuroa…! :D Mieltymys on siis tullut vasta vhh:n myötä, tosi hassua :)

   1. Voi miten ilahduin näin pitkästä, paneutuvasta ja lukijaystävällisestä vastauksesta :)
    Luenpa tuon aiemmman postauksen!
    Loistavaa alkanutta viikkoa sinulle, Sanni!

    1. Samoin sinulle :) Mukavaa että saatoin ilahduttaa ^_^

 2. Oi! Niin kaunista. Eilen olisi pitänyt kyllä olla kamera mukana, mutta en ottanut, kun olin juoksemalla liikenteessä. Oli varmaan yksi talven kauneimpia päiviä. Mutta ei minun kuvissa olisi siltikään ollut merta eikä laivaa.

  Ja muuten, oikeanvärinen kaulahuivi! :)

  1. Ja muuten, oikeanvärinen kaulahuivi! :)

   Se on ihana <3 Ja se on muuten Boliviasta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *