Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lumenen meikkiuudistus: Chic & Lux

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5532

Viime syksynä startanneen brändiuudistuksensa mukaisesti Lumene uusii myös meikkikokoelmansa.

Valikoima tulee uudistumaan kauttaaltaan mutta asteittain, esimerkiksi meikkivoiteet ovat tällä hetkellä vielä vanhasta kokoelmasta tuttuja.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5472

Olin viime keskiviikkona Lumenen uusien meikkien lanseeraustilaisuudessa. Yhdellä sanalla summattuna ainakin kokoelman valkoiseen ja hopeaan rakentuva, huomattavasti aiempaa hienostuneempi visuaalinen ilme on wow.

Luomivärifriikille myös uudet viiden sävyn luomiväripaletit ovat erittäin wow, koostumukset ovat mielestäni kokeneet totaaliuudistuksen ja pidän myös aiempaa monipuolisemmista, kiinnostavista sävykokonaisuuksista. Mattaisten koostumusten ystäville uudistus ei liene mieleinen; palettien koostumukset ovat helmiäisvoittoisia mattaisten sävyjen jäädessä selvään vähemmistöön. Osa hohtavista sävyistä on hohtavuudeltaan jopa metallisia ja reilusti kimaltavia.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5435

Visuaalisen ilmeen wow!-vaikutelman ja muutaman testatun uutuustuotteen vakuuttavan laadun ohella mieleen jäi vahvimpana uusien sarjojen nimisekamelska.

Kuulun niihin kuluttajiin (ja ammattilaisiin) joiden mielestä asiat täytyy tarjota kuluttajalle mahdollisimman helposti ja loogisesti omaksuttavassa muodossa, ärryn monimutkaistamisesta ja nimikoristeilla pelleilyyn (tyyliin: Cleansing Cream -> ”Ultra-Moisturising and Soothing Antioxidant Anti-Age Foaming Cleansing Creme”). Lumenella nyt ei ihan olla menty tällaiseen, älkää pelästykö, mutta meikkikokoelma on mielestäni jaettu vähän turhan monen nimekkeen alle. Kuulostaa hyvälle ja näyttää tyylikkäälle paperilla mutta ei toimi käytännössä, kuluttaja menee vain sekaisin moisesta. Minäkin menin jo.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5427

Lumene-meikit on nyt jaettu kahteen linjaan; ylellisempään (ja kalliimpaan) Nordic Lux –sarjaan ja päivittäisvärikosmetiikasta koostuvaan edullisempaan Nordic Chic –sarjaan. Nordic Lux puolestaan jakaantuu vielä kolmeen sarjaan; Nordic Noir –silmämeikkeihin, Nordic Nude –kasvomeikkeihin ja Nordic Seduction –huulimeikkeihin.

Nordic Chic vastaa tyylillisesti Lumenen vanhaa meikkikokoelmaa Luxin ollessa uusi premium-sarja.

Lumene-asiakas voi nyt ostaa huulipunan Chic- tai Seduction –sarjasta, ja maksaa siitä joko 10,90€ tai 21,90€ (Nordic Seduction matta-huulipuna). Mielenkiintoisesti, Lumenen uuden jaon mukaan huulikiilto kuuluu nyt kalliimmalle Lux-puolelle ja huuliöljy edullisempaan Chic-perheeseen. Muistaakseni Lumenen huulikiillot ovat olleet ennen jotain 10-11 euron hintaluokkaa, nyt ne maksavat 17,50€. Huulikiilto on jotenkin niin perustuote että olisin odottanut sen kuuluvan Chicin puolelle.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5465
Lumene-lähettiläs Mariela Sarkima demonstroi päivämeikin muutosta iltalookkiin Nordic Noir smoky-paletilla.

Meikkivoiteiden sijoittuminen uudessa sarjajaossa jäi vähän epäselväksi. Lehdistötiedotteessa meikkivoiteet mainitaan vain Luxin (Nordic Nude –alasarja) yhteydessä, mutta odottaisin, että meikkivoiteen kaltainen perusmeikkituote löytyisi myös edullisemman päivittäiskosmetiikkasarjan puolelta. Hintapolitiikka varmaan viimeistään kertoo, millä puolella meikkivoiteet seisovat.

En myöskään päässyt ihan selvyyteen säilytetäänkö valikoimassa joitain suurimmista kestohittituotteista kuten CC-meikkivoide, se selviää lähitulevaisuudessa.

Edit. Sain meikkivoideasiaan tänään lisävalaistusta. Lumenen Iina Väre kertoo viestissään: ”Lumene-meikkivoiteet Blur, Glow ja CC ovat käyneet läpi jo kevyen uudistuksen viime marraskuussa, jonka myötä tuotteet saivat huomattavasti lisää sävyjä valikoimaan. Samalla pakkauksia uudistettiin brändimme mukaisiksi. Meikkivoiteemme ovat laadukkaita ja pidettyjä, minkä vuoksi säilytämme nämä toistaiseksi valikoimassamme. Tämä siis helpotuksena kaikille CC-faneille!”

Lisäksi Väre kertoi, että meikkivoiteet ja Invisible Illumination eivät kuulu Lux-sarjaan.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5453

Meikkivoiteiden ollessa edelleen ”vanhoja tuttuja”, viime viikon lanseeraustilaisuus keskittyi esittelemään varsinaisia uutuuksia kuten luomivärejä, poskipunia, huulipunia ja rajauskyniä.

Maskarapuolella huomattavin uusi perheenjäsen on Nordic Secret Volume Lash Primer, ripsarin pohjustaja.

Lumene_meikkilanseeraus_meikkaus_ennen_jalkeen

Pääsimme kokeilemaan uutuuksia paikalla olleille malleille, ja ehdin testaamaan tuon maskara-primerinkin (sekä uuden Nordic Noir Deep Impact –maskaran). Tykkäsin! No, mallillani oli kyllä upeat ripset jo omasta takaa mutta ainakin sen saattoi todeta, että primer ei jättänyt huomattavan valkoista pohjaa joka jää helposti näkyviin, niinkuin jotkut ripsi-primerit.

Muista illan aikana hiplaamistani uutuustuotteista voisin mainita Nordic Noir Intense –rajauskynän, Nordic Nude -poskipunan ja jo aiemmin ihastelemani Nordic Noir-luomiväripaletit. Nämä siis kaikki  ylellisemmältä Lux-puolelta.

Intense-rajauskynä on toivottu lisä Lumenen meikkivalikoimaan, nyt mukana on viimein silikoniteknologiaan pohjautuva liukuva, todella helposti levittyvä rajauskynälaatu. Blogini kommenteissa käytiin juuri keskustelua Lumenen rajauskynien laadusta joka ei ole ollut kaikille mieleen, Lumenen kynäthän ovat olleet sitä perinteistä, vähän kovempaa ”puukynälaatua”. Uudet Nordic Noir –kynät ovat ns. automaattikyniä eli niitä ei tarvitse terottaa, rajauspäätä ruuvataan lisää kynän pohjasta. Kynillä on hintaa 12,90€ (Chic-puolelta löytyvä puinen peruskynä maksaa 8,90€).

Lumene_meikkilanseeraus_NordicNude_Blush
Kuva: Sanni Riihimäki

Valoaheijastava, kuultava Nordic Nude –poskipuna näyttää upealle, ja upea on hintakin. Tämä on uudesta kokoelmasta se tuote, jonka hintaa oikeasti hätkähdin – hehkuposkipunasta saa maksaa 24,90 euroa..! Lumenen ”normiposkipuna” Chic-sarjassa maksaa 13,90€.

En sano että 25 euroa on mikään tajuttoman kallis hinta kun liikutaan selektiivisellä puolella, johon Lumene nyt uudistuksellaan tähtää, mutta maksaako suomalainen Lumene-poskipunasta näin paljon? Jään mielenkiinnolla odottamaan millaisen vastaanoton nämä saavat.

Kokeilin sävyistä vain yhtä, kaikkein vaaleinta, enkä sen perusteella pidä Nude-poskipunan laatua sellaisena jolla voisi perustella yli 10 euron hintaeron perusposkipunaan. Kaunishan tämä on, mutta laadukkaalta meikkituotteelta odottaa myös toimivaa koostumusta. En ollut lanseeraustilanteessa ainoa joka koki Nordic Nude –punan pinnan turhan kovana ja tiiviinä, pigmenttiä oli todella vaikea saada tarttumaan siveltimeen joka vain neuvottomana pyyhki punan pintaa. Minun olisi tehnyt mieli rapsuttaa pinta rikki saadakseni väriä irti. Yksi tilaisuuteen osallistunut oli keksinyt käyttää Nordin Nude -punaan meikkivoidesivellintä jonka jäntevämmät harjakset saivat paremman otteen punan pinnasta. Vinkkinä teillekin, jos hankitte Nordic Nude –poskipunan.

Chic-sarjan poskipunat ovat samantyyppistä, mattaista laatua kuin Lumenen vanhat Touch of Radiance -poskipunat. Sävyt ovat uudistuneet ja näyttivät minusta oikein toimivilta ja helpoilta, noudattavat samaa pohjaa kuin edellinenkin sarja tarjoten lämmintä, viileää ja neutraalia mukavissa persikan, roosan ja beigen sävyissä.

Lumene_meikkilanseeraus_NordicNoir_luomivarit_IMG_5438

Sitten vielä sananen luomiväripaleteista. Uuu, näistä todella tykkäsin.

Tykkään hohtavasta, silkkisestä luomivärilaadusta joka häivyttyy kuin itsestään, ja sellainen on uusien Nordic Noir –luomivärien laatu. Arvaan kuitenkin jo, että osan makuun nämä ovat liiankin hohtavia. Kokeilin mallilleni neutraaleinta ruskean ja beigen sävyistä palettia (meikkikuva ylempänä) ja sävyt levittyivät kuin unelma.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5531

Vieressäni omaa malliaan meikannut Miten niin liikaa? –blogin Elisa vaikutti yhtä lailla tyytyväiseltä luomivärien laatuun ja pyöräytti mallilleen tämän upean luomuksen.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5428

Chic-sarjan soololuomivärejä en kokeillut, mutta sävyvalikoima näytti vähän pliisulta (lukuunottamatta Elisan meikissään käyttämää punertavaa sävyä). Aika turvallinen, neutraali sävymaailma, yksikään sävy ei hypännyt silmiini huutaen nimeäni. Ei mitään makeaa liilaa, esimerkiksi.

Kaiken kaikkiaan tykkään meikkien uudesta visuaalisesta ilmeestä valtavasti, ihan niin kuin ihonhoitotuotteidenkin. Premium-linjan hinnat vain vähän mietityttävät ja saa nähdä miten asiakkaat niihin suhtautuvat, kun jo ihonhoitopuolen hinnakorotuksia on arvosteltu. Ulkomaillahan Lumene on tietyissä maissa nauttinut pitkään selektiivisemmästä imagosta kuin Suomessa, mutta meillä on totuttu näkemään Lumene päivittäiskosmetiikkasarjana. Lux-hinnat eivät ole Euroopan mittakaavassa mitään poskettomia mutta suomalaiselle markettikosmetiikkaan tottuneelle selvästi korkeammalla portaalla.

Lumene_meikkilanseeraus_IMG_5537
Ei, ei Lancômea vaan Lumenea :) Hopeiset pakkaukset tuovat assosiaation ranskalaiseen merkkiin.

.

Mitä fiiliksiä Lumenen meikkiuudistus teissä herättää? Kuka innostuu premium-lanseerauksesta?

Mitä ylipäänsä tykkäätte Lumenen uudesta suunnasta arkisesta luksuksempaan?

Kommentit (56)

 1. Rilo

  Minä en ole koskaan ollut Lumene-fani. Suoraan sanottuna meikkien aiemmatkin hinnat oli mielestäni laatuun nähden liian korkeita. Vuosien aikana olen pettynyt niin ripsareihin, kulmakyniin, meikkivoiteisiin ja puutereihin (kaikista kokeilemistani kasvomeikeistä olen saanut ihoärsytystä ja jopa näppyjä). Ihonhoitotuotteita olen välillä hankkinut alelaareista, niistä lähinnä perus-kosteusvoiteet on miellyttäneet, muttei niin että ostaisin toiste. Olen herkkäihoisena kiinnostunut kosmetiikan INCEistä ja Lumenella ainesosat ei mielestäni koskaan ole kovin ihmeellisiä, päinvastoin SLS:ää on varmaan joka putsarissa ja marjatuotteissakin ne ”luonnon tehoaineet” on melkein aina listan viimeisten joukossa.

  Jossain vaiheessa käytin Lumenen kajal-kyniä koska niissä oli hyvä ruskea ja harmaa, mutta kun nekin uudistui en enää ostanut. Kuitenkin viime vuonna ostin monessa blogissa kehutun Gel Effect-kynsilakan alesta vitosella, ja jälleen petyin, se ei kestänyt kynsissä nätisti edes kahta päivää. Eli tulevaisuudessa laitan nekin rahat Cliniquen ja Essien lakkoihin. Mulle Lumene on vain taitava markkinoija, ei laadukkaan kosmetiikan valmistaja.

 2. Elisa

  Siis odotin niin kovasti näitä meikkejä kun en asu Suomessa mutta tulen Suomeen lomalle nyt lauantaina. Tarkoitus oli hyökätä heti sunnuntaina Stockmannille/Sokokselle Helsingin keskustassa mutta nyt sait painamaan jarrua. Hinnat ja laatu eivät ihan kohtaa (varsinkin kun täältä Itävallasta saa hyviä poskipunia ja meikkejä alle 5€:lla) mutta kyllä itse haluan tutkia huulipunia. Vaikka nekin kyllä ovat aika suolaisen hintaisia… Itse olisin kaivannut noita yksittäisistä luomiväreistä juurikin myös jotain lilan väriä. No, sunnuntaina sen sitten näen :) Kiitos hyvästä ja rehellisestä postauksesta

 3. Satu

  Naulan kantaan tuo kritiikki nimiviidakosta. Mun pää meni pyörälle jo pelkästään Invisible Illumination -sarjan kanssa. Luettuani muutaman blogihehkutuksen näistä menin joku aika sitten Stockkalle niitä testailemaan. Pakkaukset olivat kyllä hienoja mutta en äkkiä saanut tolkkua eri linjoista ja niiden eroista, liikaa valinnanvaraa ja aika paljon yksittäisiä tuotteita :D Vaikea löytää sieltä ne helmet. Kieltämättä myös hinnat tuntuivat aika korkeilta, joten hyllyyn jäi!

 4. Epsu

  Huhhuh, tipuin sarjoissa ja niiden alasarjoissa heti alkuunsa kärryiltä :D mielestäni Lumenen valtteja ovat aina olleet kotimaisuus ja hyvä (edullinen) hinta-laatusuhde. Nyt hinnant näköjään huitelevat jo edulllista selektiivistä joidenkin tuotteiden kohdalla ainakin. 25 e hintaisen meikkituotteen kohdalla odotan saavani jo selektiivisen laatua ja vähän ”ylellisemmästä” brändistä seuraavaa hemmottelunkin tunnetta, ja sitä Lumene ei ole ainakaan vielä tarjonnut. Koska sijoitan brändin edulliseen markettikosmetiikkaan, en ole valmis maksamaan sen tuotteista noin paljon, koska mielikuvissani saan edelleen vastineeksi arkista markettilaatua. Mielenkiintoista nähdä, uudelleenasemoituuko brändi osittain markkinoilla hinnannoston johdosta ajan kuluessa. Ja lähtevätkö ihmiset ostamaan myös kalliimpaa Lumenea, vai kokevatko tuotteet liian hintavina mieliin jumahtaneen arkisen brändi-imagon vuoksi.

 5. Nimetön

  Ehkä hieman asian vierestä näin yön pikkutunneilla, kun uni ei oikein ota tullakseen: eniten ehkä häiritsee tämän uuden kampanjan taantumuksellisuus, jossa normalisoidaan suomalaisuus valkoihoisuudeksi, jälleen kerran. Luulisi (varsinkin, jos Lumene todella toivoisi tulevansa kansainvälisesti nähdyksi tällä uudistuksella), että vuonna 2017 Nordic Luxia ja Chicia olisi tunnistaa ja tunnustaa muitakin ihonvärejä ja -sävyjä kuin kaikista vaaleimmat…

  • Rilo

   Ihan naulan kantaan eikä mielestäni yhtään asian vierestä. Tuo nettisivuillaan pyörivä mainos on mielestäni jopa epäonnistunut, kun luonnollinen blondi siinä NYCin (!!) metrossa hohtaa ylempänä kuin tummaa silmämeikkiä tekevä, kiharatukkainen nainen. Käsittääkseni Lumene kuitenkin haluaisi saada lisää jalansijaa mm. Jenkkilässä? Vai onkohan sielläkin kohderyhmä vain rikkaat valkoihoiset, jos toi sama mainoskuvasto on siellä käytössä niin selkeästi näin…

  • NG

   Minusta taas ajatuksen tasolla on hieno tämä pohjoismaalaisuudella ja vaaleudella mainostaminen (eksoottisia ja tummaihoisia malleja käyttäviä meikkisarjoja on olemassa monia), mutta olen ymmärtänyt pikemminkin niin päin, ettei Lumenen valikoimista tahdo aina löytyä kyllin vaaleita sävyjä, koska kaikkien oletetaan tavoittelevan ’pientä päivettynyttä lookia’..
   Aasian markkinoilla kyllä onneksi löytyy tarpeeksi vaaleaa valikoimaa kalkkilaivoille… :)

 6. Essi

  Raikas uusi ilme, mutta mun suosikki vedenkestävä nestemäinen rajauskynä on historiaa! Nyyh. Se on ollut ihan superhyvä, eikä lähde kyllä vahingossakaan naamalta. :D Olisikohan sulla tietoa, mikä olisi yhtä hyvä vedenkestävä nestemäinen kynä? Tack!

  • Sanni

   Tarkoitatko siis sitä Intense Lineria? Jossa oli joistava, huopamainen sivellin? En valitettavasti ole kohdannut toista vastaavalla siveltimellä varustettua vedenkestävää eyelineria, ja siksi Intense Liner on ollut minunkin suosikkini. Suosin itse ennen kaikkea voidemaisia gel eyelinereita jotka pysyvät kaikkein parhaiten (ovat myös vedenkestäviä) ja ne on vielä helpompi levittää kuin nestemäiset (mun mielestä). Tuo Lumenen Intense Liner on ainoa nestemäinen eyeliner josta olen tykännyt viime vuosina.

   • Essi

    Aivan, juuri tuo Intense! Milläköhän merkeillä olisi sitten noita gel eyelinereita? :) Kiitos vastauksista!

    • Sanni

     Markettimeikkisarjoilta kuten L’Oreal ja Maybelline löytyy geeli-eyeliner mustana, mutta jos muut sävyt kiinnostavat niin MACiltä löytyy parhaat Suomessa myytävät. Inglotin geelilainerit on myös hyviä mutta tarraavat kiinni vähän liiankin tiukkaan, niitä on vaikea saada irti niin ripsistä kuin siveltimistäkin.

 7. Nimetön

  Itse näin tuon ripsarin, josta joku jo mainitsikin, ja hintaa oli hulppeat 24.90 €. Lumenen ripsarista. Ei. Ei vaan pysty. Meikkitvoiteet ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä, mutta en vain näe, miten Lumene pystyy myymään esimerkiksi just tuota ripsaria. Kenelle se on suunnattu? Jos samalla hinnalla saa selektiivistä ja paljon halvemmalla saa myös superhyviä, kuten esimerkiksi se Maybellinen pinkissä purkissa oleva ripsari, niin miksi kukaan ostaisi 25 euroisen Lumenen.

 8. Pipsnam

  Lumenen uusi ilme on kyllä todella kiva, mutta pelkäänpä että hinnan nousu ja selektiivisen kosmetiikan joukkoon yrittäminen ampuu vielä itseään jalkaan. Lumene tuntuu olevan niin monelle markettimerkkeihin juurtunut, että saa nähdä miten tässä käy. Itsekään en ripsarista ikimaailmassa maksaisi kahtakymppiä enempää, saati poskipunasta 25 euroa, varsinkaan Lumenelta. Ehkä Lumenen pääsy selektiiviseen kosmetiikkaan vaatii uuden meikkisukupolven.

  Olen samaa mieltä monen kanssa myös tuosta luomiväripaketista, mulla tulee vähän mieleen ne aikoinaan olleet anytimen meikit tuosta pakkauksesta (en muista oliko niillä samanlaisia pakkauksia mutta mielleyhtymä on kova). Tykkään kyllä käytettävyyden kannalta siitä, että kannen läpi näkee heti mitä värejä pakkaus pitää sisällään, mutta olisi tuon voinut vähän tyylikkäämmin toteuttaa. Itse luomivärit oli mun mielestä semmoista ”ihan kiva” -osastoa, tosin harmillista jos mattaiset värit uupuu.

  Vähän sekavalta tuntuu muutoinkin tämä uudistus, myydäänkö tuota luxia ja chiciä siis eri paikoissa vai yhdessä?
  Ei liity niinkään Lumeneen, mutta meikkien ostaminen kaupasta tuntuu nykyään Anttilan lopetettua jotenkin vaikeallta! :D Mä ostin lähestulkoon aina ”perus”meikit Anttilasta, mutta nykyään puuttuu tollainen helppo meikkimarketti! Anttilan lopetuksen jälkeen prisman/citymarketin/tokmannin hyllyt huutaa tyhjyyttään tiettyjen meikkien kohdalla ja muutenkin niiden tarjonta on todella suppea. Sokosta tässä kätevän matkan päässä ei ole ja Stockalla käynti ahdistaa! :D
  Tää on ehkä vähän pöljä ajatus, mutta voiskohan Lumenekin olla huomannut että Anttilan lopetuksen jälkeen jako selektiivisen ja sekavien markettihyllyjen välillä on nykyään suurempi. No joo, tuskimpa, kyllähän tuon Lumenen uudistuksen eteen on pitänyt tehä reilusti töitä jo pidemmän aikaa. Mut hassu sattuma vaan.

  Ainiin, piti vielä tuosta Nordic Noir Intense –rajauskynästä sanoa, että se on kyllä uudistanut mun arkimeikkauksen tyystin! Varmasti tulee jäämään käyttöön. Tykkään käyttää vahvaa eyelineriä, mutta arkisin en jaksa alkaa niin tarkkaa meikkiä tekemään, ja kovempia puumaisia rajauskyniä en pysty käyttämään kun tuntuu että luomen iho lähtee mukana (ikää päälle 30, eikä iho ole enää jäntevimmillään). Tuolla kynällä saa nopeasti kivan vähän ”sumuisen” mutta kuitenkin intensiivisen rajauksen, joten ei ole niin justiinsa tarkkuuden kanssakaan. Tykkään!

  • Sanni

   myydäänkö tuota luxia ja chiciä siis eri paikoissa vai yhdessä?

   Samoissa, tosin en ole varma tuleeko Lux-puoli myös marketteihin. Mutta tavarataloissa ja erikoisliikkeissä (Kicks, Stockmann Beauty) ovat varmastikin molemmat sarjat edustettuna.

   Minäkin muuten kaipaan Anttilan kosmetiikkaosastoa ;) Ihan totta että Sokoksen/Stockan ja markettien väliin on nyt jäänyt aukko jota ei oikein mikään muu taho täytä.

   Kiva kuulla Nordic Noir intense -kynäkokemus :) Mua aina välillä mietityttää että kuka niitä vanhoja puukyniä enää edes käyttää kun uuden, liukuvamman (ja muovisen hylsyn vaativan) koostumuksen toimivuus on kaikin verroin parempi. Tai no, yksi puukynien käyttäjäryhmä on tietysti luonnonkosmetiikan käyttäjät. Joillain merkeillä onneksi on vielä oikein hyviä puukynäkoostumuksiakin, kuten Laveralla ja Dr. Hauschkalla. Sävyvalikoima vain on harmillisen kapea.

 9. Heini

  En ymmärrä tätä uudistusta, varsinkin kun osassa tuotteita sama sisältö on vain pakattu uuteen ulkoasuun ja hintaa korotettu. Mielestäni tässä menetetään brändin vanhat fanit ja heidän tukensa kun asiakkailla tulee olo, että heitä petkutetaan. Olisiko hyvästä seerumista voinut tehdä vaikka uuden, ylellisemmän version ja säilyttää samalla vanhakin? Varmasti jos edellinen tuote oli niin mahtava niin kyllä ihmiset uteliaina ostaisivat kymmenen euroa kalliimmankin kokeiluun. Tässä saavutettaisiin OIKEA ylellisyyden tuntu asiakkaalle varsinkin jos tuote on toimiva. On typerää kohdella kaltoin jo brändin valmista kohderyhmää. Uusia asiakkaita on paljon vaikeampi saada kuin pitää vanhat tyytyväisinä ja tarjota heille jotain enemmän.

  Lumene tuntuu jostain syystä myös unohtavan tärkeät trendit. Miksei linjassa ole highlighteria tai varjostukseen tarkoitettuja tuotteita? Nekin voisi tehdä kauniisti ja tyylikkäästi ja olisivat varmasti houkuttelevia tuotteita. Luomiväripaletissakin pitäisi olla vähintään kaksi mattasävyä (keskiruskea ja jokin tummempi sävy) että ne palvelisivat minua (ja monia muita) millään tavalla, osassa noista näyttää olevankin tummempi matta mikä yllätti positiivisesti. Pitää tutkia niitä jossain vaiheessa. 25 euroa paletista ei tuntuisi pahalta mutta pakkaus on kyllä aika halvan näköinen.

  • Sanni

   Lumene tuntuu jostain syystä myös unohtavan tärkeät trendit. Miksei linjassa ole highlighteria tai varjostukseen tarkoitettuja tuotteita?

   Mä uskoisin että nämä ovat varmasti tulossa, meikkilinja uudistuu asteittain. Olen kyllä samaa mieltä siinä, että ne ovat sen verran tärkeä trendituote tällä hetkellä että olisin odottanut niiden kuuluvan kokoelmaan ”saman tien”. Nordic Nude -poskipunien vaaleinta sävyä voi käyttää myös highlighterin tavoin mutta ei se ihan aja vaalean korostustuotteen asiaa, kaipaisin ”rehellistä” perus-highlighteria ja ilman muuta myös neutraalin sävyistä varjostajaa.

 10. TiiaR

  Menin jo tämän postauksen myötä sekaisin nimistä; lux, chic, noir, nude – miTÄH? Mutta täytyy liputtaa uuden sävyseerumin puolesta. Supervaalea ja äärikuiva iho, jolle mikään meikkipohja ei ole aiemmin tuonut vastaavaa tervettä hehkua… <3 Ja kyllä, olin ensin itsekin skeptinen, miten muka yksi ja sama sävy voi sopia kaikille. Mutta kokeilkaa, uskon että moni yllättyy!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.