Lumene Sun Radiance -heleyttäjät

Lumenen jokakesäiset tutut, aurinkoiset ihonsävynheleyttäjät ovat täällä taas.

  

Sun Radiance -heleyttäjiä on kaksi; helmiäisenhohtoinen sävy 10 Honey Glow sekä matta ja tummempi sävy 20 Natural Tan. 

Nämähän toimivat joko meikinpohjustajina, yksinään tai meikkivoiteeseen sekoitettuna.

Kuvassa taaempana Lumenen perusvalikoimaan kuuluva Beauty Base Crystal Radiance Primer, joka on käytännössä samaa kamaa kuin Sun Radiance Honey Glow. Honey Glow’n hehku vain on kullanhohtoinen, Crystalin pinkki-persikkainen. Erona myös hinta; Crystal Radiance myydään pienemmässä pakkauksessa ja on kalliimpaa.

.

Crystal Radiance vs. Sun Radiance. Honey Glow on Crystalia vielä paljon helmiäisempi, ja jättää ainakin allekirjoittaneen ihon todella hohtavaksi. Tuote sopii yksinään käytettäväksi parhaiten kuivemmalle, pienihuokoiselle ihotyypille. Seka-rasvaisella tai muuten vain suurihuokoisella iholla se vain korostaa ihohuokosia, itse en voisi kuvitellakaan käyttäväni tätä yksinään.

Jääkö talvikauden meikkivoiteesi kesällä liian vaaleaksi? Sun Radiance Perfect Tan -sävy sopii loistavasti meikkivoiteen päivittämiseen kesäksi – sekoita vain tarvittava määrä Perfect Tania meikkivoiteeseesi kunnes saat kesäihollesi sopivan sävyn.

Olen käyttänyt Honey Glow -sävyä meikkipohjan alla. Ylemmässä kuvassa Honey Glow paljaalla iholla ja alemmassa kuvassa meikkipohja (Honey Glow + mineraalimeikkipohja) illalla.

Kun aamulla pyörittelen mineraalimeikkipohjan Honey Glow’n (tai Crystal Radiancen) päälle, sammuttaa mineraalipuuteri ihon hohdon  eikä primerin jättämästä jäljestä ole tietoakaan. Nestemäisen meikkivoiteen kanssa tulos on varmasti toisenlainen.

Päivän aikana, meikkipohjan hieman kuluessa, alkaa primerin hohto kuitenkin säteillä kevyesti meikkipohjan läpi. Ja tulos on lopulta tosi kaunis. Iltakuvassa ihon hehku tulee hyvin näkyviin. Ja meikkipohja on todella siisti vielä 10 tunnin jälkeen.

Ihanteellisimmin nämä voidemaiset ihon sävyn heleyttäjät toimivat mielestäni meikkivoiteeseen sekoitettuna, tai miksei vaikkapa kosteusvoiteeseenkin mikäli ei käytä kesäisin lainkaan meikkivoidetta. Honey Glow toimii kauniisti myös highlighterina kevyesti kulmaluulle tai poskipäille sipaistuna.

Jutun tuotteet on saatu Lumenelta. Vastaavia kullan/pronssinhohtoisia heleyttäjiä löytyy myös muilta merkiltä, esimerkiksi Clarinsilta, Smashboxilta, Benefitiltä ja Yves Rocherilta. Dr. Hauschkallakin oli oma heleyttäjänsä parin vuoden takaisessa Summer Impressions -kokoelmassa, ehkäpä tätä tuubia voi vielä löytää luontaistuotekaupoista.

Kommentit (32)
 1. Hei,

  kysymykseni ei liity postauksen aiheeseen, mutta kumminkin. Tiedätkö, mikä auttaisi dekoltee-alueen pieniin näppyihin? Noita näppyjä on valtava määrä ja ne paranevat todella hitaasti. Tämä on outoa koska kasvoissani ei ole yhtään finnejä tai muita näppyjä mutta dekoltee kukkii kahta kauheammin. Ei ole kovin kauniin näköistä. :(

  1. Mulla on vähän samanlaisia naamassa ja jaloissa ollu joskus ja yleensä se tarkottaa vain ihon kuivuudesta. Voi myös johtua siitä jos käytät liian voimakasta kosteusvoidetta dekoltee-alueellasi ja se reagoi tuolla tavalla. Mutta koitappa vaikka kosteuttaa enemmän :)

   1. … hieman miedommalla rasvalla siis :D

  2. Hei Helena!

   Ikävä kyllä en osaa sanoa, mikä näppyihin auttaisi. Itse puhdistaisin dekolteealueen ihoa jollain antibakteerisella aineella ja mahdollisesti käyttäisin jotain salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidia sisältävää, näppyiselle iholle tarkoitettua kosteusvoidetta/geeliä.

   1. Mutta muista että bentsoyyliperoksidi ja moni muukin finnien torjuntaan käytetty aine herkistää auringonvalolle. Tykkääkö ihosi auringosta? Anna siinä tapauksessa arskan kuivattaa näpyt :) Eläköön kesä!

    1. Oiva vinkki tämäkin, vaikka UV-säteily ei tietysti koskaan ole pelkästään hyväksi iholle. ;)

  3. Ovatko näpyt ihan finnejä? Vaiko punaista pientä, ärsyyntynyttä, näppyä? Jos eivät ole selkeästi finnejä, voivat olla myös ns. hikinäppyjä, jotka saa parhaiten kuriin kortisonivoiteella. Jos et ole varma näppyjen lajista, niin suosittelen ensin lääkärikäyntiä ja sitten vasta hoitoa. Voi olla vaikea saada ihoa asettumaan, jos käytätkin vääriä tuotteita ja iho pääsee ärtymään entisestään. Toivottavasti saat avun :)

 2. Tykästyin tuohon Honey Glow’hun viime kesänä niin, että odotin koko vuoden niiden paluuta. Ja nyt ne palasivat!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *