Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lumene Sun Radiance -heleyttäjät

Lumenen jokakesäiset tutut, aurinkoiset ihonsävynheleyttäjät ovat täällä taas.

  

Sun Radiance -heleyttäjiä on kaksi; helmiäisenhohtoinen sävy 10 Honey Glow sekä matta ja tummempi sävy 20 Natural Tan. 

Nämähän toimivat joko meikinpohjustajina, yksinään tai meikkivoiteeseen sekoitettuna.

Kuvassa taaempana Lumenen perusvalikoimaan kuuluva Beauty Base Crystal Radiance Primer, joka on käytännössä samaa kamaa kuin Sun Radiance Honey Glow. Honey Glow’n hehku vain on kullanhohtoinen, Crystalin pinkki-persikkainen. Erona myös hinta; Crystal Radiance myydään pienemmässä pakkauksessa ja on kalliimpaa.

.

Crystal Radiance vs. Sun Radiance. Honey Glow on Crystalia vielä paljon helmiäisempi, ja jättää ainakin allekirjoittaneen ihon todella hohtavaksi. Tuote sopii yksinään käytettäväksi parhaiten kuivemmalle, pienihuokoiselle ihotyypille. Seka-rasvaisella tai muuten vain suurihuokoisella iholla se vain korostaa ihohuokosia, itse en voisi kuvitellakaan käyttäväni tätä yksinään.

Jääkö talvikauden meikkivoiteesi kesällä liian vaaleaksi? Sun Radiance Perfect Tan -sävy sopii loistavasti meikkivoiteen päivittämiseen kesäksi – sekoita vain tarvittava määrä Perfect Tania meikkivoiteeseesi kunnes saat kesäihollesi sopivan sävyn.

Olen käyttänyt Honey Glow -sävyä meikkipohjan alla. Ylemmässä kuvassa Honey Glow paljaalla iholla ja alemmassa kuvassa meikkipohja (Honey Glow + mineraalimeikkipohja) illalla.

Kun aamulla pyörittelen mineraalimeikkipohjan Honey Glow’n (tai Crystal Radiancen) päälle, sammuttaa mineraalipuuteri ihon hohdon  eikä primerin jättämästä jäljestä ole tietoakaan. Nestemäisen meikkivoiteen kanssa tulos on varmasti toisenlainen.

Päivän aikana, meikkipohjan hieman kuluessa, alkaa primerin hohto kuitenkin säteillä kevyesti meikkipohjan läpi. Ja tulos on lopulta tosi kaunis. Iltakuvassa ihon hehku tulee hyvin näkyviin. Ja meikkipohja on todella siisti vielä 10 tunnin jälkeen.

Ihanteellisimmin nämä voidemaiset ihon sävyn heleyttäjät toimivat mielestäni meikkivoiteeseen sekoitettuna, tai miksei vaikkapa kosteusvoiteeseenkin mikäli ei käytä kesäisin lainkaan meikkivoidetta. Honey Glow toimii kauniisti myös highlighterina kevyesti kulmaluulle tai poskipäille sipaistuna.

Jutun tuotteet on saatu Lumenelta. Vastaavia kullan/pronssinhohtoisia heleyttäjiä löytyy myös muilta merkiltä, esimerkiksi Clarinsilta, Smashboxilta, Benefitiltä ja Yves Rocherilta. Dr. Hauschkallakin oli oma heleyttäjänsä parin vuoden takaisessa Summer Impressions -kokoelmassa, ehkäpä tätä tuubia voi vielä löytää luontaistuotekaupoista.

Kommentit (32)

 1. Helena

  Hei,

  kysymykseni ei liity postauksen aiheeseen, mutta kumminkin. Tiedätkö, mikä auttaisi dekoltee-alueen pieniin näppyihin? Noita näppyjä on valtava määrä ja ne paranevat todella hitaasti. Tämä on outoa koska kasvoissani ei ole yhtään finnejä tai muita näppyjä mutta dekoltee kukkii kahta kauheammin. Ei ole kovin kauniin näköistä. :(

  • Evelyn

   Mulla on vähän samanlaisia naamassa ja jaloissa ollu joskus ja yleensä se tarkottaa vain ihon kuivuudesta. Voi myös johtua siitä jos käytät liian voimakasta kosteusvoidetta dekoltee-alueellasi ja se reagoi tuolla tavalla. Mutta koitappa vaikka kosteuttaa enemmän :)

   • Evelyn

    … hieman miedommalla rasvalla siis :D

  • Sanni

   Hei Helena!

   Ikävä kyllä en osaa sanoa, mikä näppyihin auttaisi. Itse puhdistaisin dekolteealueen ihoa jollain antibakteerisella aineella ja mahdollisesti käyttäisin jotain salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidia sisältävää, näppyiselle iholle tarkoitettua kosteusvoidetta/geeliä.

   • Ansku

    Mutta muista että bentsoyyliperoksidi ja moni muukin finnien torjuntaan käytetty aine herkistää auringonvalolle. Tykkääkö ihosi auringosta? Anna siinä tapauksessa arskan kuivattaa näpyt :) Eläköön kesä!

    • Sanni

     Oiva vinkki tämäkin, vaikka UV-säteily ei tietysti koskaan ole pelkästään hyväksi iholle. ;)

  • Etusormi

   Ovatko näpyt ihan finnejä? Vaiko punaista pientä, ärsyyntynyttä, näppyä? Jos eivät ole selkeästi finnejä, voivat olla myös ns. hikinäppyjä, jotka saa parhaiten kuriin kortisonivoiteella. Jos et ole varma näppyjen lajista, niin suosittelen ensin lääkärikäyntiä ja sitten vasta hoitoa. Voi olla vaikea saada ihoa asettumaan, jos käytätkin vääriä tuotteita ja iho pääsee ärtymään entisestään. Toivottavasti saat avun :)

 2. MouMou

  Tykästyin tuohon Honey Glow’hun viime kesänä niin, että odotin koko vuoden niiden paluuta. Ja nyt ne palasivat!<3

 3. milipili

  Mielenkiintoni heräsi, pitääkin käydä noi katsomassa, vaikka Lumene onkin suht plaah (olisivat halvempia).

 4. Myy

  Onko näitä taas uudistettu? :D Minulla on sävy 3 Sunny Fresh, jonka ostin vuosi sitten ja muistini mukaan tuote/sävyt/pakkaus/mikälie oli sillon uudistunut.

  • Sanni

   Tulevat joka kesä uudistetuissa purkeissa :)

 5. tiippa

  hei!
  Käytätkö muuten vielä meikkipohjana lily lolon mineraaleja? Niistä on ollut paljon huhuja että laatu on huonontunut.. Itse olen ostanut tätä uutta laadutonta erää ja on muuten kaukana siitä, mitä olisin laadun kuvitellut olevan kaikkien netissä oleven hehkutuksien jälkeen :/ primerinkin kanssa pohja pysyy kauniina vain tunnin parin ja sitten nassu näyttääkin siltä aivan kuin siihen ei olisi meikkiä laitettukaan.

  • Sanni

   Käytän edelleen Loloa, tosin siitä kun ostin viimeksi uuden purkin on yli vuosi. Tällä hetkellä käyttämäni on ihan samaa laatua kuin mihin olen tottunutkin. :) Ehkäpä talvella huomaan eron kun pitää ostaa uusi Blondie-sävy, mikäli laatu todella on muuttunut.

  • maria

   Hui! Toivottavasti laatu ei ole oikeasti muuttunut! En millään haluaisi ruveta metsästämään uutta meikkipohjaa. :<

 6. julle
  • Sanni

   En tarvitse, kiitos :)

 7. RainDrop

  Hei, tuli noista mineraalimeikeistä mieleen, että joskus aikanaan sanoit, että sait testiin(?) BareMineralsin kosteusvoiteita, meikinpoistoainetta ym. Olisikohan niistä tulossa postausta missään vaiheessa? :)

  • Sanni

   Joo, aikeissa on edelleen kirjoittaa noista… ^_^ Ovat vaan jääneet prioriteeteissa vähän jalkoihin. Toiveikkaasti sanon, että ennen juhannusta olisi tulossa tuo juttu… Uusiakin BM-ihonhoitotuotteita on ilmestynyt edellisten jälkeen ja nekin on jo testattu. :)

 8. Eskimo

  Hei,

  tämä kysymys on ihan toisesta aiheesta, mutta tiedätkö onko Oliv by la Claree-tuotesarja poistumassa Suomen markkinoilta? Haluaisin päästä testaamaan sitä antioksisanttivoidetta, mutta sarjaa en ole nähnyt Stockmannilla aikoihin, eikä sitä ole enää Hyvinvoinnin tavaratalo-nettikaupassakaan.

  • Mirri

   Pakkaukset ovat mielestäni ainakin muuttuneet. Voisiko katkos liittyä siihen?

   ecodealin valikoimaa:
   http://www.ecodeal.com/21_oliv?gclid=COPkhvyPgLACFcQtmAodaU-rsg

  • Sanni

   Mirri tuossa jo tiesikin että Oliv’ -sarja on uusiutunut, ja veikkailen minäkin että siihen voisi liittyä Stockan ja Hyvinvoinnin tilanne. Ei ole minun tietojeni mukaan kuitenkaan poistumassa Suomesta. Sarjan hinnat nousivat uudistuksen myötä, joten jospa osa jälleenmyyjistä ei enää halunnut tuotteita valikoimaansa uusilla hinnoilla…? En osaa kyllä sanoa. Laitanpa kyselyä maahantuojalle

 9. Nunnu

  Tänään itseasiassa ostin tollasen lumenen heleyttäjän, vielä en ole ehtinyt testaamaan sitä harmi vain.

  ps. Olisiko mahdollista saada jtn juttua ölyrasvoista, siis tarkotan naamarasvoista. On niin hankala löytää öljyvoiteita naamaan ja en oikein tiedä että onko ne sitten ees mistään kotosin. Niin olisi ihan mielenkiintonen juttu sellainen.

  • Sanni

   Tarkoitatko öljyvoiteilla ihan salvoja vai täyteläisiä, paksuja voiteita? Salvat ovat öljypohjaisia, täyteläiset voiteet vesipohjaisia (vesi ykkösenä incissä) vaikka rasvaisia ovatkin.

   • Nunnu

    Heips, tarkoitan ihan salvoja, en sellaisia paksuja rasvoja.

 10. Piia

  Mielestäni ihosi on tosi kaunis tasainen ja heleä vain tuolla pelkällä honey glowllakin!

 11. Tiia

  Millä nimellä Yves Rocherilta löytää vastaavan heleyttäjän?

 12. Sanaz

  Jeeee ihanaa, kiitos kovasti. Oonkin miettinyt tässä että millä saisin ihon heleämmäksi (macin heleyttävä primeri ei anna tarpeeksi hohtoa) ja nyt sain vastauksen.

  Eli tuotteen pysyvyys on siis erinomainen? Mulla on sekaiho, nykyään aika kuiva niin mietin vaan että pysyykö kyseinen tuote tasaisena myöhemminkin päivän mittaan.

  -Sanaz

  • Sanni

   Mulla on ainakin pysynyt hyvin, tosin olen käyttänyt vain mineraalipohjan alla ja mineraali pysyy muutenkin paremmin kuin normimeikkivoide.

 13. kiti

  Hei ihana blogi! Surffasin postauksia läpi ja löysin monta tuotetta täältä jotka voisi toimia paremmin, mm eyeliner ja luomiväri primer, kiiiiiitos! Ps osaisitko sanoa ajoittain akneen taipuvaiselle iholle oikeanlaisen puuterin? Käytän YSL:n TopSecret PoreRefinii….jotain ja päälle Ahavan kevyttä mineraali meikkivoidetta. Puuterin pitäisi olla peittävä mutta kevyt. Meikki ei yksinkertaisesti pysy kasvoillani kovinkaan pitkään, kokeilin Diorin meikkivoidetta, joka pysyi hyvin mutta on äklön paksu. Tällä hetkellä IsaDoran joku matta/pintaa tasottava kivipuuteri. Irtopuuteria en kovin mielellään roudailisi mukana..

  • Sanni

   Moi kiti!

   Ikävä kyllä en taida osata suositella sopivaa puuteria. En tunne erityisesti akneiholle kehiteltyjä puutereita (muuta kuin että puhtaat mineraalipuuterit ovat tietysti hoitavimpia ja tekevät akneiholle hyvää, mutta ne ovat irtomuodossa) enkä oikein osaa sanoa mikä puuteri olisi sekä kevyt että peittävä. Puuterin tarkoituksena kun ei oikeastaan ole peittää vaan ainoastaan kiinnittää meikki. Jos haluat puuterin jolla on jonkun verran peittokykyä, valitse sellainen jossa ei lue ”translucent” tai ”transparent”. Muuta en iävä kyllä osaa oikein sanoa…. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.