Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lumene kiusaa minua

Tosi kiva saada toinen toistaan kimaltavampia lakkalähetyksiä Lumenelta kun olen kynsimasennuksessa enkä ole lakannut kynsiäni varmaan kahteen kuukauteen. Tai kolmeen.

Lumene_lakat_1

Vääntäkää nyt sitten oikein veistä haavassa. Aika kivat pikkujoulukynnet näilläkin vääntäisi. Minähän en suinkaan yhtään ole hulluna noihin kimalle/hile/lastulakkoihin…

Lumene_lakat6

* huokaus *

Lumene_lakat4

Lumene_lakat2

Tuo punainen olisi niin mun joululakkauksessa….

Lumene_lakat3

Lumene_lakat7

Kuvien kynsilakat siis saatu syksyn aikana Lumenelta. Yhtäkään en ole kokeillut.

Kynnet.

Tulkaa takaisin!

.

* * Joko siellä suunnitellaan pikkujoululakkauksia? Te onnekkaat… * *

Kommentit (47)

 1. Arlene

  Voi Sanni, kyllä harmittaa sun puolesta :/

  Ittellä on kynsienkasvatusprojekti käynnissä. Pisin kynsi on vasta 6mm mittainen, mut eiköhän ne vajaassa kuukaudessa kasva ihan kivasti. Kaks kynsistäni on sellaset 3mm mittaiset, kun niille kävi työtapaturma ja jouduin viilaamaan vahingot pois :D

  Harmittaa vaan, kun olen niin mielikuvitusköyhä noitten lakkausteni kanssa :D Enköhän kuitenkin saa jonkun inspiraation, sitten kun pitää alkaa miettiä asukokonaisuutta ja tuollaisia ^_^

 2. Min_ttu

  Tuli mieleen, voisiko muutos kynsissä johtua ruokavaliostasi..? Luin jostain, että karppaajille voi tulla helposti puutoksia kalsiumista ja eri mineraaleista.

  Itselläni on aivan lyhyet kynnet ja silti lakkaan niitä. Rohkeasti vaan pakottaudut kokeilemaan! :)

  • Sanni

   Tuli mieleen, voisiko muutos kynsissä johtua ruokavaliostasi..?

   Tuota on muistaakseni joku muukin aiemmin ehdottanut, mutta kynteni alkoivat mennä huonoon kuntoon jo ennen ruokavaliomuutosta. Onkos kaikissa maitotuotteissa muuten kalsiumia…? Maitoa en juurikaan käytä, mutta rahkaa, jogurttia ja juustoa sitäkin enemmän. :) En kyllä osaa sanoa miten on mun kalsiumin saannin laita… Jos sitä ei ole noissa muissa maitotuotteissa..?

   • Veppe

    Kyllä kaikissa maitotuotteissa on reippaasti kalsiumia! Ja toki myös monissa kasviksissakin. :) Tuskin sulla siitä on puutetta. D-vitamiinilisä kannattaa toki muistaa, koska ilman d:tä ei kalsiumkaan imeydy.

    Kiinnittäisin ennemmin huomiota etenkin raudan saantiin. Ilman lihaa varsinkin naisen on vaikea saada ravinnosta tarpeeksi rautaa, ja raudan imeytymistä entisestään vähentävät monet ruoka-aineet, kuten vaikka juuri maitotuotteet. Rauta on todella keskeistä kynsien ja hiusten kunnolle.

    Lisäksi voisi harkita piitä tabletteina, jos kynnet/hiukset ovat huonossa kunnossa. Kokojyväviljahan on oleellinen piin lähde, ja sitä ei välttämättä hiilaritietoinen juuri ravinnossaan käytä. Sinkkiä ja a-vitamiinin esiastetta luulisin sinun saavan tarpeeksi kasvisrikkaasta ruokavaliostasi, varmaan b-vitamiinejakin ihan kattavasti, kun kananmunaakin käytät.

    Mutta kunhan nyt vaan heittelen asioita, itsehän toki tunnet ruokavaliosi parhaiten!

  • Tiia

   Mun on aika vaikea nähdä tätä ”luin jostain” tutkimuksen paikkansa pitävyyttä. Jos vhh ruokavaliossa on kuitenkin tarkoitus jättää pois juuri niitä asioita, jotka eivät sisällä ihmiselle mitään hyödyllistä, eli sokerit ja pullamössö.

   Meinasin kirjoittaa pitkän kommentin maidosta, mutta tyydyn toteamaan, että prosessoidulla, (eritoten) rasvattomalla maidolla ei ehkä ihan ole kaikkia niitä ihmevaikutuksia, mitä mainostetaan. Juusto sisältää kalsiumia karkeasti arvioiden 10 kertaa enemmän. Maito, piimä ja muu vastaava sisältää noin 100mg/100g ja juusto noin 1000mg/100g. Että en usko kalsiumin olevan se ratkaiseva tekijä…

   D-vitamiinia sen sijaan kannattaa ottaa ihan reilusti.

 3. Henna

  Mä voisin kyllä ilomielin adoptoida noi lakat, aivan ihania..! <3 Ja niin kuin moni on sanonutkin, just lyhyissä kynsissähän kaikki hileet ja överiglitterit näyttää kaikista kivoimmilta että lakka kauniiseen käteen vaan ja sutimaan, luulis sillä lähtevän kynsimasis :)

 4. Veppe

  Mitäs jos jynkkäisit vaan kunnolla jotain Lemony Flutteria kynsiin ja kynsinauhoihin ja viilaisit kynnet vähän terävämmin ovaaleiksi, niin tulee vähän pidempi vaikutelma. Ja sitten lakkaa, jos siltä tuntuu. Omat kynnet saa kyllä terveydestä ja ravinnosta huolehtimalla hyviksi, ihan varmasti.

  Itse en voi sietää pitkien kynsien tuntua, joten pidän ne suunnilleen tuon mittaisina, kuin sinulla kuvassa. Lakka olisi välillä ihan kiva, mutta ne poistoaineet saa mun sormet ja kynnet niin kamalaan kuntoon, etten yleensä viitsi käyttää lakkaa ollenkaan.

  • Sanni

   Mulla on niin leveät kynsipedit ettei tuo terävä ovaalin muoto oikein onnistu…. :( Ainakaan tässä pituudessa, oikean käden kynsissä kärjen pituus ei ole edes milliä :/

 5. Tiia

  Voi Sanni. Mene ja ota ne geelit, jos mielesi on kynsien takia noin maassa;D
  Mutta suosittelisin kyllä ensin kokeilemaan iloisen väristä lakkausta! Lyhyet kynnet on just siitä hyvät, että niille voi laittaa ihan mitä tahansa överikirkasta tai glitteriä ilman, että ne näyttävät tökeröiltä.

  Meinasin just tänään lyhentää kynteni ihan nysiksi, kun vaan makailen täällä kotona, eikä muakaan ole huvittanut lakata tai koristella kynsiä. Tämä postaus kuitenkin pelasti omat kynteni. Ainakin toistaiseksi…

  Auttaisiko, jos joku muu ”pakkolakkaisi” kyntesi? Kannattaa kokeilla;) Pikkusen jotain tipunkeltaista tai pinkkiä tai molempia ja vähän glitteriä, niin varmasti mieli paranee.

 6. GoneWithTheNails/Mirka

  Jos yhtään lohduttaa niin Rantahiekassa niminen lakka on ainakin itselle paha pettymys. Olettaisin noista tuon yhden olevan se. Tein siitä juuri postauksen. Muissa hiekkalakoissa (ainakin yksivärisissä) uskon, että laatu on hyvä ja värit ihan ok :)

  Rohkeesti vaan lakkaamaan. Mulla naapuri tuli kuvausrekvisiitaksi ja hänellä on kans lyhyet kynnet :)

 7. candycane

  Kyllä nyt lakkaat kynnet vaikka väkisin! :D Ole sen lakan kanssa niin kauan kuin se pysyy ja katso, haluatko sen jälkeen palata lakattomuuteen :) Jaja, joulukynnet on suunniteltu, lakkana toimii jälleen Chinan Ruby Pumps, jota käytän VAIN jouluisin sen pari viikkoa putkeen, vaikka en koskaan muutoin lakkaa samalla lakalla monta kertaa peräkkäin ^.^

 8. Amanda

  Tulin ensimmäistä kertaa katsomaan tätä blogia ja täältä löytyi tälläinen teksti. Muilla on ehkä vähän suurempia ongelmia ja eikö kynnet juuri näyttäisi ja tuntuisi kivemmilta jos niitä vähän lakkaisi.

 9. Petramaaret

  Eipä täälläkään mitkään pitkät kynnet enää ole, nykyään kun olen kaupassa töissä ja siellä sitten katkeilee ja kuluu. Glitterlakat on hommattu jo aikoja sitten, mutta mun mielestä ne kyllä vaatii kaverikseen ne ennen niin pitkät kynnet..

 10. Hannah

  Omat kynteni lohkeilivat ja etenkin liuskottuivat (ällöimmän tuntusta ikinä..!) tosi pahasti jossain vaiheessa. Pitkä tarina on sen takana miten laatikkooni oli päätynyt Dr.Lewinns kynnenkovettaja, mutta ajattelinpa kokeilla. Sitä laitetaan ensin kaksi kerrosta ja sen jälkeen joka päivä lisätään yksi kerros viiden päivän ajan. Tämä toistetaan muistaakseni (hyvä muisti..) kolmen viikon ajan. Sitten taukoa pari viikkoa ja tarvittaessa uusiksi. Käytinköhän kahtakaan viikkoa enkä edes aina lisännyt uutta kerrosta, silti liuskottuminen loppui ja kynnet olivat kasvaneet pituutta ihan älyttömästi! Kynnet olivat myös selkeästi paljon vahvemmat. Ainetta ei kyllä suositella käytettäväksi liikaa koska sillä voi olla myös päinvastainen vaikutus, liittynee formaldehydeen? Ko. merkiltä löytyy myös vastaava tuote jossa ei ole formaldehydeä, mutta sen käytöstä minulla ei ole kokemusta. Suositeltu käyttötapa taisi olla tuo kovettaja ensin, ylläpitoon tuo lakka ilman formaldehydeä ja kynsiöljyllä lutrailua samalla. Jokatapauksessa, kyllä olin hämmästynyt, ero oli niin älytön ja todella lyhyessä ajassa. Ajattelin vain vielä vinkata omasta OMG tuotteestani, jos haluat kuitenkin vielä harkita muita vaihtoehtoja kuin geelivahvisteita. Täältä voit lukaista lisää:
  http://www.drlewinns.co.uk/renunail-nail-strengthener-56g.html
  (Myös feeluniquesta tämä löytyy)

  Huh, kauhea mainospuhe :D Mutta kyllä oikeasti olin itse todella vakuuttunut, mutta ainahan nämä tuotekokemukset on tietty henkilökohtaisia, mikä toimii yhdellä ei toimi ehkä kaikilla. Toivottavasti kyntesi palautuvat taas normaaliksi ja löydät lakkailun ilon :) J

 11. Riitta

  Älä Sanni anna nysien kynsien masentaa, kokeile edes lakata ne! Ja jos ei vieläkään tunnu omalta, ota ne geelit. Kaikilla meillä varmasti on se jokin juttu, jonka muuttuessa iskee paniikki.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.