Taas huikea Lumene-uutuus: Instant Glow Fresh Skin Tint

Lumenen Invisible Illumination -sarja on laajentunut uudella sävyvoiteella. Ihastuin siihen heti.

Instant Glow Fresh Skin Tint -nimeä kantava voide on yhdistelmä hoitavaa kosteutta ja meikkiä – tämän muuten tunsin ihollani jo ennen kuin olin lukenut tuotteen lehdistötiedotteen. (Teen usein niin että uutta tuotetta testatessani en heti lue tuotetiedotetta tai ainesosaluetteloa jotta ne eivät vaikuttaisi ensivaikutelmaani.)

Kyseessä on siis ohut, kosteuttava sävyvoide. Olen saanut tuotteet testiin blogin kautta.

Miten tämä sitten eroaa BB- tai CC-voiteesta? Ei välttämättä mitenkään, paitsi että BB/CC-voiteissa on käytännössä aina myös suojakerroin ja etenkin BB-voiteissa on usein hieman puuterimainen tuntu. Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint -voide ei tunnu yhtään puuteriselta vaan päällimäinen tuntuma on raikas kosteus.

Sävyjä on kolme, joista minun iholleni sopii Medium.

Koostumus on ”vesimäisen kermainen” – joo, keksin termin ihan juuri ^_^ Voide on täyteläistä mutta raikkaalla tavalla. Virallinen tuotekuvaus puhuu geelimäisestä koostumuksesta, mutta ei tämä kyllä geelimäinen ole. Se on ihanan kuohkea ja – sanoinko jo raikas? :D

Peittävyys on kevyt ja läpikuultava. Tasoittaa ihon sävyä mutta ei peitä isompia värivirheitä. Olen kokeillut levittää tätä sormin ja siveltimellä ja koen sormin levityksen miellyttävämmäksi, ehkä siksi kun koostumus on niin kosteusvoidemainen. En saanut peittävämpää tai tasaisempaa tulosta siveltimellä. Voide on helppo levittää sormin ilman että jää rajoja ja se sulaa ihoon. Tosi ihanan tuntuinen!

Olen laittanut päälle vielä kevyen hunnun mineraalimeikkipohjaa saadakseni haluamani peittävyysasteen.

Fresh Skin Tint on meikkituote BB- ja CC-voiteiden ystäville, jotka eivät kaipaa suojakerrointa. Koostumuksen ohuuden ja kosteuttavuutensa puolesta Fresh Skin Tint sopii myös hieman ikääntyneemmälle iholle. Kosteuttavina ja hoitavina ainesosina Skin Tintissä on mm. koivunmahlauutetta, betaiinia, lakansiemenuutetta sekä levää.

Hintaa sävyvoiteella on 34,90€ / 30 ml.

Instant Glow -sävytuotteet vertailussa:

Fresh Skin Tint vs. Beauty Serum

  • Beauty Serum on ohuempi ja tekee kuultavamman pinnan
  • Fresh Skin Tint on kosteuttavampi ja siinä on enemmän hoitavia ainesosia
  • Kummankin peittävyys on kevyt ja läpikuultava, mutta Fresh Skin Tintillä saa ehkä hieman enemmän peittoa
  • Beauty Serum sopii vielä paremmin ikääntyneelle, juonteiselle iholle -> mitä juoksevampi, ohuempi koostumus, sitä ihanteellisempi ryppyiselle iholle

Kummastako tykkään enemmän?

Täytyy sanoa, että vaikka olen jo ollut ihan megaihastunut Invisible Illumination Beauty-seerumiin, taisi Fresh Skin Tint mennä vielä senkin ohi. Sen hoitava ja raikkaan kosteuttava tunne iholla hakkaa seerumiversion.

Lumenen meikkipohjatuotteet ovat kyllä nostaneet profiiliaan huikeasti viimeisten vuosien aikana. CC-voide, Invisible Illumination tuotteet ja edullisen Nordic Girlin CC-voide, kaikki ihan huippukamaa meikäläisen (ja monen muunkin kirjoissa). Ei muuta kuin peukkua!

P.S. Fresh Skin Tint’in vaalein sävy on mukana Suuressa Joulukalenteripaketissani joka arvotaan jouluaattona.

kauneus meikki meikkivoide
Kommentit (35)
  1. Myös mä ihastuin tähän heti, teki ihanan ihon 😍😄 Lumene osaa yllättää, myös sävyseerumi ja ” hohdepullo” samaa sarjaa on kulunut käytössä loppuun…

  2. Tuota täytyy testata ehdottomasti. Olen pitänyt kovasti Lumenen cc-voiteesta, mutta tuo voisi olla vielä parempi! Toivottavasti se vaalein väri on näin talvella riittävän vaalea tämmöiselle kalkkilaivan kapteenille.

    1. Tämä on muuten paljon läpikuultavampi kuin se CC-voide, ihan vain tiedoksi jos haet saman tyyppistä (tai yhtä peittävää) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *