Lukijatoive: Dazzling Ocean + White Cracked Effect -lakkaus

Lukijani twihead toivoi jokunen päivä sitten kynsilakkakuvaa yhdistelmästä Isadora Dazzling Ocean + valkoinen särölakka. Tämä oli niin nopea tehdä että eipä muuta kuin ole hyvä, twihead. :)

Käytin saman tien tilaisuutta hyväkseni ja vertasin lähes identtisiä Dazzling Ocean – ja Sparkling Aquamarine -lakkoja. Ovathan ne hyvin samannäköiset, mutta Ocean on vähän turkoosimpi – ja selvästikin ihanampi! ^_^

Lakkaukset varjossa…

…ja auringossa.

Ja kerronpa muuten tässä samalla, että hankin sitten minäkin tämän joissain blogeissa vilahdelleen Sally Hansenin Insta-Dri-pikakuivattajan, ja tykkään kovasti. Tämä maksoi Prismassa muistaakseni jotain 10,90€. Olen aiemmin tilannut pikakuivattajani Jenkeistä (sillä haluan AINA säästää rahaa, kun se on mahdollista! Ja ostan siis sieltä mistä halvimmalla saa…), mutta nyt en vain jaksanut.

Edellisenkin pikakuivattajani, Mavalan Mavadry’n, ostin muuten Suomesta. Sally Hansen on koostumukseltaan Mavadry’ta paksumpaa ja muistuttaa suosikkiani Poshén pikakuivattajaa. Koska Sally on myös Mavalaa edullisempi, niin epäilemättä ostan tästä lähtien mieluummin tätä.

P.S. Olen ottanut suojakerroinkeskustelun tiimoilta yhteyttä kolmeen asiantuntijaan, joista kaksi on jo vastannut. :) Tulen tekemään asiantuntijoiden vastauksista kesän aikana oman postauksensa. Ehkäpä jo tämän kuun aikana, jos vain ehdin.

Kommentit (27)
  1. Heh, teinpä sitten itsekin tässä pari päivää sitten ihan samannäköisen lakkauksen… Pikakuivattaja olisi ehkä pop, sillä huomasin graffitilakan ”syövän” allaolevaa väriä ikävästi. :P

  2. Täytyy tuo Dazzling ostaa, ei tuu mitään =)

    Ittekin hankin Sallyn, toivon ettei se paksuunnu loppua kohden kuin yksi toinen Sallyn pikakuivattajista, jonka nimeä en enää muista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *