Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lukijatoive: Dazzling Ocean + White Cracked Effect -lakkaus

Lukijani twihead toivoi jokunen päivä sitten kynsilakkakuvaa yhdistelmästä Isadora Dazzling Ocean + valkoinen särölakka. Tämä oli niin nopea tehdä että eipä muuta kuin ole hyvä, twihead. :)

Käytin saman tien tilaisuutta hyväkseni ja vertasin lähes identtisiä Dazzling Ocean – ja Sparkling Aquamarine -lakkoja. Ovathan ne hyvin samannäköiset, mutta Ocean on vähän turkoosimpi – ja selvästikin ihanampi! ^_^

Lakkaukset varjossa…

…ja auringossa.

Ja kerronpa muuten tässä samalla, että hankin sitten minäkin tämän joissain blogeissa vilahdelleen Sally Hansenin Insta-Dri-pikakuivattajan, ja tykkään kovasti. Tämä maksoi Prismassa muistaakseni jotain 10,90€. Olen aiemmin tilannut pikakuivattajani Jenkeistä (sillä haluan AINA säästää rahaa, kun se on mahdollista! Ja ostan siis sieltä mistä halvimmalla saa…), mutta nyt en vain jaksanut.

Edellisenkin pikakuivattajani, Mavalan Mavadry’n, ostin muuten Suomesta. Sally Hansen on koostumukseltaan Mavadry’ta paksumpaa ja muistuttaa suosikkiani Poshén pikakuivattajaa. Koska Sally on myös Mavalaa edullisempi, niin epäilemättä ostan tästä lähtien mieluummin tätä.

P.S. Olen ottanut suojakerroinkeskustelun tiimoilta yhteyttä kolmeen asiantuntijaan, joista kaksi on jo vastannut. :) Tulen tekemään asiantuntijoiden vastauksista kesän aikana oman postauksensa. Ehkäpä jo tämän kuun aikana, jos vain ehdin.

Kommentit (27)

 1. Jenni

  Heh, teinpä sitten itsekin tässä pari päivää sitten ihan samannäköisen lakkauksen… Pikakuivattaja olisi ehkä pop, sillä huomasin graffitilakan ”syövän” allaolevaa väriä ikävästi. :P

 2. milipili

  Täytyy tuo Dazzling ostaa, ei tuu mitään =)

  Ittekin hankin Sallyn, toivon ettei se paksuunnu loppua kohden kuin yksi toinen Sallyn pikakuivattajista, jonka nimeä en enää muista.

 3. marjis

  Tämä ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta haluaisin kysyä/toivoa :)
  Ootko käyttänyt tai kokeillut oriflamen tuotteita? Olin aiemmin Oriflame myyntikonsultti, en enää koska asun ulkomailla. Tykkäsin monista, en kylläkään läheskään kaikista tuotteista. Erityisesti monet meiekistä on mielestäni hyviä ja oliskin kiva kuulla sinun mielipiteesi!
  Ekaa kertaa kommentoin blogissasi, vaikka jo jonkun aikaa ole seuraillut. Kiitos kivasta blogista, josta on paljon iloa ja hyötyä myös tälläiselle kosmetiikkatavikselle ;)

  • Sanni

   Moi marjis!

   Oriflame on sellainen merkki, että en ole kokeillut ihme kyllä yhden ainutta tuotetta heiltä. Kaveripiirissänikään kukaan ei ole koskaan käyttänyt Oriflamea, joten ehkä se on siksi jäänyt kokemuspiirin ulkopuolelle.

 4. Laura

  Vihdoin mäkin voisin metsästää tommosen särölakan jostain, niin kauan jo ihaillu blogeissa. Itse kun en rohkene kirkkaisiin sävyihin, niin kyselenkin, että olisko tota saatavana valkosen lisäksi jossain nudesävyssä?

  • Sanni

   IsaDoralla on nudebeigen ja nudevaaleanpunaisen väriset särölakat (Graffiti Nail Top). Sävyt ovat nimeltään Latte Queen ja Pink Bite.

 5. Auruanmami

  Täytyypä kommentoidaa tuota tämänkertaista lukijakyselyä: Vastasin, etten käytä suojakertoimia, muttei se tarkoita, että antaisin hipiäni kärtsätä. En vain oikein viihdy suorassa auringonpaisteessa kovin kauan kerrallaan. Näin ollen tuossa kyselyssä saattaa tulla pieni ’vääristymä’, kun kaltaiseni varjoihmiset ja himogrillaajat valitsevat saman vastausvaihtoehdon. :)

 6. Jenniemi

  Mielenkiinnollaan jään oottamaan postausta asiantuntijoiden vastauksista. Vitsit, oot sää kyllä mahtava!

 7. me

  miten sulla on nuin eripituiset kynnet? :) Oletko ajatellut leikkaavasi/viilaavasi yhtäpitusiksi?

 8. syysviiru

  Sanni sun kynnet on epäkorrektit ja pilaa Suomen nuorison!

  Yksi hilpeimmistä asioista, joita olen blogiasi seuratessani havainnut, on tämä kynsinipotus. Epäkorrektit kynnet hämmentää joitakin ihmisiä niin paljon, että ihmettelen miten he selviävät suuremmista järkytyksistä.

  Mulla on itsellänikin epäkorrektit kynnet. On niin virkistävää katsella ihmisten ilmeitä: miten _tolla_ on _tommoset_ kynnet…

  • Sanni

   Yes! We stand UN-corrected!! :)

   Epäkorrektit kynnet hämmentää joitakin ihmisiä niin paljon

   Niin, tämä on tosi mielenkiintoinen ilmiö. Taisinkin hieman analysoida sitä aiemmin jossain postauksessa tai kommenttilaatikossa.

   Ihmiset ovat tottuneet siihen, että mediassa dominoivat kauniiden ihmisten kuvat, joissa vähäisetkin kauneusvirheet on korjattu kuvankäsittelyllä. Suuret nenät pienennetään, kaksoisleuat viilataan pois ja varmasti epätasaiset kynnetkin muokataan kauniiksi rivistöksi. Ihmisillä on nykyään perusoletuksena, että mediassa (etenkin naistenlehtityyppisessä, johon kai muoti & kauneusblogitkin lasketaan) esiintyvät ihmiset haluavat aina antaa itsestään niin kauniin ja ”säröttömän” kuvan kuin mahdollista. On odottamatonta ja outoa, että joku bloggari antaakin itsestään ns. ”epäkorrektin” kuvan ja laittaa kuvia eriparisista kynsistään. Tosielämässä rumia kynsiä on vaikka kuinka, mutta median kauneuskuvaan tottuneille ihmisille on ristiriitaista, että joku ihan muina miehinä esittelee vähemmän täydellistä puolta itsestään bloginsa sivuilla.

   • hanne

    Pakko kommentoida tähän…
    muistan aina tämän Medilaserin mainoksen
    http://plaza.fi/s/f/editor/images/Medilaser_p%E4%E4kuva_14052010.jpg
    http://www.medilaser.fi/kampanja/satutuomisto
    Tästä tuli kotiin oikein painettu esite ja kannessa komeili Satu Tuomisto ja mitä ihmettä – katkenneen kynnen kanssa!!
    Kyllä tähän olisi toivonut jo jonkilaista kuvankäsittelyä ;) Jos muuten ollaan kuvassa noin laitettuna, niin kyllä tuo yksi eri pituinen (=katkennut) kynsi häiritsee! ;)

    • Sanni

     Missä tuossa on katkennut kynsi? Jos sillä tarkoitetaan tuota kameraan viistosti osoittavaa etusormea, niin minun silmiini ainakin näyttää siltä, että kynsi vaikuttaisi lyhyemmältä vain kulmansa takia.

     Mutta mikäli siis joku noista kynsistä (jota minä en nyt sokeana bongaa) on oikeasti katki mainoskuvassa, niin sehän on tietysti moka. Omassa blogissaan saa kai kuitenkin esitellä naamaansa ja kynsiään ilman hurjempia kuvamanipulaatioita. ^_^

     • hanne

      Tuo lähimpänä Sadun leukaa oleva sormi, joka näkyy juurikin tässä kuvassa ainoana peukalon kanssa:
      http://www.medilaser.fi/kampanja/getfile.php?id=175

      Kuvasta ei ehkä saa tarpeeksi hyvää kuvaa, mutta painetussa lehdessä kynsi oli selvästä katkennut, epätasainen kärjestään ja lyhyempi kuin muut.

      Ja en tarkoittanutkaan kuvankäsittelyillä mitään yksityisten ihmisten blogi-kuvia, mutta kun kyse on jonkun isomman firman mainoskuvasta, niin kyllä silloin jo voidaan jo ottaa kuvankäsittely apuun tuollaisissa mokissa. Vai voisitko kuvitella esim. MAC:in tai jonkun muun meikkimainoksessa tuollasen mokan? ;)

      Tai voisihan sitä jo odottaa malliltakin pientä tilannetajua; jos tietää olevansa menossa tuonkinlaiseen kasvo/lähikuvaan, jossa nimeomaan kynnetkin näkyy, niin katsoisi, että on kynnet kunnossa.

      • Sanni

       mutta kun kyse on jonkun isomman firman mainoskuvasta, niin kyllä silloin jo voidaan jo ottaa kuvankäsittely apuun tuollaisissa mokissa.

       Kylläkyllä, tottakai. :) Varmaan ovat Satu ja mainostoimiston porukka päivitelleet tuota fibaa jälkikäteen, ja Satulta tosiaan hieman epäammattimaista mennä kuvauksiin katkenneella kynnellä. Tai emmehän me tiedä, jos kynsi vaikka katkesi kesken kuvausten? :P Ja kuvaaja totesi että kyllä se sitten Photarilla hoidetaan, ja kuvankäsittelijä sitten missasikin kynnen…. :)

 9. Heli

  Ihailen aina näitä kuviasi lakatuista kynsistä ja olisi kiva, jos saisin itselleni samanlaiset… Minulla olisi yksi tosi aloittelijamainen kysymys: Onko mitään poppaskonstia, jolla lakkauksen reunoista saa siistit?? Minulla ongelmana on, että onnistun yleensä tumpeloimaan vähintään oikean käden kynnet, kun lakkaa lipsahtelee kynsinauhoihin enkä tiedä, miten sen saisi siistittyä (vai saako sitä ollenkaan?) poistamatta kaikkea lakkaa. Näillä taidoilla en kovin usein innostu lakkaamaan kynsiä, vaikka mieli tekisi :(

  • Sanni

   Lakkauksen reunoja voi siistiä lakanpoistoaineeseen kastetulla topsipuikolla, tai sitten vielä helpommin tarkoitukseen valmistetulla korjailu”kynällä”, joka on siis kuin kynsilakanpoistoaineella varustettu huopapäinen tussi.

   • twihead

    Missä niitä korjailukyniä myydään? :)
    Itse poistan yleensä ylimenneet lakat kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanupuikolla, mutta tuo kynä kuulostaa käytännöllisemmältä vaihtoehdolta, koska ainakin mun tulee yleensä siinä poiston ohessa sohaistua sillä puikolla lakattuun kynteenkin ja pitää laittaa uusi kerros… :s

    • Sanni

     Ainakin Mavalalla ja OPIlla on tuollaiset korjailukynät, ja olisikohan Dependilläkin ollut….

     Tässä nyt ainakin linkki siihen Mavalan tuotteeseen:
     http://www.mavala.com/indexphp.php?id=8&prod_id=30

     Ja Mavalaahan myydään käsittääkseni melkein kaikissa tavarataloissa.

 10. twihead

  Kiitos, kun ehdit kokeilemaan tuota yhdistelmää. :)
  Ihan mielettömän näköiset! Päädyin itse siihen vaihtoehtoon, että ostan jonkun valkoisen graffittilakan ja sitten tuon turkoosin Dazzling Ocean-lakan kunhan saan ensin vähän pituutta kynsiini. :D
  Kumpaa särölakkaa muuten suosittelet, IsaDoraa vai Dependiä? (:

  • Sanni

   En ole huomannut IsaDoran ja Dependin välillä mitään eroa, mitä nyt Dependillä tulee ehkä hitusen paksummat säröt. Koostumus siis lienee vähän paksumpaa. Kun Depend on puolet halvempaa kuin ID, niin suosittelen tietty sitä! :)

   • twihead

    Okei, kiitos tiedosta. :)
    Myydäänkö Dependiä muuten vain Kickseissä, vai muissakin kosmetiikkamyymälöissä? :D Ainakaan itse en ole siihen muissa liikkeissä törmännyt…

 11. Ulpu

  Voi hitsi, täytyy varmaan käydä ostamassa tuo Dazzling Ocean, rakastan turkoosia! Sparkling Aquamarine mulla jo onkin, mutta kaipaisin vielä turkoosimpaa. Kiitos tästäkin vinkistä! Pitäisiköhän hankkia se eka särölakkakin kesäksi, kun alkaa loma niin voisi käyttää lakkaa päivittäin… :)

 12. Hanilo

  Hei onko tuo Sally Hansenin Insta-Dri-pikakuivattaja isommassa pullossa kuin mavalan pikakuivattaja? Ja kuluuko se yhtä nopeaa kuin mavala? Olen nimittäin ihan pulassa tuon mavalan kuivattajan kanssa kun tuntuu, että sitä saa olla jatkuvasti ostamassa lisää! Jos tuota Sally Hansenia saa kerran ihan prismastakin, niin voisinpas testata sitä välillä. :)

  • Sanni

   Mavalan pullo on 5 ml ja Sallyn 13,3 ml. Olen vasta ostanut tuon Sallyn joten en osaa vielä arvioida, miten nopeasti se kuluu.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.