Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lukijatoive: Brian Molko Eye

Nimimerkki anonyymi toivoi ohjeita Brian Molko -tyyliseen silmämeikkiin Placebon keikalle. Koska herralla on varsin simppeli meikkityyli, tämä toive oli nopea toteuttaa! Var så god.
Molkon meikkityyliin kuuluu valkoinen iho, neutraali ruskea tai tiiviisti rajattu musta silmämeikki ja punaiset huulet kera huulikiillon. Huulipunissa Molko näyttäisi suosivan niinikään neutraaleita, ruskeaan taittavia punia.


Look 1: ruskea. Tarvitset: matan tummanruskean ja kevyesti hohtavan vaaleanruskean luomivärin ja halutessasi tummanruskean rajauskynän. Levitä tummanruskeaa silmän ulkonurkkaan V:n muotoon. Älä nosta väriä luomivakoon vaan pidä se liikkuvalla luomella. Vie samaa sävyä myös alaluomen ulkonurkkaan ja lopeta rajaus silmän keskikohtaan, ohentaen jälkeä keskelle päin tullessa. Erillistä kynärajausta ei välttämättä tarvitse mikäli luomivärisi on tarpeeksi tummaa, mutta voit halutessasi piirtää ylä- ja alaluomelle myös kynärajauksen. Pidä rajaus kuitenkin vain ulkonurkassa. Molkon silmämeikeille on ominaista ulkonurkkapainotteisuus. Levitä lopulle liikkuvalle luomelle vaaleanruskeaa. Halutessasi häivytä ruskeiden rajaa vaalealla ihon sävyisellä beigellä luomivaon yli.


Look 2: musta. Tarvitset: mustan mattaluomivärin ja mustan kajalkynän. Levitä mustaa luomiväriä liikkuvalle luomelle, älä nosta sävyä yhtään luomivakoon. Voit halutessasi häivyttää mustan ylärajaa hieman harmaalla, tai pehmentää sitä topsipuikolla. Rajaa alaluomen vesiraja (=limakalvo) mustalla ja vedä rajaus kyynelkanavan ohi, niin että se yhdistyy yläluomen mustaan muodostaen sisänurkkaan pienen kärjen. Lisää mustaa alaluomen ulkonurkkaan niin, että rajaus on siellä hieman paksumpi.

(Pahoittelen kuvan rumaa kulmakarvaa, yritin piirtää itselleni paksummat ja suorat Molko-kulmat..)

Kumpaankiin lookkiin kuuluu tietysti myös ripsiväri, mutta laita sitä vain hyvin vähän ja huolettomasti. Unohda taivutukset. Brianilla et näe mitään tuuheita megaräpsyjä! ;)

Ei muuta kuin hyvää keikkaa sunnuntaina!

Kommentit (6)

 1. Anonymous

  Ei jestas sä olet nopea! Kiitos ihan älyttömästi, upeat meikit! Ja tässähän ehtii vielä harjoitella ennen sunnuntaita. Ei keikalle olisikaan ollut kiva mennä jossain nudemeikissä, on aina kiva vähän laittautua. Kiitos toivotuksista, tulee varmasti hieno keikka!
  t. Se anonyymi

 2. Miia

  Taasko se Placebo on suomessa :) Tuli käytyä parisen vuotta sit katsomassa ja kyllähän tuon herran julistekin koristi seinääni joskus lukiossa :D Pystyisikö sulta enemmänkin pyytämään tämmösiä julkkismeikkejä? Itse olen aina ihaillut miltä Lauren Conradin meikki näyttää, mutten varsinaisesti tiedä miten semmosta toteuttaa. Ainiin ja kiitos neuvoista siihen Marilyn Monroen meikkiin sillon Halloweenina :)

 3. Inkivääri

  Miia – ehtimisen ja osaamisen rajoissa voin kyllä yrittää tehdä muitakin julkkislookkeja. :) Tarkoitatko tuolla Laurenin lookilla esim. tällaista meikkiä?

  http://2.bp.blogspot.com/_-88Qv6cMsMM/SqmNjlU0KkI/AAAAAAAABBo/SzfgK0vwe4E/s400/lauren-conrad-makeup.jpg

 4. Miia

  Inkivääri: Joo. Laurenilla on vissiin aina suht paksut rajaukset ja jotain kultaa tms luomivärii. Sen tarkemmin en osaa siitä mitään sanoa itse :D

 5. Anonymous

  aa! Brian Molko. <3 itekkin oon menossa katsoon Placeboa sunnuntaina. :-)

 6. elmayw1

  New programme
  http://sunni.muslim.purplesphere.in/?entry.mollie
  manawatu tyagi sahih gunpowder cell

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.