Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lukijani Sissi!

Huvittava sattuma kyllä, että kun viikko sitten halusin palkita yhden vakiolukijoistani, Sissin, niin juuri tätä kyseistä postaustahan Sissi ei sitten ilmeisesti lukenut. :) Hän kommentoi kyllä heti seuraavaa postausta, ja yritin sielläkin vinkata että huomasitkos että sinut palkittiin, mutta ei Sissi huomannut tätäkään… Joten yritän nyt sitten napata hänen huomionsa tätä kautta.

Eli Sissi, mikäli näet tämän, niin kurkkaappas tämä postaus. :)

Mikäli et ole lainkaan kiinnostunut huulipunasta, niin kerrotko senkin niin en turhaan odottele yhteystietoja.

Lahjapuna on Dior Rouge sävy 644, Rouge Blossom.

RougeDior644

Kommentit (9)

 1. Hanna

  Toivottavasti Sissi ilmoittautuu!
  On kyllä ihanampi tapa palkita vakkarilukijoita kuin suuret massa-arvonnat joihin tulee vastauksia moninkertainen määrä mitä blogin postaukseen noin keskimääräisesti. Tämä huomio siis tehty monista blogeista.
  t.hiljainen lukija Hanna

  • Sanni

   Joo, ja kun mä en siis järjestä arvontoja saadakseni sadoittain extra-käyntejä blogiini, vaan siksi että on kiva ilahduttaa lukijoita. Jos olisi joku keino pitää arvonnat salassa niin sen tekisin! Bloggerin puolella oli oikeasti kivempi pitää arvontoja. Niihin tuli huomattavasti vähemmän osallistujia, mutta ainakin tiesi että ne 90 kommenttia oli erittäin suurella todennäköisyydellä juurikin Karkkipäivää lukevilta henkilöiltä! :)

 2. Sissi

  No jestas! Kiitoksia kovasti näin etukäteen. :) Ihan hätkähdin otsikkoa kun multa on tosiaan mennyt ihan ohi tuo kyseinen postaus. Taisin olla koulutuksessa juuri tuona viikonloppuna enkä ehtinyt koneelle ollenkaan. Onneksi huomasin tämän!

  • Sanni

   Hei, tosi kiva että tavoitin sinut sitten tätä kautta! Jee! Huulipuna lähtee sinulle maanantaina.

   • Sissi

    Kiitos! Odottelen innolla. :D

 3. Vivve

  Aika random juttu sanoa, mutta mulle tuli Sanni tosi fiilis lukea tämä(kin) postaus, ja huomata (taas) että sua ihan oikeasti kiinnostaa molemminpuoleinen vuorovaikutus, ja lukijoiden ”palkitseminen” myös toisinaan.
  Jotenkin hassua, että tuntematonta piristää kahden muun tuntemattoman mukava ylläri toiselle!

  Ei mulla muuta, kiitos ihanasta ja inspiroivasta ja informatiivisesta blogistasi, jonka luen innolla aina.
  Ja olen vieläpä sun chihusi kaima, JA seurustelin ennen uroschihu-kaiman kanssa, hahaha, niin hassu sattuma :D

  Kiiiiiiiitos paljon <3

  • Sanni

   Voi kun kiva kuulla! :)

   Viivi-kaimasi lähettää terveisiä. Se yrittää tuossa savustaa Tottia ulos kopasta että saisi kopan kokonaan itselleen. Koirat on muuten itse asiassa mun siskon, mutta ne on meillä joka viikko hoidossa joitain päiviä.

 4. Pinja

  Kiva kun sissi sitten saatiin kiinni!! :) Muistan kun luin sitä postausta, mitä Sissi ei koskaan huomannut, olin kokoajan silleen että: Huomaa tää, huomaa tää.. Enkä kyllä tiedä miksi??! :)

  T: Toinen hiljainen lukijasi Pinja

  • Hihhei

   :–D Minäkin tein näin! Enkä ole edes ikinä ennen kommentoinut blogiasi hih. Sympaattinen veto jokatapauksessa, vedit juuri suloisuuspisteet bloginpitäjänä huippulukemiin (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.