Lukijan (?) inspiroima meikki: sinistä ja pronssia

Bongasin tämän meikin Kauneusmessuilla eräällä upeat, ruskeat silmät omistavalla tytöllä, joka tuli minulle meikkiin. Tyttö oli arviolta 14-vuotias, ja jotenkin minulle tuli fiilis että hän saattaisi olla lukijoitani. :)

Oli miten oli, tytöllä oli todella kaunis meikki, joka sopi hänelle kuin nakutettu. Liikkuvalla luomella hänellä oli viileää pronssia ja alaluomella intensiivistä sinistä. Rajaukset olivat mustat ja huolettomat. Koin välittömän ”wow”-efektin  ja tiesin, että tämä meikki on kopioitava.

Yhdistin sini-pronssisilmiin nuden kasvomeikin.

En saanut aikaiseksi ihan sellaista viileää pronssia mitä tytön meikissä oli, mutta olen ihan tyytyväinen tähänkin sekoitukseen. Koko luomella Yves Rocherin Brun Doré, sen päällä Grimasin 785, ja sen päällä vielä Urban Decayn Smog. Alaluomella Grimasin 733. Yläluomen rajaus Urban Decayn mustalla Zero-kynällä, jonka pehmensin siveltimellä ja sotkin päälle vähän MACin mustaa Carbon-luomiväriä. Sisärajaukset Essencen musta geelieyeliner. Kulmaluulla MAC Shroom.

 

Kasvomeikissä Lily Lolon mineraalimekkipohja Blondie & In The Buff -sekoitus ja Laveran vaaleaa aurinkopuuteria sävyssä Sunlight. En laittanut lainkaan poskipunaa. Huulilla Dr. Hauschan huulipuna Soft Rose ja sen päällä Lily Lolon huulikiilto Whisper.

P.S. Huomaa uusi kysely sivupalkissa! :)

Kommentit (23)
  1. Toi meikki on just makee, erillainen mutta näyttävä! cool!

  2. onpas kaunis meikki! Pitäs uskaltautua kokeilee itekin yhdistellä eri värejä noinkin.
    Sit kysymys, mistä voi ostaa noita Essencen geelieyelineriä?
    Mulla ei oo pysynyt mikään kynä sisärajauksilla, varsinkin silmän sisänurkka suttaantuu hetkessä enkä voi ajatellakaan vieväni rajauksia noin ”sisään” just ton leviämisen takia. Oon kokeillu isadoran vedenkestävää, lancomea, mac:iä ja perus muita kaupan kajaleita.
    Silmäni vetistävät herkästi joten oonkohan toivoton tapaus.

    1. Essenceä ei myydä Suomessa, omani ostin Sveitsistä. Mutta minkä tahansa vedenkestävän geelieyelinerin pitäisi pysyä sisäluomella, kokeile vaikka Maybellinen geeliä tai laadukkaammilta merkeiltä Inglotin tai MACin geelejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *