Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lukijan Halloween-meikki

Sain eräältä lukijaltani kuvan hänen Halloween-meikistään. Näyttääkö tutulta? :) Inspiraationa toimi siis viime viikolla postaamani MAC-lookista mukailtu meikki. Ja vähänkö tuli upea tulos! Tämä vihreä versio on mielestäni paljon onnistuneempi kuin oma kulta-oranssini. Meikki on muuten toteutettu Manly-paletilla.

Olisi muuten hauska idea julkaista blogissa silloin tällöin lukijakuvia. Kerran kuussa voisi olla joku ”Lukijoiden Galleria” -tyylinen juttu. Tämähän riippuu tietysti siitä innostuuko kukaan lähettämään kuvia meikeistään…! :) Jos innostuu, niin julkaisisin tosi mielelläni teidän kuvia. Laittakaahan idea korvan taakse.

Kommentit (8)

 1. Anonymous

  Omiakin meikkikuvia vai siis blogista inspiroituneita vai onko sillä väliä?

 2. Inkivääri

  ^ Joo, siis ihan mitä vaan meikkejä, ei tarvitse olla Karkkipäivän inspiroima. :)

 3. Serafia

  Mä ainakin tykkäisin katsoa lukijoiden meikkejä. Kuitenkin jokainen näyttää erilaiselta, joten olisi kiva nähdä erilaisia variaatioita joistain sun meikeistä mitä muut ovat tehneet tai sitten ihan vaan meikkikuvia.

 4. Anonymous

  Hei ! Aion hankkia kajal-kynän sisärajausta varten. Osaatko sanoa, minkä merkkinen kannattaisi hankkia, eli , eli millä tulee siistein ja pysyvin tulos ? T. Leena

 5. Inkivääri

  Leena – minkä väristä kajalia ajattelit? Riippuu kovasti sävystä mikä kynä toimii. Pysyvimpiä kajal-sävyjä ovat musta ja valkoinen, muut pysyvät huomattavasti huonommin. (Olisi kiinnostavaa joskus tietää kemiallinen selitys siihen. Muiden värien pigmentissä on jotain joka tekee ne huonommin tarttuviksi limakalvolle.)

  Jos haluat vaalean, suosittelen IsaDoran Inliner Kajalia, sävy Blonde. Jos haluat harmaan, suosittelen Dr. Hauschkaa (tosin sekään ei pysy koko päivää.) Jos haluat mustan, suosittelen ehdottomasti MACin Smolderia. Todella hyvää ruskeaa sisäkajalia en ole vielä löytänyt, mutta kokeilemistani IsaDora pysyi parhaiten. Joku sanoi että MACin Teddy-sävy on hyvä, mutta mulle laitettiin sitä kerran MAC-liikkeessä ja se oli kyllä kadonnut vesirajasta tunnin sisään.

 6. Anonymous

  Kiitos vastauksesta! Mustan kynän aion hankkia lähinnä iltajuhlia ja muita vastaavia tilaisuuksia varten. MIstä kaupoista/nettikaupoista saa MAC :n tuotteita ?
  Leena

 7. Inkivääri

  MACillä ei ole Suomessa nettikauppaa (eikä monessakaan maassa, ovat hyvin tarkkoja kaupastaan), mutta Turun ja Helsingin Stockmanneilla on MACin tiski. MACin tuotteita voi myös tilata Stockmann Beauty -liikkeiden kautta ilman ylimääräisiä toimituskuluja.

  Jos tykkäät tilata ulkomaisista nettikaupoista, niin mm. sellaisessa kuin Brigettes Boutique on rajoitettu ja vaihteleva valikoima MACin tuotteita. (Tämä on epävirallinen myyntikanava, sillä MAC ei tunnusta myyvänsä tuotteita jälleenmyyjille.) Smolder-kynän saatavuudesta Brigettesiltä en tiedä.

  http://www.brigettesboutique.com/MAC_s/53.htm

 8. Anonymous

  Tuohan näyttää vähän siltä Michelle Phanin tekemältä meikiltä, youtubessa sailor moon transformation :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.