Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lukijakysely

Blogin sivupalkissa on taas uusi kysely, ja sen hengessä päätin tehdä vähän laajemmankin kyselyn lukijoilleni. Ihan vaan koska kyselyt on niin kivoja! ^_^ Terveisin Neiti Statistiikkahirmu.

survey

Kysely ei ole kovin pitkä, siinä on yhdeksän ”rasti ruutuun” -kohtaa ja kaksi vapaaehtoista vapaan tekstin kohtaa. Olisi mukavaa jos moni teistä vastaisi kyselyyn, näin voin kehittää blogia tulevaisuudessa teitä kiinnostavampaan suuntaan. Tietystikin kirjoitan Karkkipäivää aina omista lähtökohdistani, ja jos minua esim. kiinnostaa kirjoittaa kosmetiikkablogiin sadonkorjuujuhlista, niin sittenhän minä kirjoitan. :) On kuitenkin kiinnostavaa kuulla, mistä te lukijat pidätte. Teitä vartenhan minä blogia pidän, tämä ei ole mikään päiväkirja jota kirjoitan itselleni ja perheenjäsenille.

Aloitin pitämään Karkkipäivää puhtaasti meikkiblogina, mutta itse asiassa pelkät meikkikuvapostaukset saavat järjestään vähemmän lukijoita kuin muut kirjoitusaiheet. On siis syytä selvittää, pitäisikö sisältöä jotenkin kehittää. (Mutta ei huolta – meikkikuvat eivät tule täältä katoamaan, sen verran paljon meikkailusta kuitenkin tykkään, vaikken mikään meikkitaiteen Rembrandt olekaan..! ^_^)

Kyselyyn pääsette tästä linkistä.

Vastaus tapahtuu täysin anonyyminä. Pidän kyselyn auki varmaankin noin kuukauden, ja käyn sitten tulokset läpi täällä.

Kiitos jo etukäteen vastaajille! :)

Kommentit (13)

 1. Nimetön

  Olin heti innokkaasti alkamassa täyttään kyselyä, mutta linkistä pamahti tällainen teksti:
  ”Lomake ”Karkkipäivän lukijakysely” on poistettu käytöstä.
  Ota yhteyttä lomakkeen omistajaan, jos epäilet tämän olevan virhe.”

  • Sanni

   Hmm, onpa outoa. Minullekin tuli nyt sama ilmoitus, kun klikkasin linkkiä. Yksi vastaus ehti jo tulla, joten yhdelle kysely näköjään toimi. Mitähän tässä nyt on mennyt vikaan…?

  • Heidi

   Minulle tuli sama ilmoitus. :/

 2. Emmi

  Mullakaan ei toimi.

 3. ella

  Kyselyt on kivoja! :) (Ja hyvin toimii nykyinen lomake!)

  Luen Karkkipäivää, koska koko blogi on kiva. Luonnonkosmetiikka itsessään taitaa olla minua vähiten kiinnostava aihe, mutta toisaalta taas esimerkiksi luonnonkosmetiikan ja ”normaalin” kosmetiikan vertaileminen on mielenkiintoista. Karkkipäivässä parasta on sen rehellisyys ja informatiivisuus meikkijutuissa: kaikki ei ole ”ihan superiii!!1” vailla perusteita.

  Meikkijuttujen lisäksi tykkään Karkkipäivän ihanan aurinkoisista ”muista jutuista” (chihuahuat, my little ponyt..), ja olen lukenut jopa kaikki Ahvenanmaa-jutut, vaikka normaalisti irvistelen kaikelle ruotsinkieliselle. Blogissasi Ahvenanmaa on minulle kauniita kuvia ja tunnelmallisia hyvän mielen tekstejä, eikä stereotyyppinen ruotsia puhuvien etuoikeutettujen ihmiskeskittymä :D

 4. SaraJana

  Mulla ainakin kysely toimi nyt hyvin, ei mitään ongelmaa. Kiva idea tällainen, innolla vastasin! Kirjoittelin myös paljon terveisiä loppuun, yhtenä se että lukija make overit olisi aivan huippu juttu! (Ja olisin itse heti vapaaehtoinen sellaiseen, köh köh ja vink vink ;D ) …mutta ymmärrän toki, että anonyymiyden vuoksi sellaiset ei välttämättä ikinä toteudu. Niiden sijaan on hauska nähdä myös tuttuillesi tekemiä make overeita. :)

 5. Nimetön

  Nyt toimi tuo linkki, ainakin minulla :)

 6. Matroskin

  Kiitos jalkalaastaritestauksesta. Näin niitä jossain ja meinasin heräteostaa, koska olen heikkona kaikkiin hyvinvointia lupaaviin ihmetuotteisiin.

 7. Velma

  Kävin vastailemassa kyselyyn, nyt se ainakin toimi. Päätin silti tulla julkisesti tunnustamaan, että luen blogiasi oikeasti kaiken muun kuin meikkien takia: kosmetiikka ei oikeastaan kiinnosta, mutta Ahvenanmaa, ponit ja muu sellainen sitäkin enemmän.

 8. Mimosa

  Hei Sanni, kuulisin mielelläni, mitä mieltä olet Lushin tuotteista, esim. incien kannalta. :)

 9. miu

  En löydä mistään mitään kyselyä :O

  • Sanni

   Postauksessa on linkki, klikkasitko sitä?

 10. Mohn

  Vastasin kyselyysi jo aikaisemmin enkä muista nähneeni tuota punaisella kirjoitettua kun vastauksia klikkailin. Toivottavasti vastaukseni on kuitenkin tullut perille, en ainakaan saanut mitään virheilmoitusta. Kommentoin siellä lopussa esim. tekstin laatua ja kielenkäyttöä. Toivottavasti saat paljon vastauksia, minusta on aina mielenkiintoista kuulla kyselyjen tuloksia! ;-)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.