Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lukijaa tapaamassa Troyesissa

Kyllä Karkkipäivä on globaali blogi! :) Minne tahansa meneekin, siellä ilmoittautuu lukija ^_^

Niin myös Ranskassa. Yksi mukavimpia pysähdyspaikkoja matkalla on ollut Troyes, kaupunki Champagnessa josta en ollut koskaan kuullutkaan. Ennenkuin sain sähköpostia viime viikolla.

Troyesissa asuva lukijani Marianna oli huomannut, että sattumoisin teemme matkaa juuri hänen kotikaupunkinsa ohi ja tiedusteli, olisiko meillä aikaa pysähtyä lasilliselle ja tutustumaan kaupungin kauniiseen keskustaan. Olihan meillä, ja onneksi olikin sillä Troyes osoittautui yhdeksi matkan kiinnostavimmista paikoista. Itse asiassa ihan harmitti, ettei jääty yöksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mariannalla oli mukanaan myös herttaiset lapsensa. :)

Troyes_2

Oli hauska sattuma, että saavuimme Troyesiin juuri kun blogissa oli ollut keskustelua Suomen arkkitehtuurista ja vanhoista puutaloista, joita ei enää juuri ole. Troyes nimittäin tunnetaan kauniista, historiallisista puutaloistaan joista vanhimmat ovat 1400-luvulta.

Todella uniikki miljöö! Käsittääkseni Ranskassa ei juuri muualla tällaiseen puutalokeskustaan törmää. Todella kauniita rakennuksia. Osa on ihan vinossakin ja näyttävät kaatumaisillaan olevalta dominojonolta. Ne on kuitenkin korjattu sisältä niin, että sisätilat ovat suoria ja kaikki talot ovat asumiskäytössä.

Troyes_3

Troyes_1

Tämä oli neljäs kerta kun tapaan lukijan ulkomailla. :) Hauskaa! :)

Kiitos Marianna, tulen mielelläni uudestaankin! :)

*

Tänään on Ranskan lomamme viimeinen kokonainen päivä. Olemme Reimsissä, ja tänään sataa taas monen päivän helteen jälkeen.

Pahoitteluni muuten siitä, että en ole millään ennättänyt vastailla ja kommentoida kommentteihin niin paljon kuin haluaisin. Keskustelu on ollut tosi mielenkiintoista ja olen käyttänyt useamman tunnin pelkästään vain monien kommenttiketjujen lukemiseen (lentomatkustuksen välttely, Suomen arkkitehtuuri, viimeisimmät lomatyyli/kenen pitäisi maksaa -keskustelut…). Kiitos teille runsaasta osanotosta keskusteluun, olen tosi iloinen kun minulla on näin aktiivisia lukijoita ja mieluusti kommentoisin kommentteihin takaisin vielä enemmän. Reissuaikataulu ei vain ole antanut siihen tarpeeksi mahdollisuuksia. (Ja tässäkin hotellissa muuten tökkii nettiyhteys niin pahasti että yritettyäni eilen illalla kaksi tuntia vastata kommentteihin sillä tuloksella, että jouduin odottamaan jopa 20 minuuttia yhden kirjoittamani vastauksen julkaistumista, väsyin ja suljin koneen).

Nyt lähden sateiseen Reimsiin. Sää antaa hyvän syyn jumittua vaikkapa Sephoraan. ^_^

Vielä olisi edessä yksi shampanjatalokierroskin ja tasting.

Kiitos kun olette taas seuranneet minua reissussa! :)

Kommentit (7)

 1. Jonttu

  Onpas teillä molemmilla naisilla ihanat kesävaatteet. :) Noista kuvista tulee hyvälle tuulelle.

  • Sanni

   Kiitos Jonttu :)

 2. Serafi

  Jaa että tällaiset treffit! Olipa hauska lukea. Jos olisin etukäteen tiennyt, Marianna yhtenä mun parhaista ystävistäni olisi saanut sanoa terveisensä. :D

  • Sanni

   Itse asiassa sinä tulit kyllä puheeksi ^_^ Eipähän voinut olla taas kuin ”Miten pieni on maailma”… :D

 3. N

  Heh, täällä yksi blogisi lukija joka on myös aikoinaan asunut Troyes’ssa. Pieni maailma tosiaan. Tuli melkein ikävä kun kuvia katsoi.

  • Sanni

   Eih :) Maailma on pieni ^_^

 4. Myy

  Mua melkeen harmitti, että olin itse samaan aikaan reissussa, niin missasin kaikki mehukkaat keskustelut kommenttiboksissa! On ollut hauska tosin jälkeenpäin niitä lukea :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.