Löytö: Weleda Birch Body Scrub

On se kyllä hassua tehdä yllätyslöytöjä – – omista kaapeistaan. :)

Kaivellessani tuotteita kevään Kosmetiikkahuutajaisiin olen löytänyt jemmoista yhtä sun toista. Paras löytö tähän mennessä on Weledan Birch Body Scrub, koivunlehtiuutetta sisältävä suihkuvartalokuorinta.

Weleda_BirchScrub

Tuote ei ole ihan tuore – parasta ennen päiväys on ollut toukokuussa 2011. Täytyy todeta, että en enää edes muista mistä olen tuotteen saanut – todennäköisesti olen kuitenkin ostanut sen työpaikaltani sillä kyljessä on vielä poisrevityn hintalapun jälkeä.

Olen kertonut teille aiemmin, että Weledan suihkuvaahdot ovat ehdottomia lemppareitani kropan puhdistukseen. Yhtä kermaisia, hellävaraisia ja ihoa hoitavia suihkutuotteita en ole kohdannut. Myös tuoksumaailma vetoaa täysillä! Tälläkin hetkellä käytössä on Tyrniöljysuihkuvaahto. :) Creamy Citrus on toinen suosikkini tuoksunsa puolesta!

Mutta eipäs nyt karata suihkuvaahtojen puolelle… Halusin vain mainita ne, sillä Birch Body Scrub liittyy Weleda-lemppareitteni joukkoon koukuttavan tuoksunsa vuoksi. Siinä on myös toinen miellyttävä ominaisuus, joka ilahduttanee etenkin herkkähipiäisiä; terävänkarhean siemenkuorijauheen tai tiheän-tehokkaan muovimikrorakeen sijaan kuorinnasta vastaavat pehmeiltä palluroilta tuntuvat karnauba- ja mehiläisvahahelmet.

Itse pidän kuorinnan kannalta vähän rouheammista kuorivista ainesosista, mutta herkkäihoisille ei ole markkinoilla paljonkaan tällaisia huippuhellävaraisia scrub-tuotteita. Siksi ilahduin. (Ilmeisesti en ole ostaessani tiennyt mitään tuotteen kuorintatehosta.)

Mutta parasta Birch Scrubissa on tosiaan tuoksu. Ahhh…!! Yhdistelmistä riippuen eteeriset öljycocktailit voivat olla tunkkaisen raskaita – – tai sitten huumaavaan vietteleviä, rentouttavia, raikkaita tai piristäviä. Birch Scrubissa tuoksuu ihana, mehukas sitrushedelmä, tulee mieleen kypsän appelsiinin vastaraastettu kuori. Ja ehkä tässä on jotain aistikkaan lämmintä puutakin…. Mmmm…

Tuotteessa  ei harmikseni mainita mitä kasveja tuoksussa on käytetty, sillä eteeriset öljyt on merkattu vain tuoksunimikkeillä limonene, linalool ja citral. (Ja näitä aineita on monissa eri kasveissa, kuten sitruskasveissa ja sitruunaruohossa mutta myös männyssä ja mintussa.)

Joka tapauksessa – suosittelen Weledan Birch-kuorintaa mitä lämpimimmin Sinulle, joka etsit mahdollisimman hellävaraista vartalokuorintaa tai Sinulle, joka saat kicksejä todella voimakkaan mehukkaista, aidoista sitrustuoksuista. Your nose – and skin – will appreciate! ^_^

(Aika hauskaa löytää varastoistaan tällainen helmi jota ei edes muista ostaneensa :D))

Kommentit (21)
 1. Kiva, että nostit vartalokuorinnan esille. Nimittäin itse tykkään pohdiskella erilaisia kuorintoja vaikutuksineen ja koostumuksineen, ja etsin kokoajan uusia, parempia kuorintoja kasvoille sekä hiuksille. Tänään testailin hiuksiin vihreää savea, mitä kasvoille käytin jo eilen. ^_^

  Mutta, jotenkin se vartalon kuorinta tuppaa unohtumaan. Ja hah! Muistin tämän kirjoituksen ansiosta, että minulla on vieläkin Jouluna Lontoosta ostettu Lushin vartalokuorintapallon puolikas käyttämättömänä. Ostin tuolloin kaksi puolikasta palloa ja toisen käytin heti kotiin palattua Uuden Vuoden aikaan. Ja tästä tajusin sen, että en ole tehnyt vartalokuorintaa puoleen vuoteen…! Voi kaunistus… :D

 2. Ei ihan liity tämän päivän postauksesi aiheeseen, mutta haluan kiittää sua Korreksen esittelystä. En ollut aiemmin koko merkistä edes kuullut, mutta nyt olen sen löytänyt! :) Korreksen Aloe ja Dittany -shampoo sopii täydellisesti mun hiuksilleni (ja päänahalleni!), samoin heidän Sunflower and Mountain tea -hoitoaineensa.

  Mä olen vuosia kärsinyt kuivasta ja kutisevasta päänahasta (myös hiukset kuivahkot), ja olen kokeillut suurin piirtein kaiken mahdollisen tässä vuosien aikana. Kokeilin myös System 4 -jutut, jotka mulla tekivät hiukset sellaisiksi narskuviksi, ja heidän öljyhoidostaan huolimatta hiukseni olivat erittäin kuivat + todella hankalat selvittää suihkun jälkeen -> kuukausia testasin System 4:ia, mutta jouduin sitten toteamaan, että minä en kuuluu niihin useisiin henkilöihin, joille kyseinen sarja on tuonut avun.

  En tiedä, mikä on noiden Korreksen tuotteiden salaisuus, mutta nyt on päänahan olotila selkeästi tasapainossa ja hiukset eivät ole ollenkaan niin kuivan ja karhean oloiset kuin aiemmin (olen laittanut sitä K pour karite -seerumiakin aina tipan hoitoaineen joukkoon). Toivottavasti tämä kestää pitkään.

  ps. Ja se Korreksen Wild Rose -seerumi on kuin minulle tehty. :D Saatanpa ihoni hoitamisessa siirtyä ainakin joissakin tuotteissa Madarasta Korrekseen (sain tilaukseni mukana myös useita näytteitä Korrekselta). Vaikka Korreksen tuotteet Suomesta tilattuna jonkun verran maksavatkin, niin mä olen nyt hemmotellut itseäni muutamalla heidän tuotteellaan, mä kun ostan kosmetiikkatuotteita todella harvoin (käytän melkein kaiken pisaralleen loppuun ennen kuin ostan uutta).

  Joten ISO kiitos!

  1. Ihana kuulla, kiitos itsellesi palautteesta himpsis! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *