Löytö: Cattierin mahtava miselligeeli

Nyt on löytynyt ehkä Suurin Miselli-ihastus…! Tästä tykkään niin että pullo ansaitsee oman postauksen!

Ja se on paljon meikäläiseltä joka ei oikein ”lämpene” misellivesien universaalille kaikkivoipaisuudelle :D No, kaikkea ei tämäkään tee, ainakaan minun ihollani, mutta yhdistelmä kosteuttavaa hoitovettä JA toimivaa silmämeikinputsaajaa tekee tästä varsin uniikin tuotteen meikäläisen kirjoissa.

Saanko esitellä:

Cattierin Soothing Micellar Gel <3

Cattierilla on jo pitkään ollut valikoimassaan suosittu nestemäinen ”perus”misellivesi, ja tänä vuonna sen seuraan liittyi hoitavampi, hellävaraisempi – ja minun mielestäni paljon paremmin meikkiä poistava – miselligeeli. Sain miselligeelin testiin Cattierin maahantuojalta.

Minähän en koko meikkiä missään nimessä yritäkään misellivesillä poistaa, mutta jotkut niistä toimivat todella hyvin silmämeikin poistossa. Muutamaa synteettistä misellivettä käytän pelkästään silmämeikinputsarina.

Luonnonkosmetiikan misellivedet ovat synteettisiä hoitavampia, mutta kokemukseni mukaan vähemmän tehokkaasti meikkiä puhdistavia. Yksikään niistä ei ole tähän mennessä kyennyt irrottamaan silmämeikkiäni, – mutta Cattierin miselligeeli pystyy. Ja vieläpä erittäin hyvin, ja herkästi kirveleviä silmiäni ärsyttämättä.

Puhdistustehosta vastaa kaksi monoesteriä; Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate ja Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate. Hämmästys oli suuri kun ne kykenevät liuottamaan synteettisen, vahvan silmämeikkini UDPP-pohjustuksineen kaikkineen, ripsaritkin lähtevät ilman mitään moitteita.

Soothing Micellar Gel on koostumukseltaan ”rehellistä” geeliä, ei geelinestettä kuten vaikka Lumenen herkkien silmien meikinpoistoaine. Cattier-geeli ei kuitenkaan ole samalla lailla liukasta kuin synteettiset geelit, mutta riittävän liukasta tuntuakseen miellyttävältä ja kitkattoman liukuvalta kun pyyhin sillä (ja vanulapulla) silmämeikin.

Suosin silmämeikin poistossa nimenomaan geelimäisiä koostumuksia nesteen sijaan geelin liukuvuuden ja hellävaraisemman tunnun perusteella. Haluan välttää kaikkea silmän alueen ihon hankaamista ja venyttämistä.

Silmämeikinpoistajan roolinsa lisäksi Cattierin Soothing Micellar Gel toimii kosteuttavana ja rauhoittavana hoitovetenä. Sen hoitava pohja rakentuu ruusuvedelle, glyserolille ja kosteuttavalle sokeriyhdisteelle sekä ihoa rauhoittaville pellavauutteelle ja vaaleanpunaiselle savelle. Vaaleanpunainen savi on Cattierin herkän ihon tuotteiden signature-ainesosa.

Geelissä on miellyttävä, kevyen kukkainen hypo parfum -tuoksu. Hypo-tuoksu tarkoittaa, ettei tuotteessa ole käytetty 26 eniten allergisoivaa hajustekemikaalia.

Käytän tätä siis sekä kosteuttavana hoitonesteenä kasvoveden tapaan että silmämeikinpuhdistajana. Ihan mahtava tuote! :-*

Cattierin miselligeeli maksaa 14,95€ ja pullon koko on 200 ml. Sitä myyvät ainakin Ruohonjuuret ja verkkokaupoista Hyvinvoinnin Tavaratalo, Biodelly ja House Of Organic.

 

kauneus ihonhoito luonnonkosmetiikka
Kommentit (4)
  1. Moi,
    Siis et pese tätä enää pois kasvoiltasi? Kaksoispuhdistus ja tällä vielä silmämeikin pyyhintä – voisi olla hyvä juttu!

    1. Silmämeikin poiston yhteydessä pesen pois, mutta en kasvovesi-käytössä :)

  2. Petra / Viilankantolupa
    26.9.2018, 21:16

    Ah, ihana kuulla! Sain tämän justiinsa käsiini, mutta en ehtinyt testata vielä. Priorisoin testausjonossa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *