Lovely Day

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly. *Sis. mainoslinkkejä

Jess, sain tiedon että Biodellyn varastot ovat viimein täydentyneet ja pääsen pitkän odotuksen jälkeen esittelemään tämän suloisen merkin: Lovely Day.

LovelyDay_IMG_6069

 

Lovely Day on ihana, pieni saksalainen luonnonkosmetiikkamerkki. Jo nimestä tulee iloiselle mielelle! Tuotteet näyttävät ja tuntuvat suloisilta. Tämä on oikein sellainen über-Karkkipäivähenkinen kauneudenhoitosarja, pastellista söpöstelyä…!

Lovely Day valmistaa tuotteet omassa laboratoriossaan Berliinissä ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia. Yritys lahjoittaa 5% tuotoistaan eläinsuojeluun (lisää hyvää mieltä!), ja tuotteet ovat luonnollisestikin eläinkokeettomia.

Tänä vuonna kaksivuotistaivaltaan juhlivan merkin taustalla on nuori nainen nimeltään Josephine Förster. Kemisti-tätinsä opeissa luonnonkosmetiikan saloihin vihkiytynyt Förster halusi luoda oman tehokkaan ja samalla hellävaraisen luonnollisen sarjansa. Lovely Dayn hoitotuotteet perustuvat tehoaineisiin kuten PHA-happoon, hyaluronihappoon ja niasiiniamidiin, kaikki hyvin siedettyjä ja iholle hellävaraisia. Lovely Dayn tuotteissa vältetään ihoa potentiaalisesti ärsyttäviä ainesosia kuten etyylialkoholia, eteerisiä öljyjä ja tiettyjä herkistävinä tunnettuja kasviuutteita.

PHA-happo eli polyhydroksihappohan on kuin hellävaraisempi AHA-happo, sillä on iholle samat hyödyt kuin AHA-hapoilla mutta vailla AHA-happojen ärsytyspotentiaalia. Oikein herkkäihoiselle PHA-happo on hedelmähappoja parempi vaihtoehto.

Tuotteiden ainesosaluettelot ovat aivan mielettömät!

LovelyDay_IMG_6077

Hyaluron + Bloom Hyaluronic acid & Hibiscus Glow Boosting Toner

 

18,90€ / 50 ml tai 29,90€ / 100 ml

Hibiskuksen kukkauute, aloe vera, kamomilla- ja ruusuvesi sekä hyaluronihappo kosteuttavat ihoa samalla kun 2% mieto PHA-happopitoisuus kuorii ihoa kirkastaen ja tasoittaen sitä. Kuoriva ominaisuus on riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön. Ihana, raikastava hoitoneste jota käytän aamuisin.

Pullon suihkemekanismi annostelee vettä niin napakalla paineella että tämä suihke kannattaa (valmistajan omankin suosituksen mukaan) annostella iholle vanulapun kautta. Itse innostuin vanhasta tottumuksesta suihkuttamaan Hyalyron + Bloom -suihketta ensimmäisellä kerralla suoraan kasvoille ja sain sitä silmiini. :)

Tuote tuntuu ihollani enemmänkin virkistävältä kuin rauhoittavalta minkä vuoksi tykkään käyttää sitä aamuisin.

Hajusteettomassa koostumuksessa tuoksuvat veden kukkaisraaka-aineet.

Hyaluron + Bloom -kasvoveden löydät täältä *, matkakoon täältä * Tuotteet ovat 2.5. saakka 15% Vappualennuksessa, kuten koko Biodellyn valikoima. (Näitä Vappualennuksia tuntuu nyt riittävän, mutta hyvä vain :) Emme valita alennuskampanjoista :))

LovelyDay_IMG_6072

Hyaluron + Bloom Cactus Oil & Niacinamide Tropical Hydration Nectar

31€ / 30 ml

Syväkosteuttava, antoksidanttinen ja rauhoittava seerumi kaikille ihotyypeille. Tuntuma iholla on samalla raikkaan viilentävä ja silottava, geeli levittyy liukkaan mukavasti eikä tunnu tahmealta.

Ainesosat saavat hymyn leviämään korviin; puhtaan veden sijaan seerumin pohjana ovat kamomilla- ja aloevesi ja kosteuttava nektari pullistelee ihoa helliviä ja hoitavia aineita kuten kaktusviikunaöljyä, babassunsiemenöljyä, niasiiniamidia, hyaluronihappoa ja sodium pca:ta. Biodellyn sivuilta voi lukea tarkan kuvauksen kaikkien ainesosien vaikutuksista ihoon. Itsehän ihastuin antioksidantteja pursuavaan ja ihon punoitusta rauhoittavaan kaktusviikunaan eli viikunaopuntiaan Evolven kasvoveden kautta kun huomasin sen selvästi rauhoittavan vaikutuksen ihooni.

Myös niasiiniamidi eli B3-vitamiini on sellainen ”tekee-kaiken” supersankariainesosa että sen läsnäololle hoitotuotteissa voi vain nyökkäillä hyväksyvästi; se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, kirkastaa ihoa, häivyttää juonteita, pigmenttiläiskiä ja laajentuneita ihohuokosia ja vaikuttaa yleisesti ihon suojabarriääriä vahvistavasti. Kaikkien iho siis voi hyötyä siitä!

Niasiiniamidi on yhdessä hyaluronihapon, C-vitamiinin ja AHA/BHA/PHA-happojen kanssa niitä kaikille ihoille hyödyllisiä aktiiviaineita joka kannattaa painaa mieleen.

Seerumin löydät täältä *.

LovelyDay_IMG_6082

Mellow Mallow Creamy Cleansing Gel

29,90€ / 100 ml tai 18,90€ / 50 ml matkakoko

Kuin puhdistaisi ihonsa maitovanukkaalla! Tämä suloinen, erittäin miedosti vaahtoava maitogeeli tuoksuu lempeästi mantelille ja puhdistaa hellävaraisesti vailla sulfaatteja.

Hoitavassa koostumuksessa on kylmäpuristettuja luumunkivi- ja manteliöljyjä, rohtosalkouutetta ja pieni (0,7%) pitoisuus PHA-happoa.  Puhdistavat aineosat ovat dekyyliglykosidi ja cocamidopropyl betaine.

Putsarin pH on 5 eli erittäin ihoystävällinen. Biodelly on muuten alkanut merkitä sivuilleen tuotteiden pH-arvoja, peukku siitä!

Söpöin puhdistustuote koskaan? Nämä Lovely Dayn pikkupullot ovat niin suloiset että säästän ne muuhun käyttöön kun itse tuote on loppunut :)

Löydät Mellow Mallow -putsarin täältä *, matkakoon täältä *.

LovelyDay_IMG_6098

Skin Rescue Oil

41€ / 30 ml

Blue Tansy Skin Rescue -öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti sitä suositellaan kuivalle tai herkälle ja ärtyneelle iholle. Lovely Dayn hoitorituaalissa öljy korvaa voiteen ja se laitetaan iholle viimeisenä kasvoveden ja seerumin jälkeen. (Voidetta ei Lovely Dayn valikoimassa edes ole.)

Vain kolmesta öljystä (blue tansy eli sininen pietaryrtti, helokki ja argan) koostuva cocktail tuntuu iholla todella miellyttävältä. Blue Tansy on minulle entuudestaan tuntematon kasvi, ja Lovely Dayn sivulla siitä kerrotaan näin: ”Tämä arvokas ja harvinainen lääkeyrtti on ehdoton suosituksemme tulehtuneen, kutiavan ja rosacea-ihon hoitoon. Blue Tansy toimii antihistamiinina ja on antibakteerinen.”

Ski Rescue -öljy tuntuu sormissa ja kasvoille levittäessä täyteläiseltä, mutta näyttää iholla vähemmän rasvaiselta ja kiiltävältä kuin esimerkiksi Vintners Daughter. Se myös imeytyy hieman nopeammin. Mikään kuivaöljy Blue Tansy ei kuitenkaan ole vaan rasvahappoprofiililtaan ravitsevampi ja täyteläinen. Iho jää tuttuun tapaan äärimmäisen pehmeäksi.

Olen kokeillut Blue Tansya pelkästään kasvoveden päälle tai kasvoveden sekä seerumin, ja iho tuntuu parhaimmalta kun öljyn laittaa seerumin päälle. Öljy vaatii alleen kunnon kosteuden.

Blue Tansy -kasvissa on luonnostaan limoneenia (eteerisen öljyn tuoksuainesosa), ja niinpä tässä Lovely Dayn tuotteessa on poikkeuksellisesti pienen pieni pitoisuus eteeristä öljyä. (limoneeni, 0,0028%). Öljyseoksen sininen väri tulee blue tansyn sisältämästä atsuleenista.

Löydät Skin Rescue -öljyn täältä *.

LovelyDay_IMG_6122

Mermaid After Sun Spray

24,90€ / 100 ml

Siinä missä Hyaluron + Bloom -kasvovesi aktivoi ja virkistää, Mermaid-suihke rauhoittaa. ”After sun” -nimellä myytävän suihkeen käyttöä ei tarvitse rajoittaa auringonoton jälkeisiin hetkiin, vaan ainesosiensa puolesta se sopii rauhoittavaksi, kosteuttavaksi kasvovedeksi milloin vain. Viilentää tehokkaasti punoittavaa, ärtynyttä ihoa ja auttaa laskemaan punoitusta.

Rauhoittavasta vaikutuksesta vastaavat kamomilla- ja aloevesi, joita löytyy muistakin LD:n tuotteista mutta Merenneito-suihkeessa niitä on arvatenkin suurempi pitoisuus, kosteutta ihoon sitovat glyseroli ja pantenoli, vihreä tee suojaa vapailta radikaaleilta ja kookosuute ravitsee ja lupaa jopa uudistaa vaurioituneita ihosoluja.

Löydät Merenneito-suihkeen täältä *.

LovelyDay_IMG_6095

Charcoal Manuka PHA Cleansing Mask

37,90 € / 100 ml

Tämän hetken trendiainesosaa, aktiivihiiltä sekä PHA-happoa (2%) ja marokkolaista laavaperäistä savea sisältävä syväpuhdistava naamio. Auttaa vähentämään ihon epäpuhtauksia ja poistaa ihosta ympäristöstä johtuvia saasteita. Lupaa myös häivyttää aknearpia ja supistaa ihohuokosia.

Hoitaviin ja ihoa helliviin ainesosiin kuuluvat myös manukaöljy, arganöljy ja auringonkukansiemenöljy.

Kiitos ravitsevien ainesosiensa korkean pitoisuuden, Hiilimanuka-naamio ei kuivu iholla täysin koppuraksi. Se on miellyttävän kermaisen tuntuinen ja aromaattisen tuoksuinen ja tekee sen mitä laadukkaan savinaamion kuuluukin; jättää ihon tasaiseksi ja heäleäksi suppuun nipistetyillä huokosilla.

Löydät hiili-manuka-naamion täältä *.

LovelyDay_IMG_6087

Hyaluron + Bloom Pink Clay Mask

37,90 € / 100 ml

Pehmeän kermainen syväkosteuttava naamio kuivalle ja samealle iholle. Auttaa myös vähentämään pieniä epäpuhtauksia sisältämiensä saven ja miedon PHA-happopitoisuuden (0,7%) avulla.

Naamio sisältää jälleen kerran huippucocktailin hoitavia ainesosia: vaaleanpunainen savi syväpuhdistaa kuivan ja herkänkin ihon hellävaraisesti ja lataa ihoon mineraaleja, kylmäpuristetut vadelman – ja ruusunsiemenöljyt ravitsevat ja silottavat ihoa ja suojaavat vapailta radikaaleilta ja hyaluronihappo, hibiscuksen kukkauute ja ruusuvesi kosteuttavat.

Löydät Pink Clay -naamion täältä *.

.

Lovely Dayn incit ovat kerta kaikkiaan vakuuttavia ja on ilo tutustua tällaisiin, laadukkaat ainesosat edellä meneviin merkkeihin. Bonuksena lahjoitukset eläinsuojeluun <3

Kaikki Lovely Dayn tuotteet löydät Biodellyn sivuilta täältä *.

Koodilla VAPPU saa 15% alennuksen koko Biodellyn * valikoimasta 2. toukokuuta saakka.

P.S. Seuraava Biodellyltä testiin saamani merkki on muuten islantilainen Sóley…! Vähänkö jännää, en ole koskaan kokeillut mitään islantilaista kosmetiikkaa :)

P.P.S. Pääsin kuin pääsinkin tänään Ateenaan ;) Huojennus…!

Kommentit (11)
 1. Hei olen perehtymässä happokuorintoihin ja yllä mainitsit, että Hyaluron + Bloom -kasvovedessä on 2% pitoisuus phata. Nimensä mukaan kuitenkin on kasvovesi. Ja tarvitseeko tämän tuotteen kanssa odottaaa noin puoli tuntia ennen kun käyttää muita kasvohoito tuotteita? Tarvitseeko sinun mielestäsi/kokemuksesi mukaan tämän tuotteen lisäksi jonkun kuorinta-aineen?

  1. Hei Minna! En ole mistään toistaiseksi lukenut tietoa siitä, mikä on PHA:n optimipitoisuus jotta se kuorii ns. ”järeästi”, alfa- ja betahydroksihapoille tunnen tällaiset viitearvot. En siis valitettavasti osaa sanoa miten vahva tämä Hyaluron + Bloom -kasvoveden 2% pitoisuus on, mutta valmistajan itsensä mukaan se on hyvin mieto. Lovely Dayn sivuilta: ”Lovely Day uses just a very small concentration, 2%, for a peeling effect that is perfectly fine for daily use. It also prevents clogged pores, keeping your skin free and clear of blemishes.” Eli heidän mukaansa 2%:lla on kuoriva vaikutus, mutta niin mieto että sopii päivittäiseen käyttöön. Mietouden tuntee myös iholla; iho ei ole varsinaisesti kuoritun tuntuinen Hyaluron + Bloom -kasvoveden jäljiltä. Se on siis raikastava, kirkastava ja kosteuttava kasvovesi kevyellä kuorivalla ominaisuudella, vähän saman tyyppinen kenties kuin Cliniquen tunnetut pävittäin käytettävät Clarifying Lotionit.

   Tuote ei vaadi odotusaikaa ennen muita kasvojenhoitotuotteita, ja sanoisin että kyllä, jos tykkää kuoria ihoaan ns. kunnolla niin käyttäisin tämän lisäksi myös varsinaista järeämmän tehon kuorinta-ainetta :) Kuten itse teen :)

 2. Sóley on oma lempparini, siis niiden tuotteiden osalta joita olen kokeillut.
  Yleishampoo BirkiR, kasvovoide eyGLÖ ja savinaamio steinEY. Itse tykkään noista yrttisistä tuoksuista ja hyvästä tunteesta iholla. Ovat riittoisia.

  Todella kiva kuulla sun mielipide Sóley:stä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *