Karkkipäivä
Karkkipäivä

L’orealin Quad Pro -paletit

L’oreal on uudistanut suositut Trio Pro -luomiväripalettinsa, ja upgreidannut ne kvarteteiksi (anteeksi, huonoa suomea). Aiemminhan ilmestyivät jo uudet triot, jotka ovat pyöreitä. Vanhat 1-2-3 -jaotellut paletit on nyt freesattu uuteen muotoon ja sävyihin on lisätty neljäs, voidemainen highlighter-sävy silmän sisänurkkaan käytettäväksi.

Olin ensin ihan innoissani kun uutuudet saapuivat myymälään, mutta sitten petyin. Voi, mitä Lorkku on mennyt tekemään. Jo uudet pyöreät triot saivat kritiikkiä siitä, että sävyt ovat nyt yhdessä napissa ilman välireunoja ja näin ollen sekoittuvat helposti toisiinsa, ja nyt on sitten nämä uudet Quad Pro’tkin muokattu samaan tyyliin. Ainoastaan voidemainen sävy on erillään. Lisäksi raidat on venytetty pitkiksi ja kapeiksi, mikä entisestään lisää niiden sekoittumista. Erittäin huono muutos, jos minulta kysytään.

Lorealdisplay

Quad Pro -sävyjä on Suomen markkinoilla kuusi(ja sävyt on edelleen nimetty jonkun tähden mukaan ja suositeltu tietyn värisille silmille):

Platinum Rose (Laetitia Casta, harmaille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Smoky Chestnut (Linda Evangelista, harmaille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Golden Green (Aishwarya Rai, vihreille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Golden Plum (Eva Longoria, tummanruskeille silmille) – tämä on sama paletti kuin kaksi vuotta sitten syyslookissa ilmestynyt trio Persian Opulence, uudelleennimettynä ja highlighterilla täydennettynä

Beige Taupe (Doutzen Kroes, sinisille silmille) – sama kuin vanha Trio Pro täydennettynä highlighterilla

Midnight Blue (Milla Jovovich, sinisille silmille) – en tiedä/muista kuuluiko tämän sävyinen paletti aiemmin Trio Pro -sarjaan, en ainakaan itse muista nähneeni tätä aiemmin. Paletin nimeä en tiedä (vielä), sillä meille tuli tästä toistaiseksi vain testeri. Edit. Nimi lisätty kiitos lukijakommentin! :)

Minusta tuo sininen paletti näyttää upealle, ja halusin heti tehdä sillä meikin.

L'oreal Quad Pro Milla Jovovich

LorealQuadProBlue3_pieni

LorealQuadProBlue_pieni

Paletissa on siis erittäin tumma sininen joka on iholla lähes musta (huikean pigmenttinen!), kaunis, kirkas true-sininen sekä vaalea hopea. Voidemainen highlighter-sävy on kimaltavan valkoinen. Tein meikin paletin ”ohjaamalla” tavalla, eli tummansinistä ripsirajaan, kirkkaan sinistä liikkuvalle luomelle ja luomivakoon ja hopeaa kulmaluulle. No, käytännössä häivytin hopealla vain sinisen rajoja ja laitoin kulmaluun korkeimmalle kohdalle valkoista (luottotuotteeni Revlon Frosty White). Voidemainen highlighter oli minusta vaikea laittaa, sillä pystyäkseen käyttämään sitä on kynsien oltava erittäin lyhyet. Miten vähänkään pitempikynsisen on tarkoitus levittää voide silmän ahtaaseen sisänurkkaan? Siveltimellä voidetta ei voinut laittaa, sillä se on liian kovaa tarttuakseen siveltimeen hyvin. Yritin kyllä, ja kun lopulta sain hinkattua siveltimeen kimpaleen highlighteria ei sitä saanut millään levittymään ohuesti ja tasaisesti. Tarvitaan sormi.

Kävin läpi eri maiden L’oreal-saitteja, ja ainoastaan Ranskan sivuille olivat nämä Quad Pro -paletit ilmestyneet. Ranskassa valikoimaa on tuplasti enemmän kuin Suomessa, ja katsokaas miten ihana kvartettikokoelma heiltä löytyy:

LorealQuadProPalettes

Laitoin äxät niiden palettien kohdalle joiden nimeä en tiedä. Jos tässä on tämän hetken kattava Quad-valikoima, niin voidaan todeta että Penelope Cruzin vanha Honey Brown -paletti on poistunut, ja tilalle on tullut kolmekin uutta ruskeaa palettia – Freida Pinton, Elizabeth Banksin ja Rachida Braknin. Eva Longorian vanha Lilas-paletti on myös korvautunut tuolla vanhan syyslookin uudelleennimetyllä Golden Plumilla. Ja Millan vanha turkoosi-sininen on vaihtunut tuohon tummempaan siniseen.

Jos ihmettelette, miten joku jaksaa pohtia tällaisella antaumuksella jotain markettisarjan poistuneita tai uusia luomivärejä, niin voin kertoa että suhtaudun L’orealin paletteihin vähän samalla kiinnostuksella kuin toiset vaikkapa Diorin paletteihin. Mä tykkään näistä ihan hirveästi, ja olen aina ollut sitä mieltä että nämä ovat parasta ”halpis”laatua. Tai sanotaanko ainakin tasaisinta, sillä vanhat triot on olleet kaikki järjestään todella, todella hyviä. Yhteen aikaan mietin jopa alkavani keräämään näitä, mutta sitten sain hillittyä itseni. Mulla on näitä vain kuusi. Nuo Ranskan kvartetit saa mut kyllä himoitsemaan ainakin Evangeline Lillyn, Rachida Braknin ja Kerry Washingtonin paletteja. Ihanan erilaisia..!!

Mitä mieltä te olette L’orealin luomiväreistä? Mitä tykkäätte tästä uudistuksesta triosta kvartetiksi? Mun mielestä tuo voidemainen sävy on aika turha, ja vaikka paletit näyttävät nyt tyylikkäämmiltä kuin ennen, niin raitojen yhteensulauttaminen ei ollut paras mahdollinen idea.

Kommentit (44)

 1. hanna

  Uuu! Ostin sen violetin, vihreille silmille tarkoitetun trion kun ne tulivat ja jo pari viikkoa myöhemmin päätin, etten osta enää yhtäkään luomiväriä, missä värit eivät ole omissa napeissaan. Mulla ei niinkään ole ongelmana tuo että sävyt menevät sekaisin vaan tässä kun asun periaatteessa kolmessa eri asunnossa niin tulee reissattua paljon ja roudattua meikkipussia välillä vähän roisistikin mukana – ensimmäisen matkan jälkeen trio oli kolahtanut jonnekin, ottanut vähän iskua, ja paletin värit murtuivat ja irtosivat. Ehdin käyttää värejä ehkä kolmesti, rakastuin suuresti mutta nytpä ne vasta sekoittuvat kun pirstaleita on missä sattuu eikä niitä oikein saa liimattua takaisin. Ketuttaa!

  • Sanni

   Voi ei…. :/ Kaikkien pitäisi laittaa hulluna Lorkulle palautetta tuosta muutoksesta. Vaikka eipä ne tuolla suuressa maailmassa kuitenkaan kuuntele mitä jossain Pohjolan takaperukoilla vikistään…. Harmi. L’oreal taitaa nyt menettää luomiväriasiakkaita tämän uudistuksen myötä. Ihme ettei siellä suunnitteluosastolla tajuta tällaista ilmeistä seikkaa….

 2. Charlotta

  Mä olen kyllä aina tykännyt L’orealin luommiväripaleteista! Ne on huikean hyviä. :) Osaatko sanoa, että ovatko kaikki vanhanmalliset poistuneet jo myynnistä, vai löytääkö kaupoista vain tuota uutta mallia? :D

  • Sanni

   Kyllä ne alkaa olla hävinneet monesta paikasta… meiltä haettiin vanhat pois viime viikolla enkä ole nähnyt niitä parissa muussakaan liikkeessä. Voi olla että jostain marketeista saattaisi vielä löytää…? Riippuu varmaan ihan siitä aikataulusta miten L’oreal suorittaa tuon vanhojen poiston eri puolilla Suomea.

 3. Cecilia

  Joo ei kyllä ollut järkevää sulattaa eri värisävyjä yhteen!
  Muutenhan nuo kaikki uudet (ja vanhatkin) L’orealin luomivärit ovat olleet hyviä, mutta valitettavasti L’oreal testaa tuotteensa eläimillä, joten välttelen L’orealin tuotteita. :/

 4. Juyguruuz

  Ootko sokoksella töissä? :D

  • Sanni

   Miten niin? En aio mainita työpaikkaani nimeltä täällä blogissani, mutta kyllähän sen periaatteessa saa selville kun postauksia lukee ajatuksella.

 5. orkidea

  Voisitko muuten tehdä meikin jossain vaiheessa tolla paletilla, joka on ensimmäisessä kuvassa tuossa päällä alhaalla? Missä on tumma ruskea, melkein musta väri, ruskea ja vaalea. Itsekin omistan sen ja jotenkin tuntuu, että en saa värejä tasaisesti levittymään :(

  • Sanni

   Eli tuolla Linda Evangelistan paletilla? I’ll see what I can do. :) Sehän on ainoa noista Lorkun paleteista jossa on kaksi mattasävyä. Kaikki muut on kauttaaltaan hohtavia.

   • orkidea

    Joo, juuri se. :)

 6. pööpö

  Oih, toivoin synttäripostauksen kommenttiboxissa tummansinistä smoky-meikkiä ja jo nyt teit tummansinisen meikin! Kiitos paljon! (Vaikka tämä ei ihan smoky taida ollakaan?) Meikki on joka tapauksessa upea!
  Muuten, onko noiden highlighter-sävyjen koostumuksessa ja sävyissä suuriakin eroja, entä voiko niitä käyttää mielestäsi kulmaluulle? Pari palettia kiinnostaa kovasti, täytyy käydä kaupassa hipelöimässä!:)

  • Sanni

   Pööpö – olitkos huomannut aiempaa Smoky Blue -postaustani? :) Siinähän sulle olisi juhlameikki.

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/04/27/smoky-blue/

   Noita Lorkun voidemaisia highlightereita voi käyttää myös kulmaluulla, mutta ne ovat todella voimakkaasti hohtavia ja kimaltavia. Eli ne voi olla sillä rajalla että ovat liiankin hohtavia kulmaluulle. Mutta kokeilemalla selviää.

   • pööpö

    Ohhoh, tuo sininen smoky oli jo päässyt unohtumaan, kiitoksia linkistä! Näiden kahden avulla saan varmasti mieleisen meikin aikaan. Kunhan vain tilaamani meikit suvaitsisivat saapua, tuhkapilvestä huolimatta..:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.