L'Orealin joululook kerrostalon ikkunasta

Yritin kuin yritinkin sitten tänään ottaa meikkikuvia valon puutteesta huolimatta. (Milloin joku on viimeksi nähnyt päiväsaikaan auringon..?)

Olen halunnut koko viikon toteuttaa meikin L’Orealin joululookilla, ja tänään väsyin odottamaan valoa. Olen havainnoinut, että ”valoisaa” (eli vähän vähemmän harmaata/sinertävää aikaa) on noin puolilta päivin puoli kahteen saakka, ja tähän väliin syöksyin meikkaamaan. :)

DiamantissimeImperial_meikit

L’Orealin Color Riche -juhlalook on nimeltään Diamantissime Imperial ja siihen kuuluu kultainen ja luumun sävyinen luomiväri, vihertävän pronssinen eyeliner, viimeistelevä glitter top coat ripsarin päälle sekä kullan ja violetin sävyiset kynsilakat. Meikkituotteet sain L’Orealilta ( – no nyt mä sitten vihdoin pääsen kokeilemaan Color Riche -lakkoja :)).

Ai kuinka kivan sävyinen kuva keittiön lampun valossa kuvattuna. :P En edelleenkään ole kotona studiovaloissa vaan siirtynyt Rovaniemeltä seuraavaan kohteeseen ”maakuntakierroksella” :D – äitini luokse.

DiamantissimeImperial_yritykset

Ensimmäinen kuvayritys. ISO-arvo 3200… Kello 12.43. Ja voi kun tyylikästä – taustalla jääkaappi muistilappuineen..! :) Oikeanpuoleinen versio: yritetäänpäs poistaa taustan keltaisuutta ja vähän kirkastaa kuvaa. Eih. Kuva alkaa hajota. Ja tuo äidin oranssi LadyLine-jumppa-aikataulu poskipäässä… Hohhoijaa… Ei tästä saa hyvää kuvaa.

Otin muistilaput pois jääkaapin ovesta. Sammutin keittiön valot ettei tausta olisi niin keltainen. Tulos: vieläkin hämärämpi kuva. Jos vääntää ISOt ihan tappiin niin sitten saamme puolestaan puuroisen kuvan. Ei auta sekään.

Seuraava askel: työnnetään ylävartalo puoliksi ulos ikkunasta. Noniin, jo riittää valo!

DiamantissimeImperial_eyes

Pää ikkunan sisäpuolella…

DiamantissimeImperial_silmat2_

Pää ikkunan ulkopuolella…

DiamantissimeImperial_GlitterTopCoat

Glitter Top Coat

   idDiamantissimeImperial_

Voi näitä meikkikuvien iloja… Kotonakin aina huvitan naapureita kuvaamalla milloin tuotteita, milloin meikkejä parvekkeella, mutta tällä kertaa näky ikkunasta työntyvästä torsosta naama isolle painavalle järkkärille muikistellen oli varmaan aivan erityisen hullu.

Kyllä oikeasti nolotti, mutta nyt oli vain saatava nää kuvat! :)

Kuvasin meikistä vielä tutorialinkin, joten noloussessiota jatkui sellaiset puolitoista tuntia… ;)

(Tutorial ilmestyy Indiedaysin etusivulla joskus lähiaikoina.)

.

Jos jotakuta kiinnostaa vielä kasvomeikkikin, niin se ei ole toteutettu L’Orealilla vaan:

* Meikkipohja: Lavera Natural Liquid Foundation

* Poskipuna: Kicks Blusher English Rose

* Huulikiilto: IsaDora Moisturizing Lip Gloss Sparkling Fuchsia (joulun Mesmerizing-kokoelmasta)

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (19)
  1. En ees yritä meikkikuvia kun lakkauksestakaan ei meinaa saada kunnon kuvaa, pikkasen sunnyä kiitos. Kaunis meikki anyways.

  2. Hehhee, ihan ääneen nauroin tuolle sun kuvausstoorille :D Olen itsekin aiheuttanut naapureissa kummastusta parvekkeella keekoillen, kun on tullut otettua asukuvia. Huomasitko, että siellä olisi joku kaduntallaaja jäänyt kummastelemaan toimintaasi?

    Mutta hermunjee, kuin kauniit ovatkaan nuo luomivärien sävyt!

    1. Huomasitko, että siellä olisi joku kaduntallaaja jäänyt kummastelemaan toimintaasi?

      Kyllä siitä ikkunan alta meni niskat kenossa useampikin ihminen…. :D Ympäröivien talojen ikkunoihin en rohjennut edes katsoa..! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *