L’Oreal Volume Million So Couture Mascara

Maskara-arvio: L’Oreal Volume Million Lashes So Couture.

Tuote on saatu blogin kautta.

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture

Alkuperäinen Volume Million Lashes on yksi suosikkiripsivärejäni, siinä on juuri sen tyyppinen erotteleva harja mistä pidän. IsaDoran Precision Mascaran ohella Volume Million on viime vuosien suurimpia lemppareitani.

Volume Million -sarjassa on tätä nykyä kolme erilaista maskaraa, alkuperäinen on saanut rinnalleen suurempiharjaisen Excessin ja viimeisimpänä vielä tarkempaa erottelua lupaavan, sirompiharjaisen So Couturen.

Maskarasta kerrotaan L’Orealin sivuilla näin: The thickening brush coats each lash without clumping and allows you to build up the look you want. One application will create definition for daytime wear. A second application will create more volume and length for evening glamour. The small brush works particularly well on the bottom lashes and can be used for adding more volume to the outer edge of the lashes to create a winged effect. Precious formula made of liquid silk to gently envelop each lash with volume and intensity without stiffness.

1. Hylsy – värijutut ovat tietysti makuasioita mutta kullan ja liilan yhdistelmä = niin kaunis…!  Maskarahylsyjen ulkonäöllä ei ole minulle kovin kummoista merkitystä, lähinnä arvostan maskaramuotoilussa siroutta ja helppoa meikkipussiinsujahtavuutta, mutta So Couturesta on sanottava että tämä on sävyiltään kuin minua varten suunniteltu.

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture_harja

2. Harja – siro ja lyhytharjaksinen, kärjessä harjakset ovat niin pikkuruiset että maskaraa voi vaivatta levittää sisä- ja ulkonurkkiin sekä aivan ripsien tyveen ilman pelkoa sotkuista. Tärkeä ominaisuus pieni- ja syväsilmäiselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Massa – hyvin kostea ja nestemäinen.  Ei jätä ripsiä tönköiksi.

Massaa ei tule koskaan kerralla liikaa ulos kiitos hylsyn kaulassa olevan ”pyyhkimen”. Useimmissa maskaroissa on jonkinlainen annostelija, mutta Volume Million -maskaroissa tämä ”kauluri” on erityisen tehokas. Harja ihan plopsahtaa aina kun sen vetää ulos. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Kerrostuvuus – oikein hyvä, mutta ei huippuvoimakas. Volume Million -ripsareiden avainsana on erottelevuus, eivätkä todella voimakkaasti kerrostuva massa sekä tarkasti eroteltu lopputulos oikein sovi samaan pakettiin. Massa kerrostuu kauniisti ja siististi ilman että ripsistä kuitenkaan tulee kovin paksut. Harjan ja massan tarkoituksena on luoda vaikutelma ”miljoonista yksittäisistä ripsistä” (= Volume Million), ennemmin kuin paksuksi viuhkaksi harjatuista ripsistä.

5. Paakkuuntuu? – Ei.

6. Klimpittää? – Ei.

LorealVolumeMillionLashes_SoCoutureSoBlack

Joulun tienoilla markkinoille pätkähti myös extra-musta sävy So Couturesta, ”So Black”. Itse kuulun niihin jotka eivät huomaa eroa perusmustan ja extramustan välillä.

7. Yleiskokemus – siististi levittyvä, kauniisti erotteleva ja sopivasti kerrostuva maskara. Koin, että So Couture myös kaareuttaa, vaikka sitä ominaisuutta ei mainita tuotekuvauksessa. Ripseni ovat luonnostaankin aika kaartuvat, mutta alla olevasta kuvasta näkee hyvin So Couturen liftaavan vaikutuksen.

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture_kaareutus

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture_ennen_jalkeen

8. Täyttääkö lupauksensa? – Kyllä.

Pidän alkuperäisestä Volume Millionista ehkä vielä hitusen enemmän, sen jälki oli minusta vieläkin kampaavampaa pidempien harjasten ansiosta. Suurta eroa näiden välillä ei kuitenkaan ole. Erityismaininta Volume Million -harjojen joustavuudelle, nämä ovat ihan parhautta! Jotkut muovi/polymeeriharjakset ovat niin kovia että ihan sattuvat ripsien tyveen. Volume Million -harjat ovat pehmeydessään parasta A-luokkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.S. Vietin eilisen kiltisti kaulahuivissa ja pitkähihaisessa ja otin iisisti. Tänään vaikuttaisi siltä, että olisin saanut flunssanpoikasen nujerrettua..! :)

Kommentit (30)
 1. Ooh, tämähän vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta, tuo erottelevuus nimittäis kuulostaa kivalta (etenkin kun en pituutta kaipaa ripsiini, vaan just tollasta ”kattokaas mulla oikeasti on ripsiä enemmän kuin Homer Simpsonilla tukkaa!” efektiä :)

 2. Hei tää on ihan mun lempparimascara! Musta on ollut jännä huomata miten harvat on blogimaailmassa tätä hehkuttanut :) Tosin omat räpsyt on jotenkin aika ”helpot”, melkein mikä vaan ripsari toimii..

  Huomasitko muuten tämän tuoksun? Minusta ihan miellyttävä, mutta kyllä se nenään tuoksahtaa joka kerta kun ripsaria levittää. Yleensä en ole pistänyt ripsareitten haisuja paljon merkille :D En tiedä kuinka yleistä ylipäätään on, että ripsivärejä hajustetaan?

  Terkuin salaa vuosikausia blogiasi stalkkaillut ♥

  1. Huomasitko muuten tämän tuoksun?

   Itse asiassa mun piti ihan haistaa maskaraa kysymyksen luettuani (se on mulla mukana matkallakin), ja joo, tuoksuuhan se, mutta en ole kiinnittänyt siihen huomiota kun olen niin tottunut siihen että jotkut L’Orealin (ja mun mielestä Maybellinenkin) maskarat tuoksuvat tälle. :) Aivot ei enää rekisteröi sitä sellaisena ”erikoisuutena” vaan se tuntuu kuuluvan asiaan. So Couture ei tuoksu niin voimakkaasti kuin jotkut toiset maskarat. Olisikohan just alkuperäinen Volume Million jossa oli tosi vahva parfymoitu tuoksu…

   1. Mä ihan hämmennyin kun levitin tätä ensimmäisen kerran. Tuoksuva maskara?! :D en siis ollut ennen tiennyt, että niitäkin hajustetaan, ja tuli aikamoisena yllätyksenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *