Karkkipäivä
Karkkipäivä

L’Oreal Volume Million So Couture Mascara

Maskara-arvio: L’Oreal Volume Million Lashes So Couture.

Tuote on saatu blogin kautta.

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture

Alkuperäinen Volume Million Lashes on yksi suosikkiripsivärejäni, siinä on juuri sen tyyppinen erotteleva harja mistä pidän. IsaDoran Precision Mascaran ohella Volume Million on viime vuosien suurimpia lemppareitani.

Volume Million -sarjassa on tätä nykyä kolme erilaista maskaraa, alkuperäinen on saanut rinnalleen suurempiharjaisen Excessin ja viimeisimpänä vielä tarkempaa erottelua lupaavan, sirompiharjaisen So Couturen.

Maskarasta kerrotaan L’Orealin sivuilla näin: The thickening brush coats each lash without clumping and allows you to build up the look you want. One application will create definition for daytime wear. A second application will create more volume and length for evening glamour. The small brush works particularly well on the bottom lashes and can be used for adding more volume to the outer edge of the lashes to create a winged effect. Precious formula made of liquid silk to gently envelop each lash with volume and intensity without stiffness.

1. Hylsy – värijutut ovat tietysti makuasioita mutta kullan ja liilan yhdistelmä = niin kaunis…!  Maskarahylsyjen ulkonäöllä ei ole minulle kovin kummoista merkitystä, lähinnä arvostan maskaramuotoilussa siroutta ja helppoa meikkipussiinsujahtavuutta, mutta So Couturesta on sanottava että tämä on sävyiltään kuin minua varten suunniteltu.

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture_harja

2. Harja – siro ja lyhytharjaksinen, kärjessä harjakset ovat niin pikkuruiset että maskaraa voi vaivatta levittää sisä- ja ulkonurkkiin sekä aivan ripsien tyveen ilman pelkoa sotkuista. Tärkeä ominaisuus pieni- ja syväsilmäiselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Massa – hyvin kostea ja nestemäinen.  Ei jätä ripsiä tönköiksi.

Massaa ei tule koskaan kerralla liikaa ulos kiitos hylsyn kaulassa olevan ”pyyhkimen”. Useimmissa maskaroissa on jonkinlainen annostelija, mutta Volume Million -maskaroissa tämä ”kauluri” on erityisen tehokas. Harja ihan plopsahtaa aina kun sen vetää ulos. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Kerrostuvuus – oikein hyvä, mutta ei huippuvoimakas. Volume Million -ripsareiden avainsana on erottelevuus, eivätkä todella voimakkaasti kerrostuva massa sekä tarkasti eroteltu lopputulos oikein sovi samaan pakettiin. Massa kerrostuu kauniisti ja siististi ilman että ripsistä kuitenkaan tulee kovin paksut. Harjan ja massan tarkoituksena on luoda vaikutelma ”miljoonista yksittäisistä ripsistä” (= Volume Million), ennemmin kuin paksuksi viuhkaksi harjatuista ripsistä.

5. Paakkuuntuu? – Ei.

6. Klimpittää? – Ei.

LorealVolumeMillionLashes_SoCoutureSoBlack

Joulun tienoilla markkinoille pätkähti myös extra-musta sävy So Couturesta, ”So Black”. Itse kuulun niihin jotka eivät huomaa eroa perusmustan ja extramustan välillä.

7. Yleiskokemus – siististi levittyvä, kauniisti erotteleva ja sopivasti kerrostuva maskara. Koin, että So Couture myös kaareuttaa, vaikka sitä ominaisuutta ei mainita tuotekuvauksessa. Ripseni ovat luonnostaankin aika kaartuvat, mutta alla olevasta kuvasta näkee hyvin So Couturen liftaavan vaikutuksen.

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture_kaareutus

LorealVolumeMillionLashes_SoCouture_ennen_jalkeen

8. Täyttääkö lupauksensa? – Kyllä.

Pidän alkuperäisestä Volume Millionista ehkä vielä hitusen enemmän, sen jälki oli minusta vieläkin kampaavampaa pidempien harjasten ansiosta. Suurta eroa näiden välillä ei kuitenkaan ole. Erityismaininta Volume Million -harjojen joustavuudelle, nämä ovat ihan parhautta! Jotkut muovi/polymeeriharjakset ovat niin kovia että ihan sattuvat ripsien tyveen. Volume Million -harjat ovat pehmeydessään parasta A-luokkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.S. Vietin eilisen kiltisti kaulahuivissa ja pitkähihaisessa ja otin iisisti. Tänään vaikuttaisi siltä, että olisin saanut flunssanpoikasen nujerrettua..! :)

Kommentit (30)

 1. Kaitlin

  Ooh, tämähän vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta, tuo erottelevuus nimittäis kuulostaa kivalta (etenkin kun en pituutta kaipaa ripsiini, vaan just tollasta ”kattokaas mulla oikeasti on ripsiä enemmän kuin Homer Simpsonilla tukkaa!” efektiä :)

 2. Heini

  Hei tää on ihan mun lempparimascara! Musta on ollut jännä huomata miten harvat on blogimaailmassa tätä hehkuttanut :) Tosin omat räpsyt on jotenkin aika ”helpot”, melkein mikä vaan ripsari toimii..

  Huomasitko muuten tämän tuoksun? Minusta ihan miellyttävä, mutta kyllä se nenään tuoksahtaa joka kerta kun ripsaria levittää. Yleensä en ole pistänyt ripsareitten haisuja paljon merkille :D En tiedä kuinka yleistä ylipäätään on, että ripsivärejä hajustetaan?

  Terkuin salaa vuosikausia blogiasi stalkkaillut ♥

  • Sanni

   Huomasitko muuten tämän tuoksun?

   Itse asiassa mun piti ihan haistaa maskaraa kysymyksen luettuani (se on mulla mukana matkallakin), ja joo, tuoksuuhan se, mutta en ole kiinnittänyt siihen huomiota kun olen niin tottunut siihen että jotkut L’Orealin (ja mun mielestä Maybellinenkin) maskarat tuoksuvat tälle. :) Aivot ei enää rekisteröi sitä sellaisena ”erikoisuutena” vaan se tuntuu kuuluvan asiaan. So Couture ei tuoksu niin voimakkaasti kuin jotkut toiset maskarat. Olisikohan just alkuperäinen Volume Million jossa oli tosi vahva parfymoitu tuoksu…

   • Tara

    Mä ihan hämmennyin kun levitin tätä ensimmäisen kerran. Tuoksuva maskara?! :D en siis ollut ennen tiennyt, että niitäkin hajustetaan, ja tuli aikamoisena yllätyksenä.

 3. Iida

  Minä taas en voi sietää isoja ja muovisia harjoja. Saan niillä ainoastaan kauheaa sotkua aikaiseksi. :D Olen kuitenkin kokeillut aluperäistä Volume Millionia ja tykkäsin sen koostumuksesta, mutta kun se harja… Kuulun ”karvaharja”-fanien joukkoon ja paras harja on ohut ja erotteleva karvaharja. Tällainen on juurikin omassa suosikkiripsarissani, joka on Estée Lauderin Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara.

  • Sanni

   Minä taas en voi sietää isoja ja muovisia harjoja. Saan niillä ainoastaan kauheaa sotkua aikaiseksi. :D

   Onpa jännä jos Volume Million on sun mielestä iso..! :D En minäkään pienisilmäisenä isoista harjoista tykkää, mun mielestä perus-VM-harja on sellaista keskikokoa.

 4. Rsa

  Toi on kyllä maailman paras ripsari! Tykkäsin vielä enemmän, kuin perus volume millionista, juurikin tuon pienemmän harjan vuoksi! :) Huomasitko muuten, että kyseessä on myös tuoksuva ripsiväri? :D

  • Sanni

   Huomasitko muuten, että kyseessä on myös tuoksuva ripsiväri? :D

   Juu, mutta vasta ylempänä esitetyn kommentin myötä :) Olen niin tottunut siihen että jotkut L’Orealin + Maybellinen maskarat tuoksuu että en enää kiinnitä siihen huomiota. :)

 5. Mari

  Tuo kuulostaa tosi hyvältä ripsarilta. Onko Volume Millionista vedenkestävää vaihtoehtoa? Mulle ei käy mitkään muut, ei edes 38:t, pakko olla waterprooffia.

  • Sanni

   Onko Volume Millionista vedenkestävää vaihtoehtoa?

   Oli ainakin ennen, siinä oli kultainen hylsy ja turkoosit tekstit.

 6. Cerp

  Mun ripsissä Lancomen Hypnose Drama tekee aikalailla samannäköistä jälkeä. Pitää testata tuotakin siis, koska Lancomesta ei kukkaro niin paljoa tykkää :D Mutta Lorkku ja Lancomehan on sisaruksia ymmärtääkseni, niin eiköhän nuista markettiripsareistakin löytyis joku Hypnosea lähelle pääsevä vaihtoehto.

  • Sanni

   Mutta Lorkku ja Lancomehan on sisaruksia ymmärtääkseni

   L’Oreal on omistaja, Lancôme yksi sen brändeistä :)

 7. Sofia A.

  Ostin ensimmäistä kertaa itselleni samaisen sarjan So Black- version pitkän Lancome- kauden jälkeen kokeillakseni halvempaa versiota. Harja ja massa olivat hennoille ripsille juuri täydelliset, ei paakkuuntunut ja erotteli hyvin. Mutta puoleen päivään mennessä ripsiväri oli jo varissut silmien alle poskia myöten.. Mikä pettymys! Onko sinulla ollut tätä efektiä ollenkaan? Nähtävästi täytyy pysytellä Lancomessa, sillä sen merkin ripsari ei varise poskilleni ollenkaan ja lähes kaikki markettimerkit löytyy poskiltani viimeistään illalla.

  • Sanni

   Mutta puoleen päivään mennessä ripsiväri oli jo varissut silmien alle poskia myöten.. Mikä pettymys! Onko sinulla ollut tätä efektiä ollenkaan?

   Ei millään maskaralla koskaan, kuulun niihin onnellisiin joilla kaikki ripsarit pysyvät yhtä hyvin.

 8. Kuuku

  Hei osaisitko sanoa mistä sarjasta löytyy hyvä SÄHKÖNSININEN ripsari? Ja ei saisi maksaa mielellään yli 15 euroa. Mulla on ollut nyt käytössä jonku Maybellinen, mutta sitä ei myydä enää kun oli vissiin joku kausituote. Sain sen kaverilta joka ei halunnut sinistä ripsiväriä ja mä puolestani hullaannuin koska punaisten hiusten kanssa sillä saa yksistään tosi näyttävän meikin tehtyä. Nyt vaan pitäisi ostaa uusi.

  • Sanni

   Hei osaisitko sanoa mistä sarjasta löytyy hyvä SÄHKÖNSININEN ripsari?

   Make Up Storella oli ainakin yhteen aikaan ihan supersininen maskara (sarjaan kuului myös pinkki ja vihreä maskara), ja YSL:llä oli myös ainakin ennen kunnon sähkönsininen ripsari, jos nyt muistini minua oikein palvelee. Alle 15 euron ripsareita ne eivät valitettavasti ole.

   Tietäisiköhän joku lukija edullisempaa vinkkiä…?

   • milipili

    Rimmel llä on joskus ollut vakiokokoelmassa aikas sähkönen.

 9. Aurora

  Kiitos vinkistä, tämä vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta! :)

 10. Aldefiina

  Volume Million Lashes-So Couture käytössä! Ennen käytin Dior Diorshow:ta ja ajattelin, etten koskaan löydä parempaa. Kyllä se löytyi, hyvin vastaava ja paljon halvempi. Nytkin Anttilassa tarjouksessa n.11e :)

  • Sanni

   Jännä että vaihdoit Diorshow’sta niin eri tyyppiseen maskaraan! :) Kummatkin ovat mielestäni hyviä (vaikkakin Diorshow’n massiivinen harja hiukan liian iso mun silmiin), mutta mun mielestä jälki on aivan erilaista.

   Vai tarkoitatko Diorshow Iconic’ia..? Siinähän on kuminen, erotteleva harja. Perus-Diorshow’ssa tiheäharjaksinen kuituharja.

   • emmis

    Tämä on paras ripsari jota olen käyttänyt, ja olen kokeillut rimmelistä chaneliin.
    Omat ripseni ovat pitkät,aika tuuheat – mutta täysin värittömät ja suorat, punatukkaisen ripset.
    Tämä ripsiväri värjää kaikki ripset pienintä myöten,ei klimpitä, ei varise, ei värjää alaluomia, kestää koko päivän.
    Lisäksi taivuttaa ripset kauniisti, yksi työvaihe vähemmän kun ei tarvitse käyttää taivutinta.
    Ostin juuri Anttilan tarjouksesta kaksi.
    Ainoa miinus, että en ole löytänyt tummanruskeaa väriä, mutta mustakin käy mainiosti

   • Aldefiina

    Kyllä se perus Diorshow :) Mun ripsissä vaikuttavat hyvinkin samanoloisilta :)

    • Sanni

     Aaa, okei :) Jännä :)

 11. Jonttu

  Miten tuo aurinkolasien kerrostuvuus, milloin saadaan arvostelu? :)

 12. Ann

  Hii mika kuva lopussa :D Taa ripsari menee kokeiluun, en oo nyt vahaan aikaan loytanyt mitaan kivaa, olen kokeillut (itselleni) uusia halpismerkkeja niinkuin bellia, makeup revolutionia, MeMeMeta, mutta ei oo loytynyt kivoja :( Ehkapa on aika palata peruslorealiin :D

 13. Teressa

  Niin ja lisäksi, kyseessä on säänkestävä ripsari ;)
  Not bad!

  • Niina

   Eli siis ns. 38-ripsari? Harmi, ettei sitä lue hylsyssä. Ostin tämän juuri pari päivää sitten kun tarjouksesta sain ja aloin arvella että tämä voisi olla sitä laatua, kun murenee vaan vaikka yrittää poistaa silmämeikinpoistoaineella. Lähti toki silläkin mutta hitaanpuoleisesti enkä jaksanut enää siihen kunnon vesihauteilua.

 14. lila

  Tämä on munkin lemppari! Tykkään nimenomaan erottelevista ripsareista ja varmaankin juuri siksi tämä on kokeilemistani paras:)

 15. Elli

  Tykkään tosi paljon. Mut tää pysyy niin hyvin, et poistaminen välillä kestää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.