Karkkipäivä
Karkkipäivä

L’Oreal Unlimited Mascara – Lorkku onnistuu jälleen

Esittelyssä uusi L’Oreal Unlimited Mascara.

”Törmäsin” maskaraan puolivahingossa jo viime viikolla, jolloin se ei ollut vielä myynnissä. Haahuilin Sokoksen kemppariosastolla etsimässä uusia maskaroita testattavaksi ja päädyin L’Orealin pisteeseen. Paikalla ollut myyjä heitti oikein klassisen tiiserin. Kun aloimme puhua ripsareista ja minkä tyyppisistä harjoista tykkään, myyjä veti jemmoistaan Unlimited-testerin. ”Ooh, tuohan näyttää hyvältä, paljonko se maksaa? Ja sitten tulee vastaus: ”Tämä tulee ensi viikolla..!”

Kerrankin ihan klassisesti mainoksen uhrina riensin sitten tällä viikolla ostamaan uutukaisen: Unlimited Mascara Black.

Hintaa tällä on 19,90€ ja maskaramassaa tuubissa 7,4 ml. Ei siis mikään halvin päivittäiskosmetiikan maskara, kun massaa on aika vähän, mutta kiinnostuin tästä harjansa – ja kieltämättä jotenkin kivan erilaisen näköisen pullonsa – perusteella.

Olen nysäharjaksisten polymeeriharjojen ystävä, ja tärkeää on myös sopivan kapea, ahtaalle silmälle sopiva muoto sekä kapeneva kärki jolla yltää siististi sisä- ja ulkonurkkiin.

L’Oreal Unlimited -maskarassa on juuri tällainen harja. Se on erittäin taipuisa ja pehmeän tuntuinen ripsissä (vastakohtana koville maskaraharjoille jotka saattavat jopa vähän sattua ripsien tyvessä, yksi sellainenkin on juuri kokeilussa). Lisäksi Unlimited-maskarassa on tällainen juju:

Taipuva varsi. Ensin mietin, että mitähän ideaa tällä on – helpottaako se muka jollain tapaa maskaran levitystä? Mutta kun kokeilin maskaraa, taivutettu asento tuntui heti jotenkin mukavammalta kuin suora varsi, ja käteni motorinen muisti yhdisti sen heti Lancômen Grandiôseen josta myös tykkäsin kovasti. L’Oreal Unlimited Mascara lieneekin ehkä saanut inspiraationsa siitä, L’Orealillahan kierrätetään usein samoja ideoita (kuten myös ainesosateknologiaa) selektiivisiltä merkeiltä päivittäiskosmetiikkaan. Toisaalta, Grandiôse on jo sen verran vanha että varsi-jujun luulisi jo periytyneen muihin L’Orealin ripsiväreihin aiemmin. (Tietääkö joku, onko?)

Anyways – minä tykkään! Maskara on juuri niin hyvä kuin mitä tiiserin heittänyt myyjä antoi ymmärtää, juuri minun makuni mukainen.

Harja erottelee ripset erittäin hyvin ja sopii kokonsa puolesta loistavasti viuhumaan silmissäni sotkematta luomia ja kulmaluuta. :-* Voidemainen massa kerrostuu topakasti mutta siististi vailla paakkuja ja massa myös kaareuttaa ripsiä kevyesti. Sävy on intensiivisen musta. (Olen vihdoin oppinut huomaamaan mustankin välillä eroja… :D Aina ei ollut niin ^_^)

Koostumus on vesiliukoinen, joten ”pitääkö se taivutukset?” -kysyjille joudun vastaamaan että en tiedä, tai ei ainakaan pidä niin hyvin kuin WP-koostumukset. (Itse en käytä ripsentaivuttajaa kuin aniharvoin, ripseni ovat luonnostaan kaareat.) Vedenkestävä koostumus pitää taivutukset aina parhaiten, normikoostumus ei koskaan voi kilpailla wp:n kanssa sillä saralla.

Kuvan meikissä minulla on Unlimited-maskaraa vain yksi kerros. Tosi kaunis, siisti ja arkeen riittävän näyttävä tulos. Tämän paksumpia ripsiä en oikeastaan arkena harrastakaan, en ole ns. manga-ripsien ystävä :)

L’Oreal Paris (ja saman talon Maybelline) on aina ollut lempparimerkkini markettimaskaroissa, mikä tuli taas vahvistettua.

Kivan raikkaita tällaiset kevyet, rajauksettomat ja poskipunattomat meikit välillä, vaikka tuntuu hassulta olla ilman rajausta kun se on meikissäni niin määrittävä tekijä.

Meikissä:

L’Oreal Unlimited Mascara

Essencen Purple Clouds -luomiväri

Whamisa BB-voide #23 -edelleen iholla päivittäin sen jälkeen kun sen sain :-*

L.A. Girl Velvet Hi-Lite Contour Stick Luminous

Ainiin..!

Mainoslinkki: Whamisan BB-voiteesta kiinnostuneilla on vielä 16.9. saakka mahdollisuus kotiuttaa voide vähän kevyempään hintaan. Koodilla karkkipäivä saa Whamisan BB:n 15% alennuksella Biodellystä hintaan 33,92€. Koodilla saa 15% alennuksen myös kaikista muista tuotteista Biodellyn valikoimassa.

Kommentit (33)

 1. Amy

  Taitaa olla ennemminkin imitaatio Givenchyn uusimmasta maskarasta – siinä kun on juuri tuollainen taittuva harja.

  • Amy
   • Sanni

    Jes, siltä vaikuttaa :) Ajattelinkin kyllä ettei idea ole pelkästään L’Orealin vaan tätä voi olla muillakin merkeillä. (Etenkin kun monesti maskaraharjat tulevat omilta niihin erikoistuneilta valmistajiltaan – kaikki merkit eivät siis valmista itse omia maskarahylsyjään ja -harjojaan vaan shoppaavat ne isoilta harjavalmistajilta. Ja näillä valmistajilla voi olla samaan teknologiaan tai ideaan perustuen useita vähän erilaisia ratkaisuja – ja lopputulemana usealla eri kosmetiikkamerkillä voi olla hyvin samantapaisia maskaraharjoja sarjoissaan :))

    • Amy

     Ranskassa keväällä tuntuivat kaikissa kosmetiikkakaupoissa aina järkiään suitsuttavan tuota Givenchyn ”erikoisuutta”. No, itse maskaramassa ei antanut kovinkaan sykähdyttävää jälkeä (kuten huomaat linkistä), mutta ehkä tuo taittumisominaisuus avitti silmäkulmissa olevian ripsian saavuttamisessa tuhrustamatta.

     • Sanni

      Mä en seuraa yhtään Givenchyn meikkituotteita (miksihän…) niin oli tuokin maskara jäänyt mulle ihan pimentoon.

      • Amy

       Olisiko siksi, että Suomessa Givenchyn meikkivalikoima ei ole niin laaja. Merkki on kyllä yksi omia suosikkejani.

 2. milipili

  Yhden tubettajan ripset olivat tooodella upeat tämän mascaran jälkeen. Tuo tuubi on vaan niin kömpelö ja kökkö 😒

  • Sanni

   Minusta tuubi on nätti ja henkii vähän selektiivistä tyyliä, mutta eihän se tosiaan mikään meikkipussi-ystävällinen ole, vie paljon tilaa.

 3. Julia

  Täytyykin kaupoilla vilkuilla, tulisko tästä joskus myös WP-versio! Mun alati vuotavat silmät eivät ole yleensä yhteensopivat vesiliukoisten silmämeikkien kanssa, mutta noin muuten toi ripsari näyttää ja vaikuttaa just semmoiselta, mistä itekin tykkäisin! Pieni pakkauskokokaan ei haittaa, koska en ole koskaan ikinä elämässäni saanut ripsaria käytettyä loppuun. :D

  • Sanni

   Jos tästä tulee suosittu niin voisin odottaa wp-versiota, eikös L’Oreal yleensä aina lanseeraa suosituimmista maskaroistaan myös vedenkestävän version :)

 4. Elli A

  Eikö tuo harja ole samanlainen kuin Volume million lashes So Couture -maskarassa? :) Näyttää ihan samalta. Ilman taittuvaa osuutta tietenkin.

  • Sanni

   Ovat samankaltaiset mutta eivät sama harja, Unlimitedin harja kapenee vielä vähän enemmän kärkeä kohti ja So Couturen kärjen harjakset ovat paljon ”nysemmät” kuin Unlimitedin. Voi kyllä puhua hyvin saman tyyppisestä, erottelevasta ja tarkkaa jälkeä tekevästä sirosta harjasta :)

   • Elli A

    Entä onkohan se itse ripsiväri sama kuin jossain muussa L’Oréalin ripsarissa vai kehitetäänkö kaikkiin uutuuksiin oma aine? Jäin siis miettimään, että onko suurin ero on nimenomaan harja? :)

    • Sanni

     vai kehitetäänkö kaikkiin uutuuksiin oma aine?

     Tämän tietää varmuudella tietysti vain L’Orealin tuotekehitystiimi, mutta itse olen taipuvainen uskomaan että uutuuksissa on aina uusi maskaramassa. Ainesosateknologiakin menee kuitenkin oikeasti eteenpäin joka vuosi ja kosmetiikan valmistajat, ainakin L’Orealin kaltainen jätti jolla on itselläänkin valtava tuote- ja ainesosakehitystiimi, haluaa varmasti käyttää uusimpia innovaatioita. :)

 5. Jaana

  Toivottavasti tästä tulisi vedenkestävä versio! Työskentelen liikunnanohjaajana ja työssä ei toivoakaan että tämä pysyisi leviämättä kasvoille. Vaikutti muuten niin hyvältä että heti olisin ostanut .!

  • Sanni

   Mä voisin L’Orealin tyylin perusteella odottaa wp-versiota jopa suurella todennäköisyydellä, jos Unlimitedista tulee suosittu :) Itse asiassa mä luulen, että monista maskaroista tehdään jo ”valmiiksi” tuotekehitysvaiheessa sekä normi- että wp-versio (koska wp:n käyttäjät ovat kuitenkin niin suuri kuluttajaryhmä), ja versiot vain julkaistaan eri aikaan koska se on markkinoinnin kannalta järkevää :) Kahtena eri lanseerauksena tuotteelle saadaan enemmän ”pöhinää” ja näkyvyyttä :)

 6. Virpi

  Sain Unlimited-ripsarin L’orealilta tuotetestaukseen noin kuukausi sitten. Ihastuin kertaheitolla. Aivan mahtava tuote, joka tekee hyvää jälkeä ja tuo harja- ja varsisysteemi on paras. Ainakin likinäköisen on helpompi laittaa ripsiväriä, kun varsi on lyhyempi. Tykkään myös harjasosan pienuudesta. En panisi pahakseni, jos jatkossakin ripsarit saisivat tällaisen muodon.

 7. Kukka

  Ei liity aiheeseen, mutta tuli tässä mieleen, kosmetiikan säilyvyyteen liittyen, että onko lentokoneen ruumassa matkustava kosmetiikka turvassa vai jäätykö se siellä? En oo koskaan huomannut, että kosmetiikka olisi koneessa mennyt pilalle, mutta rupesin nyt pohtimaan tätä. Just sain lahjaksi ihanan hajuveden, joka ei kokonsa puolesta (niinku ei moni muukaan mukaan lähtevä kosmetiikkapakkaus) mahdu käsimatkatavaraan. Harmittaisi, jos sille kävisi matkalla huonosti…

  • Sanni

   En ole kuullut että lentokoneen ruuman lämpötilat voisivat vahingoittaa kosmetiikkaa, mutta nämä on näitä ”you never know” -alueen juttuja… Koska ruumassa kuljetetaan myös lemmikkieläimiä, voisi lämpötilan kuvitella pysyvän normaalin rajoissa.

   • Kukka

    Joo, mullekin tuli kommentin jättämisen jälkeen mieleen just noi lemmikit ja se, että ei ne tavarat kyllä voi päästä jäätymään lennon aikana. Ei siis huolta :)

    • Elisa

     Hei!
     Itse olen tehnyt sellaisen havainnon, että jos sama rasva lentää monta kertaa matkassa mukana ruumassa (ei siis käsimatkatavaroissa) niin sen koostumus menee pilalle. Eli erottuu faaseihin ja muuttuu muutenkin ”kummalliseksi”. Mutta tämä vaatii samalle rasvalle useamman lentomatkan tyyliin 6 lentoa, yksi sinne ja takaisin matka ei vielä vaikuta. En sitten tiedä johtuuko tämä kylmyydestä vai paineesta vai näiden yhteisvaikutuksesta?

     • Sanni

      Mielenkiintoinen ilmiö. Itsellä ei ole tainnut mikään voide lentää montaa kertaa niin ei ole päässyt havainnoimaan.

 8. Laura

  Sanni hei, täältä Kuopiosta kyselen, että mitä kivaa ravintolaa/-loita voit suositella Tampereen keskustassa, josta saisi vaivatta vhh annoksia ja jossa muutenkin erityisruokavaliot on arkipäivää? Kyseessä on perjantai alkuillan ateria ja keskihintainenkin se saisi olla. Lempparia on kalat/äyriäiset/kasvikset yms. lihaton ruoka. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.

  • Sanni

   Moi Laura!

   Haetko jotain persoonallisempaa ravintolaa vai käykö ihan ketjuravintolakin? :) Esimerkiksi entisessä Fransmannissa (mä en osaa vieläkään kutsua niitä uusilla nimillään, Frans ja nainen; Tampereella Frans ja Marie :D) saa hyviä kala- ja kasvisruokia eikä lisukkeen vaihtaminen kasvikseen ole koskaan ongelma :) Mun lemppariannoksia Fransussa on ruokalistan vakkariannoksiin kuuluva Bouillabaisse eli ranskalainen kala/äyriäispata. Lisukkeena on lohkoperunat jotka vaihdan aina ratatouilleen – Fransussa on aina ratatouillea. Tosin tuo annos on niin iso ettei sen kanssa aina edes kaipaa lisuketta, onhan padassa itsessäänkin kasviksia :)

   Ei-ketju-ravintoloista suositus menee Pikkubistro Kattilalle:

   https://www.pikkubistro.fi/

   Todella viehättävä ja tunnelmallinen pieni ravintola. En osaa sanoa kuinka ”arkipäivää” erityisruokavaliot heille ovat mutta aina olen saanut perunalisukkeen vaihdettua kasviksiin, eikä pyöritellä silmiä :)

 9. Anonyymi

  Hei! Onko sinulla kokemusta color mask art suoraväreistä? :)

  • Sanni

   Eip. Mutta juuri katselin niitä eilen Prismassa :D Moonstone ja Grey Diamond ovat tosi nättejä sävyjä, mutta oman hiuslaatuni ja värintarttuvuuden haasteet tuntien mun päähän ei koskaan saisi näitä sävyjä – tai ainakaan ilman massiivista vaalennustyötä ja vähintään paria värjäyskertaa. Eikä se olisi sen arvoista kun sävy lähtisi yhdessä pesussa…

 10. milipili

  Ostin sit kuitenkin kun oli Åhlensissa tarjouksessa 😁

  • Sanni

   Nooh? :) Verdict? :)

   • milipili

    Pitää lauantaina kokeilla jos en aiemmin ehdi.

 11. Copper

  Jääkö tästä silmiin semmosia rihmastoja ripsivärin poiston jälkeen?

  • Sanni

   Ei ainakaan minulla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.