L’Oreal Unlimited Mascara – Lorkku onnistuu jälleen

Esittelyssä uusi L’Oreal Unlimited Mascara.

”Törmäsin” maskaraan puolivahingossa jo viime viikolla, jolloin se ei ollut vielä myynnissä. Haahuilin Sokoksen kemppariosastolla etsimässä uusia maskaroita testattavaksi ja päädyin L’Orealin pisteeseen. Paikalla ollut myyjä heitti oikein klassisen tiiserin. Kun aloimme puhua ripsareista ja minkä tyyppisistä harjoista tykkään, myyjä veti jemmoistaan Unlimited-testerin. ”Ooh, tuohan näyttää hyvältä, paljonko se maksaa? Ja sitten tulee vastaus: ”Tämä tulee ensi viikolla..!”

Kerrankin ihan klassisesti mainoksen uhrina riensin sitten tällä viikolla ostamaan uutukaisen: Unlimited Mascara Black.

Hintaa tällä on 19,90€ ja maskaramassaa tuubissa 7,4 ml. Ei siis mikään halvin päivittäiskosmetiikan maskara, kun massaa on aika vähän, mutta kiinnostuin tästä harjansa – ja kieltämättä jotenkin kivan erilaisen näköisen pullonsa – perusteella.

Olen nysäharjaksisten polymeeriharjojen ystävä, ja tärkeää on myös sopivan kapea, ahtaalle silmälle sopiva muoto sekä kapeneva kärki jolla yltää siististi sisä- ja ulkonurkkiin.

L’Oreal Unlimited -maskarassa on juuri tällainen harja. Se on erittäin taipuisa ja pehmeän tuntuinen ripsissä (vastakohtana koville maskaraharjoille jotka saattavat jopa vähän sattua ripsien tyvessä, yksi sellainenkin on juuri kokeilussa). Lisäksi Unlimited-maskarassa on tällainen juju:

Taipuva varsi. Ensin mietin, että mitähän ideaa tällä on – helpottaako se muka jollain tapaa maskaran levitystä? Mutta kun kokeilin maskaraa, taivutettu asento tuntui heti jotenkin mukavammalta kuin suora varsi, ja käteni motorinen muisti yhdisti sen heti Lancômen Grandiôseen josta myös tykkäsin kovasti. L’Oreal Unlimited Mascara lieneekin ehkä saanut inspiraationsa siitä, L’Orealillahan kierrätetään usein samoja ideoita (kuten myös ainesosateknologiaa) selektiivisiltä merkeiltä päivittäiskosmetiikkaan. Toisaalta, Grandiôse on jo sen verran vanha että varsi-jujun luulisi jo periytyneen muihin L’Orealin ripsiväreihin aiemmin. (Tietääkö joku, onko?)

Anyways – minä tykkään! Maskara on juuri niin hyvä kuin mitä tiiserin heittänyt myyjä antoi ymmärtää, juuri minun makuni mukainen.

Harja erottelee ripset erittäin hyvin ja sopii kokonsa puolesta loistavasti viuhumaan silmissäni sotkematta luomia ja kulmaluuta. :-* Voidemainen massa kerrostuu topakasti mutta siististi vailla paakkuja ja massa myös kaareuttaa ripsiä kevyesti. Sävy on intensiivisen musta. (Olen vihdoin oppinut huomaamaan mustankin välillä eroja… :D Aina ei ollut niin ^_^)

Koostumus on vesiliukoinen, joten ”pitääkö se taivutukset?” -kysyjille joudun vastaamaan että en tiedä, tai ei ainakaan pidä niin hyvin kuin WP-koostumukset. (Itse en käytä ripsentaivuttajaa kuin aniharvoin, ripseni ovat luonnostaan kaareat.) Vedenkestävä koostumus pitää taivutukset aina parhaiten, normikoostumus ei koskaan voi kilpailla wp:n kanssa sillä saralla.

 

 

Kuvan meikissä minulla on Unlimited-maskaraa vain yksi kerros. Tosi kaunis, siisti ja arkeen riittävän näyttävä tulos. Tämän paksumpia ripsiä en oikeastaan arkena harrastakaan, en ole ns. manga-ripsien ystävä :)

L’Oreal Paris (ja saman talon Maybelline) on aina ollut lempparimerkkini markettimaskaroissa, mikä tuli taas vahvistettua.

Kivan raikkaita tällaiset kevyet, rajauksettomat ja poskipunattomat meikit välillä, vaikka tuntuu hassulta olla ilman rajausta kun se on meikissäni niin määrittävä tekijä.

Meikissä:

L’Oreal Unlimited Mascara

Essencen Purple Clouds -luomiväri

Whamisa BB-voide #23 -edelleen iholla päivittäin sen jälkeen kun sen sain :-*

L.A. Girl Velvet Hi-Lite Contour Stick Luminous

Ainiin..!

Mainoslinkki: Whamisan BB-voiteesta kiinnostuneilla on vielä 16.9. saakka mahdollisuus kotiuttaa voide vähän kevyempään hintaan. Koodilla karkkipäivä saa Whamisan BB:n 15% alennuksella Biodellystä hintaan 33,92€. Koodilla saa 15% alennuksen myös kaikista muista tuotteista Biodellyn valikoimassa.

 

 

kauneus
Kommentit (33)
 1. Taitaa olla ennemminkin imitaatio Givenchyn uusimmasta maskarasta – siinä kun on juuri tuollainen taittuva harja.

   1. Jes, siltä vaikuttaa :) Ajattelinkin kyllä ettei idea ole pelkästään L’Orealin vaan tätä voi olla muillakin merkeillä. (Etenkin kun monesti maskaraharjat tulevat omilta niihin erikoistuneilta valmistajiltaan – kaikki merkit eivät siis valmista itse omia maskarahylsyjään ja -harjojaan vaan shoppaavat ne isoilta harjavalmistajilta. Ja näillä valmistajilla voi olla samaan teknologiaan tai ideaan perustuen useita vähän erilaisia ratkaisuja – ja lopputulemana usealla eri kosmetiikkamerkillä voi olla hyvin samantapaisia maskaraharjoja sarjoissaan :))

    1. Ranskassa keväällä tuntuivat kaikissa kosmetiikkakaupoissa aina järkiään suitsuttavan tuota Givenchyn ”erikoisuutta”. No, itse maskaramassa ei antanut kovinkaan sykähdyttävää jälkeä (kuten huomaat linkistä), mutta ehkä tuo taittumisominaisuus avitti silmäkulmissa olevian ripsian saavuttamisessa tuhrustamatta.

     1. Mä en seuraa yhtään Givenchyn meikkituotteita (miksihän…) niin oli tuokin maskara jäänyt mulle ihan pimentoon.

      1. Olisiko siksi, että Suomessa Givenchyn meikkivalikoima ei ole niin laaja. Merkki on kyllä yksi omia suosikkejani.

       1. Totta, Suomessa ei juuri Givenchyn meikkeihin törmää. Minulle merkki edustaa ennen kaikkea tuoksuja.

        1. Minulla on aika paljon Givenchyn kosmetiikkaa, ja nyt havahduin siihen, että en ole juurikaan niistä blogissani kirjoitellut. Yksi ehdottomista suosikeista on tämä puna: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2017/02/toinen-suosikkihuulipuna-givenchy-rouge.html

 2. Yhden tubettajan ripset olivat tooodella upeat tämän mascaran jälkeen. Tuo tuubi on vaan niin kömpelö ja kökkö 😒

  1. Minusta tuubi on nätti ja henkii vähän selektiivistä tyyliä, mutta eihän se tosiaan mikään meikkipussi-ystävällinen ole, vie paljon tilaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *