L’oreal True Match -meikkivoide

Viime viikon kokeilumeikkivoiteena piti olla IsaDoran Active Moist, mutta koska IsaDoran testereistä ei voi ottaa kotiin näytettä, jää IsaDora kokonaan testaamatta. Harmi.

Valitsin sitten L’orealin True Matchin. ”Super-blendable foundation. Matches the colour & texture of your skin” lupaa purkin teksti. Mikäli tuote lupaa tällaista, pitäisi peittävyyden olla aika kevyt. Mitä heikommin pigmenttiä, sitä helpommin sävy näyttää sulautuvan ihoon.

Havaintoja ja kokemuksia True Match -viikolta:

– Meikkivoide vaikuttaa ohuehkolta, ei peitä niin hyvin kuin edelliset.

– Ei kestä muutamana päivänä edes puolta päivää, painuu ihohuokosiin ja saa ihon näyttämään ”hikiseltä”.

– Vaatii päälleen ehdottomasti puuterin, pinta jää ruman ja kosteahkon näköiseksi ilman puuteria.

– Iho kiiltää useimpina päivinä.

– Levittyy paremmin ja ohuemmin meikkisienellä kuin siveltimellä.

– Siveltimellä levittäessä näyttää hyvinkin paksulta ja levittyy epäsiististi.

– Meikkipohja kesti siistinä kahtena päivänä viikon aikana.

Voi siis summata, että en mitenkään erityisesti ihastunut True Matchiin. Tuntui hyvin perinteiseltä meikkivoiteelta, juuri sellaiselta miksi en ole koskaan välittänyt meikkivoiteista. Näkyy iholla ja korostaa ihohuokosia, etenkin ennen puuterointia. Valitsemani sävy N2 sulautui ihan hyvin oman ihoni sävyyn, mutta se ei paljon auttanut kun en muuten tykännyt meikkivoiteen ominaisuuksista.

Tällä viikolla teki todella tiukkaa olla tarttumatta mineraalimeikkipohjaan. Ensi viikolla testissä Max Factorin Xperience.

Kommentit (39)
  1. Miekään en tykkää tästä meikkivoiteesta yhtään! Teki ihon tosi vanhannäköseksi ja ihohuokoset korostu liikaa, melkein kun olis tehny ryppyjä. :( En kyllä käytä toiste.

  2. Sain näytteen tuosta Max Factorin Xperiencesta, sävyssä Beige Linen. Joo, ihan ookoo, ihan perus.. Mutta haisi naamalla niin tunkkaiselle ja ihan järkyttävälle, että en ikinä ostaisi. En ole mikään hajuherkkä ihminen, mutta tuntui että lemusin erittäin pistävälle, en edes tiedä mille, metrien päähän! Ei enää koskaan sitä, yäk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *