Karkkipäivä
Karkkipäivä

L’oreal True Match -meikkivoide

Viime viikon kokeilumeikkivoiteena piti olla IsaDoran Active Moist, mutta koska IsaDoran testereistä ei voi ottaa kotiin näytettä, jää IsaDora kokonaan testaamatta. Harmi.

Valitsin sitten L’orealin True Matchin. ”Super-blendable foundation. Matches the colour & texture of your skin” lupaa purkin teksti. Mikäli tuote lupaa tällaista, pitäisi peittävyyden olla aika kevyt. Mitä heikommin pigmenttiä, sitä helpommin sävy näyttää sulautuvan ihoon.

Havaintoja ja kokemuksia True Match -viikolta:

– Meikkivoide vaikuttaa ohuehkolta, ei peitä niin hyvin kuin edelliset.

– Ei kestä muutamana päivänä edes puolta päivää, painuu ihohuokosiin ja saa ihon näyttämään ”hikiseltä”.

– Vaatii päälleen ehdottomasti puuterin, pinta jää ruman ja kosteahkon näköiseksi ilman puuteria.

– Iho kiiltää useimpina päivinä.

– Levittyy paremmin ja ohuemmin meikkisienellä kuin siveltimellä.

– Siveltimellä levittäessä näyttää hyvinkin paksulta ja levittyy epäsiististi.

– Meikkipohja kesti siistinä kahtena päivänä viikon aikana.

Voi siis summata, että en mitenkään erityisesti ihastunut True Matchiin. Tuntui hyvin perinteiseltä meikkivoiteelta, juuri sellaiselta miksi en ole koskaan välittänyt meikkivoiteista. Näkyy iholla ja korostaa ihohuokosia, etenkin ennen puuterointia. Valitsemani sävy N2 sulautui ihan hyvin oman ihoni sävyyn, mutta se ei paljon auttanut kun en muuten tykännyt meikkivoiteen ominaisuuksista.

Tällä viikolla teki todella tiukkaa olla tarttumatta mineraalimeikkipohjaan. Ensi viikolla testissä Max Factorin Xperience.

Kommentit (39)

 1. anch

  Mun sekaiholle True Match ja tää Maybellinen mousse ovat olleet täyttä murhaa vaikka sävyt ovat hyviä. Ne vaan ’rullaa’ iholla, ja parin tunnin päästä poskilla on kyllä väriä, mutta t-zone on kiiltävä ja punainen. Nyt on hamsteri, ja kokeiliunhaluinen sellainen, iskenyt ja käytössä ja testissä seuraava arsenaali: Chanel Double perfection, YSL Matte, Lumene Double stay. Värillisiä päivävoiteita: Laura Mercier oil free, Urban Decay Urban defence, Caudalie, Stila. Mineraalit: Lily Lolo ja Bare Escentuals. Primerit: NARS, Urban Decay De-slick, Lancome, Benefit That gal.

 2. Lissu

  Mitä mieltä oot siitä uudesta maybellinen instant anti age the eraserista??

  • Sanni

   Ei ole mielipidettä, en ole tutustunut tuotteeseen.

 3. Pauliina

  Mun mielestä tää on ihan mahtava meikkivoide! Oon käyttäny viikon, ja mun iholle sopii täydellisesti. Peittää lievän akneihoni virheet ja iho näyttää raikkaalle ja kimmoisalle! Pysyy myös koko päivän mikä on ihan mahtava juttu!

 4. Martta

  Mulla on kuiva iho, ja levittelin rasvaa meikkivoiteen alle hirveän kerroksen. Tuon pitäisi kuulemma olla kosteuttava meikkivoide, mutta ei kyllä ole sinneppäinkään. Mulla jäi kuivia läkkiä ihoon ja voide levittyy tosi huonosti, jos iho on vähänkin epätasainen. En tykkää ollenkaan, nyt harmittaa. Mutta voisitko alkaa laittaa näihin meikkivoide testeihisi vaikka arvosanat asteikolla 4-10! Tuntuu että haukut kaikki halvemmat meikkivoiteet niin en tiedä yhtään onko näillä ”halppis” meikkivoiteilla mitään eroa, vai ovatko ne kaikki täyttä paskaa?

  • Sanni

   En suinkaan hauku kaikkia halpismeikkivoiteita, esim. Lumenen DoubleStaysta tykkäsin kovasti ja Max Factorin meikkivoiteet on myös minusta laadukkaita hintaansa nähden. Halvemmat meikkivoiteet eivät tod ole ”täyttä paskaa” :)

   Tuollaista arvosana-asteikkoa en ikävä kyllä osaa testeissäni käyttää.

 5. Tiina

  Se on kyllä niin totta, että kaikki meikkipohjat ei sovi kaikille :> Itse aikaisemmin köytin Clarinsin Skin Illusion meikkivoidetta ja tykkäsin siitä kyllä kovin. Sitten halusin kokeilla tätä paljon puhuttua True Matchia, ja tämä on lähes täydellinen iholleni. Clarinsin voidetta piti työpäivän aikana puuteroida kerran ja true matchia ei kertaakaan! Ei edes työpäivän jälkeen, ellen nukkunut päiväunia. True Match kaiken muun hyvän lisäksi pysyy hyvin eikä lähde kertymään huokosiin, mitä moni muu markettimeikkivoide on tehnyt lähes poikkeuksetta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.