L’oreal Trio Pro -uutuudet

Kaikkihan tietävät kuinka tykkään L’orealin luomiväreistä..! :) Siksi olinkin niin innoissani kun valikoimaan saatiin jotain uutta. Nämä triot ilmestyivät jo joskus joulun alla, mutta vasta nyt pääsin hiplaamaan ja swatchaamaan niitä (jäin ihan yksi ilta töiden jälkeen suorittamaan swatchauksen… ^_^). Näiden pyöreiden triojen koostumus on minusta osittain vähän kovempi kuin perinteisten paletti-triojen, mutta oikein mukavasti näistäkin lähtee pigmenttiä ja värivalikoima on kaunis. Olisin tosin kaivannut joukkoon vielä vihreää tai turkoosia, jotka kuuluvat valikoimaan joissain muissa maissa.

Näistä vaihtoehdoista bannerikisan voittaja saa sitten valita palkintoluomivärin. L’oreal on määritellyt minkä värisille silmille sävyt parhaiten sopivat.

Ruskeille silmille.

Vihreille silmille.

Sinisille silmille.

Vihreille silmille.

Sinisille silmille.

Ruskeille silmille.

Onko joku jo ostanut näitä uusia trioja? Mitä olette tykänneet? Mua kiinnostaisi noista Stay Blue ja Night & Day Black, joka on kuin luotu smoky-meikkiin. Aina mä jaksan haikailla noiden sinistenkin perään vaikkei ne mulle kovinkaan hyvin sovi.
Kommentit (14)
  1. Mitä hintaluokkaa noi on?
    Jäi kovasti himottaa toi sävy golden fidelity!:) Ja toivoisinkin (jos siis vaan on mahdollista) että tekisit noista muutamia eri tutoreita?

  2. Oi, ihanat värit! Etenkin nuo Stay Ultraviolet, Golden Fidelity ja Forever Rosewood. Tosin enpä taida noihin rahoja tuhlailla, kun noita luomivärejä kaapista ihan mukavasti löytyy (80 nappia ties missä väreissä). Jos jostain saisin ilmaiseksi, niin toki ottaisin vastaan, näyttävät niin herkullisilta :) Harmi vaan, harvemmin näitä ilmaiseksi jaellaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *