L’Oreal Skin Summit

Tästä mä olen ollut superinnoissani viimeisen kuukauden: allekirjoittanut on kutsuttu yhdessä Ostolakossa-blogin Virven ja Nude-blogin Erikan kanssa maaliskuun lopussa Pariisissa pidettävään L’Orealin Skin Summit -tilaisuuteen.

Pääsemme kuulemaan L’Orealin tutkimuksesta, tuotekehityksestä, keinoihon historiasta (L’Oreal on kehittänyt alkuperäisen keinoihon, vaihtoehto eläinkokeille) ja vaikka mistä! :) Monet kosmetiikkayritysvierailut olen päässyt vuosien varrella tekemään, ja nyt on vihdoin vuorossa Jättiläinen, kosmetiikkamaailman tuotekehityksen ykkönen. Piti L’Orealista tai ei, osalla on siihen perustellut syynsä, ovat yrityksen laboratoriot kiistatta maailman edistyksellisimmän kosmetiikkatuotekehityksen takana. Olen vierailumahdollisuudesta todella otettu ja iloinen.

Miettikää mikä tilaisuus kosmetiikan tuotekehityspuolesta kiinnostuneille, arvatkaa vain millaisina tiedon imusieninä me kolme bloggaajaa lähdemme Pariisiin! :) Luvassa on niin paljon kiinnostavia aiheita että hengästyn jo nyt pelkästä ajatuksesta. :)

SkinSummit_IMG_8769

Otteita ohjelmasta:

Deep Skin Knowledge:

 • The History of Reconstructed Skins
 • Evaluation of Actives on Reconstructed Skins

Expert In Formulation:

 • The Main Principles of Formulation
 • Live Ingredients Selection and Formulation
 • Analysis and Microbiology Explanation

Meet The Experts:

 • From Tissular Engineering to Cosmetics
 • From Medical Tools to Citizen Science
 • Winning Formulas and Latest Launches
 • Hot Topics: Safety, animal testing

Pariisi_SkinSummit_

Hauska sattuma, että olin Pariisissa ensimmäistä kertaa elämässäni tasan kolme vuotta sitten, ja sekin oli blogiin liittyvä matka. :)

Vasta viime keväisen Pariisin vierailuni jälkeen kaupunki avautui minulle kunnolla ja nyt tuntuu, että voin  jo sanoa vähän tuntevani Pariisia. :) Niin paljon lämpimämpi ja ystävällisempi paikka mitä olin vuosikaudet kuvitellut. Yhdistelmä Pariisi + kosmetiikkakonferenssi pintaa syvemmältä ei todellakaan ole kehnompi tarjous! ^_^ Eräs taitaa ainakin käydä Sephorassa täydentämässä rajauskynävalikoimaansa… ;)

Iloinen_

Olen samoissa fiiliksissä kuin tämä viime keväänä montmartrelaisessa muurissa kuvaamani lisko ^_^ No, minä ilman tuota savuketta ;) Mutta tekee suunnilleen mieli tanssia kun olen niin superinnoissani :)

Toivottavasti ette maaliskuun lopulla saa Skin Summit -ähkyä kun saatte lukea läjäpäin juttuja vierailusta kolmesta kauneusblogista :D

Kommentit (28)
 1. !!!!!! VAU! Kyllä tuollaisesta once in a lifetime -tilaisuudesta saa ja PITÄÄKIN olla innoissaan! Odotan suurella mielenkiinnolla postauksiasi aiheesta :)

 2. Hienoa! Kysy sitten kaikki hankalat kysymykset, jotka vain uskallat … ;)

  1. Kuten esim.. Miksi L’Orealin brändien ihonhoitotuotteet ovat niin kuraa, vaikka heillä on huippuluokan laboratoriot?

  2. Kysy sitten kaikki hankalat kysymykset, jotka vain uskallat

   Mä en itse asiassa tiedä kuinka paljon meillä on mahdollisuuksia itse esittää kysymyksiä, kun päivän ohjelma on luentomuotoista ja paikalla ilmeisesti 3-numeroinen luku kansainvälistä mediaa. Voi olla että monillakin on paljon kysyttävää ja vastausaika on ohjelman puitteissa rajallinen. No, sen näkee sitten :) Mutta ainakin tuon ”Meet The Experts” -osuuden aikana pitäisi olla mahdollisuus esittää kysymyksiä, sillä tuo osuus tapahtuu pienemmissä ryhmissä ja niissä idea on keskustelullisempi ja tilanne henkilökohtaisempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *