Karkkipäivä
Karkkipäivä

L’oreal – because you’re worth it!

Markettimerkeistä ehdoton suosikkini yli muiden on L’oreal. Ja nyt puhutaan tietysti vain luomiväreistä. ;) L’orealin luomiväreillä on erinomainen hinta-laatusuhde, uusia kokoelmia ilmestyy vähintään muutaman kerran vuodessa ja sävyvalikoimat ovat hyviä (vaikkakin mielenkiintoisimmat sävyt ilmestyvät joko kausilookeissa tai niitä myydään vain ulkomailla). Toki L’orealilla on heikkojakin luomivärejä, mutta kokonaisuutena ne hakkaavat muut markettibrändit laadussa ja värikylläisyydessä.

L’orealilla on myynnissä soloja, duoja ja suuren suosion saavuttaneita Star Secrets -trioja. ”Tähtien salaisuudet” ovat kokonaan korvanneet entiset triot, joista muutamia, kuten Kaki Peach, on julkaistu uudelleen Star Secrets -sarjan alla. Suosikkejani ovat solot ja triot. Soloja on ilmestynyt ainakin sellaisissa alasarjoissa kuin Platinum, Holographic, Chrome Shine ja tavallinen, ”nimetön” Color Appeal, joilla kaikilla on vähän erilainen koostumus. Platinumit ovat metallinhohtoisia, Holographicit yrittävät olla duochromeja mutta efekti onnistuu vain joissain sävyissä, Chrome Shinet sisältävät paljon varisevia kimallehippusia ja perus- Color Appealit ovat tavallisia helmiäisluomivärejä. Mattasävyjä L’orealilla on vähän, itse olen bongannut niitä vain osana muutamia trioja ja Smoky-duoissa.

L’oreal-solojeni swatchit
Ajattelin että voisin tällä viikolla julkaista vain sellaisia meikkejä jotka on tehty L’orealilla, tai joihin on pääsääntöisesti käytetty L’orealia.
Tässä ensimmäisenä vaaleansinisen ja vaaleanvihreän yhdistelmä. Yläluomi on pohjustettu Yves Rocherin vihreällä puikkoluomivärillä ja päälle on levitetty Holographic-sarjan Kryptonite Green -sävyä. Alaluomi on niinikään pohjustettu Yves Rocherin puikkoluomivärillä, sävynä laventeli, ja päällä on Holographic Arctic Blue. Kumpikaan näistä sävyistä ei ole millään lailla ”hologrammi” eikä duochrome (tarkoittaa sitä että väri shiftaa kahdessa eri sävyssä), ja niissä on heikohko pigmentti. Pohjustuksen päällä ne kyllä näyttävät oikein hyvältä. Pidän kovasti tästä väriyhdistelmästä! (Siskon mielestä se oli kauhea. :P) Yläluomi rajattiin MACin Smolder-kynällä ja sotkettiin pehmeäksi, alaluomen ripsirajassa kevyt rajaus MACin Carbon-luomivärillä.


Kommentit (5)

 1. Blushing

  Tosi kaunis meikki :) Mä en kyllä ole bongaillut marketeista oikein muita kuin kullan ja ruskean eri sävyjä, ehkä muutaman sinertävän ja harmaan/mustan lorkun napin. Siis juuri noita mitä tuossa on sun kuvassa on. Mistä sä ostat nämä omasi?
  Erityisen ihanilta näyttävät tuo persikkainen, violetti ja vihreä nappi :)

 2. Sanska

  Argh, blogin nimi kuvaa blogia aivan täydellisesti. Kaikki nuo värit on ku karkkeja! Varmaan pakko langeta noihin Lorealin luomareihin jo ihan kokeilumielessä. Harmi vaan et Suomen markkinat on kaiken kosmetiikan suhteen vähän mitä on…

 3. Inkivääri

  Blushing – olen ostanut suurimman osan L’oreal-napeistani ulkomailta. Violetteja, vihreitä, turkooseja ja vaaleansinisiä sävyjä ei ole Suomen markkinoilla vielä taidettu nähdä. Ja sehän on tietysti erittäin mälsää. :/ Tuo persikkainen sävy on Suomesta, se ilmestyi osana yhtä kokoelmaa joskus pari vuotta sitten ja oli myynnissä vain rajoitetun ajan.

 4. Haidi

  Tosi fresh silmämeikki!

 5. milipili

  Ihana! Mulle ei koskaan ole iskenyt Lorkun solo-himotus, on mulla se yksi vaalea, mutta tainnu unohtua käyttää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.