Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lontoo – Bath forever.

Olen väsynyt.

Siis niin väsynyt.

Kuka sitä voi koskaan ennalta tietää liikenteestä? Ruuhkista? Että viattoman Lontoo-Bath -välin (185 km) taittamiseen voi mennä melkein kuusi tuntia?

Pahimmassa jumikohdassa etenimme 4 km tunnissa.

Sinne sitten meni Day 1.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No shit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuimme lopulta Bathiin klo 17.10. Menimme Roomalaiseen kylpylään, vietimme siellä kaksi tuntia ja siinä oli meidän Bath. Ihana, lämmin, aurinkoinen päivä kului hukkaan autossa. No, road trip’han tämän piti olla. Kello 20.45 saavuimme Painswickiin ja pääsimme lopultakin illalliselle. Edellisen kerran söin aamulla klo 9. Melkein nukahdin lautaselle.

Nyt hotellissa. Kun tulimme oli jo pilkkopimeää. Uskomaton väsymys ja harmitus. Ehkä huomenna parempi päivä?

Kommentit (13)

 1. Riikka

  Voi helkkari, mikä tuuri! :( Kannattaa katsoa googlemapsista aina noi ruuhkavarotukset ennen kun lähtee liikenteeseen, Englannissa ko. ”ohjelma” on nimittiän aika täsmällinen!

 2. RainDrop

  Perjantai-iltapäivänä, elokuun alussa ulos Lontoosta autolla? Ei siinä taida tuurilla olla mitään tekemistä ruuhkan kanssa, kyllä se lienee aika vakio ”olosuhde”….

  Toivottavasti loppureissulla on hiljaisempaa, tosin koulujen loma-aika ja kauniit ilmat ei välttämättä auta asiaa. Aika näppärä appsi on RACTraffic josta näkee teiden liikennetilanteet ja syyt ruuhkiin.

  • Sanni

   Ei siinä taida tuurilla olla mitään tekemistä ruuhkan kanssa, kyllä se lienee aika vakio “olosuhde”….

   Kyseltiin paikallisilta niin he olivat ihan ihmeissään ja epäilivät syyksi jotain onnettomuutta. Me lähdettiin Stanstedista eli ei sinänsä ihan citysta, mutta ehkä sillä ei ole väliä….

 3. KK

  Wautsi miten käsitellyt kuvat! Pakko udella, millä ohjelmalla saa tuollaista jälkeä? <3 Kiitos vielä siitä diodrama-linkistä :)

  • Sanni

   Itse asiassa kuvia ei ole mitenkään hirveästi jälkikäsitelty, kamera (Olympus E-PL5) on tehnyt suurimman käsittelyn ;) Kuvat on kuvattu Neulanreikä-, Dioraama- ja Dramaattinen Sävy -asetuksilla. Jälkikäteen olen lisännyt vain varjostetun reunan ja tekstit.

   • Kati

    Kerro vielä millä ohjelmalla teet varjostukset ja nuo tosi kauniit tekstit!

    • Sanni

     PicMonkeylla :)

 4. nunnu

  Ihania kuvia. Harmi että päivä meni ruuhkassa, mutta onhan sekin kokemus tavallaan koska ei suomessa ole tuontason ruuhkia.

  • Sanni

   Niinpä :D Yritin lohduttautua ajatuksella että ainakin jumitettiin kauniissa maisemissa…. (Mutta eihän siitä mihinkään pääse että päivälle oli pikkuisen eri suunnitelmat kuin autossa kypsyminen……Olisin aika mielelläni vaellellut Bathissa useamman tunnin ja loikoillut joenrannassa auringossa….)

 5. Larilyn

  Mitä jos ruuhkissa istumiseen sijaan ”would go with the flow” ja pysähtelisi pikkupaikkoihin? Vai oliko se edes mahdollista, jos teillä oli hotellivaraus jo valmiina?

  • Sanni

   Sillä tiellä mitä me ajettiin ei ollut mahdollisuutta pysähtyä mihinkään pikkupaikkkoihin, pahin ruuhka sijoittui välille Stansted-Heathrow-Warminster ja kahden ensiksi mainitun välillä ei ole mitään erityisiä pysähdyspaikkoja kun se on vielä Lontoon kehää (moottoritietä eikä edes mitään erityisiä houkuttelevia maisemia ympärillä), ja Stonehenghen ja Warminsterin välillä kello oli jo niin paljon että halusimme vain päästä Bathiin (ja siitä eteenpäin illan hotellikohteeseen Painswickiin, jonne oli vielä Bathistakin tunnin matka) niin pian kuin mahdollista.

 6. candycane

  Harmi että juutuitte ruuhkaan! :/ En ole muuten ennen hahmottanut että Stonehenge on noin lähellä Lontoota! :O

 7. Susanna89

  Kivat kuvat! Englannissa riittää nähtävää

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.