Lomameikkejä kahdella paletilla

Mulla oli joululomalla mukana vain kaksi luomiväripalettia; Santen nro. 6 eli Smokey Eyes ja Diorin Rose Gipsy. Tässä muutama niillä tehty meikki.

Santen Smokey Eyes -paletissa on kolme sävyä; valkoinen, nougatharmaa ja harmaanruskea. Hyvin viileä trio, joka on eleganttia vaihtelua kaikille lämpimänruskeilleni. (Ja minulla on niitä paljon, uskokaa pois, vaikken ruskeaa enää juuri käytäkään.)


Tässä meikissä sävyt on aseteltu luomelle klassisesti vaaleimmasta tummimpaan. Rajaus Santen musta nestemäinen eyeliner. Otin mukaan tarkoituksella pelkästään nestemäisen eyelinerin enkä geelimäistä että tulisi välillä harjoiteltua nestemäisenkin käyttöä.

Jouluaaton meikkini. Kuvat ovat kellertäviä kiitos illan pimeyden & keinovalaistuksen. Luomilla sävyjä sekä Diorin Rose Gipsy – että Santen Smokey Eyes -paletista.


Luomen sisänurkassa vaaleaa violettia Rose Gipsy -paletista, keskellä harmaata ja ulkonurkassa harmaanruskeaa Smokey Eyes -paletista. Luomivaossa fuksiaa ja sen yläpuolella vaaleanpunaista Rose Gipsy -paletista. Kulmaluulla Sante-valkoista. Rajaus Sante Dipliner.

Pelkällä Rose Gipsyllä tehtyjä meikkejä näette huomisen postauksessa, joka on omistettu kyseiselle paletille. Yritän saada taas Dior Viisikko -sarjani jatkumaan. :)

Kommentit (11)
  1. Ihania, tykkeen ekasta paljon!

  2. Oi-oi, tuo Rose Gipsy pitää ehkä ostaa, jos vielä jostain löytyy. Hyvännäköisiä meikkejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *