Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lomameikkejä kahdella paletilla

Mulla oli joululomalla mukana vain kaksi luomiväripalettia; Santen nro. 6 eli Smokey Eyes ja Diorin Rose Gipsy. Tässä muutama niillä tehty meikki.

Santen Smokey Eyes -paletissa on kolme sävyä; valkoinen, nougatharmaa ja harmaanruskea. Hyvin viileä trio, joka on eleganttia vaihtelua kaikille lämpimänruskeilleni. (Ja minulla on niitä paljon, uskokaa pois, vaikken ruskeaa enää juuri käytäkään.)


Tässä meikissä sävyt on aseteltu luomelle klassisesti vaaleimmasta tummimpaan. Rajaus Santen musta nestemäinen eyeliner. Otin mukaan tarkoituksella pelkästään nestemäisen eyelinerin enkä geelimäistä että tulisi välillä harjoiteltua nestemäisenkin käyttöä.

Jouluaaton meikkini. Kuvat ovat kellertäviä kiitos illan pimeyden & keinovalaistuksen. Luomilla sävyjä sekä Diorin Rose Gipsy – että Santen Smokey Eyes -paletista.


Luomen sisänurkassa vaaleaa violettia Rose Gipsy -paletista, keskellä harmaata ja ulkonurkassa harmaanruskeaa Smokey Eyes -paletista. Luomivaossa fuksiaa ja sen yläpuolella vaaleanpunaista Rose Gipsy -paletista. Kulmaluulla Sante-valkoista. Rajaus Sante Dipliner.

Pelkällä Rose Gipsyllä tehtyjä meikkejä näette huomisen postauksessa, joka on omistettu kyseiselle paletille. Yritän saada taas Dior Viisikko -sarjani jatkumaan. :)

Kommentit (11)

 1. milipili

  Ihania, tykkeen ekasta paljon!

 2. Maittis

  Oi-oi, tuo Rose Gipsy pitää ehkä ostaa, jos vielä jostain löytyy. Hyvännäköisiä meikkejä!

 3. Hanna

  Nyt saattaa tulla sulle monesti toistettu kysymys, mutta annatko anteeksi jos kerron että aloitin blogisi lukemisen alusta lähtien vanhimmista blogauksista? ;) Ei oo muuta sanottavaa ku että on sulla söpön väriset kumpparit (mulla on samanlaiset) ja pysyy noi meikkisiveltimet sun käsissä paremmin ku 95 % vastaantulijoista.

  Kuinka pitkä toimitusaika Mad Mineralsilla on? Sun innostamana tilasin peräti neljä geelirajauspurkkia, eli niitä odotellessa!

  Jatkamaan lukemista –>

 4. Kajsa

  Onko sulla vinkkejä nestemäisen eyelinerin käyttöön? Näyttää ainakin hyvin onnistuneilta nuo sun rajaukset. :)

 5. Anonymous

  Osaisinpa mäkin meikata yhtä hienosti! (: tykkään kovasti meikkailusta ja varsinkin luomivärien kaa leikkimisestä, mutta kaikki luomivärini ovat kimaltelevia. Koulumeikissä en tykkäisi käyttää kimalletta ja mä saan sen aina leviämään ympäri naamaa xD osaisitko siis suositella luomiväriä, jossa ei olisi tuollaista kimalletta?

 6. Inkivääri

  Maittis – Rose Gipsyä saa Strawberrynetistä!

  Hanna – ei mutta tuohan on kiva kuulla! Aina välillä mietin että jaksaakohan kukaan uusi lukija katsella mun vanhoja postauksia. Hyvä kuulla että joku jaksaa! :) Ja kyllä, ne kumpparit ON aivan ihanat!

  Mad Mineralsin tilaukset tulee yleensä nopeasti, ei taida mennä kahtakaan viikkoa. Yleensä he ilmoittavat sivuillaan jos on viivettä jostain syystä. Onnea geelirajauksiin! Kun niitä kokeilet et muihin vaihda. :)

  Kajsa – ei mulla taida olla muita vinkkejä kuin harjoitusta vaan. Ja liika neste kannattaa pyyhkäistä siveltimen kärjestä kädenselkään tai paperinpalaan ennenkuin vie siveltimen iholle, niin rajaus sujuu siistimmin.

  Anonyymi – tarkoitatko kimalteella glitteriä vai hohtoa? Glitterittömiä luomivärejä on paljonkin, mutta jos kaipaat ihan mattoja eli hohdottomia luomivärejä, niin niitä on markkinoilla vähän vähemmän. Lumenen duot ovat vähähohtoisia, samoin Natural Coden triot.

 7. Anonymous

  Anteeksi typerä kysymys, mutta: millainen on geelimäinen eyeliner? Olisin kiitollinen jos vastaisit, en ole mikään ekspertti näitten meikkien kanssa, pelkkä "vasta aloitteleva" harrastelija. :)

  -Patricia

 8. Inkivääri

  Patricia – geelimäinen eyeliner on itse asiassa koostumukseltaan voidemaista. Jostain kumman syystä kosmetiikkateollisuus on vain päättänyt kutsua tuotetta nimellä 'gel eyeliner'.

 9. Serafia

  Todella nättejä taas! :D

 10. Anonymous

  ANTEEKSIANTEEKSI jos kysymykseeni löytyy jo vastaus tästä blogista MUTTA mitä kameraa käytät? :)

 11. Inkivääri

  Anonyymi – Canon EOS 400D.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.