Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lomakynnet

Mun kynnet näytti tänä aamuna tältä (eli ihan karseilta). Mulla on oman kynnen päällä geelivahvistus ja näkyvissä on melkein seitsemän viikon kasvuraja – eivät siis tosiaan kasva paljon! Oikean etusormen kynsi luovutti viime viikolla ja katkesi, se olikin tosi hauraassa kunnossa jo viime fiksissä. Olin vähän huolissani siitä saisinko kynnet kuntoon ennen reissuun lähtöä kun kynsien laittajani tuli itse juuri lomalta ja työkalenteri täynnä, mutta onneksi joku asiakas oli peruuttanut ja pääsin tänään huoltamaan naagelit.

Nyt ne näyttää tältä:Lakkana Rimmelin Green With Envy, vaikeasti kuvattava sinivihreä sävy kultaisella flashilla.

P.S. Krhm, en vieläkään ole pakannut…

Kommentit (6)

 1. Blushing

  Heh :D Kummasti löytyy tärkeämpää ja kiireellisempää tekemistä silloin kun olisi pakko saada jotain aikaiseksi! Nimim. Enkun kielinen 2 sivuinen artikkeli suomennettava ja käsiteltävänä+ kasapäin muuta kivaa… :PPP
  Nätti lakka muuten :D

 2. Anonymous

  Hui järkytys miten pitkät kynnet sulla on, en oo ikinä nähnyt noin pitkii kynsii! :) Miten saat pestyy hiukset tai kirjoitettuu koneella? Tai miten saat poimittua jonku pienen esineen, vaik neulan, pöydältä?

  Ihanii meikkei sulla!

  t:sannu

 3. Inkivääri

  Sannu – Hih, asia on juuri päinvastoin eli kun kynsi katkeaa, *silloin* ei meinaa saada mitään tavaroita nostettua pöydältä jne. Niihin kun on tottunut tarttumaan kynsiltä, niin on hirveän kömpelöä yrittää tarttua sormenpäällä. Kieroa, I know.

  Mitä hiustenpesuun tulee, siihen kynnet ei vaikuta niin millään tavalla (ja mulla on ollut vielä paaaaljon pidemmät kynnet kuin tuossa aamun kuvassa!), mutta tietokoneen näppistä mun pitää käyttää kynän päällä. Paras apuväline on muuten lyijykynä jonka päässä on kumi – sillä kumipäällä on tosi pehmeä ja napakka naputella näppäimistöä! ^__^ Sujuu muuten todella näppärästi, mulla on vuosikausien harjaantuminen takana.

 4. Charming nails

  Kiitos, hyvä vinkki tuo lyijykynä. Tai entäs jos rupeais käyttämään kahta lyijykynää, kumpaankin käteen oma??
  Mun pitää näpytellä kädet vaakatasossa tiukasti näppiksen päällä. Ja vain sormenpäät voi osua näppäimiin. Ei kynnen kärjellä ettei liuskoitu tai muuta. Siksi mulla tulee kirjotusvirheitä paljon :/
  Olen huomannut että näppäimistöllä voi kirjoittaa normaalisti kun on ihan tavalliset lyhyet kynnet.

  Mulla ei ole ongelmaa hiusten pesun kanssa, ei minkään muunkaan. Ainut mikä ei onnistu niin kulmakorun pois ottaminen. En saa avattua tai laitetttua kiinni. Vaihdan korun vain silloin kun on ihan lyhyet kynnet, eli kerran vuodessa?? :DDD ihan tosi :)

 5. lynx

  Hitsi sulla kestää hyvin noi kynnet! Mun kokeilu geeleistä oli semmoinen, että viikossa ne kuorrutteet joko lensivät yksitellen huitsinkuikkaan, tai ilmaantuivat ihan törkeiksi ;D

 6. Anonymous

  Heh, nyt mä kuvittelen sut kirjottamassa lyijykynät teipattuina jokaiseen sormeen! :) Ja hui, VIELÄ pitemmät kynnet! :D

  T:sannu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.