Karkkipäivä
Karkkipäivä

LivBoxin bloggaajaboksi ilmestynyt

Moi! Täältä tulee spontaani pikapostaus liittyen aiemmin mainitsemaani LivBoxin bloggaajaboksiin, jossa olen mukana tänä syksynä.

LivBox_syyskuu15

Kuva: Charming Nails

Huomasin Charming Nailsin blogista, että boksi on jo ilmestynyt, mutta koska en itse taida ehtiä boksiani saamaan ennen reissuun lähtöä, teen tällaisen minipostauksen jonka ainoa tehtävä on informoida kiinnostuneille, että boksi on nyt ulkona ja mikäli sisältö kiinnostaa, siitä voi käydä lukemassa Charming Nailsin blogista. (En mainitse tuotteita tässä postauksessa mikäli joku boksin tilaaja ei vielä ole saanut lootaansa eikä halua spoilaantua :))

Tekee mieli kertoa, että MiniFitness-blogin Eevin suosikki oli yksi minunkin valintojani ;) Todella loistava tuote.

Koska tunnetusti tykkään rehellisesti availla tuntojani, niin totean myös sen, että vähän harmistuin kuullessani, että oma mukaan päätynyt valintani on ollut boksissa jo useamman kerran aikaisemminkin. Koska en kuulu boksin tilaajiin, en tiennyt tästä suosikkeja nimetessäni. Boksiin päätynyt Karkkipäivän suosikki todellakin on yksi suurimpia lemppareitani, ei epäilystäkään, mutta tilaajien kannalta olisi varmaankin ollut kiinnostavampaa saada tutustua johonkin ihan uuteen tuotteeseen jota LivBoxissa ei aiemmin ole ollut.

Varmasti boksista kuitenkin löytyi kivoja ylläreitä monelle ja ehkäpä tuo minunkin suosikkini on jollekin uusi juttu! ^_^ Tuollahan se taas vilahti pakattavan matkakosmetiikan joukossa – tällä kertaa otan tuplat mukaan ettei käy niinkuin viime syksynä! ;)

.…siinähän kävi näin (TRAGEDIA), ja sitten näin (PELASTUS). Loppu hyvin kaikki hyvin ^_^

Kommentit (7)

 1. Cerp

  Mulle tuli viime vuonna puolen vuoden ajan boksi, nyt tilasin uudelleen kun mukana oli 3 seuraamaani bloggaajaa (Karkkipäivä, CN ja Ostolakossa) Kokonaisuudessaan bloggaajaboksi oli viimevuotista heikompi, ei vaan tullut itselle olennaisia tuotteita tällä kertaa. Mutta mä ainakin riemastuin, kun avasin laatikon ja sun valitsema tuote hyppäs silmille!
  Syystä että oma samanlainen vetelee viimeisiään ja mikään muu vastaava ei ole yhtä hyvää ;D Virven ja Tainan valinnat osuivat myös nappiin.

  • Sanni

   Jee :D ihana kuulla ^_^ Millaisia tuotteita viime vuoden bloggaajaboksissa oli? Oliko esim. enemmän täysikokoisia?

   • Cerp

    Aika samassa suhteessa muistaakseni. Viime bloggaajaboksi oli aika ihonhoitopainoitteinen – body shopin hunajaihovoi (tätä ostin lisää), dolce & gabbanan suihkugeeli (mä ostin tän innoittamana Dolce-tuoksunkin! Ah, se on ihana) ja cliniquen all about eyes-voide. En muista, oliko samassa boksissa vielä lumenen aurinkopuuterikin.

 2. Kata

  Mulle sun lemppari oli uusi juttu ja oikein mieluinen! Oon tilannut vasta kolme kuukautta boksia, joten samoja tuotteita ei ole vielä ehtinyt tulla :)

  • Sanni

   Peukku :)

 3. hanna

  Mulle sun lemppari on tuttu jo vuosien takaa, mutta onneksi se ei mene koskaan hukkaan! :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. Iiiia

  Hihihih, heti kuvan nähtyä arvasin sinun valintasi. :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.