Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lisää etuja Karkkipäivän lukijoille

Ekokosmetiikan nettikauppa GreenLips haluaa tarjota -10% alennuksen kaikista tilauksista Karkkipäivän lukijoille.

Greenlips

Alennuksen saa koodilla 5K3LKTK6, ja koodi on voimassa 1. helmikuuta 2011 saakka. En saa koodilla tehdyistä tilauksista mitään provisiota. GreenLipsin tuotevalikoimaan kuuluvat seuraavat merkit:

Greenlips_tuotesarjat

Vielä huomisen ajan GreenLips tarjoaa tilaukset ilman postikuluja. Postikulut ovat muutenkin aika edulliset, vain 3,50€.

Kommentit (10)

 1. manjaana

  Oi miten mahtavaa! Avasin koneen tarkoituksenani etsiä Couleur Caramelin jälleenmyyjiä ja sitten löysin tämän. Tilaus tehtynä, kiitos tästä mahdollisuudesta hyödyntää alennus :)

  • Sanni

   Voi mikä sattuma! :) Kiva että tästä oli hyötyä.

 2. Kris

  oi kiva, nyt saan yhden jutun vähän halvemmalla :) jee!

 3. MiNi

  Oi, ihana juttu!! Aivan outoja merkkejä kyllä mulle.. (näin äkistään kahtottuna, mutta vois katsoa tuon tarjonta :) )

 4. Minni

  Greenlips?? Miksei samantien Hotlips…;o)

 5. Anne

  Moikka,

  Ihan on pakko kertoa, että löysin blogisi sattumalta hakiessani Diorin luomiväreistä tietoja tuossa joulun pyhinä ja monen vuoden blogitauon jälkeen suorastaan liimauduin koneelle lukemaan juttujasi. Ja nyt olen niin innoissani tästä kaikesta, että seuraavaksi suuntana on Inglotin liike ja oma värikäs luomiväripaletti : )

  Ihana, virkistävä, värikäs, innostava ja kaunis blogi!

  Kiitos.

  • Sanni

   Voi kun kiva kuulla! Tervetuloa lukijaksi, Anne!

 6. jennuli90

  Onpa ihana blogi.Ite olen hulluna kosmetiikkaan.

  Teen itse parfyymiöljyjä.

 7. Jenna

  Heippa :)

  Tässä on nyt tullut viikko tuijoteltua näitä sinun sivujasi ja täytyy kyllä sanoa että wau :) ensimmäistä kertaa tuntuu että pitkän aikaa vaivanneet asiat saavat valoitusta ja sivuiltasi irtoaa niin paljon tietoa ja vinkkiä.

  Nyt kysyisinkin että ystävälläni on syntymäpäivät perjantaina ja laittoi perskules pukupakon kaikille, noh nyt on mekko hankittu ja mietin mistä saada vinkkejä meikin tekoon… Täältähän niitä löytyy. Ajattelin kuitenkin että jos kerkeäisit niin jos voisit antaa jotakin vinkkiä itse kun olen aika kokematon. Pukuni on a-linjainen musta-tummanlila jossa ei ole olkaimia. Silmäni ovat vihertävät ja hiukset tällä hetkellä musta-tummanpunaiset. Ihoni on päivettynyt koska palasin juuri ulkomailta. Lähinnä minua mietityttää että minkäväristä huulipunaa ja poskipunaa voisi yhdistää ja silmämeikkikin saattaisi kaivata jotakin vinkkiä.

  Kiitos kovasti ja vielä ISO KIITOS mahtavista sivuista.

  • Sanni

   Joku punertavan liila silmämeikki sopisi, esim. niinkuin tämä Dior Sweet Illusion -postauksen viimeinen smoky-tyylin meikki.

   Smoky-meikkiin en itse laittaisi koskaan muuta kuin nudehuulet, vaikka julkkiksilla näkee tummat silmät + tummat huulet -yhdistelmiäkin. Minusta sellainen yhdistelmä on aina ylimeikattu, mutta kukin tyylillään. Eli joku vaalea roosanude huulipuna + kiilto ja samaten viileähkö roosa/vaaleanpunainen poskipuna.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.