Lisää Avril-ihanuuksia: tsekkaa etenkin BB-voide

* Sis. mainoslinkkejä

Nyt vuorossa lisää ihania Avril-meikkejä.

Huokeiden löytöjen ystävät hurraavat, sillä esiteltävistä tuotteista kallein on 10,90€ :) Huokean, sertifioidun luonnonkosmetiikan ystävät hurraavat vielä enemmän ^_^

Avrilmeikit_IMG_9585

Aiemmin esittelin merkin törkeän hyvät ripsivärit, jotka ryöstivät ansaitusti niin suuren huomion että niputin ne omaan postaukseensa. Ehtikö joku tässä välissä ostaa ”maailman parhaan luonnonkosmetiikan ripsarin” omaan kokeiluun? Olisi kiva kuulla millaisia teidän kokemuksenne ovat olleet.

Tänään esittelyssä Avrilin meikkipohjatuotteet, poskipuna sekä luomivärejä joilla innostuin tekemään smokey eye -tutorialin (postauksen lopussa). Meikkipohjatuotteista löytyi melkein ripsarin veroinen helmi, ja luomiväritkin ovat tuntumaltaan jotain ihan muuta mitä halpa hinta saattaisi antaa odottaa. Avril voisi laatunsa puolesta mennä helposti luonnonkosmetiikan selektiivisestä sarjasta. Ainoa mitä tämä meikkifriikki jää kaipaamaan on värikkäämpi luomivärivalikoima ja heleämpi sävyvalikoima huulipunissa.

Olen saanut Avril-meikit testiin Biodellyltä.

Avril_meikkipohjat_IMG_0538

Meikkipohjatuotteita on kaksi; hoitavampi ja normaalista kuivalle iholle sopiva BB-voide sekä useampia sävyvaihtoehtoja tarjoava, kaikille ihotyypeille sopiva meikkivoide.

Peittävyys näissä on kutakuinkin samaa luokkaa, kummatkin tekevät erittäin luonnollisen, läpikuultavan pohjan korkeintaan medium miinus -peittävyydellä. BB-voide on selvästi kosteuttavampi ja jättää ihastuttavan kasteisen näköisen pinnan (niiden iloksi jotka sen tyyppisestä pinnasta tykkäävät, kuten minun), Le Fond de Teint -meikkivoide jättää aavistuksen himmeämmän pinnan.

BB-voiteesta on kaksi sävyä, meikkivoiteesta viisi joista Suomessa myynnissä kolme.

Avril BB Cream and foundation swatch

Sain testiin BB-voiteen tummemman sävyn ja meikkivoiteen kaikkein tummimman sävyn (Biodellyn Tanja halusi varmistua että edes jompi kumpi on mulle tarpeeksi tumma, kun ihoni sävy on tosiaan hämmentävästi tummentunut viime vuosina :)).

Meikkivoiteen sävy Miel oli minulle kuitenkin hitusen liian tumma ja punertava, mutta BB-voiteen lämpimämpi sävy Medium sopi täydellisesti. Näin ollen keskityn BB-voiteen esittelyyn. Se onkin viihtynyt kasvoillani melkein päivittäin sen jälkeen kun sain tuotteet testiin.

Avril BB Cream before after

Jälkeä voi todellakin luonnehtia sanoilla kasteinen ja kuultava, eikö?

Avrilin BB Cream levittyy kuin unelma; siinä ei ole piiruakaan monille luonnonkosmetiikan nestemäisille meikkipohjatuotteille ominaista jähmeyttä eikä sitä levittäessä tule kiireen tunnetta. Kosteuttava koostumus antaa aikaa työstämiselle ja voidetta saa rauhassa pyöritellä kasvoille ilman huolta ihoon jämähtävistä siveltimen piirroista. Voiteessa on aurinkosuojakerroin 10.

Ihon sävy tasoittuu todella kauniisti. BB-voiteen pinta jää heleän kuultavaksi ja meikittömän näköiseksi. Tykkään lisätä puuteria (tai mineraalipohjaa) nenään ja leukaan koska nuo alueet saavat mielellään olla ainakin meikäläisen naamassa vähemmän kuultavia :)

Avril_BB_ennen_IMG_5598

Ennen

Avril BB-voide Avril BB Cream

Jälkeen

 

Avril BB-voide

Avrilin BB-voide kirmasi kärkileiriin kaikkien kokeilemieni luonnonkosmetiikan voidemaisten meikkipohjien joukossa. Plussaa vielä ihanan raikkaasta, jopa naisellisesta tuoksusta!

Suosittelisin Avrilin BB-voidetta normaalista kuivahkolle iholle ja niille jotka hakevat kuultavaa, hoitavaa meikkipohjaa.

Avril BB-voide*  ja Avril-meikkivoide* maksavat 10,90€ ja niitä myy Suomessa mm. Biodelly.

Avril-poskipuna

Poskipunasävyjä on Suomessa myynnissä neljä, ja toivoin niistä testiin sävyn Rose Nacré.

Se näytti kuvassa roosan sävyiseltä, ja tähän viittaa nimikin, mutta Rose Nacré onkin aika persikkainen ja pigmentiltään paljon hillitympi mitä netin kuva antoi odottaa. Sävy muistuttaa jonkun verran yhtä lemppariani, Zuiin Mangoa, ollen ehkä valoaheijastavampi.

Avril_meikit_poskipuna_IMG_9868
Rose Nacré iholla

Kuvailisin Rose Nacréa sekoitukseksi persikkaa, vaaleaa beigeä ja roosaa. Se on äärimmäisen hillitty, neutraali sävy joka sopinee useimmille ihonsävyille, tosin tummemmalla iholla vaikutelma on todennäköisesti enemmän highlight-tyyppinen koska sävy on niin vaalea.

Kaunis Rose Nacré on erinomainen ”poskipunapelkurin” poskipuna, jos nyt näin voi sanoa :D Tällä ei voi tehdä ylilyöntejä ja tulos on erittäin hienovarainen. Kerrostamalla saa vähän enemmän poweria mutta pelleposkia et tällä saa yrittämälläkään :)

Avril-poskipuna maksaa 7,90€.

Avril_meikit_huulipunaRougeSang

Toivomaani sävyä ei ollut saatavilla, ja sain sen tilalle marjaisen punaisen Rouge Sang -sävyn. Oikein miellyttävä, voidemainen koostumus mutta testisävy ei ole minun juttuni. Kaunis mutta liian ”klassinen” ja ehkä liian tumma minun makuuni.

Huulipuna maksaa 8,50€.

Avril_meikit_IMG_9603

Avrilin silmänrajauskynät ovat perinteistä puuhylsyyn pakattua laatua, sitä joka ennen oli normi ennen silikoniteknologian esiinmarssia rajauskynienkin puolella.

(Uudemman teknologian kynät, jotka eivät toki koskaan voi olla luonnonkosmetiikkaa synteettisten ainesosiensa puolesta, erottaa muovisesta hylsystä.)

Avril_meikit_IMG_9604

Harmaanmustan Charbonin koostumus oli mielestäni paras ja liukuvin, tosin toisetkin kaksi ovat oikein hyviä. Charbon on jotenkin liukuvampi ja pigmenttisempi. Sopii sinulle, joka koet intensiivisen mustan liian vahvaksi. Noir Charbon on pehmeämpi ”melkein-musta” :)

(Huom: verkkokauppojen sivuilla sävyn nimi on Noir Charbon, mutta kynässä itsessään lukee Charbon.)

Avril-rajauskynä maksaa 3,90€.

Avril_meikit_IMG_9592

Kaikki valkkaamani luomivärisävyt olivat laadukkaan tuntuisia; hyväpigmenttisiä, silkkisesti levittyviä ja ei-varisevia. Värikkäitä papukaijameikkejä harrastavalle Avrililta ei löydy silmämeikkejä, mutta neutraalin ja klassisen linjan noudattajalle valikoima on juuri passeli.

Luomivärin hinta on 7,90€.

Vaalea roosa, kevyesti helmiäinen Aurore-sävy (kuvassa toinen etualalla) on Laveran Pearly Rose -luomivärisävyn kaltainen monitoimisävy joka käy niin luomille kuin poskipäillekin korostukseksi tai oikein Lumikki-ihoiselle kauniiksi poskipunaksi. Rose Nacré -poskipunan tavoin Aurore-luomivärin sävy on luonnossa vaaleampi kuin verkkokaupan kuvissa.

Avril_meikit_IMG_9594

Vaikka värikkäitä My Little Pony -meikkejä rakastankin, olen myös ikuinen klassisen smokey eyen kannattaja. Se on helppo luottovalinta juhliin tai tilaisuuksiin joissa pitää näyttää skarpilta ja huolitellulta – tai ainakin vähemmän ponilta ^_^ :D Smokey eye näyttää yksinkertaisesti aina hyvältä, se on elegantti ja klassinen valinta eikä varmaan koskaan poistu ”muodista”.

Tässä tutorial Avril-savumeikkiin:

Avril_smokey_IMG_5170

 1. Tee ripsirajaan paksu rajaus Charbon-rajauskynällä. Jäljen ei tarvitse olla siisti.

Avril_smokey_IMG_5176

2. Levitä Charbon-rajauksen päälle ja sen yli tummanharmaata Gris anthracite mat -luomivärisävyä.

Avril_smokey_IMG_5183

3. Levitä tummanharmaan sävyn yläpuolelle (ja osittäin päälle) keskiharmaata Volcan-luomivärisävyä. Sävy saa nousta reilusti luomivakoon ja sen ylikin, silmäluomen muodostasi ja tilasta riippuen.

Avril_smokey_IMG_5183_2

Tälleen :)

Avril_smokey_IMG_5186_2

4. Levitä kulmaluulle vaaleanharmaata Gris perle irisé -sävyä. Häivytä tällä sävyllä myös Volcan-sävyn raja.

Avril_smokey_IMG_5202

5.  Tee alaluomelle sisärajaus Charbon-kynällä ja levitä ripsirajaan sumuisesti tumminta ja keskitummaa harmaan sävyä.

Avril_smokey_IMG_5228

6. Lisää Volume-maskaraa ja intensiivinen meikkisi on valmis.

.

Avril-meikkejä myy Suomessa mm. Biodelly*.  Jolla on muuten ilmaiset postikulut heinäkuun loppuun saakka. :)

Kommentit (41)
 1. Mä ehdin sen aiemman postauksen innoittamana tilata Volume-ripsarin. Aiemmin en ole uskaltanut luonnonkosmetiikan ripsaria ostaa, mutta tää kyllä toimii! Tilasin myös Avrilin miselliveden, joka sekin jää kyllä varmasti käyttööni, hinta on nimittäin lähes naurettavan halpa! :)

 2. Millä olet pessyt Avrilin ripsivärin pois? Itselläni on se perusmalli ja se ei tunne liukenevan lainkaan pestessä, vaan se tulee ns. nyppiä kuin ”muovisina” kuorina ripsistä irti. Luin postauksesi ja jollekin vastasit, että itselläsi ei ole ollut ongelmaa, joten siksi mietin, että jos minulla on väärä putsari käytössä. Ylipäänsä, mikäköhän tekniikka olisi paras tällaisessa?

  Muutoin on kyllä paras ripsiväri koskaan!

  1. Millä olet pessyt Avrilin ripsivärin pois?

   Minulla se lähtee ihan normaalisti millä tahansa meikinpuhdistusaineella (käytän tavallisesti Lumenen herkkien silmien putsaria mutta se loppui äsken ja sen jälkeen olen käyttänyt Garnierin misellivettä ja Alverden silmämeikinpoistoemulsiota, kaikilla Avril on lähtenyt yhtä helposti).

   Siihen, miten ripsarit tarttuvat ripsiin, vaikuttaa paljon henkilön ripsien laatu ja ilmeisesti myös seikat kuten pH-arvo. Se selittää sen, miksi joillain ihmisillä ripsarit varisevat herkästi ja toisilla eivät juuri koskaan (merkistä riippumatta). Arvelisin, että myös ripsarin poistamisen helppous/vaikeus liittyy ripsien laatuun. Toisilla maskara jostain syystä tarttuu ja jumittuu ripsiin hanakammin kuin toisilla. – Vaikka tokihan markkinoilla on myös sellaisia maskaralaatuja jotka tunnetusti tarttuvat tiukemmin kuin toiset ja useammilla ihmisillä on vaikeuksia poistaa niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *