Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lisää Avril-ihanuuksia: tsekkaa etenkin BB-voide

* Sis. mainoslinkkejä

Nyt vuorossa lisää ihania Avril-meikkejä.

Huokeiden löytöjen ystävät hurraavat, sillä esiteltävistä tuotteista kallein on 10,90€ :) Huokean, sertifioidun luonnonkosmetiikan ystävät hurraavat vielä enemmän ^_^

Avrilmeikit_IMG_9585

Aiemmin esittelin merkin törkeän hyvät ripsivärit, jotka ryöstivät ansaitusti niin suuren huomion että niputin ne omaan postaukseensa. Ehtikö joku tässä välissä ostaa ”maailman parhaan luonnonkosmetiikan ripsarin” omaan kokeiluun? Olisi kiva kuulla millaisia teidän kokemuksenne ovat olleet.

Tänään esittelyssä Avrilin meikkipohjatuotteet, poskipuna sekä luomivärejä joilla innostuin tekemään smokey eye -tutorialin (postauksen lopussa). Meikkipohjatuotteista löytyi melkein ripsarin veroinen helmi, ja luomiväritkin ovat tuntumaltaan jotain ihan muuta mitä halpa hinta saattaisi antaa odottaa. Avril voisi laatunsa puolesta mennä helposti luonnonkosmetiikan selektiivisestä sarjasta. Ainoa mitä tämä meikkifriikki jää kaipaamaan on värikkäämpi luomivärivalikoima ja heleämpi sävyvalikoima huulipunissa.

Olen saanut Avril-meikit testiin Biodellyltä.

Avril_meikkipohjat_IMG_0538

Meikkipohjatuotteita on kaksi; hoitavampi ja normaalista kuivalle iholle sopiva BB-voide sekä useampia sävyvaihtoehtoja tarjoava, kaikille ihotyypeille sopiva meikkivoide.

Peittävyys näissä on kutakuinkin samaa luokkaa, kummatkin tekevät erittäin luonnollisen, läpikuultavan pohjan korkeintaan medium miinus -peittävyydellä. BB-voide on selvästi kosteuttavampi ja jättää ihastuttavan kasteisen näköisen pinnan (niiden iloksi jotka sen tyyppisestä pinnasta tykkäävät, kuten minun), Le Fond de Teint -meikkivoide jättää aavistuksen himmeämmän pinnan.

BB-voiteesta on kaksi sävyä, meikkivoiteesta viisi joista Suomessa myynnissä kolme.

Avril BB Cream and foundation swatch

Sain testiin BB-voiteen tummemman sävyn ja meikkivoiteen kaikkein tummimman sävyn (Biodellyn Tanja halusi varmistua että edes jompi kumpi on mulle tarpeeksi tumma, kun ihoni sävy on tosiaan hämmentävästi tummentunut viime vuosina :)).

Meikkivoiteen sävy Miel oli minulle kuitenkin hitusen liian tumma ja punertava, mutta BB-voiteen lämpimämpi sävy Medium sopi täydellisesti. Näin ollen keskityn BB-voiteen esittelyyn. Se onkin viihtynyt kasvoillani melkein päivittäin sen jälkeen kun sain tuotteet testiin.

Avril BB Cream before after

Jälkeä voi todellakin luonnehtia sanoilla kasteinen ja kuultava, eikö?

Avrilin BB Cream levittyy kuin unelma; siinä ei ole piiruakaan monille luonnonkosmetiikan nestemäisille meikkipohjatuotteille ominaista jähmeyttä eikä sitä levittäessä tule kiireen tunnetta. Kosteuttava koostumus antaa aikaa työstämiselle ja voidetta saa rauhassa pyöritellä kasvoille ilman huolta ihoon jämähtävistä siveltimen piirroista. Voiteessa on aurinkosuojakerroin 10.

Ihon sävy tasoittuu todella kauniisti. BB-voiteen pinta jää heleän kuultavaksi ja meikittömän näköiseksi. Tykkään lisätä puuteria (tai mineraalipohjaa) nenään ja leukaan koska nuo alueet saavat mielellään olla ainakin meikäläisen naamassa vähemmän kuultavia :)

Avril_BB_ennen_IMG_5598

Ennen

Avril BB-voide Avril BB Cream

Jälkeen

Avril BB-voide

Avrilin BB-voide kirmasi kärkileiriin kaikkien kokeilemieni luonnonkosmetiikan voidemaisten meikkipohjien joukossa. Plussaa vielä ihanan raikkaasta, jopa naisellisesta tuoksusta!

Suosittelisin Avrilin BB-voidetta normaalista kuivahkolle iholle ja niille jotka hakevat kuultavaa, hoitavaa meikkipohjaa.

Avril BB-voide*  ja Avril-meikkivoide* maksavat 10,90€ ja niitä myy Suomessa mm. Biodelly.

Avril-poskipuna

Poskipunasävyjä on Suomessa myynnissä neljä, ja toivoin niistä testiin sävyn Rose Nacré.

Se näytti kuvassa roosan sävyiseltä, ja tähän viittaa nimikin, mutta Rose Nacré onkin aika persikkainen ja pigmentiltään paljon hillitympi mitä netin kuva antoi odottaa. Sävy muistuttaa jonkun verran yhtä lemppariani, Zuiin Mangoa, ollen ehkä valoaheijastavampi.

Avril_meikit_poskipuna_IMG_9868
Rose Nacré iholla

Kuvailisin Rose Nacréa sekoitukseksi persikkaa, vaaleaa beigeä ja roosaa. Se on äärimmäisen hillitty, neutraali sävy joka sopinee useimmille ihonsävyille, tosin tummemmalla iholla vaikutelma on todennäköisesti enemmän highlight-tyyppinen koska sävy on niin vaalea.

Kaunis Rose Nacré on erinomainen ”poskipunapelkurin” poskipuna, jos nyt näin voi sanoa :D Tällä ei voi tehdä ylilyöntejä ja tulos on erittäin hienovarainen. Kerrostamalla saa vähän enemmän poweria mutta pelleposkia et tällä saa yrittämälläkään :)

Avril-poskipuna maksaa 7,90€.

Avril_meikit_huulipunaRougeSang

Toivomaani sävyä ei ollut saatavilla, ja sain sen tilalle marjaisen punaisen Rouge Sang -sävyn. Oikein miellyttävä, voidemainen koostumus mutta testisävy ei ole minun juttuni. Kaunis mutta liian ”klassinen” ja ehkä liian tumma minun makuuni.

Huulipuna maksaa 8,50€.

Avril_meikit_IMG_9603

Avrilin silmänrajauskynät ovat perinteistä puuhylsyyn pakattua laatua, sitä joka ennen oli normi ennen silikoniteknologian esiinmarssia rajauskynienkin puolella.

(Uudemman teknologian kynät, jotka eivät toki koskaan voi olla luonnonkosmetiikkaa synteettisten ainesosiensa puolesta, erottaa muovisesta hylsystä.)

Avril_meikit_IMG_9604

Harmaanmustan Charbonin koostumus oli mielestäni paras ja liukuvin, tosin toisetkin kaksi ovat oikein hyviä. Charbon on jotenkin liukuvampi ja pigmenttisempi. Sopii sinulle, joka koet intensiivisen mustan liian vahvaksi. Noir Charbon on pehmeämpi ”melkein-musta” :)

(Huom: verkkokauppojen sivuilla sävyn nimi on Noir Charbon, mutta kynässä itsessään lukee Charbon.)

Avril-rajauskynä maksaa 3,90€.

Avril_meikit_IMG_9592

Kaikki valkkaamani luomivärisävyt olivat laadukkaan tuntuisia; hyväpigmenttisiä, silkkisesti levittyviä ja ei-varisevia. Värikkäitä papukaijameikkejä harrastavalle Avrililta ei löydy silmämeikkejä, mutta neutraalin ja klassisen linjan noudattajalle valikoima on juuri passeli.

Luomivärin hinta on 7,90€.

Vaalea roosa, kevyesti helmiäinen Aurore-sävy (kuvassa toinen etualalla) on Laveran Pearly Rose -luomivärisävyn kaltainen monitoimisävy joka käy niin luomille kuin poskipäillekin korostukseksi tai oikein Lumikki-ihoiselle kauniiksi poskipunaksi. Rose Nacré -poskipunan tavoin Aurore-luomivärin sävy on luonnossa vaaleampi kuin verkkokaupan kuvissa.

Avril_meikit_IMG_9594

Vaikka värikkäitä My Little Pony -meikkejä rakastankin, olen myös ikuinen klassisen smokey eyen kannattaja. Se on helppo luottovalinta juhliin tai tilaisuuksiin joissa pitää näyttää skarpilta ja huolitellulta – tai ainakin vähemmän ponilta ^_^ :D Smokey eye näyttää yksinkertaisesti aina hyvältä, se on elegantti ja klassinen valinta eikä varmaan koskaan poistu ”muodista”.

Tässä tutorial Avril-savumeikkiin:

Avril_smokey_IMG_5170

 1. Tee ripsirajaan paksu rajaus Charbon-rajauskynällä. Jäljen ei tarvitse olla siisti.

Avril_smokey_IMG_5176

2. Levitä Charbon-rajauksen päälle ja sen yli tummanharmaata Gris anthracite mat -luomivärisävyä.

Avril_smokey_IMG_5183

3. Levitä tummanharmaan sävyn yläpuolelle (ja osittäin päälle) keskiharmaata Volcan-luomivärisävyä. Sävy saa nousta reilusti luomivakoon ja sen ylikin, silmäluomen muodostasi ja tilasta riippuen.

Avril_smokey_IMG_5183_2

Tälleen :)

Avril_smokey_IMG_5186_2

4. Levitä kulmaluulle vaaleanharmaata Gris perle irisé -sävyä. Häivytä tällä sävyllä myös Volcan-sävyn raja.

Avril_smokey_IMG_5202

5.  Tee alaluomelle sisärajaus Charbon-kynällä ja levitä ripsirajaan sumuisesti tumminta ja keskitummaa harmaan sävyä.

Avril_smokey_IMG_5228

6. Lisää Volume-maskaraa ja intensiivinen meikkisi on valmis.

.

Avril-meikkejä myy Suomessa mm. Biodelly*.  Jolla on muuten ilmaiset postikulut heinäkuun loppuun saakka. :)

Kommentit (41)

 1. Kaina

  Mä ehdin sen aiemman postauksen innoittamana tilata Volume-ripsarin. Aiemmin en ole uskaltanut luonnonkosmetiikan ripsaria ostaa, mutta tää kyllä toimii! Tilasin myös Avrilin miselliveden, joka sekin jää kyllä varmasti käyttööni, hinta on nimittäin lähes naurettavan halpa! :)

  • Sanni

   :) :)

 2. Nnn

  Millä olet pessyt Avrilin ripsivärin pois? Itselläni on se perusmalli ja se ei tunne liukenevan lainkaan pestessä, vaan se tulee ns. nyppiä kuin ”muovisina” kuorina ripsistä irti. Luin postauksesi ja jollekin vastasit, että itselläsi ei ole ollut ongelmaa, joten siksi mietin, että jos minulla on väärä putsari käytössä. Ylipäänsä, mikäköhän tekniikka olisi paras tällaisessa?

  Muutoin on kyllä paras ripsiväri koskaan!

  • Sanni

   Millä olet pessyt Avrilin ripsivärin pois?

   Minulla se lähtee ihan normaalisti millä tahansa meikinpuhdistusaineella (käytän tavallisesti Lumenen herkkien silmien putsaria mutta se loppui äsken ja sen jälkeen olen käyttänyt Garnierin misellivettä ja Alverden silmämeikinpoistoemulsiota, kaikilla Avril on lähtenyt yhtä helposti).

   Siihen, miten ripsarit tarttuvat ripsiin, vaikuttaa paljon henkilön ripsien laatu ja ilmeisesti myös seikat kuten pH-arvo. Se selittää sen, miksi joillain ihmisillä ripsarit varisevat herkästi ja toisilla eivät juuri koskaan (merkistä riippumatta). Arvelisin, että myös ripsarin poistamisen helppous/vaikeus liittyy ripsien laatuun. Toisilla maskara jostain syystä tarttuu ja jumittuu ripsiin hanakammin kuin toisilla. – Vaikka tokihan markkinoilla on myös sellaisia maskaralaatuja jotka tunnetusti tarttuvat tiukemmin kuin toiset ja useammilla ihmisillä on vaikeuksia poistaa niitä.

 3. hanneh

  Täytyy heti tiistaina (ma on suljettu) mennä Biodellyyn testaistelemaan nuo BB-sävyt. Toivottavasti siellä olisi tuota vaaleampaa sävyä, netissä luki sen kohdalla ”Tilaustuote, toimitusaika 7-10 päivää”. Kuulosti ja näytti melko lupaavalta :)

  • Sanni

   Fingers crossed :)

 4. kukkis

  Pakko päästä kokeilemaan, nyt on hinta kohdillaan. Tykkään käyttää voimakasta / kirkasta punaista huulipunaa ja tästä johtuen en ole uskaltanut tehdä smokey eye silmämeikkiä. Yleensä olen mennyt pelkällä ripsarilla. Olisi kiva jos tekisit tutorialin silmämeikistä jossa huulissa kirkas puna. Ja miksei toisinkin päin. Voiko huulipuna olla kirkas jos silmämeikki on vahva / tumma? Ylipäätään huulipunan sävy on vaikea valita, varsinkin jos haluaa vaalean. Vaaleat sävyt näyttää aneemisilta, ellei ole nuori. Itselläni lähes kaikki meikkivoiteet tai muneraslipuuterit tummuvat kasvoilla, siksi sävyn valinta on vaikeaa. Koskaan ei etukäteen voi tietää kuinka paljon tummuu. Tällä hetkellä ainoa mikä ei iholla tummu on RMS meikkivoide. Osaatko sanoa tummuuko Avril? En tiedä mistä tämä reaktio johtuu, mutta se saa aikaiseksi että omistan lukuisia käyttämättömiä meikkivoiteita. Mieluiten käytän juuri luonnonkosmetiikka ihonhoidossa sekä merkeissä.

  • Sanni

   Voiko huulipuna olla kirkas jos silmämeikki on vahva / tumma?

   Toki :) Kaikki on kiinni omasta tyylistä ja fiiliksestä. On tietysti joitain ”mukamas” klassisia kauneusmeikkisääntöjä, joiden mukaan meikin voimakkain keskipiste on joko huulet tai silmät, mutta jos katsot vaikka julkkiksia punaisilla matoilla niin siellä näkee paljon vahvaa smokey eye’ta yhdistettynä rohkean kirkkaisiin huuliin. Oma tyyli ja ”meikkipersoona” ratkaisee :)

   Itse tykkään valita keskipisteeksi vain jomman kumman, koska se tuntuu luontevalta minulle. Vahvat huulet ja smokey- tai sateenkaarimeikki näyttää ”ihan liialta” minun kasvoillani.

   Osaatko sanoa tummuuko Avril?

   Täytyy myöntää että en ole kiinnittänyt siihen huomiota. Joten todennäköisesti ei tummu..? Ainakaan minun ihollani.

   En tiedä mistä tämä reaktio johtuu, mutta se saa aikaiseksi että omistan lukuisia käyttämättömiä meikkivoiteita.

   Värin muuttuminen/tummuminen johtuu hapettumisesta. Mutta sitä, miksi reaktio ei toistu kaikilla, en osaa sanoa. Ehkä tämä on taas näitä ihokemian juttuja joiden monimutkaisuuksia me ”tiedetavikset” emme ymmärrä…?

 5. Taida

  Mä myös tilasin postauksesi villitsemänä nimenomaan sen Volumen. Oon kokeillut nyt 2 päivänä. Ekana päivänä yksi kerros ei enää illalla näkynyt missään (tosin siihen kohdistui myös kulutusta tavallista enemmän) mutta tänään laitoin aamulla 2 kerrosta, ja näyttää hienolta edelleen. :) (Kotiolosuhteet ja ulkona hengailua, ei siis esim urheilua, runsasta hikoilua, työpäivää tms vielä testattu.) Harja vaikuttaa jotenkin kuivalta, kun sen vetää pullosta, vaikka sitten ripsiin tuleekin tosi hyvin väriä. Kummallista! Ehkä oon sit tottunut, että harjassa on hirveä kasa väriä ja paakkuja. :D

  • Sanni

   Hyvä että tulos kuitenkin miellyttää ^_^ Volume-maskaran massa on tosiaan aika vahamaista, ehkä olet tottunut nestemäisempään laatuun? Jos tuo vahamaisuus tuo ”kuivan” vaikutelman?

 6. Epätoivoinen

  Hei!
  Tämä ei nyt varsinaisesti tähän postaukseen liity mutta kuitenkin:
  Osaisitko suositella joitain ihonhoitotuotteita/ ihonhoitosarjaa 20 vuotiaalle, nuorelle ja herkälle iholle, joka on myös epäpuhtauksiin taipuva, (etenkin t alueella on mustapäitä). Olen kokeillut erilaisia ihonhoitorutiineja ja tuotteita, mutta mikään ei ole tähän asti tuntunut täysin omalta ja monet tuotteet tuntuvat kirvelevän tai muuten epämukavalta iholla. Kokeileniani tuotesarjoja ovat esim. Lumene, neutrogena, seba med, dermalogica ja Nivea. Mielelläni suosisin tehokkaita luonnonmukaisia tuotteita, jotka parantaisivat epäpuhtaudet ja olisivat tarpeeksi helliä iholleni.
  Kiitos paljon jo etukäteen!

  • Sanni

   Hei Epätoivoinen,

   Harvoilla luonnonkosmetiikkamerkeillä on epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettuja kokonaisia sarjoja, mutta joitain löytyy ja yksittäisiä tuotteita on monillakin merkeillä, laitan tähän vinkkejä niistä joista minulla on kokemusta tai jotka muuten vain tunnen:

   *Lué by Jean Seo, edullinen kolmen tuotteen täsmäsarja herkälle ja epäpuhtaalle iholle ja kaiken ikäisille, kirjoittelin sarjasta täällä.

   * EkoPharma Karpalo-sarja, kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Todennäköisesti laajin Suomessa myytävä luonnonkosmetiikkasarja epäpuhtaalle iholle, sarjaan kuuluu peräti 11 tuotetta. Myydään vain EkoPharma-hoitoloissa.

   * Lavera Mattifying Balancing Cream
   * Lavera SOS Blemish Control
   * Mádara Deep Moisture Gel

   Erilainen lähestymistapa, kevyen voiteen sijaan rasvoittuvaa ja epäpuhtauksiin taipuvaa ihoa hoidetaan erityisellä kasvoöljyllä ja kasvovedellä:
   * Dr. Hauschka kasvoöljy
   * Dr. Hauschka Tasapainottava kasvovesi
   * Puhdistukseen Dr. Hauschka puhdistusvoide

   (Dr. Hauschka on kokonaisvaltainen systeemi jossa ei suositella muun merkkisten tuotteiden yhdistämistä Hauschka-hoitorutiiniin. Hauschkan systeemi poikkeaa perinteisestä ja joillain ihmisillä se toimii fantastisesti, olen kuullut monet tarinat kuinka ”mikään muu ei toiminut mutta Hauschkalla sain ihon kuntoon”…. Hauschkan tuotteet ovat luonnonkosmetiikassa sieltä arvokkaammasta päästä, joten kaikkien budjettiin ne eivät välttämättä sovi).

   Toivottavasti näistä oli jotain apua :) Laveraa, Mádaraa ja Dr. Hauschkaa myyvät mm. Sokos-tavaratalot ja melkein kaikki luontaistuoteliikkeet. Lué by Jean Seo -tuotteita en muista kivijalkamyymälöissä nähneeni joten ne on tilattava verkosta, kuten Biodellyltä (tässä kuussa ilmaiset postikulut joten sama hinta kuin ostaa kaupasta :))

   • Toivon pilkahdus

    Kiitos erittäin paljon vinkeistä ja perusteellisesta vastauksesta! Tutkin jo muutamia tuotteita ja vaikuttavat erittäin lupaavilta :)

    • Sanni

     Ole hyvä :)

 7. Katri

  Olet kyllä viime aikoina näyttänyt ihan poikkeuksellisen hehkuvalta kuvissasi – ihosi on ihan mieletön! Ehdottomasti olet yksi luonnon kauneimmista naisista jonka olen nähnyt :)

  Ootko muuten koskaan kuullut hiusten energialeikkauksesta? Lueskelin taannoin ihmisten kokemuksia siitä ja tosi kiinnostavalta kuulostaa. Kun etsit aiemmin testattavia kosmetiikkatuotteita ym. niin tuota oisin kyllä ehdottanut, jos olisin silloin hoksannut. Oheisen linkin perusteella on kyllä aika vaikuttavia muutoksia saatu aikaan, voiko toi olla enää tottakaan! :D
  https://www.ekoletti.fi/tyomme/energialeikkaus/

  • Sanni

   Olet kyllä viime aikoina näyttänyt ihan poikkeuksellisen hehkuvalta kuvissasi – ihosi on ihan mieletön! Ehdottomasti olet yksi luonnon kauneimmista naisista jonka olen nähnyt :)

   Ooo, kiitos, tässähän ihan häkeltyy :)

   Energialeikkauksesta en ole kuullut. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta pakko näin skeptikkona myöntää, että en ehkä ihan vakuuttunut noiden kuvien perusteella (mikä ei tarkoita sitä etteikö leikkauksen idea silti voisi toimia :)). Noissa kuvissa vain tulos näytti niin selvästi käsitellyltä – esim. kihariksi ”muuttuneet” hiukset näyttivät siltä kuin ne olisi kiharrettu laitteiden ja muotoilutuotteiden avulla. Jos tarkoituksena oli esittää, että hius on muuttunut suorasta tai laineikkaasta kiharaksi vain leikkauksen avulla, niin kuvat ovat siitä vähemmän vakuuttava todiste koska katsoja ei tiedä mitä kuvien välillä on tapahtunut :)

   Mutta joo, miksipä ei voisi tuollaistakin joskus silkasta uteliaisuudesta kokeilla ^_^

   • Katri

    Jep, toki tuntuu mahdottomalta ajatuksesta että epämääräisen kihartuvasta/taipuvasta hiuksesta tulisi ihan kunnon käkkärät… Kommentin jättämisen jälkeen tein vähän lisää tutkimustyötä ja löysin myös ei-anonyymien ihmisten kehuja ja kuvia. Instasta löytyy hyviä kuvia tagilla energialeikkaus, plus löysinpä pari blogikirjoitustakin. Pieni skeptisyys vaivaa minuakin noiden voimakkaiden kihartumisten suhteen, mutta uskon että tavalliseen nopeaan hiustenleikkuuseen verrattuna saavutetaan kuitenkin parempi lopputulos ainakin käsiteltävyydessä ja hiusten asettumisessa :)

    https://turkooseja.blogspot.fi/2016/10/energiaa-hiuksillesi.html
    http://www.luonnonkaunisblogi.com/2016/07/energialeikkauksen-ihme.html

    • Sanni

     Hmm, etenkin Luonnonkaunis-blogin kokemus oli kyllä varsin kiinnostusta-herättävän kuuloinen :) Täytyy ehkä todellakin joskus antaa energialeikkaukselle mahdollisuus silkasta uteliaisuudesta :) Mun hiuksia ei ole koskaan leikattu mihinkään muotoon. No, kerran yksi kampaaja kokeili kerrostamista että hiuksista tulisi tuuheammat, mutta ei mitään vaikutusta, hiukset olivat päinvastoin ohuemmat. Eivät ne jaksaneet pöyhistyä sen enempää kuin tasapituudellakaan. :p

 8. Kirsi

  Avriliin tulen kyllä varmasti joskus tutustumaan, varsinkin tuo kehumasi ripsari kiinnostaa. Todella kaunis tuo smokey eye -meikki! Tykkäisin itsekin tehdä sellaisen mutta mun silmistä tulee aina itkuisen näköiset, silmät alkavat vähän punoittamaan.

 9. Nuppu Tanskanen

  Mulla on Avrilin meikeistä se Volume mascara, huulipunakynä Rose Charme ja tummansininen luomiväri(käytän rajauksena).BB-voide pitää kokeilla kun sinä ja Katja Kokko molemmat hehkutatte sitä, toivottavasti se käy myös mun iholle kun on sellainen vähän rasvoittuva sekaiho.Tosin Dr.Hauschkan tuotteet on kivasti tasapainottanu sitä rasvoittuvuutta ja niihin oonkin rakastunut uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen, aikoinaan oli käytössä vaan puhdistusvoide ja Melissavoide, nyt tuotteita vähän laajemmin.

  • Sanni

   Ai Katjakin on hehkuttanut tätä? :) Kiva kuulla :) (Vahvistaa omaa tunnetta helmituotteesta ^_^)

 10. Sani

  Ihana postaus jälleen kerran Sanni!
  Mulla on varmaankin jo viides Avrilin volume ripsari käytössä ja tykkään siis tooooosi paljon!! Näin huikeeta tuotetta en oo aikasemmin luonnonkosmetiikan ripsareista löytänyt ja en siis vaihda. En. :)
  Sain biodellyn Tanjalta näytteen myös bb-voiteesta mut mulla se lähti heti rullautumaan nenänpieliltä ja poskipäiltä. Olisikohan kosteusvoide ja öljy pohjalla tehneet sen!?? Mulla kuiva iho, enkä hoksannut kokeilla sitä pelkästään.

  • Sanni

   Sain biodellyn Tanjalta näytteen myös bb-voiteesta mut mulla se lähti heti rullautumaan nenänpieliltä ja poskipäiltä. Olisikohan kosteusvoide ja öljy pohjalla tehneet sen!??

   En osaa yhtään sanoa mutta Avril BB on kyllä tosi kosteuttava. Olisikohan sitten tullut liian monta kerrosta kosteuttavia tuotteita..? Tai Avril ei vain sopinut allaolevien hoitotuotteiden kanssa…?

 11. Eleena

  Minäkin osti heti Volume-ripsarin! Olen niin tyytyväinen, että haluaisin vaan vaahdota siitä kaikille :D Kiitos siis vinkistä!

  Olen ollut epäileväinen luonnonkosmetiikan ripsareita kohtaan ja useimmiten olen käyttänyt Lancomen Hypnosea. Avril ei kalpene sille yhtään, ja Lancomen hinnalla niitä ostaa kaksi, ellei kolme! Silmäni ärtyvät helposti, mutta tämä ei ole ärsyttänyt ollenkaan. Omissa ripsissäni tämä on jopa vedenkestävää ja irtoaa vaan silmämeikinpoistoaineella, mikä on siis minun puolestani ehdottomasti plussaa.

  • Sanni

   Minäkin osti heti Volume-ripsarin! Olen niin tyytyväinen, että haluaisin vaan vaahdota siitä kaikille :D Kiitos siis vinkistä!

   Jee ^_^ Onpa mahtava kuulla :)

   • Jonttu

    Oletko käyttänyt tuohon vaaleampaan meikkityyliin ripsentaivuttimia? Upean kaarevat ripset. :)

    Tuo BB-voide kuulostaa kyllä tosi hyvältä. :)

    • Sanni

     Oletko käyttänyt tuohon vaaleampaan meikkityyliin ripsentaivuttimia? Upean kaarevat ripset. :)

     En ole, ihan vain Avrilin ripsaria :) Tuossa kuvassa taisi olla normi-versio, ei Volume. Minulla on luonnostaankin aika taipuisat ripset, mutta toiset maskarat selvästi kyllä kaareuttavat enemmän kuin toiset.

     • Jonttu

      Upeat ripset. : )

      Miten muuten, tykkäätkö pitää matkoilla mukana puuterin virkaa toimittamassa irto- vai kivipuuteria?

      • Sanni

       En kumpaakaan (tai ennen oli kivipuuteri), minulla on aina mukana mineraalipohja :)

 12. Allisa

  Moi! Blogisi uudet postaukset eivät ainakaan minulla ole päivittynyt blogloviniin tuon maybelline-arvonnan jälkeen. Luen blogeja vain sitä kautta, ja tajusin vasta nyt tulla tänne katsomaan onko uusia postauksia tullut, olisi kiva jos ne näkyisivät taas sielläkin :). Ostolakossa-blogi samalta sivustolta tosin toimii kyllä.

  • Sanni

   Otin viikonloppuna yhteyttä Blogloviniin asian tiimoilta ja ongelma on nyt korjattu. Bloglovinilta vastattiin että ongelma koski joitain blogeja mutta syitä ei avattu sen kummemmin. Vastauksessa luki että ”Problem should be fixed momentarily” ja ”Our developers are deploying a fix”, toivottavasti ”fix” on nyt sitten pysyvä :)

 13. Laura

  Miten Avrilin bb-voide eroaa Mossan bb-voiteesta? Itse olen tykästynyt Mossaan, mutta ainahan voi parempaan vaihtaa :)

  • Sanni

   Hei Laura! En ole kokeillut Mossan BB-voidetta niin en osaa sanoa.

 14. Apuva

  Hei, oon nyt olosuhteiden pakosta viikon yksin Haniassa. Oisko sulla mitään hyviä vinkkejä minne päin kannattaa mennä fiilistelemään ja syömään, kun ahdistaa alueet joilla on oikein paljon turisteja? Asunto on vanhassakaupungissa, eli mielellään jos olis kävelymatkan päässä sieltä :)

  • Sanni

   Moi Apuva! Valitettavasti minulla ei oikein ole Haniaan ravintolavinkkejä, olen ollut siellä vain kahdesti ja ekalla reissulla syötiin perheen kanssa perusturistiravintoloissa, ja tokalla kerralla taas olin superhalpisbudjetilla ja söin vain itse vuokrahuoneessa kokkailemaani ruokaa. Ylipäänsä mun Hania-tuntemus on aika heikko kun ekasta reissusta on 17 vuotta ja tokalla reissulla viivyin kaupungissa vain kaksi päivää.

 15. Mia / Beauty Highlights

  Siis voi että miten ihanalta tuo BB-voide näyttää sun iholla! :) Nyt menee kyllä mullakin kokeiluun. Ja ehkäpä testailen tuon ripsivärinkin samalla! Ajattelin, etten ihan heti lämpenisi tälle sarjalle, kun kaikki on niin super edullista, mutta sä sait nyt mut todellakin innostumaan :D

  • Sanni

   Hihii ^_^ Mä oon edelleen täysin myyty noille ripsareille, tulos mun ripsissä hakkaa monet synteettisetkin yrittäjät :)

 16. herms

  Mulla ei ole mitään aiheeseen liittyvää rakentavaa eikä syvällistä kommentoitavaa mutta halusin vaan tulla sanomaan että jumaliste kun oot kaunis!!

  • Sanni

   Ohoh, kiitoksia ^_^ <3

 17. Utelias

  Hei, saako kysyä millä levität bb-voiteen? Todella tasainen ja kuulas lopputulos :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.