Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lily Lolon uudet poskipunat

Lily Lolon ihastuttava poskipunavalikoima täydentyi viime keväänä kahdella uudella sävyllä. Sain ne kokeiltavaksi Biodelly.com-nettikaupasta.

 

Beach Babe on himmeästi hohtava, erittäin hillitty persikka ja Surfer Girl täysin matta, voimakaspigmenttinen roosapinkki.

Suosikkini näistä on Beach Babe. Surfer Girlissä on jopa hieman liikaa pigmenttiä omaan makuuni (tai omaan sävytykseeni, ehkäpä olen liian vaalea tälle sävylle) ja minun oli vaikea saada sitä annosteltua tarpeeksi vähän.

Beach Babe on hillityin poskipunasävy jota olen kokeillut. Sopii erittäin luonnollista ”barely there” -lookkia hakeville. Beach Babe on nähtävissä myös Suville tekemässäni meikissä.

Surfer Girl vaati aikamoista häivyttelyä ennenkuin sain tuloksesta mieleiseni. Luonnossa sävy oli vielä reilusti tummempi, kuva on ehkä hieman ylivalottunut.

.

Tässä vielä vertailukuvat aiemmin esittelemistäni Lily Lolon poskipunista.

Kommentit (48)

 1. Armi

  Hassua että koet tuon beach baben sellaisena ”barely there” -punana, koska itse koen sen ihan päinvastaiseksi :) Tosin minä olenkin tällainen albiinosta seuraava, myös keskellä kesää. Saan väriä naamaani ainoastaan pisamien muodossa, ja on sanottava että tästä punasta olen vihdoin löytänyt sellaisen täydellisen sävyn joka ei lainkaan riitele pisamien kanssa. Mahtavaa! Sopii muutenkin aivan täydellisesti mun väritykseen, eli kaiken kaikkiaan aivan loistava tuote itselleni. Voin suositella aivan kaikille luonnollisille punapäille :)

 2. LAVJUUEVERYBODY!

  Kiitos tästä postauksesta, teinkin tilauksen tuonne biodellylle :) Onkohan noissa luomiväreissä tapahtunut pigmentti/väri muutoksia, tilasin nimittäin ton ”beach baben” ja se ei ole kyllä persikkaista väriä nähnytkään :-D Sulla toi on niin upean värinen tuossa kuvassa, harmittaa kyllä, jos se on ihan toinen :) Hmm. :)

  • Sanni

   No voi harmi… En osaa sanoa muuta kuin että Beach Babe on todella mieto persikka. Jos odottaa sellaista reilusti korallisempaa tai oranssimpaa persikkaa, niin sellainen Beach Babe ei ole.

 3. LAVJUUEVERYBODY!

  Siis ei luomiväreissä, kun poskipunissa. :-)

 4. Eeva

  Onko niin, ettei mikään kivijalkakauppa Helsingissä (tai pk-seudulla) myy Lily Loloa? Kiitos vastauksesta! :)

  • Sanni

   Ei myy minun tietojeni mukaan. :) Biodelly on Suomessa Lily Lolon maahantuoja ja heillä on vain nettikauppa.

 5. Joanna

  beach babe suits you the best, you look sooo beautiful wearing this colour :)

  • Sanni

   Thank you Joanna :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.