Lily Lolon hohdetuotteet & Lily Lolo -tapahtuma Turussa

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Pitkästä aikaa pääsen kirjoittamaan minulle rakkaasta merkistä Lily Lolosta. :) Ensi viikolla pääsen myös esittelemään tuotteita livenä Turussa, siitä lisää postauksen lopussa. Varatkaahan turkulaiset Lily Lolo -fanit kalenteriin vapaata ensi lauantaille :)

Biodellyltä toivottiin esittelyä Lily Lolon hohdetuotteista, aihe josta kirjoitan oikein mielelläni. Itsekin kuulun hohdetuotuotteiden ahkeriin käyttäjiin.

Lily Lolon valikoimassa on kolme tai oikeastaan neljä erilaista hohdetuotetta. Mitä eroa niillä on ja miten niitä voi käyttää, siitä kerron tänään.

LilyLolo_Illuminators_IMG_5605

Uusimpina hohdetuotteina Lily Lolon valikoimaan liittyivät viime vuonna nämä kaksi Illuminator-nimellä kulkevaa puuteria: Bronzed ja Champagne.

Mitä hohde- eli highlight-tuotteilla tehtiinkään? Useimmille teistä selvää pässinlihaa, mutta ei varmaan haittaa kerrata :) Tässä jutussa käsitellään puuterimaisia hohdetuotteita, voidemaisilla ja nestemäisillä on osittain vähän erilaisia käyttötapoja.

Hohdetuote_kasvoilla

Kuultoa sisältävällä hohdetuotteella halutaan korostaa niitä kohtia kasvoissa, joihin valo luonnostaan osuu ensimmäisenä, eli käytännössä korkeimpia kohtia kuten poskipäät, otsa, nenän varsi ja leuan kärki. Lisäksi voidaan korostaa silmän sisänurkkaa (avartaa silmiä) ja esimerkiksi amorinkaarta, joka taas täyteläistää huulta.

Mielestäni ei kuitenkaan ole tarpeen arkimeikissä lähteä korostamaan joka osaa kasvoissa eikä ”hailaittauksesta” tarvitse tehdä mitenkään monimutkaista. Kaikille korostukset eivät ylipäänsä sovi näin laajasti käytettynä.

Korostus voi olla todella yksinkertainen toimenpide, ja oma vakiokorostukseni esimerkiksi näyttää tältä:

Hohdetuote_kasvoilla_IMG_5652

Sipaisu poskipään korkeimpaan kohtaan, kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.

Silmämeikissä korostuksen hoitaa yleensä vaalea luomiväri. Pieni- ja ahdassilmäisellä sisänurkan korostus on yksi helpoimpia ja tehokkaimpia tapoja avartaa silmiä.

Palataanpa sitten yllä mainittuihin Lily Lolon Illuminatoreihin. Toista niistä ei käytetäkään juuri kuvatuilla tavoilla – ei ihme että vähemmän perehtyneellä kuluttajalla voivat mennä nimekkeet ja käyttötarkoitukset iloisesti sekaisin..! ^_^ Bronzer, blush, illuminator… näiden kaikkien nimien alla voi olla käytännössä samanlainen tuote :)

LilyLoloBronzedIlluminator

Bronzed. Kuten kuvasta näkee, kyseessä on kuparisen punertava sävy. Tämä sävy toimii hohteensa puolesta myös valon tuojana kasvoille, mutta sitä ei voi ymmärrettävästi käyttää vaalean sävyn tavoin. Punertavat, aurinkopuuterityyppiset highlighterit toimivat poskipunan tapaan tai hohteen intensiivisyydestä riippuen myös kevyesti koko kasvoille pyöriteltynä korostamaan päivetystä.

Niitä voi myös kokeilla käyttää varjostuksen tavoin, mutta valoaheijastavat tuotteet eivät ole siinä kovin tehokkaita. Alla demonstroin myös tätä tapaa.

Bronzed-sävy sopii lämpimälle iholle.

LilyLoloChampagneIlluminator

Champagne. Vaalea, nimensä mukaisesti shampanjan sävyinen, kerrostettuna voimakkaasti hohtava highlighter. Swatch-kuvassa sävyä on paksu kerros, siveltimellä laittaessa jälki ei ole ihan noin helmiäistä. Sävy sopii sekä viileälle että lämpimälle iholle.

LilyLolo_Illuminators_IMG_5625

Tässä ja alemmassa kuvassa olen käyttänyt Bronzed-sävyä varjostuksen omaisesti levittäen sitä pitkin poskiluun reunaa. Poskipäällä korostus Champagne-sävyllä.

Muu kasvomeikki:

Pohja: Lily Lolo In The Buff  (entinen kesäsävyni on muuttunut talvisävyksi..!)

Silmämeikki: Lily Lolo Filthy Rich -paletin vaalea ja taupe sävy, rajaus Laveran kynällä sivellintä käyttäen ja jälki pehmennetty Filthy Rich -paletin viileällä tummanruskealla. Ripsissä Maybelline The Falsies Push Up Angel -maskara.

Huulet: NYX Butter Gloss Éclair.

LilyLolo_Illuminators_IMG_5640

Kuten näkyy, Bronzed Illuminator toimii (lämpimällä iholla) myös varjostuksena.

Pidän siitä kuitenkin enemmän poskipunan tapaan käytettynä, kuten alla:

LilyLolo_Illuminator_Bronzed_IMG_5668

Tässä meikissä olen levittänyt Bronzed-sävyä yksinään poskipunan tavoin. Se ei ole iholla yhtä hohtava kuin Champagne.

LilyLoloStardustShimmer

Star Dust Shimmer on Lily Lolon valikoimassa pisimpään ollut korostustuote, muistan sen jo niiltä ajoilta kun tutustuin Loloon 10 vuotta sitten. Tuolloinhan Lily Lolon valikoimassa oli vain jauhemuodossa olevia, 100-prosenttisesti mineraaleista koostuvia tuotteita, pressatut tulivat paljon myöhemmin.

Raaka-aineellisesti Star Dust on ihan erilainen pressattuihin verrattuna: Star Dust koostuu vain micasta eli kiilteestä, titaanidioksidista ja rautaoksideista, se on puhdas mineraalituote kun taas Illuminatoreissa on paljon pidempi ainesosaluettelo sisältäen myös kiinteän koostumuksen vaatimia rasvamaisia ja säilyvyyttää parantavia ainesosia kuten arganöljyä (jep, täälläkin..! ^_^), granaatinsiemenöljyä ja e-vitamiinia (säilöntäaine). Ne eivät siis ole 100-prosenttisia mineraalituotteita.

LilyLolo_Stardust_vs_Champagne_IMG_5870

Koostumusero saa aikaan sen, että pressattu Champagne kerrostuu iholle voimakkaammin. Star Dust näyttää valossa paljon Champagnea kimaltavammalle, mutta tosiasiassa sen jättämä jälki on paljon hienovaraisempaa ja vähemmän helmiäistä.

Sävy sopii kaikille ihonsävyille.

LilyLolo_StarDust_SurferGirl

Ensimmäisessä kuvassa Star Dust Shimmer kasvoilla yksinään, toisessa lisätty Lily Lolon Surfer Girl -poskipunaa.

LilyLolo_Stardust_IMG_5765_2

Kuvissa Star Dustin ja Champagnen hohteen ero ei ole niin havaittava, mutta levittäessä tuntee eron. Star Dustia täytyy kerrostaa enemmän saadakseen saman vahvuisen hohteen kuin Champagnella.

LilyLolo_Stardust_vs_Champagne

Viileä-Sanni vs. lämmin-Sanni.

Star Dust & Surfer Girl Blush vs. Champagne & Bronzed Illuminator.

Erot pähkinänkuoressa:

 • Champagne Illuminator on helppokäyttöisempi ja meikkipussiystävällisempi litteän kokonsa ja kiinteän koostumuksensa kautta.
 • Star Dust Shimmer sopii, kun etsii oikein hienovaraista kuultoa ja se on kiinteää muotoa monipuolisempi: sitä voi sekoittaa myös kasvo- tai vartalovoiteeseen jolloin saat tuunattua mistä tahansa voiteesta kuultotuotteen. Star Dust Shimmer sopii keveytensä ja luonnollisemman hehkunsa puolesta myös Champagnea paremmin dekoltee-alueelle.
 • Bronzed Illuminator sopii, kun etsit heleyttävää, lämmittävää sävyä poskipunaksi tai korostamaan rusketusta.

Hintatiedot:

Bronzed ja Champagne Illuminator 9 g, 22,90€

Star Dust Shimmer 6 g, 21,90€

LilyLoloContourduo_IMG_2833

Lily Lolon kolmas hohdetuote on 2-in-1 -tuote jossa on samassa paletissa mattainen varjostussävy ja hohtava korostussävy.

Paletti kantaa nimeä Sculpt & Glow Contour Duo, ja esittelin sen viime kesänä ihanien poskipunaduojen yhteydessä.

LilyLolo_ContourDuo_iholla
Iho ennen / jälkeen Sculpt & Glow’n

Sculpt & Glow verrattuna Illuminatoreihin:

Kaakaon sävyinen Sculpt -puoli on mattainen ja sopii nimenomaan varjostuksiin, siinä missä Bronzed Illuminator on enemmän poskipunan kaltainen tuote. Sculpt-sävy on erinomainen luonnollisiin varjostuksiin vaalealle iholle, itse ihastuin tähän sävyyn ikihyviksi koska se muistuttaa edesmennyttä suursuosikkiani, Laveran Sunlight-aurinkopuuteria.

Persikkaisen kerman sävyinen Glow-puoli muistuttaa Champagne Illuminatoria ja on hyvin samankaltainen tuote niin koostumuksensa kuin jälkensä puolesta. Glow-sävy on aavistuksen Champagnea kellertävämpi (swatch-vertaus alla), mutta kevyesti sipaistuna ero iholla on hyvin huomaamaton.

LilyLolo_Champagne_vs_SculptGlow

Sculpt & Glow Contour Duo maksaa 21,90 € ja on ihanteellinen valinta kun hakusessa on sekä varjostuksiin sopiva aurinkopuuteri että korostustuote.

*

Loppuun vielä ensi lauantain Turun tapahtumasta:

BiodellyLovesKarkkipaivaLilyLolo

Tule Biodellyn myymälään lauantaina 11. helmikuuta tutustumaan Lily Lolon ihaniin mineraalimeikkeihin meikäläisen johdolla :)

Minä ja Biodellyn henkilökunta autamme esimerkiksi sopivan meikkipohjasävyn valinnassa. Kerron omista lempparituotteistani ja annan vinkkejä demomeikin aikana. Iltapäivän aikana Biodelly antaa alennuksen kaikista Lily Lolon tuotteista.

Biodellyn myymälä sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 10, 20100 Turku.

Tilaisuus alkaa kello 14.00.

Ota ystäväsi mukaan ja ilmoittaudu 9.2. mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@biodelly.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Lily Lolo -iltapäivä”.

Toivottavasti nähdään siellä :)

 

Kommentit (11)
 1. Kiitos tosi perusteellisesta esityksestä. :) Ja osaat kyllä meikata niin hyvin! :)

 2. Yksi kysymys koskien hohdetuotteita. Tuo kohta, jonka olet merkinnyt poskiluulle hohteen levityspaikaksi: ainakin itse kun nauran, niin minulle tulee juuri tuon kohdan yläreunaan hiusmaisia ilmejuonteita ja hohde korostaa niitä. Näin on ollut mielestäni aina, mutta nykyään juonteita on luultavasti enemmän. Tarkoittaako se että hohdetuotteet kannattaisi unohtaa, vai pitäisikö vain olla nassu peruslukemilla? ? Olen aina jotenkin välttänyt hohdemaista korotusta, mutta olen nyt viimeaikoina huomannut miten paljon pieni hohde freesaa kasvoja. Hankin sellaisen ihanan miedosti hohtavan Armanin korostusvoiteen jo kesällä, ja nyt on myös se uusi Lumenen hieman hohtava väriseerumi.

  1. Tuo kohta, jonka olet merkinnyt poskiluulle hohteen levityspaikaksi: ainakin itse kun nauran, niin minulle tulee juuri tuon kohdan yläreunaan hiusmaisia ilmejuonteita ja hohde korostaa niitä.

   Jep, niin mullakin, mutta en anna sen haitata :) Pidän kuultoa niin kaunistavana asiana että rypyt jäävät siinä toiseksi ^_^ Olen huomannut että en ylipäänsä ajattele/huomaa ryppyjäni muuten kuin meikkikuvia käsitellessä – silloin huomaa kuinka hymyilevissä kuvissa iho on ihan ”rutussa” silmien ympärillä. Myönnän, että valitsen blogiin mieluummin ei-niin-hymyileviä kuvia juuri tämän vuoksi, eli jotain pinnallista asiaan liittyy, mutta arkielämässä en koskaan muista ryppyjen olemassaoloa enkä mieti niiden häivytystä meikillä. Uskon, että ryppyjen syvetessä saatan kyllä alkaa käyttää silikonipohjaisia fillereitä, se auttaa meikkiäkin levittymään paremmin.

   Tarkoittaako se että hohdetuotteet kannattaisi unohtaa, vai pitäisikö vain olla nassu peruslukemilla?

   Ei kun käytät hohdetta, naurat ja nautit elämästä ^_^ ^_^ Kuten olet huomannut, pieni valonheijastus tosiaan freesaa kasvot :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *