Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lily Lolo -uutuuksia ja alekoodi

Sain Biodellylta kokeiltavaksi muutamia Lily Lolo -uutuuksia.

Ja teille alekoodin joka löytyy postauksen lopusta. :)

LilyLoloStarterCollection

Lily Lololla on pieniä mineraali-starttipakkauksia kolmessa sävyssä; Light, Light-Medium ja Medium. Sain sävyn Light-Medium.

Pakkauksissa on kolme eri sävyistä mineraalipohjaa, yksi viimeistelypuuteri sekä minikokoinen kabuki.

LilyLoloStarterCollection2

Light-Medium-pakkauksessa on mineraalipohjat sävyissä Warm Peach (lämmin vaalea), Candy Cane (viileä vaalea) sekä In The Buff (keskivaalea neutraali). Viimeistelypuuterin sävy Flawless Silk (kevyesti sävytetty, valoa heijastava) on kaikissa Starter-pakkauksissa sama.

LilyLoloStarter

Ovatpa söpöjä! :) Starttipakkauksella on hintaa 26,90€ ja pakkauksissa on 0,75 g mineraalipohjaa (per purkki) ja 0,5 g viimeistelypuuteria. Kuulostaa tosi vähältä, mutta yhdestä purkista riittää mainiosti monen viikon meikkikokeiluihin. Tai sanotaan että ainakin iholla, joka ei kaipaa montaa kerrosta. Itse muistan kun vuosia sitten ostin Lolon kaksi näytekokoa, ja meikkasin niillä koko kesän :D Täysikokoinenhan minulla kestää noin vuoden.

Arvelin mini-bukin nähtyäni, että tälle minulla ei varmaankaan tule käyttöä. Ja kuinkas kävikään… Starttikitti lähti mukaani kun palasin elokuun alussa Ahvenanmaalle – ja normaalikokoinen kabukini jäi mantereelle. Olin siis lopulta erittäin iloinen, että Lolon Baby Buki tuli mukaan. :)

Tietenkään mini-kabukilla ei saa laitettua meikkipohjaa yhtä hyvin kuin normaalikokoisella, mutta kyllä tämä on hommansa ihan hoitanut. Harjakset ovat löysähköt ja kyllähän tämä ”nuljuu” iholla pyöritellessä (–> jos harjakset ovat löysät, siveltimellä ei saa niin hyvää peittoa), mutta minun ihollani tulos näyttää kutakuinkin samalta kuin normisiveltimellä. Tuntu vain on eri. Ja onhan iho kesällä niin paljon tasaisemman sävyinenkin, ettei pohjan levityksen kanssa tarvitse olla niin tarkkana….

”Tuomio”: ihan ok matkakabuki. Mutta miksei näitä baby-versioitakin voi tehdä kunnolla tiheiksi..?

LilyLolo_Flow_swatches

Tänä kesänä olen käyttänyt Flow Kosmetiikan Amber-sävyä, joka on normaalia kesäsävyäni, Lolon In The Buffia, hieman tummempi. Oikeastaan sain ihan täydellisen sävyn sekoittamalla Amberiin ihan pikkuisen Lolon Warm Peachia.

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Warm Peachia talvisävynäni, nyt kun Blondie tuntuu jääneen liian vaaleaksi. Eli sattui oikein sopivasti, että WP saapui kitin mukana. :) Voin sitten talvella rusketuksen kaikottua raportoida, miten Warm Peach toimii. Itse asiassa olen jo aika varma, että se sopii. :) Silmät ovat sen verran harjaantuneet tunnistamaan minulle sopivat sävyt.

Candy Cane -sävyä minun on turha kokeilla, se on roosapohjainen ja minulle selvästi väärä sävy. Mutta henkilölle, joka ei ole varma ihonsa viileydestä/lämpimyydestä, tämä kitti sopii hyvin. Vähän kyllä ihmettelin, miksi kittiin on laitettu neutraalin sävyn edustajana tummemman sävysyvyyden In The Buff, kun Barely Buff olisi vastannut Candy Canen ja Warm Peachin sävysyvyyttä.

LilyLolo_luomivarit

Sain testiin  myös kaksi kiinteää luomiväriä sekä kulma/vaha-duon. Lily Lolollahan on ollut kiinteitä luomivärejä jo pidempään (alussa oli vain jauhemaisia), mutta nämä ovat käsittääkseni ihan uusia sävyjä jotka tulivat pakkaus- ja design-uudistuksen myötä.

Jälkimmäisestä puheen ollen, kaipaa edelleen Lolon vanhaa, ”romanttisempaa” designia, mutta alan jo alku”shokin” jälkeen tottua näihin uusiin mustavalkoisiin.

LilyLolo_uutuudet

Kulmakarva-duoja on kolmessa sävyssä, minulle lähetetty Dark on sävytykseeni liian tumma ja olen käyttänyt sen puuterimaista puolta kulmavärin sijaan luomivärinä.

Nuo kiinteät Pressed Eyeshadow -luomivärit…. Wow. Siis WOW. Nyt täytyy sanoa että olen todella myyty. Samaan hengenvetoon totean, että voi samperi kun on harmi ettei Loloa myydä kaupoissa, olisin heti halunnut rynnätä testaamaan kaikki loputkin sävyt. Nämä kaksi ovat nimittäin niin hyvää laatua että verrokkina tulee mieleen vain parit kaverukset nimeltä MAC ja Dior. Olisin ennen hehkutuksiani halunnut kokeilla, onko muissakin sarjan sävyissä yhtä loistava koostumus. Ettei minulle vain sattunut kaksi parasta yksilöä ja muut olisivat vähän niin-ja-näin…? Toivottavasti ei, vaan sama laatu jatkuu kautta koko linjan!

Koostumus vastaa suunnillen MACin Frostia, tiedoksi niille joille MAC on tuttu. Pigmentti on vallan erinomainen.

LilyLoloIvoryTower_vs_BenecosHighlighter

Lolon sivuilta havainnoin, että he ovat luokitelleet sävyjen koostumuksia nimillä ’matte’, ’demi matte’, ’shimmer’ ja ’glistening sheen’.

Hämmästyin, kun huomasin saamani Ivory Tower -sävyn olevan Lolon mukaan ’demi matte’. Jos tämä on semi-matta, niin mitenkähän hohtavia nuo shimmerit sitten ovat..? Ivory Tower on nimittäin minun mielestäni erittäin hohtava. Ei ihan metallinen, mutta reilusti valoa heijastava ja helmiäisen pinnan jättävä. Benecosin hohdepuuteri on Ivory Towerin rinnalla himmeähohteinen.

LilyLolo_Gingernut_IvoryTower

Tässä meikissä luomen sisäpuolikkaalla Ivory Tower, ulkopuolikkaalla Eyebrow Duo Dark ja luomivaossa banskuvarjostuksena Gingernut. Kuten näkyy, Gingernut on tosi punertava. Muistuttaa minusta MACin Amber Lightsia, mutta ei ole ihan yhtä metallinen. Kuvailisin sävyä sanoilla ”kullanpunertava toffee”. Jälleen näitä takuuvarmoja sinisten silmien korostajia.

LilyLolo_Dior

Tänään laitoin Lolon kaveriksi kultaista Diorin Sunset Café -paletista. Gingernut sopii tuon paletin sävymaailmaan kuin… ähh, tulee vain näitä typeriä ”nyrkki silmään” -ilmaisuja mieleen. Sorry, nyt ei runosuoni toimi.

Ja hei – tähän meikkiin sopii Benecosin silmämeikinpohjustajakin aivan täydellisesti..! :) Nyt kun hiostavat säät ovat ohi, ei Benecoskaan ole enää pettänyt yhtenäkään päivänä. Voin siis todellakin suositella.

LilyLoloGingernut

Koko luomella Sunset Café -kultaista, luomivaossa Gingernut, kulmaluulla Ivory Tower.

Ja sitten se koodilainen. :)

Koodilla KAR14 saa 15% alennusta kaikista Biodellyn tuotteista sunnuntaihin 24.8. saakka. Tuttuun tapaan en saa tästä mitään provikoita, välitän vain ilolla tarjotun koodin. :)

Kommentit (30)

 1. Veppe

  Mun käyttämäni sävy on juuri Warm Peach, enkä oikein osaa kuvitella, miten se voisi sopia jollekulle, jolle Blondie on liian vaalea… Mun iholla Blondie on paljon tummempi, ja minusta Warm Peach sopii hyvinkin vaaleille (itsekin olen), kunhan ihon sävy on lämmin. Ehkä se Blondien väärä sävy hämää, ja punakkuus osittain vain *näyttää* tummalta, mutta kyllä mä silti luulisin että Barely Buff olisi parempi vaihtoehto Blondien liian vaaleaksi kokevalle. Mutta kyllähän sulle varmaan monikin sävy uppoaa kohtuullisen hyvin, kun käytät niin ohuita kerroksia! :) Mä joudun luomaan aika paljon peittoa, ja silloin väärä sävy tai tummuus todella näkyy.

  Minäkin ihmettelin kovasti tuota In The Buffia tuossa setissä! Lolon sävykartassahan Warm Peachin ja Candy Canen tasolla on Blondie… Ja senkin jälkeen olisi vielä ollut tarjolla se astetta tummempi Barely Buff. Vähän sekava setti.

  • Sanni

   Mun iholla Blondie on paljon tummempi, ja minusta Warm Peach sopii hyvinkin vaaleille

   Aa, okei. Ehkä mun silmiä tosiaan jotenkin huijaa tuo Warm Peachin lämpimyys. Nyt kun ajattelen asiaa, niin joo, miksipä WP olisi tummempi kun se on kuitenkin samaa Light-syvyyttä Blondien kanssa…. :P Täytyy kotiin palattua swatchata ne vierekkäin.

   Barely Buffia kokeilin kerran kaverilta ja silloin koin että sävy oli aavistuksen punertava, mutta täytyy ehkä antaa sille uusi mahdollisuus.

   • Mari

    Itselleni Blondie on hiukan liian vaalea, vähän kalvakka. Warm Beach taas aivan loistava; hiukan tummempi minun silmääni ja väri sulautuu hyvin. Jopa nyt kesällä tuo Warm Beach on toiminut.

    • Sanni

     Okei, kiintoisaa. :) Nyt meillä on ainakin kaksi erilaista kokemusta Blondie vs. Warm Peach -vertailussa. Odottelen uteliaana talvea jolloin pystyn kunnolla näkemään miltä WP näyttää mun iholla. :)

     • Veppe

      Tässä on varmaan enemmän kyse siitä itse sävyn sopivuudesta, eikä tummuudesta. Samaa tummuusastettahan WP ja Blondie tosiaan ovat. Massiivista tummuuseroa siis tuskin voi kasvoilla saada aikaiseksi, mutta jos Blondien vika onkin ollut se liian viileän sävyn antama kalvakka, harmaanpunakka efekti, niin WP jättää ainakin sen pois. Se tekee kyllä selkeän eron.

      Minusta WP on kyllä tosi yleispätevä sävy neutraaleille/lämpimille sävyille, koska se ei ole mikään maksimaalisen lämmin. Minusta Lolon sävyt ovat aika brittiläisen punakoita, siis se ”neutraali” akselikin. Eikös suomalaisilla ole yleisintä juuri vaalea ja keltapohjainen iho…? Jos sinäkin koit Barely Buffin turhan punertavaksi, niin ehkä ihollesi sopivatkin paremmin nuo lämpimämmät sävyt. Oletko kokeillut Popcornia? Se on mulla kesävarana. :)

      • Sanni

       Eikös suomalaisilla ole yleisintä juuri vaalea ja keltapohjainen iho…?

       Näin minunkin mielestäni. Silti useissa koulutuksissa ja tuotemateriaaleissa puhuttiin ”suomalaisille ominaisesta punakasta ihosta”, ja tarjottiin roosapohjaisia sävyjä suomalaisille parhaiten sopiviksi. No juu, onhan suomalaisilla toki punakkuutta ja couperosa on tosi yleistä, mutta sanoisin että lämmin pohjasävy on silti yleisempi kuin viileä. Itse koin myyjävuosieni aikana, että keltapohjaisia ja neutraaleita sävyjä meni eniten.

       En ole vielä kokeillut yhtäkään lämmintä sävyä Lololta. Voi hyvinkin olla, että Popcorn sopii minulle yhtä hyvin kuin In The Buff. :) Kuten totesit aiemmassa kommentissa, minä laitan mineraalipohjaa lopulta sen verran kevyesti, että ihon oma sävy kuultaa aina läpi ja kun oma sävyni on aika neutraali, sopivat monet eri sävyt ihan yhtä hyvin.

       • Veppe

        Voi kääk, miten karua tuo ”suomalaisille ominainen punakka iho”! :( Melkoinen ero punapohjaisen ihon ja ruusufinnitaipumuksen välillä… Voin omalta kohdaltani sanoa, että näky on melko karu, kun keltapohjaisen ihon omaava akne/ruusufinninaama pakkeloi itsensä tällaisella ”suomalaiselle iholle sopivalla” vaaleanpunaisella meikkipohjalla. Siinä on vaalean persikkaista ihoa kaulaan asti, violetit posket ja muutoin possunpinkki naama. Ei ole teinivuosia ikävä, ei. :/

        Odotan mielenkiinnolla, miten WP sopii! :)

 2. Salka

  Kiitos koodista, tilaus lähti asap, just yritin etsiä mistähän kivijalkaliikkeestä saisi Nafhan öljyjä mutta ehdottomasti tämä oli helpompi tapa shopata ne :) Voi kunpa Biodellysta saisi myös Zuiin meikkejä! Tosin niitä kyllä taitaakin paremmin löytyä ihan kivijalkaliikkeistäkin.

  • Sanni

   Kiitos koodista, tilaus lähti asap

   Ollos hyvä vain, tai laittakaa kiitokset Biodellyyn :)

 3. Nimetön

  Kas, Biodellylta nettikaupasta loppunut nämä kaksi esittelemääsi sävyä… Kaikkia muita sävyjä on kyllä :D… Hurahtaako ihmiset näin helposti (ja häh, nopeasti?)suositusten perässä :) ei sillä, hyvältähän nuo näyttää ja kuulostaa…

  • Sanni

   Kas, Biodellylta nettikaupasta loppunut nämä kaksi esittelemääsi sävyä… Kaikkia muita sävyjä on kyllä :D

   Ohoh..! Tosin olisikohan niitä ollut jo valmiiksi varastossa tosi vähän tai tiedä vaikka olisivat olleet lopussa jo postauksen tullessa ulos… Biodelly lähetti nämä minulle heinäkuun alussa, ovat hyvinkin saattaneet ehtiä loppua tällä välillä. Tietysti hassu sattuma että juuri nuo mun esittelemät on lopussa.

   • Sari

    Biodellyssä on melkein aina lopussa juuri ne suomalaisten tyypillisimmät sävyt. Voihan sitä toki sitten ostaa tummia ja aivan vaaleita ja sekoitella, mutta ei sekään ihan helppoa (tai riskitöntä) ole… Itse siirryin jo tilaamaan toisesta verkkokaupasta muunmerkkisiä mineraalimeikkejä kun tuntuu että Biodelly haluaa ensin myydä kaikki tummat ja valkoiset sävyt loppuun ennen kuin tilaa uusia suomalaisen ihon värisiä sävyjä ;D Mielestäni nuo tavalliset sävyt ovat olleet lopussa jo useita kuukausia, tai ainakin aina kun minä olen yrittänyt niitä ostaa.

    • Veppe

     Mä en ole ikinä tilannut Biodellystä juuri tuosta samasta syystä: kaikki oikeat sävyt aina lopussa. Tämä on kyllä aina ongelmana Suomessa muutenkin. Me ollaan niin pieni ja homogeeninen porukka, että massiivinen enemmistö käyttäisi samoja paria sävyä. En ymmärrä, miksei tuotteita voida hankkia myyntiin painotetusti, kun aina saa sitten odotella niiden tummien sävyjen loppumista, kunnes koko valikoima tulee taas päiväksi myyntiin, ja sinne meni taas sopivat… Ja usein ei kaikkein vaaleimpia sävyjä edes oteta valikoimaan! :D Tilaan kaiken mahdollisen suosiolla suoraan valmistajalta, onpahan halvemmat hinnat ja koko valikoima saatavilla.

   • Nimetön

    Joo, pakko olla ollut sattumaa :) sun postaus oli ollu kuitenkin vain tunnin verkossa, kun kävin katselemassa niitä sävyjä siellä ja tulin tänne kertomaan. Tylsää oli, että piti mennä nettiin googlaamaan, että näki ne luomivärisävyt! Biodellyllä ei ainakaan mun padilla näkyviin saanu niitä luomivärisävyjä mistään.

    • Sanni

     Biodellyllä ei ainakaan mun padilla näkyviin saanu niitä luomivärisävyjä mistään.

     Ai? Outoa. Minulla tosin ei ole nyt padia mukana jotta voisin tarkistaa, mutta läppärillä sävykartta näkyy heti vasemmalla ”Lily Lolo Pressed Eye Shadow” -tekstistä.

 4. Jelli

  Kiitos Lilylolo-vinkeistä! Olisiko sulla vinkata tuotetta ruskean rajauksen aikaansaamiseksi? Musta eyeliner on liian tujua ja näyttävää arkimeikkaamiseen, joten kaipaisin ruskean sävyistä vihreille silmille.

  • Sanni

   Tarkoitatko Lily Lolo -vinkkiä vai yleisesti? :) Lily Lolota en ole kokeillut rajauskynää (heillä on kaksi, musta ja ruskea), joten siitä en osaa sanoa mitään. Jos tykkää pehmeästä luomivärirajauksesta niin Eyebrow Duo Darkin tummanruskea sävy sopii siihen hyvin.

   Mutta jos saan tarjota vinkkiä ihan yleisesti, niin oma suosikkini on tällä hetkellä We Care Iconin nestemäinen ruskea eyeliner, esitelty täällä:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2014/01/10/ruskeat-rajaukset/

 5. Jonttu

  Onpas hyvä, että sait noita kokeiluun ja että myös tykkäsit noin paljon, kun sinuahan pidetään Lily Lolo -asiantuntijana, ainakin mitä olen yhtään kommenttikenttää seurannut. Nyt voit vastata entistä syvemmällä kokemuksella. :)

 6. Charming Nails

  Oi tuo Gingernut näyttää kivalta! Amber Lights on ihana sävy mutta vähän liian metallinen, tuleeko mieleen siitä vähän matampaa..olisiko tämä Gingernut? Mulla on pari Lily Lolon luomiväriä ja niissä kyllä on pigmenttiä ihan kivasti :)

  • Sanni

   Amber Lights on ihana sävy mutta vähän liian metallinen, tuleeko mieleen siitä vähän matampaa..olisiko tämä Gingernut?

   Hmm, ei tule ainakaan ihan välittömästi mieleen himmeämpää ”dupea”… Gigernut on aika hohtava, sun makuun kenties liiankin..?

 7. Lurjus

  Sopiiko tuo Gingernut mielestäsi ”talvityypin” tummahkon ruskeisiin silmiin?

  • Sanni

   Minulle ei tuo värianalyysiin pohjautuva vuodenaikaluokittelu ole lainkaan tuttu, joten jouduin googlaamaan. :) Talvesta sanotaan näin: ”Voimakkaista väreistä huolimatta talvi-ihmisen väriskaalasta ei löydy lämpimiä sävyjä, vaan viileät sävyt hallitsevat ihoa, hiuksia ja silmiä.”

   Tämän nojalla sanoisin, että Gingernut ei toimi talvi-ihmisellä, se on lämmin sävy.

 8. meow

  Mahtavaa! Onkin pitänyt pikku hiljaa tilata uusi Blondie-sävyinen mineraalimeikkipurnukka, kun vanhassa ei tunnu olevan enää mielettömän montaa käyttökertaa jäljellä. Katsoin, että olen viimeksi tilannut sellaisen tammikuussa, mitäs kummaa.. Niinkö nopeasti se kuluu? Tai ehken meinaa vain saada viimeisimpiä rippeitä pois. Onko sulla vinkkejä viimeisien rippeiden saamiseen ulos :D?

  • Sanni

   Onko sulla vinkkejä viimeisien rippeiden saamiseen ulos :D?

   Mä otan sen kansisysteemin pois ja pyörittelen loput jauheet suoraan purkista bukiin :) Vai onko purkki uudistunut jotenkin niin, ettei sifteri-kantta saa enää irti..?

   • meow

    No huh, ei voi olla totta! Kiitos tuhannesti vinkistä. Miten en ole tajunnut, että sen sifteri-kannen saa irti… Hyvin on vielä kamaa jäljellä :)

 9. taikis

  Mahtaakohan ollakkaan semmoista mineraalimeikkipuuteria joka kestää hikoilun?

  Entinen Lumenen meikkipuuteri oli tosi hyvä, uusi aivan surkea. Ihoa alkaa kiristää heti kun sitä laittaa ja peittokyky aivan onneton. Cliniquen Superpowder huomattavasti parempipeittoinenkin!

  • Sanni

   Mahtaakohan ollakkaan semmoista mineraalimeikkipuuteria joka kestää hikoilun?

   Minusta mineraalimeikkipohja (siis puhdas, 100-prosenttinen) kestää hikoilua aivan mielettömän hyvin verrattuna ”tavalliseen” meikkiin, siis suoraan sanottuna minulla mineraalipohja ei ole koskaan liuennut hikeen. Sen kuin taputtelee hien pois ihon pinnalta ja meikkipohja jää siistiksi :)

   Cliniquen ja Lumenen mineraalimeikkipuuterit eivät ole puhtaita vaan sekoitteita joissa on sekä mineraaleja että synteettisiä ainesosia.

 10. Jenni

  Idunin Freja-sävy on minulle juuri passeli sävy. Olen siis hyvin vaalea ja kellertävä. Saga sävy näyttää kerrostettuna helposti harmaalta ja jonka harmikseni ostin. Osaatko sanoa onko Lily Lolon Warm peach suunnilleen saman sävyinen kuin Idunin Freja?

  • Sanni

   Osaatko sanoa onko Lily Lolon Warm peach suunnilleen saman sävyinen kuin Idunin Freja?

   Ovat hyvin samansävyiset, ja samaa sävysyvyyttä. Swatchasin nuo äsken ja Warm Peach näyttää ihan aaaaavistuksen viileämmältä Frejan vieressä.

   • Jenni

    Ihanaa! Luultavasti Warm Peach käy sitten läpi vuoden, kesällä muutun vain keltaisemmaksi jonka sitten pitäisi olla kai rusketusta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.