Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lily Lolo uudistuu – vanhat pois alehintaan

Sain Biodellyn Tanjalta vinkin Lily Lolo -alesta. Lily Lolon ilme uudistuu helmikuussa ja vanha varasto myydään pois -20% alehintaan. Biodellyllä kun tykätään Karkkipäivästä, niin Tanja päätti lätkäistä perusalen päälle vielä 15 prossan EXTRA-alen Karkkipäivän lukijoille. Koodilla KARKKIPV (isolla) saa siis tuon 20% lisäksi 15% alennusta kaikista Lily Lolon tuotteista. Koodi on voimassa 31.1.2014 saakka.

Esimerkiksi mineraalipohjalle jää hintaa 13 euroa 51 senttiä. :)

* * Edit. Tanja tarkensi että KARKKIPV-koodilla saatava ale kattaa koko Biodellyn valikoiman, ei pelkästään Lily Loloja. :) * *

Kun kerran Lolo uudistuu, niin ajattelin samassa yhteydessä esitellä pois ne vanhan ilmeen LL-tuotteet joita en ole aiemmin esitellyt.

LilyLoloShimmerStripes

Viime syksynä ilmestyi muutamia limited edition -tuotteita kuten nämä kauniit Shimmer Stripes -hohdepuuterit. Ne jättävät iholle vain ihan aavistuksen sävyä mutta sitäkin enemmän voimakasta hohdetta. Sävyjä voi käyttää niin kasvo- kuin silmämeikissäkin.

LilyLoloQuads

Limited edition -julkaisuihin kuuluvat myös nämä kaksi neljän sävyn luomiväripalettia. Molten Bronze -paletti on blogissa jo kerran vilahtanutkin.

Kauniit paletit, mutta tekee mieli kommentoida sävyvalintoja. Molten Bronze -paletti on kuin kaksi eri sävymaailman duoa yhdistettynä; viileä vaaleanpunainen ja tummanharmaa muodostavat oman parin, lämpimät kultakupari ja pronssi toisen parin. Yhdessä nämä neljä sävyä eivät toimi kovin harmonisesti. Etenkin hopeakimalteinen tummanharmaa riitelee mielestäni lämpimien sävyjen kanssa ja sen tilalle olisi paremmin sopinut tummanruskea.

Smoky Rose -paletissa sävyt toimivat paremmin kokonaisuutena, mutta täällä laatu ei ole yhtä tasainen kuin sisarpaletissa. Valkoinen on koostumukseltaan hileinen ja pinkki sävy saisi olla hohtavampi, mattaisena se tekee jotenkin ”tunkkaista” jälkeä. Helmiäinen tekisi siitä heleämmän ja auttaisi häivyttymään nätimmin.

Smoky Rose on tosin niin selvästi viileän ihmisen paletti, että voi olla että tulos on minulla tunkkainen vain siksi koska oma ihoni on lämmin.

LilyLoloLipSlick

Huulikiillot ovat olleet Lolon valikoimassa jo pidempään, mutta jostain syystä ne ovat jääneet Karkkipäivässä esittelyä vaille.

Nimellä Lip Slick kulkevat kiillot ovat koostumukseltaan miellyttävän huulirasvamaisia ja vähä-tahmaisia. Sain aikoinaan Biodellyltä tosi kauniit sävyt testiin, suosikkini on tuo etummaisena näkyvä sävy Clear, jossa on aavistus persikkaa. Sen takana on ihana nuderoosa Whisper ja kirkkaampi, hitusen helmiäistä sisältävä pinkki Scandalips.

Lip Slickit tuoksuvat suklaalle. :)

Loppuun parit meikkikuvat:

LilyLoloSmokyRose_meikki

Smoky Rose. Valkoista sisänurkassa ja kulmaluulla, taupea luomen keskellä, tummanruskeaa ulkonurkassa ja pinkkiä luomivaossa. Alaluomella taupe ja tummanruskea. Yläluomen rajaus We Care Iconin nestemäinen eyeliner, alaluomen sisärajaus Indelible Gel Eyeliner.

LilyLoloMoltenBronze_meikki

Molten Bronze. Liikkuvalla luomella pronssia, luomivaossa kultakupari, sisänurkassa ja kulmaluulla läpikuultava vaaleanpunainen ja yläluomen rajauksena paletin tummanharmaa.

LilyLolo_HoneyGlow

Silmämeikissä Molten Bronze -paletin lämpimät sävyt yhdistettynä L’orealin Platinum Beigeen ja poskilla Shimmer Stripes -hohdepaletti Honey Glow. Huulilla Lip Slick Clear.

Lily Lolo -meikit olen saanut Biodellyltä.

Kommentit (57)

 1. Anna K.

  Kiitos tästä alevinkistä! Sain vihdoin ja viimein tilattua uuden meikkipohjan, kun olen tuon edellisen rippeitä aika säästeliäästi käyttänyt. Minulla oli jo ostoskorissa Eyelid primerkin, mutta jahkasin liian kauan tilaanko muuta ja joku oli jo ehtinyt napata viimeisen sillä välillä. Nyt tuota tilaamani pohjan sävyäkään ei enää ollut, onneksi olin siis ajoissa liikenteessä :)

  • Sanni

   Onpas nuo Lolot tosiaan lähteneet vauhdilla…! :)

 2. Nina L

  Moi! Asiasta viidenteen, en oikein keksinyt minne juttuun tämän kysymykseni kohdentaisin joten laitetaan tähän. Olen usean yrityksen ja erehdyksen kautta löytänyt itselleni passelin mineraalimeikki pohjan (bareMinerals). Kuitenkin, koska ihoni on rasvoittuva ja kiiltelee herkästi, käytän alla primeria bareMineralsin omaa Prime Timea. Eli; onko nyt niin että mineraalimeikkipohjan hyvät ominaisuudet menevät harakoille kun alle kuitenkin laittaa primerin jossa on ”kaikki ns. huonot ainesosat”? En harmikseni enää löydä primerin pahvipakkausta jossa inc lista oli, mutta tuntuma on hyvin silikoninen.

 3. Nina L

  Löytihän se. Tässä Prime Time sisältö:
  Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Silica, Magnesium Silicate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Pantothenic Acid (Vitamin B5), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract.

  Kumoaako tämä mineraalimeikkipohjan hyödyt?

  • Sanni

   Kumoaako tämä mineraalimeikkipohjan hyödyt?

   Jonkun verran kyllä. Toki saat ”kosmeettisen” hyödyn eli meikkipohjasi näyttää luonnolliselta ja kauniilta, mutta mineraalien hoitava vaikutus menee ainakin osittain hukkaan, kun mineraalit eivät suoraan pääse kosketuksiin ihon kanssa. Tosin tässä hoitavuusasiassa porukka on jakautunut, osan mielestä mineraalit itsessään hoitavat ja tasapainottavat ihoa, toisten mielestä mineraalien ”hoitava” vaikutus tulee vain siitä kun iholta jätetään pois kaikki ”turhat” ylimääräiset ainesosat –> iho tulee parempaan kuntoon pelkästään siitä. Mineraalipohjassahan on vain muutama hassu ainesosa eikä mitään ihoa tukkivia kalvonmuodostajia, hajusteita sun muita. Silikoniprimer tosin kumoaa tämänkin vaikutuksen, sillä se sisältää kalvonmuodostajia.

 4. Minna

  EIIIIIII! :D

  Olen miettinyt Lily Lolojen tilaamista n. 2 vuotta ja tilasin mitä, 2 viikkoa sitten niitä! Ja nyt olisi ollut alennuksessa….;) Hyvä ajoitus minulla.

  Kiitos muuten mainion mahtavasta blogista, tämä on ainoa kosmetiikkablogi jota koen tarpeelliseksi lukea, koska täältä löytyy melkeinpä kaikki tarvittava tieto! Monet kauneusongelmat ovat ratkenneet sinun avullasi :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.