Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa, mahtavaa! :)

Kaupallinen yhteistyö: Lierac

Tänään jatketaan ylellisen apteekkikosmetiikan merkeissä. Esittelyssä Lieracin uudet puhdistustuotteet kasvoille, jotka perustuvat – tadaakaksoispuhdistusteknologiaan.

Lierac kaksoispuhdistajat

Ensin mietin että hetkinen, miten yhdessä tuotteessa voi toteutua kaksoispuhdistuksen mekanismi, mutta otettuani tuotteet käyttöön oivalsin mistä on kysymys.

Lieracin jännissä putsareissa on itse asiassa kolmenlaista erilaista puhdistusmekanismia; rasvoihin perustuvaa, vesipohjaista eli tensideihin perustuvaa sekä kemiallisesti kuoriviin ainesosiin perustuvaa.

Kerrataan vielä klassisen kaksoispuhdistuksen idea: ensin iholta irrotetaan rasvaliukoinen lika kuten meikki ja ihotali rasvamaisilla ainesosilla, sitten puhdistetaan vesiliukoinen lika ja rasvaputsarin jäänteet tensidi-pohjaisella eli useimmiten vaahtoavalla puhdistustuotteella. Myös misellivesi perustuu tensideihin. Ihoon kertyy päivän aikana monenlaista likaa kuten pölyä, saasteita, hikeä ja ihon omia rasvoja, ja nämä saa poistettua perusteellisimmin käyttämällä sekä rasvaliukoisia että vesiliukoisia puhdistajia.

Lieracin Double Cleansing -putsareista kahdessa toteutuu klassinen rasva/tensidi-mekanismi, yhdessä rasva/entsymaattinen. Aloitetaan kursailematta suoraan lempparistani :)

Ja muuten – kuten hoitovoiteista, myös putsareista on Yliopiston Verkkoapteekissa tarjous; kaikki Lierac Double Cleansing -puhdistustuotteet saa 15% alennuksella koodilla KARKKIPÄIVÄ1. Kaupan päälle saa ihanan Hydragenist-hoitosuihkeen.

Lierac kaksoispuhdistus

FOAMING CREAM

Sopii erityisesti: sekaiholle

Ihan mahtava, kirjaimellisesti 2-in-1 tuote! :)

Mitään tämän tyyppistä putsaria en ole koskaan aiemmin kokeillut,  ja etenkin nyt kun olen siirtynyt tunnolliseksi kaksoispuhdistuksen käyttäjäksi, ihastuin Foaming Creamin helppouteen täysillä. (Minähän hurahdin syksyllä kaksoispuhdistukseen eikä paluuta entiseen enää ole.)

Foaming Cream levitetään ensin kuivalle iholle, jolloin se toimii kuin rasvapohjainen putsari. Tuotteen ihotuntuma on kuin oikein paksussa ja täyteläisessä puhdistusemulsiossa, mitään maitoa tämä ei tosiaan ole vaan kunnon tömäkkää tavaraa jolla lähtee vahvakin meikki. Voidetta hierotaan kuivalle iholle kunnes meikki liukenee. Sen jälkeen kasvoille lisätään vettä jolloin koostumus vaahtoutuu. Vesipohjaiset puhdistusaineet eli tensidit vapautuvat nyt, vievät iholta mukanaan loput liat ja rasvafaasin jäänteet ja varmistavat ihon syväpuhdistumisen.

Sannin_suosikki_300px

Kemiallisesti kuorivasta vaikutuksesta vastaavat entsyymit (ananas, appelsiini ja papaija) sekä AHA-hapot (maito-, glykoli- ja omenahappo). Kun putsarin antaa hetken vaikuttaa iholla, mikä tulee luonnostaankin siinä vaiheessa kun voidetta hieroskelee hipiälle ja liuottelee meikkiä, ehtivät kemialliset kuorijat vaikuttaa kuolleita ihosoluja poistaen. Tietenkään tuote ei ole varsinainen kuorintatuote, mutta hapot ja entsyymit vahvistavat sen syväpuhdistavaa tehoa. Tarkka ainesosaluettelo näkyy täällä.

Aikamoinen pakkaus kolmea eri tyyppistä puhdistusmekanismia..! Foaming Cream saa minulta erittäin suuren suosituksen ja tuubi on jo tainnut varata paikkansa Vuoden Parhaat Tuotteet -listaltani.

Tällainen 2-in-1-tuote on myös onnen omiaan paljon matkustavalle ihmiselle; minua on jo vähän harmittanutkin, kun uskollisesti noudattamani kaksoispuhdistus tarkoittaa konkreettisesti sekä öljyn että vaahtoputsarin pakkaamista matkoille mukaan, mutta Lieracin Foaming Cream poistaa tarpeen erilliselle öljyputsarille.

Lierac_kasvojenpuhdistus_IMG_3154

BALM-IN-OIL

Sopii erityisesti: kuivalle iholle

Tämä purkki on nyt sitten enemmän sitä kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheen tyyppiä, eli ihan rehellinen vedetön rasva/öljyputsari. Balmiputsari, kuten tämän tyyppisiä tuotteita nimitetään. Vaahtoavaa ominaisuutta ei tässä siis ole, mutta kaksoispuhdistavuutta siihen tuo entsyymien ja AHA-happojen mikrokuoriva ominaisuus.

Pehmeä, erittäin rasvainen balmi on unelmatuote kuivalle iholle. Toki se sopii myös muille ihotyypeille perinteisen kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheeksi.

Balmi levitetään kuivalle iholle ja koostumus muuttuu pian ihon lämmön vaikutuksesta öljymäiseksi. Meikki pyöritellään irti ja jos haluaa, voi balmin jättää iholle hetkeksi vaikuttamaan jolloin entsyymit ehtivät vaikuttaa.

Minulle on muuten muodostunut kaksoispuhdistuksen myötä ihan uusi hemmotteluaskel ihonpuhdistukseen; olen alkanut tarkoituksella hieroa rasva/öljyputsareita ihoon useamman minuutin ajan jolloin iho hyötyy myös hieronnan pintaverenkiertoa vilkastuttavasta vaikutuksesta. Ja tiesittehän, että hieronta yhdessä öljyn kanssa auttaa myös irrottamaan huokosiin ”jumahtanutta” talia kuten mustapäitä. Kevyt, lempeä ja paineleva hieronta (ei hankaus) on iholle loistavaa extrahoitoa joka tulee suoritettua nyt luonnostaan rasvaputsareita työstäessä.

Kun iholle lopuksi lisää vettä, emulgoituu koostumus maitomaiseksi ja on helpompi huuhdella iholta kuin ”pelkkä” rasva. Lieracin Balm-in-Oil kuitenkin selvästi jättää ihoon rasvamaista pintaa, minkä vuoksi se on erinomainen juuri kuivalle iholle.

Lierac_kasvojenpuhdistus_IMG_3140

MICELLAR MILK

Sopii kaikille ihotyypeille.

”Misellimaito” on vaahtoavan voiteen ohella toinen suosikkini Double Cleansing -tuotteista! Jälleen hybridituote; tässä purkissa yhdistyvät emulsion (rasvapohjainen puhdistus) sekä misellaariveden (tensidipohjainen puhdistus) ominaisuudet. JA – tämä on myös älyttömän hyvä silmämeikinpuhdistukseen!

Tuote tulee ulos perinteisen puhdistusmaidon näköisenä, mutta onkin itse asiassa misellivesi jossa on normaalia enemmän öljyfaasia. Tuote levitetään iholle vanulapulla, ja kun se kohtaa ihon, koostumus muuttuu nestemäiseksi, sanoisinko aavistuksen geelimäiseksi, vähän kuten hoitavat kasvovedet.

Kovin vahvaa kasvomeikkiä en tällä lähtisi itse puhdistamaan, siihen paksumpi Foaming Cream ja Oil-in-Balm ovat parempia, mutta kevyen meikin tai päivän aikana kertyneen lian (pöly, saasteet, ihotali) misellimaito poistaa. Samoin silmämeikin, ja kirvelemättä, mikä saa minut aina erityisen iloiseksi. Superherkät silmäni ärtyvät melkein kaikista putsareista (esimerkiksi normaalit emulsio- tai öljypohjaiset silmämeikinpoistoaineet eivät käy, kirvely on taattu), enkä myöskään siedä perinteisiä nestemäisiä koostumuksia koska kaipaan silmämeikinpuhdistajalta liukuvuutta –> vähemmän hankausta –> hellävaraisempi iholle.

Olen käyttänyt Micellar Milkiä eniten silmämeikinpoistoon mutta myös ihon aamuputsaukseen ja Oil-in-Balm-putsarin jälkeen, jolloin misellimaito poistaa iholta balmin jättämän rasvaisuuden.

Lierac_kasvojenpuhdistus_IMG_3137

GEL LOTION

Lierac-puhdistuksen viimeistelee täyteläinen Gel Lotion -kasvovesi. Tämä kosteuttava ja silottava kasvovesi sisältää muita Double Cleansing -linjan tuotteita korkeamman pitoisuuden AHA-happoja ja entsyymeitä sekä huokosia supistavaa silmäruohouutetta. Koska kasvovesi jätetään iholle, pääsevät hapot ja entsyymit vaikuttamaan paremmin kuin poishuuhdeltavissa tuotteissa.

Gel Lotionin kuvauksessa korostetaan enemmän puhdistavaa ja ihoa silottavaa vaikutusta, mutta minusta alkoholiton, täyteläinen ja hyaluronihappopitoinen koostumus tekevät tästä myös kosteuttavan ja hoitavan tuntuisen.

Kaikissa Double Cleansing -tuotteissa on raikkaan kukkainen tuoksu. Virallisen tuoksukuvauksen mukaan ”tuoksussa yhdistyvät jasmiini, gardenia ja lootuskukka, pohjatuoksun ollessa hurmaava valkoinen myski”.

*

Yliopiston verkkoapteekin kampanjassa näihin ihaniin putsareihin voi nyt tutustua 15% alennushintaan. Alennuksen saa koodilla KARKKIPÄIVÄ1.

Alennus koskee normaalikokoisia tuotteita.

Hintatiedot: (edit. lisätty matkakokoiset tuotteet)

Foaming Cream 150 ml – norm. 25,80 €, tarjoushinta 21,93 €

Foaming Cream 30 ml (matkakoko) 7,95 €

Oil-in-Balm 120 g – norm. 26,80 €, tarjoushinta 22,78 €

Micellar Milk 200 ml – norm. 25,80 €, tarjoushinta 21,93 €

Micellar Milk 30 ml (matkakoko) 7,95 €

Gel Lotion 200 ml – norm. 25,80 €, tarjoushinta 21,93 €

Gel Lotion 30 ml (matkakoko) 7,95 €

Sekä puhdistustuotteiden että hoitovoiteiden tarjous on voimassa 20.11. saakka. Kaikkiin tilauksiin saa kaupan päälle kosteuttavan ja hoitavan Hydragenist-suihkeen (30 ml). Postikulut saa veloituksetta vähintään 40 € tilauksissa.

Kommentit (47)
 1. No nyt. Pitänee tutustua näihin muihinkin jossain vaiheessa. Tuota ensimmäistä oon pari kertaa testannut, mutta se on ”unohtunut” alakertaan. Pitääkin roudata pullo kylppäriin niin tulee käytettyä :)

  1. Taidanpa antaa loppupullon testiin jollekin. Mun naamaa kiristeli tän jälkeen jo suihkussa. Ei siis mun juttu ilmeisesti :D

   1. Harmi juttu – mutta nyt joku muu ehkä ilahtuu ^_^ :D

 2. Balmi kuulostaa ihanalta! Mutta voiko sitä käyttää, jos kasvot eivät siedä lainkaan vedellä huuhtelua eli voiko sen poistaa pelkästään vanulapuilla? Varsinkin talvea kohti siirryttäessä kasvojeni iho kiristyy jo pelkästä vesipesun ajatuksesta;)

  1. Mutta voiko sitä käyttää, jos kasvot eivät siedä lainkaan vedellä huuhtelua eli voiko sen poistaa pelkästään vanulapuilla?

   Mä sanoisin että joo, voi poistaa myös vanulapuilla. Vedellä huuhtelu vain aktivoi emulgaattorit jotka tekevät tuotteesta maitomaisen, ja tämä ei käsittääkseni ole itse puhdistustehon kannalta mitenkään välttämätöntä. Minun mielestäni balmin voi kyllä poistaa myös pelkästään vanulapuilla, mutta ihoon jää silloin vielä selvempi rasvaisempi pinta. Se voi tietysti jopa olla toivottavaa kuivaihoiselle (kuiva iho todennäköisesti vain imaisee balmin jättämät rasvat sisuksiinsa), mutta jos rasvaista jälkitunnetta haluaa vähentää, niin vanulapuilla pyyhkimisen jälkeen voi vielä pyyhkiä misellivedellä tai kasvovedellä.

   Voin vielä varmistaa Lieracin maahantuojalta että eihän tuotteen koostumuksessa ole jotain joka ”vaatii” vesihuuhtelun.

  2. Noniin, hei uudestaan :) Sain nyt tähän vastauksen Lieracin maahantuojalta, ja he eivät suosittele Balm-in-Oilin poistamista pelkillä vanulapuilla, ”koska tuotetta ei ole testattu niin”. Kuivalle iholle, joka ei kestä vettä he suosittelevat misellimaitoa.

   1. Kiitos! Ihan superystävällistä ottaa asioista näin selvää:)

    1. Eipä mitään, ei ole vaiva eikä mikään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *