Lidl ja uusimmat Urban Decay -herkut

Taas tällainen nopea ”päivän jaettavat kosmetiikkafiilikset” -juttu… (hei, kyllähän mä osaan näitä lyhempiäkin postauksia tuottaa ^_^ Laitoin tämän unettavan Elysia 2-osan sijaan… :D)

(…otsikko ei kuitenkaan tarkoita, että Urban Decayta saa nyt Lidlistä… ;))

Lidl_kosmetiikka_IMG_8291

Nyt on hankittu vähän Cien-testattavaa! :)

Esititte minulle toiveita testattavasta kosmetiikasta, ja Lidl mainittiin useammassa toiveessa. Nämä kun ovat helpoimpia (ja varmaan halvimpia ^_^) hankkia, niin otin liideliläiset ensimmäisenä projektina toivelistalta.

Palaan näihin kesän aikana :) Ai että, oikein jo sormet syyhyää :)

Olen muuten kerran aiemmin analysoinut Lidlin yövoidetta, jonka rankkasin ainesosiensa puolesta oikein hyväksi hintaansa nähden.

Sitten jotain vähän nätimmän näköistä ^_^

Urban Decay Vice Liquid Lipstick

Aina-niin-ihania Urban Decay -herkkuja. Nestemäiset, vedenkestävät Vice-huulipunat ilmestyivät USAssa tammikuussa ja ovat nyt sopivalla viiveellä saavuttaneet myös Suomen. (UD:lla on oma logiikkansa tuotteiden lanseerauksista eri maissa, jotkut tuotteet ilmestyvät Suomessa samaan aikaan kuin USAssa, jotkut viiveellä.)

Toisesta laatikosta löytyi reaaliaikaisia uutuuksia:

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Cleansing Oil Stick

Urban Decay kulkee yhä vain määrätietoisemmin kohti ihonhoidollista puolta. Prep Priming -meikinalussuihkeet olivat jo askel siihen suuntaan, ja uusi Makeup Prep -sarja on merkin ensimmäinen varsinainen ihonhoitolanseeraus. Nimi linkittyy meikkiin, koska UD oletettavasti haluaa pitää kiinni värikosmetiikka-imagostaan, ja tuotteiden voi ajatella valmistavan ihoa meikille. Makeup Prep -sarjaan kuuluu kuusi tuotetta, joista sain testiin kolme: Japanese Hot Springs -kosteusgeelin (johan on nimi ^_^), Pore Refining Peel -naamion ja Lip Love -huulivoiteen.

Toinen uutuuslanseeraus on Meltdown Makeup Remover -sarja, joka käsittää pitkäkestoisen, vedenkestävän meikin poistoon tarkoitettuja tuotteita. Kiinnostavin niistä on puikkomuotoinen Cleansing Oil Stick, joka lupaa muuttua öljystä mikrovaahdoksi.

Olen saanut tuotteet maahantuojalta.

Urban Decay Vice Liquid Lipstick WSM

Ehdin (minulle hyvin epätyypillisesti) jo kokeilla yhtä tänään saapunutta huulipunaa. Valitsin kauniin malvaisen, mattaisen WSM-sävyn.

Urban Decay Vice Liquid Lipstick WSM

Tältä se näyttää huulilla. :)

Vice Liquid Lipstick lupaa ”mieletöntä pysyvyyttä” ja miellyttävää huulituntua. Olen tästä juuri lähdössä yhteen koulutustilaisuuteen jossa varmaan myös syödään ja juodaan. Voin käydä myöhemmin illalla raportoimassa  miten Vice Liquid selvisi illasta :)

Edit. Ei selvinnyt kovin hyvin… Paitsi nyt tajuankin mistä se varmaan johtui..! Juuri tuonne kommentteihin kirjoitin, että puna ei selvinnyt testistä kun se ei kestänyt ruokailua, mutta sitä ennen olin rasvannut huulet punan päältä NYXin Butter Glossilla. Ja huulikiiltohan tietysti liuottaa huulipunan pintaa tehden siitä vähemmän kestävän. Vice Liquid -puna ei päässytkään vielä reilujen olosuhteiden ruokailutestiin :) Mattalaatuisena WSM-puna tuntui kyllä sen verran kuivalta, että en olisi pystynyt olemaan kovin montaa tuntia ilman huulirasvausta tai rasvaisen huulikiillon lisäämistä. Koostumus on ohut ja miellyttävä eikä puna heti tunnu kuivalta, mutta huulirasva-addiktin huulet eivät pärjää pitkään ilman rasvamaista tuotetta.

Kommentit (17)
 1. Tähän postaukseen liittymättä tulin kysäisemään, olisiko sinulla suositella kesäksi jotain bb-, cc- tai meikkivoidetta jossa olisi uv-suoja? Helposti rasvoittuvalle ja herkälle iholle tulisi. Kiitos jo etukäteen :)

  1. Esim. L’Orealin Nude Magique BB-voide, siinä on SK 20 ja pitää ihon hyvin mattaisena. Kirjoittelin tuotteesta aikoinaan täällä:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/the-skin-resepti-kasteiseen-nudeihoon/

   Tuubi on nykyään eri näköinen, mutta olettaisin että samaa tavaraa.

 2. Minä onnellinen sain Sokoksella käydessäni näytteen näistä uutuuksista ( vice Liquid lipstick ) mukaani ja voin sanoa, että pysyi ainakin minulla todella hyvin. Kun vaan ensin kuivasi huulet kunnolla ennen kun huulipunan laittoi. Kesti syömiset ja juomiset muuttumattomana. Lisäksi sävy purgatory osoittautui huulilla todella kivaksi vaikka pakkauksessa näytti siltä, että tätä nyt viimeksi voisi edes ajatella käyttävänsä. Joten täältä ainakin peukku jo näiden omien kokemusten pohjalta.

  1. Mun kokemus näin ekalla kerralla ei ole ollut kovin vakuuttava. Puna pysyi hyvin ruokailuun saakka mutta ei selvinnyt eväistä. Kaikki puna ei lähtenyt mutta ei tämä hyvänkään näköiseksi jäänyt ruoan jälkeen. Koin myös tarvetta laittaa päälle huulikiiltoa noin tunnin kuluttua meikkaamisesta, huulet tuntuivat kuivilta.

   Mutta eipä siinä mitään, mun maailmassa melkein kaikki punat käyttäytyy näin :) Huulirasva-addiktina mun on pakko rasvata huulia tosi usein, ja kun mattapuna ei sisällä mitään kosteuttavaa, ei rasvausta voi suorittaa itse huulipunalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *