Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lidl ja uusimmat Urban Decay -herkut

Taas tällainen nopea ”päivän jaettavat kosmetiikkafiilikset” -juttu… (hei, kyllähän mä osaan näitä lyhempiäkin postauksia tuottaa ^_^ Laitoin tämän unettavan Elysia 2-osan sijaan… :D)

(…otsikko ei kuitenkaan tarkoita, että Urban Decayta saa nyt Lidlistä… ;))

Lidl_kosmetiikka_IMG_8291

Nyt on hankittu vähän Cien-testattavaa! :)

Esititte minulle toiveita testattavasta kosmetiikasta, ja Lidl mainittiin useammassa toiveessa. Nämä kun ovat helpoimpia (ja varmaan halvimpia ^_^) hankkia, niin otin liideliläiset ensimmäisenä projektina toivelistalta.

Palaan näihin kesän aikana :) Ai että, oikein jo sormet syyhyää :)

Olen muuten kerran aiemmin analysoinut Lidlin yövoidetta, jonka rankkasin ainesosiensa puolesta oikein hyväksi hintaansa nähden.

Sitten jotain vähän nätimmän näköistä ^_^

Urban Decay Vice Liquid Lipstick

Aina-niin-ihania Urban Decay -herkkuja. Nestemäiset, vedenkestävät Vice-huulipunat ilmestyivät USAssa tammikuussa ja ovat nyt sopivalla viiveellä saavuttaneet myös Suomen. (UD:lla on oma logiikkansa tuotteiden lanseerauksista eri maissa, jotkut tuotteet ilmestyvät Suomessa samaan aikaan kuin USAssa, jotkut viiveellä.)

Toisesta laatikosta löytyi reaaliaikaisia uutuuksia:

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Cleansing Oil Stick

Urban Decay kulkee yhä vain määrätietoisemmin kohti ihonhoidollista puolta. Prep Priming -meikinalussuihkeet olivat jo askel siihen suuntaan, ja uusi Makeup Prep -sarja on merkin ensimmäinen varsinainen ihonhoitolanseeraus. Nimi linkittyy meikkiin, koska UD oletettavasti haluaa pitää kiinni värikosmetiikka-imagostaan, ja tuotteiden voi ajatella valmistavan ihoa meikille. Makeup Prep -sarjaan kuuluu kuusi tuotetta, joista sain testiin kolme: Japanese Hot Springs -kosteusgeelin (johan on nimi ^_^), Pore Refining Peel -naamion ja Lip Love -huulivoiteen.

Toinen uutuuslanseeraus on Meltdown Makeup Remover -sarja, joka käsittää pitkäkestoisen, vedenkestävän meikin poistoon tarkoitettuja tuotteita. Kiinnostavin niistä on puikkomuotoinen Cleansing Oil Stick, joka lupaa muuttua öljystä mikrovaahdoksi.

Olen saanut tuotteet maahantuojalta.

Urban Decay Vice Liquid Lipstick WSM

Ehdin (minulle hyvin epätyypillisesti) jo kokeilla yhtä tänään saapunutta huulipunaa. Valitsin kauniin malvaisen, mattaisen WSM-sävyn.

Urban Decay Vice Liquid Lipstick WSM

Tältä se näyttää huulilla. :)

Vice Liquid Lipstick lupaa ”mieletöntä pysyvyyttä” ja miellyttävää huulituntua. Olen tästä juuri lähdössä yhteen koulutustilaisuuteen jossa varmaan myös syödään ja juodaan. Voin käydä myöhemmin illalla raportoimassa  miten Vice Liquid selvisi illasta :)

Edit. Ei selvinnyt kovin hyvin… Paitsi nyt tajuankin mistä se varmaan johtui..! Juuri tuonne kommentteihin kirjoitin, että puna ei selvinnyt testistä kun se ei kestänyt ruokailua, mutta sitä ennen olin rasvannut huulet punan päältä NYXin Butter Glossilla. Ja huulikiiltohan tietysti liuottaa huulipunan pintaa tehden siitä vähemmän kestävän. Vice Liquid -puna ei päässytkään vielä reilujen olosuhteiden ruokailutestiin :) Mattalaatuisena WSM-puna tuntui kyllä sen verran kuivalta, että en olisi pystynyt olemaan kovin montaa tuntia ilman huulirasvausta tai rasvaisen huulikiillon lisäämistä. Koostumus on ohut ja miellyttävä eikä puna heti tunnu kuivalta, mutta huulirasva-addiktin huulet eivät pärjää pitkään ilman rasvamaista tuotetta.

Kommentit (17)

 1. sonttu

  Tähän postaukseen liittymättä tulin kysäisemään, olisiko sinulla suositella kesäksi jotain bb-, cc- tai meikkivoidetta jossa olisi uv-suoja? Helposti rasvoittuvalle ja herkälle iholle tulisi. Kiitos jo etukäteen :)

 2. Tanja

  Minä onnellinen sain Sokoksella käydessäni näytteen näistä uutuuksista ( vice Liquid lipstick ) mukaani ja voin sanoa, että pysyi ainakin minulla todella hyvin. Kun vaan ensin kuivasi huulet kunnolla ennen kun huulipunan laittoi. Kesti syömiset ja juomiset muuttumattomana. Lisäksi sävy purgatory osoittautui huulilla todella kivaksi vaikka pakkauksessa näytti siltä, että tätä nyt viimeksi voisi edes ajatella käyttävänsä. Joten täältä ainakin peukku jo näiden omien kokemusten pohjalta.

  • Sanni

   Mun kokemus näin ekalla kerralla ei ole ollut kovin vakuuttava. Puna pysyi hyvin ruokailuun saakka mutta ei selvinnyt eväistä. Kaikki puna ei lähtenyt mutta ei tämä hyvänkään näköiseksi jäänyt ruoan jälkeen. Koin myös tarvetta laittaa päälle huulikiiltoa noin tunnin kuluttua meikkaamisesta, huulet tuntuivat kuivilta.

   Mutta eipä siinä mitään, mun maailmassa melkein kaikki punat käyttäytyy näin :) Huulirasva-addiktina mun on pakko rasvata huulia tosi usein, ja kun mattapuna ei sisällä mitään kosteuttavaa, ei rasvausta voi suorittaa itse huulipunalla.

 3. milipili

  Oooooh nuo punat!
  Lidlellä tykkeen sy-voiteesta, moussesta ja tuosta mini käsivoiteesta.

 4. Lila

  Tuo käsivoide on hintaansa nähden kyllä tosi hyvä, ostin kokonsa puolesta laukussa kuljetettavaksi ja olen tyytyväinen :)

 5. Salla

  Vaadin välittömästi postausta tuosta UD:n stickistä!! :’D Kiinnostaa!

 6. Anna

  Odotan kovasti arviotasi Lidl-huulipunista!

 7. siiri

  Onko muuten olemassa huulipunaa, joka olisi sekä matta, kestävä että ei-kuivattava vai onko tämä mahdoton yhdistelmä?

  • Sanni

   Mä kuvittelisin, että se on aika lailla mahdoton yhdistelmä. Kosteuttavat ainesosat huulituotteissa ovat aina rasvamaisia ja täten kiiltäviä, joten mattapinnan tuovassa huulituotteessa niitä ei voi olla. Tämän hetken matta/kestohuulipunat ovat kuitenkin selvästi vähemmän kuivan tuntuisia kuin vielä 10 vuotta sitten, eli kehitystä on tapahtunut. Ehkä voi siis sanoa, että parhaat nykyiset mattapunat eivät itsessään kuivata, mutta eivät myöskään tuo huulille mitään kosteuttavaa.

 8. SiiriS

  Oi vitsi ootan niin tota Meltdown arviota. Muutama viikko sit selailin UD:n sivuja ja toi pisti silmään. Oli pakko hierasta vähä silmiä et luinko tosiaan oikeen, joku puhdistus sticki ja joo nii siinä tuotekuvauksessakin selitettiin. Oon hyvin skeptinen et miten toi voi ikimailmassa olla hygienistä. :D

 9. Alina

  Voiko vielä toivoa arvosteltavia tuotteita ;D ?
  Suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki Olivia Klein kiinnostais!

 10. hk

  Ootan jo innolla mielipidettäsi Lidlistä :) teet niin mielenkiintoisen tarkkoja arvioita

 11. mallu

  Tuo matkakokoinen käsivoide on ihan huippua, kulkenut reissussa mukana kokonsa puolesta jo talvesta asti, riittoisa ja ihanan tuoksuinen :)

 12. Tiia

  Onpa hauska idea tuo Lidlin testaaminen:) Mä bongasin kanssa noita naamioita lähilidlistä jokunen päivä sitten. Nappasin mukaan, kun hintaa oli tosiaan se alle euro. Tuo Q10 oli mukavan tuntuinen. Todella täyteläinen ja kosteuttava. Sen lisäksi meidän Lidlissä oli tuota anti age maskia, mutta siitä en tykännyt niin paljoa. Tuli sellainen fiilis, että sen on selvästi haluttu tuntuvan iholla (pisteli/poltteli), jotta tulisi tehokkaampi fiilis… Iho ei kuitenkaan ärtynyt s

  Näköjään niitä on yhteensä neljää erilaista. Täytyy varmaan lähteä ryöstöretkelle johonkin toiseen lidliin…

  • Sanni

   Minä en oikein (kosteuttavista) naamioista ole perustanut mutta otin Lidliltä yhden sellaisenkin kun mulla on nyt tavoitteena antaa niille uusi mahdollisuus. :) Ja kun nuo eivät tosiaan ole hinnalla pilattuja…

   • Tiia

    Joo ei se varmaan ihan sun juttu ole. Niin heti ajattelinkin, kun naamion kuvassa näin. Mutta itse tykkäsin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.