Karkkipäivä
Karkkipäivä

Se paras: Lidl Cien Q10 -silmänympärysvoide

Tämän päivän Lidl-postauksessa ehdoton suosikkini! Pieni 15 millin tuubi ja se saa ihan oman postauksen.

Lidl Cien silmänympärysvoide

Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream 2,89€ / 15 ml

Aqua Rich -putsarin ohella ihan paras testaamani Cien-tuote! Älyttömän hyvän tuntuinen silmänympärysvoide, ei voi kuin olla ihastunut.

Täyteläisyysaste ja koostumus ovat ihan täydellisiä minun makuuni ja voide on hajusteeton ja silikoniton. Semi-täyteläinen koostumus levittyy notkeasti olematta liian rasvainen tai liian vetinen (”taikasanoja” kuvaamaan minulle parasta silmänympärysvoiteen koostumusta). Pehmentää erinomaisesti ja iho jää täydellisen kosteutetun tuntuiseksi. En keksi tästä mitään huonoa sanottavaa. Paitsi sen, että ainahan olisi vielä parempi jos voide olisi sertifioitua luonnonosmetiikkaa vailla mitään synteettisiä täyteaineita, joita tässäkin voiteessa kuitenkin on.

Jos arvioin kuitenkin vain pelkästään voiteen tuomaa tunnetta ja toimivuutta, annan tälle täyden kympin.

Ja hinta..? Alle kolmella eurolla saa saman tuntuisen ja yhtä toimivan silmänympärysvoiteen kuin joltain selektiiviseltä brändiltä viidellä kympillä..!

Voiteeseen liittyy seuraavanlainen hauska tapahtuma; olin juuri ostanut Cien-testituotteet ja alkanut käyttää Q10-sy-voidetta, ja menin kavereilleni yöksi Helsinkiin. Kerroin Lidl-testiprojektistani, ja ystäväpariskuntani mies huudahti, ”Hei, Lidlillä on muuten yksi ihan törkeän hyvä silmänympärysvoide, hakkaa kaikki käyttämäni kalliimmat tuotteet..! (Kyseessä on ihostaan huolta pitävä, tavallisesti selektiivisiä tuotteita suosiva mies ;))

Ja hän juoksi kylppäriin hakemaan tuotteen. Se oli juuri tämä Q10-silmänympärysvoide. Kaivoin omani kosmetiikkapussista ja se oli aika hauska hetki; istuimme siinä töölöläisen olohuoneen lattialla innostuneina Q10-tuubeinemme, minä ja ystäväni mies..! Vaimon nauraessa ja komppaillessa.

Lidl_Q10voide_FB

Myöhemmin alkoi selvitä, että minä ja ystäväni mies emme suinkaan ole ainoita tämän halpishelmen löytäneitä. Niin Instagramiin, Karkkipäivän Facebookiin kuin aiempiin Lidl-viikon postauksiin on jätetty kommentteja Cien-silmänympärysvoiteen mahtavuudesta. Olenko jopa ihan myöhäisherännäinen tuotteen suhteen..? Onko ”puoli Suomea” jo tiennyt pitkään tästä tuubista..? ^_^

Silmänympärysvoiteen ainesosakattaus tarjoaa paljon enemmän kasvipohjaisia ainesosia kuin Lidlin kasvovoiteet; avokadoöljyä, risiiniöljyä, kaakaovoita, hamamelis-uutetta, klorella-levän fermentoitua proteiinia (siis kaikenlaista… ^_^ alkaa jo kuulostaa ihan superfood-smoothielta)), hirssiuutetta ja venäjänjuuriuutetta. Lisäksi voiteessa on kofeiinia, hyaluronihappoa, ubikinonia (eli nimiainesosa Q10) ja pantenolia. Kelpaa minulle! ^_^

Ja ehkä kohta muutamalle teistäkin? :)

Kommentit (43)

  1. Kukka

    Musta taas tuntuu, että silmänaluset ei kestä sitä hinkkaamista, mitä tän imeytyminen vaatiii. Outoa tosiaaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.