Lidl-viikon päätös: naamiohuveja

Lidl-teemaviikon päättävät naamiot.

Yhdessä Cien-naamion annospussissa on ”taskut” kahteen käyttökertaan, mutta yhdestä taskusta riittää kahteen tai kolmeenkin käyttökertaan. Eurolla saa siis noin 4-6 naamiollisen verran tavaraa.

Lidl Cien Q10 Anti Wrinkle Mask

Q10 Anti Wrinkle -naamio 0,99€ / 2 x 8 ml

Erittäin täyteläinen, paksusti levittyvä naamio. Levitin naamion saunasta tulleelle iholle jonka voisi odottaa imevän naamiota kaikkein janoisimmin.  Naamio ei kuitenkaan imeytynyt kovin merkittävästi, mikä ei tullut aiempien naamiokokeilujen pohjalta ja ihotyyppini tuntien yllätyksenä. Vaikka ihoni on lähtenyt kuivumaan viime vuosina, se ei edelleenkään ole erityisen kuiva eikä jaksa imeä paksumpia voidekoostumuksia. Etenkään kesäaikaan.

Annoin naamion vaikuttaa 15 minuuttia ja pyyhin ohjeen mukaan iholle jääneet voiteet kasvopyyhkeellä. Iho tuntui… no, aika lailla siltä miltä sen voisi odottaa tuntuvan minkä tahansa paksun kosteusvoidekerroksen vaikutettua pidemmän. :) Pehmeältä ja kosteudella ”saturoituneelta”. Mutta ihotyyppini normaali kunto huomioon ottaen tunne ei ole mitenkään mullistavan erilainen.

Iho oli seuraavana aamuna kenties vähän tavallista pehmeämpi, mutta toisaalta, siltä se tuntuu myös tehokkaan kuorinnan jälkeen. Joku lukija totesi aiemmin naamioita koskevassa kommentissa, että kosteuttavien naamioiden vaikutuksen (ryppyihin) näkee vasta pidemmällä käytöllä. Näin se varmasti onkin. Näin yksittäiskertoina kosteuttavien naamioiden vaikutus ihooni tuntuu olevan plus-miinus-nolla – ainakin kesäaikaan.

Minulla on tosin nyt vireillä erään naamion pitkäjänteisempi, kuuriluonteinen testaus, palataan siihen tässä kesän aikana :)

Naamion vaikuttavia eli pehmentäviä ja kosteuttavia aineita ovat glyseroli, caprylic/capric triglyceride, rypäleensiemenöljy, biosakkaridi gum-1, sheavoi, avocadoöljy, octyldodecanol, pantenoli, hyaluronihappo ja lesitiini. Lisäksi naamiossa on tietysti nimiainesosaansa eli Q10-koentsyymiä (ubikinoni) joka suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Lidl Cien Cleansing Mask

Cleansing Mask 0,99€ / 2 x 8 ml

Kaoliinipohjainen puhdistava naamio, joka Lumenen Sisu-naamion tapaan ei kuitenkaan jähmety iholla (Sisukin on kaoliinipohjainen). Koostumus on voidemainen mutta ei yhtä täyteläinen kuin Q1. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 10-15 minuuttia ja huuhdellaan pois.

Naamio kihelmöi iholla kevyesti.  En keksi mikä ainesosa incissä saa aikaan kihelmöinnin, odotin näkeväni jonkun mentolyhdisteen mutta sellaista ei ole. Iho ei kuitenkaan jää naamion jäljiltä punoittavaksi, eli kihelmöintiä aiheuttavat ainesosat eivät ainakaan minun ihollani aikaansaaneet mitään ärsytystä.

Iho tuntuu Cleansing Maskin jälkeen oikein miellyttävältä ja sileältä. Vaikutus esimerkiksi huokosiin ei kuitenkaan ole niin selvä kuin syväpuhdistavien savi/turve/mutanaamioiden jälkeen yleensä. Edelleen rankkaan Sosarin naamiot ykkösiksi sillä saralla, ja Mádarankin mutanaamio on oikein tehokas huokosten supistaja. Ne tietysti ovat paljon Cien-naamiota kalliimpia.

Vaikuttavina puhdistavina aineina naamiossa on kaoliinin lisäksi kookos-glukosidia ja sinkkiä, lisäksi kosteuttajina glyserolia ja pantenolia ja rauhoittavina ainesosina hamamelis-uutetta ja allantoiinia.

Lidl Cien Cleansing Mask

Toivottavasti viihdyitte Lidl-teemaviikon parissa :)

Ainakin tämä oli itselleni hauska ja kiinnostava projekti. :)

Olisipa mahdollisuus toteuttaa joskus vastaavanlainen teemapläjäys ihan päinvastaisen brändityypin eli superluksusta edustavan selektiivisen merkin tuotteilla :) Olisi hurjan kiinnostavaa verrata kokemuksia superhalvan ja ylellisyysbrändin välillä. Superluksukseen vain en kyllä itse välttämättä viitsisi sijoittaa eikä mikään merkki epäilemättä olisi innostunut lahjoittamaan kalliita tuotteitaan projektiin, jossa tuotteet eivät välttämättä nauti kautta linjan pelkästään myönteisestä esilletuonnista.

Lidl-viikon postaukset:

Maanantai: Päivävoiteet

Tiistai: Repair-shampoo ja -tehohoito

Keskiviikko: Hittituote – silmänympärysvoide

Torstai: Meikit

Perjantai: Käsivoide

Lauantai: Kasvoputsarit

Kommentit (14)
  1. Kiitos tästä teemaviikosta! Olen monesti pohtinut noiden tuotteiden ostamista, mutta jotenkin aina kuitenkin mielummin mennyt ostamaan hieman ”parempia” – eli siis kalliimpia tuotteita. Pitää ainakin sitä silmänympärysvoidetta käydä ostamassa! :)

  2. Kiitos Sanni tästä teemaviikosta :) täytyy ensikerralla lidlissä käydessä poimia mukaan tuo silmänympärysvoide

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *