Lefteris sai postia :)

Katsokaas kuka lähettää terveisiä :)

lefteris_postikortit

Lefteris Aggelis Astypalealta :) Hän on saanut postia ^_^

Korteilla on näemmä mennyt käsittämättömän pitkä aika saapua Kreikan Dodekanesiaan Astypalealle, mutta nyt ne alkavat vihdoin saavuttaa saarta.

(…en kyllä pysty ymmärtämään miten voi mennä näin pitkään… olkoon maassa sitten mikä tahansa kriisi…)

lefteris_postikortit4

Kysyin lokakuussa astypalealaiselta vuokrahuoneeni emännältä Frosolta, josko hän olisi törmännyt Lefterikseen ja kuullut, onko mies saanut Suomesta postia. Froso oli lomalla sisarensa luona manner-Kreikassa ja vastasi, ettei palaa Astypalealle moneen viikkoon eikä valitettavasti pysty auttamaan asiassa.

Keksin sitten toisen tavan ottaa selvää korttien kohtalosta. Tutustuin saarella vieraillessani itävaltalaiseen naiseen nimeltä Irma, joka viettää Astypalealla aina useita kuukausia joka vuosi. Irma on Froson perheen ystäviä ja sattui olemaan läsnä perheen omistamassa tavernassa kun kerroin tapaamisestani Lefteriksen kanssa. Myös Irma tietää Lefteriksen, niinkuin kaiketi kaikki saarella :D Sen verran sosiaalinen papparainen.

Minä ja Irma Facebook-kaverustuimme, ja olin Facen kautta seurannut, että Irma oli marraskuun alussa edelleen saarella. Kun Froso viipyi mantereella, keksin lopulta laittaa viestiä Irmalle. Olikohan hän mahdollisesti tavannut Lefteristä ja kuullut mitään…? Joitain päiviä myöhemmin sain vastauksen: Irma oli nähnyt Lefteriksen mutta mies ei ollut saanut mitään postia Suomesta. Olin pettynyt ja hämmästynyt. Voiko useita kymmeniä postikortteja kadota matkalla Suomesta Kreikkaan..?

lefteris_postikortit3

Tänään Irmalta oli tullut taas viestiä kuvien kera. Ja ne kuvat ovat tässä. :) Postikortteja on alkanut vihdoin  saapua ^_^

Irman viesti oli lyhyt eikä siinä kerrottu vastaanottajan reaktioista mitään muuta kuin että Lefteris lähettää terveisiä takaisin. Irma kirjoitti että ajoitus oli ollut mieletön; hän oli tavannut Lefteriksen postikorttisaaliineen juuri ollessaan lähdössä Astypalealta. Kuvat ovat satamasta, ja niistä päätellen erään lukijan kommentti siitä, että Lefteris olisi itse töissä postitoimistossa, pitää kenties paikkansa… Miten hän muuten sattuisi seisomaan satamassa aamuyöllä postikorttinippu kourassaan :)

Aika velikulta taitaa olla tämä Lefteris, itsekin kohtasin hänet mystisesti satamassa aamulla kello 5 ja minulle hän vain sanoi arvoituksellisesti että ”I have some things to do here”.

:)

Mutta kortit, ainakin osa niistä, ovat siis saavuttaneet vastaanottajansa :) Se, miten pappa reagoi yllätykseen jäi nyt kuulematta, mutta voisi olettaa että hän vähintään todellakin yllättyi…! ^_^

 lefteris_postikortit2

Kiitokset vielä kaikille ”Postikortteja Lefterikselle” -tempaukseen osallistuneille :)

.

Blogi muuttaa 1.12. osoitteeseen http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/

Kommentit (13)
  1. Hihii, minun Finnish nightmares kortti! Ellei joku muukin ole lähettänyt samanlaista :)

  2. Jeeeee! Toivottavasti loputkin kortit löytää perille :)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *