Karkkipäivä
Karkkipäivä

Le Rouge

Punainen huulilla ja kynsillä. Voiko olla klassisempaa meikkiä.

Sain kotiin Yves Rocherin syksyn uutuusmeikkejä, ja niistä huomioni varasti upean kirkkaan punainen parivaljakko – kynsilakka ja huulipuna nimeltään Rouge.

Todella kauniin punaiset. Yves Rocher lanseeraa syksyksi kuusi limited edition -sävyä kynsilakoissa ja huulipunissa, joissa on runsaammin pigmenttiä kuin Rocherin normivalikoiman sävyissä.

 

Nevermind the ugly nails, mutta katsokaa tuota upeaa peittävyyttä ja kiiltoa! Kynsilakkaa on levitetty yksi kerros ilman päällyslakkaa. Kerrassaan mahtava, jellymäinen koostumus.

I’m liking this. (Pikkurillin kynsi katkesi juuri pari päivää sitten. Ja joo, te kaikki muut olisitte leikanneet muut kynnet sen perässä mutta en minä! ^_^)

 

Huulipuna tuntuu kevyeltä ja kosteuttavalta. Pysyi hyvin lounaaseen saakka.

Näitä sävyjä ei käsittääkseni ole vielä kaupoissa, vaan ne ilmestyvät syyskuussa. Jos etsitte jotain hyvää punaista, niin nämä ovat kyllä tsekkaamisen arvoiset.

Kun työkaverini näkivät minut tässä lookissa, he olivat ihan että ”hei, miksi et käytä useammin kirkkaanpunaista?” Niinpä, miksi en….?

 

* * *

P.S. Sain yhteydenoton eräältä lukijaltani, joka tekee päättötyötä suomalaisten lifestyle-blogien käytöstä PR-kanavina. Jos teillä on aikaa, niin käykää ihmeessä vastaamassa hänen lyhyeen kyselyynsä päättötyötä varten. Kysely löytyy tästä linkistä. Edit 22.8. Kysely sulkeutunut, kun vastauksia oli kuulema tullut jo tarpeeksi. :)

Kommentit (71)

 1. NG

  Ihanat sävyt, näin jo liikkeessä! Valitettavasti kynsilakoissa ei lukenut sävyn nimiä, vain pikkuiset numerot :( Huulipunissa onneksi näkyvät. Mukaan lähti yksi lakka, en ole varma onko kyseessä sama kuin sinulla kuvassa, mutta punainen on. Voisi olla vaikka Vadelma :)

  • Sanni

   Mun kynsilakoissa lukee sävyn nimi ja numero korkin reunassa viivakoodin yhteydessä, kurkkaapa sinne. :) Rougen numero on 101.

 2. NG

  Niinpä onkin.. korkista se löytyi! MUn ostama sävy on 104 Framboise, eli vadelma kyseessä.

  • Sanni

   Sekin on kyllä tosi nätti sävy :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.