Karkkipäivä
Karkkipäivä

Le Grande Irritation

Siis hei. Nyt multa alkaa jo todella palaa käämit.

Urban Decayn Naked-paletti.

Onko kukaan teistä maaliskuussa HQHairilta paletin tilannut jopa vihdoin saanut sen?

Minulle tuli viime viikon tiistaina vihdoin viimein ”dispatch”-ilmoitus, eli paletti olisi vihdoin postitettu. Myös rahat oli veloitettu luottokortilta. Runsaan kahden kuukauden odotuksen jälkeen. Ja nyt postituksesta on 10 päivää eikä palettia vain kuulu. Kaikki aiemmat HQHair-tilaukseni (tai mitkä tahansa tilaukset Englannista) ovat tulleet kolmessa päivässä.

Naked_aaargh

Missä se himskatin paletti on?? Nyt alkaa ihan oikeasti mennä hermo. Miten vaikeaa voi olla saada yksi luomiväripaletti, joka kuuluu kyseisen merkin vakiovalikoimaan? Tästähän tuli ihan farssi.

Edit. Sunnuntai. Noniin, nyt vasta pääsin taas koneen ääreen, en ehtinyt vastata kommentteihin kun olin koko lauantain hääreissussa. Mutta siis kommenteistanne voin päätellä, että ilmeisesti mun paletin viipyminen ei johdu mistään katoamisesta, kun ei kukaan muukaan ole ”Nakkeaan” saanut. On kyllä tuskastuttavaa, mutta kenties toivoa vielä on. Jäi kyllä todellakin viimeiseksi kerraksi, kun tuolta lafkalta enää mitään tilaan. >:-(

Kommentit (71)

 1. Emilia

  Iih, tänään se tuli!! Tai siis postimies oli käynyt sillä välin kun olin töissä, ja kohta lähden hakemaan kauan kaivatun vauvan kotiin :)

 2. Murmeli

  Joo, kokemuksia please tuosta paletista sitten!!

  • Sanni

   Ehdottomasti! :)

   Katsoin, että paketti on muuten postitettu Hollannista. HQHair on siis tosiaankin muuttanut käytäntöjään, ja kai heillä sitten osa varastoista sijaitsee nykyään Hollannissa.

 3. Misty

  Paletti on kotiutunut myöskin tänne piiiiitkän odottelun jälkeen =D Nyt mä kuitenkin aloin miettiä onko sen värit sittenkään loistavat mulle, vihreäsilmäiselle. Mitä mieltä olette?
  Samalla sain toisenkin paketin eli Diorin Petal Shinen, joka sekin on tilattu jo maaliskuussa. No, hyvä, että löysivät perille.
  Voi että odottelen jo postauksia uudesta paletista =D

 4. anch

  En oo uskaltanut tilata HQ:lta mitään vuodenvaihteen omistajanvaihdoksen jälkeen. Oman Nakedin sain sieltä syksyllä nopsaan. Nyt sinne näköjään palautunut NARS ja muuta kivaa. Täytyy siis varautua että se ei ole enää 3-4 pv kun joku jo soittelee että paketti olis odottamassa vastaanottajaa. Uskaltaaks sieltä enää tilata? Kai se on pakko, jollei ole reissua UD-, NARS-landiaan.

 5. Mineral Oil for Constipation

  Todella huonosti hoidettu tää homma kyllä kieltämättä!

 6. Murmeli

  Pakko vielä tulla tänne sua syyllistämään, kun…noh, seurasin tätä keskustelua kovin kiinnostuneena, mutta en MISSÄÄN VAIHEESSA ollu hirveen kiinnostunu tosta paletista. No, tossa pari tuntia sitte mulle tuli hqhairista meiliä, että nyt tätä palettia on saatavilla. No perkele. Yllättäen sit löysinkin itseni tilaamassa sitä! No, onhan se varmasti hurjan kiva, kun olen just noiden sävyjen käyttäjä muutenkin, mut nää isommat paletit tuppaa vaan ikävästi jäämään vaille suurta käyttöä… Eli niitä vinkkejä sit kehiin! :D saa nähdä, kauan kestää toimitus, yhtä pakettia oon jo oottanu viikon. Ja toimitus tosiaan nykyään ON ilmainen, hihhei!

  • Sanni

   Hahaa! ^_^

   Mä huomasin kanssa sen HQ:n Naked-viestin, ja oli pakko nauraa. ”Back for a limited time only… when it’s gone, it’s gone”. Just! Viimeksikin se oli gone jo ennenkuin varasto oli myyty loppuun. Pah! ^_^

 7. Murmeli

  Paitsi et nyt mä huomasin, että niillähän on kestäny jo viikko ton mun toisen tilauksen kanssa, eikä oo vielkään tullu sitä viestiä, että lähetys ois lähetetty, vaan tila on edelleen ”processing”. Samperi. Mikä maksaa!!?

 8. Ansku

  Moikka Sanni!!!!!
  Tilasin tänään omani beautybay:sta,toivottavasti on aito paletti ja saapuisi vielä perille asti…siellä on naked-palettia vielä saatavilla!!!:)

 9. Murmeli

  Itse vielä odottelen omaani… :D On varmaan tuhannen säpäleinä kun saapuu -mun tuurilla melkeen kaikki on rikki.

 10. Josefiina

  Mullekin tuli toi s-posti, että Naked-palettia olisi taas saatavilla, mutta en kuitenkaan jaksanut reagoida koko postiin. Tänään sitten eksyin HQ:n sivuille ja olihan se vieläkin (ainakin olevinaan) ”In stock”. No, tilasinpa sitten mokoman. Ehkä saan sillä syysmeikit tehtyä, tuskin se aikaisemmin saapuu! :D

  Mulle on yksi paketti tulossa HQ Hairista, josta tuli lähetetysilmoitus jo parisen viikkoa sitten, joten toimitusajat ovat todellakin venyneet aikaisemmasta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.