Laveran uudet meikkipohjatuotteet

Esittelyssä Laveran uudet meikkipohjatuotteet.

Disclaimer: teen töitä sarjan parissa. Olen saanut tuotteet töistä.

Laveran solo-luomivärit, puuterimaiset meikkipohjatuotteet sekä yksi meikkivoide uudistuvat. Valikoimaan liittyy myös uusi maskara.

Käydään silmämeikkijuttuja läpi toisessa postauksessa ja tutustutaan tänään uudistuneisiin kasvomeikkituotteisiin. 🙂

Tässä yksi meikkilook Laveran uusilla meikeillä. On kyllä hassua, miten keltaiselta ihoni näyttää meikittömänä..! Aina sama juttu näissä ennen/jälkeen -kuvissa..!  😀 Heti kun kasvoille laittaa meikkivoidetta, kamera myös valottaa kuvan eri lailla, koska meikkivoiteen sisältämä titaanidioksidi heijastaa valoa.

Kuvan meikissä minulla on Laveran uutta Cream To Powder -meikkivoidetta, Rosy Peach -poskipunaa sekä silmämeikissä Laveran kultaista Sunrise Glow -highlighteria sekä lämpimän punaista Cashmere Brown -poskipunaa. Silmämeikinkin voi tehdä kasvotuotteilla :) Viimeisessä kuvassa Cashmere Brown -poskipunaa on myös poskilla.

Laveran uudet meikit ovat tällä hetkellä myynnissä vasta meidän omassa verkkokaupassa Joliessa. Muille jälleenmyyjille ne saapuvat vuodenvaihteen jälkeen. Tämän jutun hintatiedot ovat Joliesta.

CREAM TO POWDER -MEIKKIVOIDE 16,90€ / 10,5 g

Laveralla on aiemminkin ollut tuote, joka on lupaillut yhdistävänsä puuterin ja meikkivoiteen. Tuotteen nimi oli 2 in 1 Compact Foundation, ja se on ollut valikoimassa yli 10 vuotta. Käytännössä tämä meikkivoide ei kuitenkaan tuntunut iholla lainkaan puuterimaiselta, vaan oli enemmänkin Joe Blasco -tyyppinen kiinteä ja hyvin voidemainen sekä peittävä meikkivoide. Vanha koostumus ei jättänyt ihoa mattaiseksi, vaan päin vastoin aika kuultavaksi. (En koskaan ymmärtänyt, miksi tuotetiedoissa kerrottiin sen olevan meikkivoide + puuteri yhdessä….)

Uusi Cream To Powder -meikkivoide on aivan erilainen: se on ohuempaa ja koostumus oikeastikin muuttuu iholla puuterimaiseksi. Voide jättää iholle hyvin samettisen ja mattaisen pinnan, eikä päälle todellakaan tarvitse laittaa puuteria. Peittävyydeltään Cream To Powder on Laveran peittävin meikkipohja.

Vanha koostumus (musta rasia) vs. uusi koostumus (valkoinen rasia)

Vanhaan 2 in 1 Compact Foundationiin verrattuna Cream To Powderin peittävyys on ehkä hitusen kevyempi. Toisaalta uutuus on paljon helpommin kerrostettavissa kuin vanha, koska koostumus on niin superohutta eikä muutu kerrostaessa möhnäiseksi. Peittävyyttä voi näin ollen rakentaa helposti lisäkerroksilla.

Cream To Powder -meikkivoiteen mukana ei tule vippaa, toisin kuin vanhan. Uutuus onkin mielestäni paras levittää sormin, koska koostumus on niin samettinen ja peittävä. Sormilla saa parhaiten täsmälevitettyä tuotetta peittoa tarvitseviin kohtiin, kuten nenänpieliin. Halutessaan Cream To Powder -meikkivoiteen voi toki levittää myös sienellä tai napakalla siveltimellä.

Itse levitän tätä oikeastaan pelkästään kasvojen keskiosaan ja poskille, joissa on eniten tasoitettavaa.

Sävyjä on kaksi, joista tummempi 02 (kuvassa) sopii kasvoilleni kutakuinkin täydellisesti.

Kuvasta näkee myös, miten samettisen ja mattaisen pinnan meikkivoide jättää.

Jos pinta jää liian puuteriseksi, suihkauta päälle Laveran meikinkiinnityssuihketta (se on muuten alkoholiton, FYI!) ja puuterisuus sulaa pois. Minulla meni hetki oppia annostelemaan tätä riittävän vähän, sillä koostumus on niin tiivistä ja peittää todella pienellä määrällä. Tämä käyttäytyy iholla hyvin eri tavoin kuin kosteuttava hehkumeikkivoide. Ensimmäisillä testikerroilla pinta jäikin vähän liian puuteriseksi, mutta nyt olen oppinut oikean annostelun, ja levitän tätä pienelle alueelle kerrallaan.

Koostumus blurraa kivasti myös ihohuokosia.

Täytyy sanoa, että tykkään uudesta Cream To Powder -meikkivoiteesta kovasti. Vaikka olen itse hehkuvamman meikkipohjan ystävä, tässä on oikein hyvä koostumus ja peittävyys on loistava – ilman että tulos näyttää kakkumaiselta. Uutuuden myötä Laveran meikkipohjavalikoimassa on nyt myös oikeasti mattainen vaihtoehto.

SATIN COMPACT POWDER 15,50€ / 19,5 g

Kivipuuteri on myös kokenut täyden uudistuksen. Uusi Satin Compact Powder on peittävämpi kuin vanha Mineral Compact Powder ja toimii käytännössä meikkipuuterin tavoin – eli myös yksinään meikkipohjatuotteena.

Mitenkään ’voidemainen’ tämä ei kuitenkaan ole, kuten jotkut meikkipuuterit, vaan tuntuu hyvin puuterimaiselta.

Jos Satin Compact -puuteria haluaa käyttää meikkipuuterin tavoin, se kannattaa levittää sienimäisellä vipalla tai tiheällä kabuki-siveltimellä. Valitse perinteinen puuterivippa tai puuterisivellin, jos haluat käyttää tätä meikin viimeistelyyn ja kiinnitykseen.

Valikoimassa on toki edelleen myös suosittu irtopuuteri. Sen pakkaus uudistuu, mutta koostumus on käsittääkseni sama kuin ennen.

VELVET BLUSH POWDER 14,90€ / 5 g

Miten ihanan näköinen trio..! 😍

Kun kuulin poskipunauudistuksesta, ehdin ensin huolestua suosikkisävyni Charming Rosen puolesta. Charming Rose on yksinkertaisesti ihan parhautta, ja se on myös eniten suosittelemani poskipuna. Hinta-laatusuhde on lyömätön ja sävy juuri sopivan neutraali sopimaan niin viileälle kuin lämpimälle iholle. Charming Rosessa toteutuu täydellinen tasapaino persikan ja vaaleanpunaisen välillä.

Kaikeksi onneksi Lavera näyttää säästäneen Charming Rosen, ja sama sävy on tuotu uuteen kokoelmaan nimellä Rosy Peach. 🙏🏻 Virallista kannanottoa Laveralta ei tähän ole annettu, mutta sävy on niin hylsyssä kuin iholla yksi yhteen Charming Rosen kanssa. Olisihan ollut hullua poistaa niin mielettömän onnistunut ja kaunis sävy, joka on ollut Laveran suosituin poskipuna 10 vuotta.

Uuden trion viileä sävy, Pink Orchid, puolestaan lainaa vanhan kokoelman Columbine Pink -sävyä. Columbine Pink oli sarjan hohtavin poskipuna, ja sitä on myös uusi Pink Orchid. Columbine Pink -duossa oli viileä roosapinkki puoli sekä kultaisella shimmerillä lämmitetty persikkaisempi puoli. Pink Orchid on nähdäkseni yhtä kuin Columbine Pinkin roosapinkki sävy.

Lämpimän punainen sävy Cashmere Brown on sekin ollut valikoimassa aikaisemminkin, ja samalla nimellä. Toisin kuin nimi antaa ymmärtää, kyseessä ei ole ruskea sävy, vaan hyvin lämmin beigellä taitettu punainen. Minusta on hienoa, että Lavera palautti valikoimaan kunnon lämpimän sävyn, sillä viimeiset vuodet valikoimassa on ollut vain pinkki-voittoisia sävyjä.

Vertailu vanhoihin sävyihin.

Charming Rosen uudelleennimitys oli oikeastaan ihan paikallaan, sillä sävy on enemmän persikkainen kuin ruusuinen. Uusi nimi sopii sävylle paremmin :)

Uuden kokoelman Rosy Peach ja Cashmere Brown ovat laadultaan satiinisia, hyvin kevyesti valoa heijastavia koostumuksia, kun taas Pink Orchid on reilusti helmiäinen.

Kasvoilla Cashmere Brown -poskipuna (ja huulilla Laveran Hazel Nude -huulikiilto)

Hieno palautus valikoimaan on myös aurinkopuuteri. Kuvassa ”ruskea” poskipuna vieressä verrokkina, niin näette, kuinka epäruskea sävy Cashmere Brown lopulta on.

SOLID SUN BRONZER 14,90€ / 5,5 g

Oli monen mielestä varsin kummallinen veto Laveralta, kun brändi runsaat pari vuotta sitten jätti aurinkopuuterin pois vakiovalikoimastaan. Ehkä heillä oli ajatuksena alkaa jatkossa tuoda aurinkopuuteri aina kesäkokoelmien mukana, ja kesän 2021 kokoelmassa olikin aivan ihanat aurinkopuuterit. Mutta moni asiakas käyttää aurinkopuuteria vuoden ympäri, ja haluaa ostaa sellaisen yhtä lailla tammikuussa kuin heinäkuussa. Tämä ymmärrettiin Laveralla, ja nyt aurinkopuuteri tekee paluun normaalivalikoimaan.

Desert Sun -nimeä kantava aurinkopuuteri on mielestäni aivan fantastisen hyvä. 👏 Te jotka muistatte Laveran edelliset aurinkopuuterisävyt, saatatte muistaa, että toinen oli hyvin kellertävä ja toinen taas hyvin tumma ja punertava. Uusi Desert Sun ei ole kumpaakaan, vaan ihastuttavan neutraali kaakaobeige, joka menee monelle ihonsävylle. Ihan superhyvä sävy! Koostumus on miellyttävän satiininen: ei hehkuva, mutta ei täysin mattainenkaan. Shimmer-partikkeleita tässä ei ole, joten sävy sopii yhtä lailla varjostamiseen kuin koko kasvoille kevyesti käytettäväksi. Tälle iso peukku!

SOFT GLOW HIGHLIGHTER 14,90€ / 5,5 g

Highlighter-sävyt on laitettu ihan uusiksi. Tarjolla on edelleen lämmin ja viileä sävy, mutta sävyt ovat hyvin erilaiset kuin edelliset.

Lämmin Sunrise Glow on todella kultainen, lähes kultapronssinen sävy. Se voi olla hyvin vaalealla iholla kenties liian tumma highlighteriksi, ja sopii melkeinpä paremmin luomiväriksi. (Siinä hommassa se onkin upea!)

Viileä Ethereal Light on jännittävä, ikäänkuin beigellä kevyesti pehmennetty vaalea hopea. Todella jännä sävy, jota on vaikea kuvailla tekstin välityksellä, eikä sävy tartu kuviinkaan kovin hyvin. Vanhassa viileässä highlighter-sävyssä Rosy Shinessa oli selvästi pinkkinen vivahde, Ethereal Light -sävystä roosa taite puuttuu. Ehkäpä tätä voisi kutsua ”hopeiseksi shampanjaksi”..? Joka tapauksessa, kaunis sävy.

Vertailua vanhoihin sävyihin.

Kuten näkyy, uusi lämmin highlighter on huomattavasti tummempi kuin vanha. Sunrise Glow toimii varmasti upeasti kesäisen ruskettuneella iholla. Olen testannut tätä myös luomivärinä.

Vaikka Ethereal Light on viileä, se sopii mielestäni näistä kahdesta ehdottomasti paremmin yleiseksi highlighter-sävyksi. Lämpimälle mutta hyvin vaalealle iholle suosittelen highlighteriksi solo-luomivärikokoelman sävyä Moon Shell. (Toisaalta Moon Shell sopii myös viileälle iholle, koska on neutraali.)

Instagramin puolella jo aiemmin hihkuin, että Moon Shell -sävyn myötä löytyi täydellinen dupe L’Orealin edesmenneelle, supersuositulle Golden Beige -sävylle.

Tämä erittäin helmiäishohtoinen, lähes metallinen sävy toimii yhtä upeasti niin silmämeikissä kuin kasvoilla korostustuotteena.

Tässä kuvassa meikki ennen/jälkeen Moon Shell -korostusten. Kasvoilla Rosy Peach -poskipuna (eli ”uusi Charming Rose”).

Jälkeen-kuvassa olen sipaissut Moon Shell’iä kulmaluulle, silmän sisänurkkaan sekä poskipäälle. Upea, eikö? 😍

*

Mitäs tykkäätte uutuuksista? :)

Kivijalkamyymälöiden puolelta näitä alkaa löytää ensi vuoden puolella, ja nyt ne ovat siis saatavilla verkossa Joliella.

kauneus meikki silmameikki
Kommentit (24)
 1. Moi!

  Miten vertaisit tämän Laveran meikkivoiteen peittävyyttä Nuihin? Osaatko sanoa, että taittaako tämän Laveran vaaleampi sävy esim. keltaiseen tai punaiseen vai onko ennemminkin neutraali?

  Kiitos aivan ihanasta joulukalenterista! :)

  1. Moikka Matlena! Tosi vaikea verrata Nui’hin, kun tämän koostumus on niin totaalisen erilainen. Koska Nui on paksumpaa, se tuntuu jo silkan paksuutensa vuoksi peittävämmältä kuin Laveran Cream To Powder. Mutta Cream To Powderilla todennäköisesti saa kerrostaessa yhtä peittävän tuloksen. Tuntumaltaan ja koostumukseltaan nämä kaksi ovat kuitenkin melkein täydet vastakohdat; Nui on täyteläisen voidemaista ja jättää hyvin kuulaan pinnan (ja tuntuu iholla ravitsevalta), Cream To Powder on kiinteää ja olemukseltaan todella ohutta, ja tuntuu iholla puuterimaiselta.

   Cream To Powderin sävy 01 on vaaleampi kuin edeltäjänsä 2 in 1 Compact Foundationin sävy 01, ja sanoisin, että se on myös viileämpi. Missään tapauksessa se ei taita keltaiseen. Kutsuisin sävyä ”viileähköksi neutraaliksi”.

   Sävy 02 on näistä kahdesta se selvästi lämmin.

 2. Kun plum blossom -sävyn poskipunasta kurkisti ensimmäinen laikku pohjasta, tuumasin että voisihan sitä jo ostaa uuden valmiiksi odottelemaan. Tulin yllätetyksi. Se kylmän hien pintaan nostattava hetki kun sitten seisoin Laveran hyllyn luona vasta kuulemassa ja tajuamassa että eihän sitä sävyä ole enää hetkeen edes valmistettu!

  Tämä oli nyt ratkaistava. Suunnittelin että olenkin näppärä ja otan plum blossomini mukaan vieraillessani seuraavan kerran kosmetiikkamyymälässä. Näyttäisin myymälän työntekijälle nappia ja hän näyttäisi minulle, mikä olisi vastaavanlaisin korvaaja, helppoa! Vaan nähänpä tiesin.

  Sain vastaani asiakaspalvelijan, joka tuntui ”vain olevan töissä täällä” ja sain kerta toisensa jälkeen eteeni joko viileän pinkkejä ja koralleja sävyjä, ”kun nämä nyt sopivat suurimmalle osalle”. Poistuin ilman uutta poskipunaa.

  Vasta sitten välähti, että pitäisikin vielä tarkistaa jos sävyä löytyisi jostain nettikaupasta ja niinhän sitä löytyi, Jolielta! Jee!

  Näistä esittelemistäsi sävyistä tuo cashmere brown näyttää miellyttävimmältä, mutta siitäkään ei kaiketi olisi plum blossomin etäiseksikään korvaajaksi? Onneksi nyt on nappi varastossa niin ei tarvitse hetkeen palata kurtistelemaan kulmiaan sopimattomille sävyille 😄

  1. Sain vastaani asiakaspalvelijan, joka tuntui ”vain olevan töissä täällä” ja sain kerta toisensa jälkeen eteeni joko viileän pinkkejä ja koralleja sävyjä, ”kun nämä nyt sopivat suurimmalle osalle”. Poistuin ilman uutta poskipunaa.

   Hmphh 😠

   Toisaalta – Plum Blossom on aika haastava sävy mitä tulee ”dupeen”. Pinkit, persikat ja korallit ovat yleisiä sävyjä poskipunien maailmassa, kun taas Plum Blossomin edustama ”ruusuinen luumu” on erikoisempi sävy. Joltain laajemman sävyvalikoiman sarjalta kuten MAC saattaisi ehkä löytyäkin jokin saman tyyppinen, mutta ”perus”brändien valikoimissa olen yleensä vain ne 3-4 sävyä sisältäen klassiset pinkit, roosat ja persikat.

   Näistä esittelemistäsi sävyistä tuo cashmere brown näyttää miellyttävimmältä, mutta siitäkään ei kaiketi olisi plum blossomin etäiseksikään korvaajaksi?

   Cashmere Brown itse asiassa näyttää ”nopealla vilkaisulla” hylsyssä tarkasteltuna olevan lähellä Plum Blossomia siinä mielessä, että kumpikin on hyvin murrettu ja maanläheinen sävy ja myös Plum Blossomissa on aavistus beigeä. Mutta tosiasiassa iholla nämä ovat hyvin erilaiset: Plum Blossom on viileä ja Cashmere Brown erittäin lämmin.

   Onneksi löysit Plum Blossomia vielä verkosta..! 🙏🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *