Karkkipäivä
Karkkipäivä

Laveran tuoteuudistus halvensi hinnat

Kerroin keväällä Santen ja Logonan viehättävistä pakkausuudistuksista. Nyt samaa uudistusta on käymässä läpi myös Laveran vartalotuotelinja,  sellaisella mukavalla bonuksella että tuotteiden pakkauskoot kasvavat hinnan pysyessä lähes samana tai jopa halventuessa!

Lavera_Body_uutuudet_IMG_8575_2

Laveran ihanien vartalotuotteiden litrahinta aleni siis varsin kivasti. Entinen pakkauskoko oli 150 ml ja suihkugeelin suositushinta 9,80€, vanhan vartalovoiteen hinta taas 12-13 euron välimaastossa (hinnat vaihtelevat jälleenmyyjästä riippuen).

Uusi pakkauskoko on 200 ml ja suihkugeelin suositushinta 9,40€, vartalovoiteen noin 13-15 € (uusi tuote kiinteyttävä vartalovoide on tuo kalliimpi). Eli käytännössä samaan hintaan saa 50 milliä lisää.

Olen saanut näytteet uutuuksista maahantuojalta.

LaveraBody_uudistus_IMG_8590.JPG_2

Laveran kroppalinjan tuotteet ovat mielestäni aina olleet muita luonnonkosmetiikkalinjoja kivemman ja raikkaamman näköisiä, eikä uudistus juuri muuta aiempaa tyyliä. Pakkaukset vain ovat aiempaa värikkäämpiä ja pomppaavat vielä paremmin silmään kaupan hyllyllä.

Itse huomasin uudistuneet pakkaukset Sveitsin luontaistuotekaupoissa heinäkuussa ja mietin, että ”Onkos nuo Laverat aina olleet noin iloisen värisiä…”

Suomeen palattua kysyin asiasta maahantuojalta ja sain kuulla, että pakkaukset olivat juuri uudistuneet emomaassa Saksassa (ja näemmä ehtineet naapurimaihinkin). Nyt uudet pakkaukset ovat saavuttaneet Suomen ja korvaavat syksyn aikana vanhat. Minuun tuo värikäs pakkausmaailma vetoaa kovasti, se on samalla tyylikäs ja herkullinen :)

(Vanhoja pakkauksia voi muuten hyvinkin saada tarjoushintaan jälleenmyyjiltä, kannattaa käydä vaanimassa esim. Ruohonjuuressa, Life-myymälöissä ja Sokoksella… ;))

LaveraBody_uutuudetIMG_8577_2

Myös deodorantit ovat uudistuneet ja näyttävät nykyään tältä.

En ole vielä ehtinyt testaamaan omiani koska paketti saapui juuri ennen reissuun lähtöä, mutta voin vaikka palata dödöihin myöhemmin jos on jotain erityistä raportoitavaa käyttöön liittyen. (Deodorantit ovat minusta vähän tylsiä arvioitavia koska ne eivät estä hikoilua, joten arvion voi antaa vain koostumuksen miellyttävyydestä, kuivumisnopeudesta ja hajun eston tehosta. Ja jos hiki ei ole luonnostaan kovin haisevaa laatua… no, deodoranttien käyttömielekkyys on lopulta vähän plus-miinus-nolla ;) Siksi käytän itse mieluummi antiperspiranttia.)

Mitä tykkäätte Laveran pakkauksista?

Kommentit (21)

 1. hellin

  Yhyy, tieto lisää tuskaa.. Esim tuon kiinteyttävän sarjan suihkugeeli maksoi Saksassa alle neljä euroa.

  • Sanni

   Suomi on ;)

 2. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Olen kyllä pistänyt merkille nämä uudet pakkaukset! Niin pirteän hedelmäiset :)

 3. Jonttu

  Aika karkkisia alkavat olemaan nuo uudet pakkaukset mielestäni, vaikea erottaa juotavan jogurtin pakkauksesta.

  Miten muuten, osaisitko sanoa, millä luonnonkosmetiikkabrändillä olisi suurin käsivoidepakkaus? Kun käsivoidetta kuluu paljon ja pakkaukset tyhjentyvät pikavauhtia. Santesta ja Laverasta olen eniten pitänyt, mutta pakkauskoot harmittavan pieniä. Toisaalta voisin vaikka ostaa vartalovoidetta käsivoiteeksi, jos saisi isomman pakkauksen.

  • Sanni

   vaikea erottaa juotavan jogurtin pakkauksesta.

   :D :D Tää oli hyvä..! ^_^

   Miten muuten, osaisitko sanoa, millä luonnonkosmetiikkabrändillä olisi suurin käsivoidepakkaus?

   Estelle & Thildillä ehdottomasti. Pumppupakkaus 250 ml. En ole sitä uutta tosin testannut niin en tunne koostumusta, onko siis kuinka täyteläistä vai litkua. Veikkaan ohuempaa, vesimäisempää koostumusta… Paksummat on yleensä tuubeissa, ei pumppupakkauksissa.

   • Jonttu

    Paksummista nimenomaan pidän ja sellaista tarvitsen, kun kädet kuivuvat niin paljon (jopa kesällä!). Liru ei vain voi hoitaa käsiä tarpeeksi. :)

   • Elise

    Itse ostin kesällä juuri tuon estelle&thildin pumppupullon ja on ehdottomasti paras luonnonkosmetiikan käsirasva jota olen kokeillut! Juuri sopiva koostumus eikä jätä käsiä tahmeiksi niinkuin useimmat tahtoo jättää. Tuoksuukin niin hyvältä ja kosteuttaa loistavasti halkeilevaa ihoani :)

    • Sanni

     Kiitos kun jaoit kokemuksen :) Kuulostaa hyvältä! :)

    • Jonttu

     Kiitos kokemuksista. Ei kuulosta kovinkaan lirulta.

 4. Belle

  Laveran vartalolinjan tuotteet on kyllä muutenkin ihania. Tai ainakin minun käyttämäni Lime Sensation ja Coconut Dream. Voi niitä tuoksuja! Toivottavasti vain pakkaukset ovat uudistuneet, eivätkä sisällöt.

  Mutta ihan totta, Laveran pakkauksissa on jo aiemminkin ollut jotain poikkeuksellista raikkautta verrattuna monen muun luonnonkosmetiikkamerkin pakkauksiin. Ja vaikka ei tuossa yllämainitussa Saksan hintatasossa ollakaan, (nyyh!), niin eihän nämä mitenkään kalleimmasta päästä ole. Mutta ei kyllä silti haittaa yhtään, että samalla rahalla saa jatkossa enemmän. ;)

  Mä taidan pian kyllä hankkia taas tuota Coconut Dreamiä. Se jotenkin sopii syksyyn. En tiiä, johtuuko se tosin siitä, että kokeilin sitä ekan kerran jonakin syksynä, vai tuleeko se assosiaatio jostain muusta. Mutta jotenkin se vaan sopii syksyyn. Erityisesti siihen, kun tulee ulkoa lenkiltä tai muun kevyen liikunnan parista ja painelee lämpimään suihkuun.

 5. Tiitu

  Noista döderöistä tuli mieleen, että osaatko suositella jotain luonnonkosmetiikan dödöä, joka oikeasti toimisi? Tosin ilmeisesti tuon ”käytän itse mieluummi antiperspiranttia” kommentin perusteella epäilen, että et itsekään ole löytänyt sellaista. :D

  • Sanni

   Noista döderöistä tuli mieleen, että osaatko suositella jotain luonnonkosmetiikan dödöä, joka oikeasti toimisi?

   Eli tarkoitat tuotetta, joka hillitsee hien hajua? Kuivinahan ne eivät voi pitää. Minun suosikkini ovat Mádaran ja Born To Bion, ja Mádaran kohdalla olin jopa alkuun kuvittelevinani että kainalot pysyisivät kuivempina, kunnes tajusin että eihän se voi olla mahdollista ilman hikitiehyitä tukkivia ainesosia. Eli ”psykologista” kuvitelmaa, todennäköisesti ;)

   Mulla hiki kuitenkin haisee sen verran harvoin (lähinnä stressitilanteissa), että mielikuva deodorantin ”hyvyydestä” muodostuu ensisijaisesti sen koostumuksen kautta. Monina päivinä on ihan sama, onko mulla dödä vai ei. Kaikkina päivinä en edes merkittävästi hikoile, kotioloissa siis (jumpat ja toisten maiden ilmastot asia erikseen ;)) Näin ollen olen lopulta hurjan huono henkilö kertomaan deodoranttien toimivuudesta.

   Käytän mieluummin antiperspiranttia siksi, että jännitys/stressihikitilanteessa minulle on tärkeintä, etteivät kainalot mene märiksi.

 6. LillyLollo

  Moikka,
  Tarvitsisin luomivärit, jotka ovat enemmän kiiltoja / metalleja / wetlook kuin värejä. Olen jostain saanut päähäni, että juhliin ja pikkujouluihin olisi mukavampi laittaa ”väritöntä” kiiltoa kuin värillisiä luomivärejä. Enkä todella tarkoita mitään voidetta, glitteriä tms. Ja näitä samoja värejähän voisi sitten varmasti laittaa tavallisen luomivärin päälle.. Saitko kiinni, mitä ajoin takaa? Saako tällaisia mistään? Olen ollut macceihini kovasti tyytyväinen. Kiitos vinkistä :)

  • Sanni

   Siis pelkkää väritöntä hohdetta? :) Mineraaliluomiväreistä ainakin löytyy. :) Jauhemaisissa laaduissa metallisuus tulee jostain syystä aina paremmin esiin kuin pressatuissa.

   • LillyLollo

    Kiitos Sanni. Nyt jos vielä meikkitumpelolle kerrot, mitä merkkiä kannattaa ostaa. Bare Mineralsin tai LilyLolon luomivärien kanssa en ole pärjännyt.

    Joskus muinoin katsoin netistä videon, jossa meikattiin nainen juuri tällä idealla. Meikkaajalla oli paletissa näitä ei-minkään-värisiä luomivärejä. Pieniä sävyeroja oli tietysti, mutta kiilto oli se juttu.

    • Sanni

     Esimerkiksi Pure Luxen Aura-kokoelman luomivärit:

     http://www.pureluxecosmetics.com/Speciality_Colors.html

     (selaa alaspäin niin tulet Kaleidoscopen jälkeen Aura-sävyihin. Voi että tuo PL:n sivu on kyllä layoutiltaan onneton… Eivät ole päivittäneet sitä 10 vuoteen… Mutta silloin kun sieltä aikoinaan tilailin, niin tilaukset tulivat aina asiallisesti perille.)

     • LillyLollo

      Ai tällaisiakin on olemassa! Wau! Kiitos!!!!

      • Sanni

       Ole hyvä vain :)

       Mad Mineralsin Whispers-sävyt ovat muuten samankaltaisia kuin Pure Luxen Aura:

       http://madminerals.org/category_248/Whispers.htm

       Mad Mineralsiltakin mulla on paljon luomivärejä. Ei tosin noita Whispersejä, mutta kuvaus on samanlainen kuin Aurassa. Aura-sävyjä mulla on pari, ovat ihania :)

       • LillyLollo

        Iiik! En ollut värejä vailla, mutta nuo vihreät… OMG! Kiitos!!!

        • Sanni

         :) :)

 7. Riikka / luonnollisempi blogi

  Ihan pakko kommentoida ja kertoa oma kokemus Laveran basis deodorantista. Ihan aluksi tuntui kyllä siltä, ettei se edes auttanut hajun estossa hyvin, mutta jotenkin tuntuu, että kainalot on pikkuhiljaa tottunut tuotteeseen. On nykyään mulla ihan päivittäisessä käytössä ja olen ollut kyllä tyytyväinen alkukankeudesta huolimatta! :) Joskus olisi kyllä kiva löytää dödö, jonka toimivuuteen voisi luottaa aivan 100%.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.