Laveran kesämeikkikokoelma 2021 Into The Summer

Esittelyssä Laveran limited edition -kesämeikkikokoelma :) ☀️⛱

Olen saanut tuotteet töistä.

Laveran tämän kesän meikkikokoelma on nimeltään Into The Summer.

Kokoelma hakee inspiraationsa Miami Beachin, Kapkaupungin ja Los Angelesin kaltaisten kesäkaupunkien rohkeista väreistä. Miami Beach sopiikin mielestäni hyvin kokoelman teemaksi, sillä Miami vie tällaisen kasarilapsen muistot heti 80-luvulle, kiitos Miami Vicen legendaarisen TV-sarjan. (Don Johnson..! 😎) Laveran kesäkokoelman sinistä, keltaista ja turkoosia yhdistävä sävymaailma yhdistettynä barbiemaiseen tuoksuun luo vahvat kasarivibat…!

Kyllä – tuotteissa on makea, hedelmäinen tuoksu joka vie ajatukset välittömästi 80-luvun tuoksuviin nukkeihin, My Little -poneihin ja pyyhekumeihin. ☺️

Tässä kaksi kesäkokoelman meikeillä tekemääni lookkia.

Kokoelma on myynnissä yksinoikeudella ainoastaan valikoiduissa K-Citymarketeissa:

KCM Helsinki Easton⁠
KCM Helsinki Malmi⁠
KCM Helsinki Ruoholahti⁠
KCM Vantaa Koivukylä⁠
KCM Vantaa Tammisto⁠
KCM Vantaa Myyrmäki⁠
KCM Espoo Sello⁠
KCM Espoo Iso Omena⁠
KCM Järvenpää⁠
KCM Kerava⁠
KCM Turku Länsikeskus⁠
KCM Turku Kupittaa ⁠
KCM Pirkkala⁠
KCM Oulu Kaakkuri⁠
KCM Kuopio Kolmisoppi⁠
KCM Lappeenranta⁠

Kokoelman kaksi luomiväripalettia sisältävät kolmen eri koostumuksen sävyjä. Värikkäät sävyt ovat hohtavia wet & dry -luomivärejä, ruskeat sävyt ovat mattaisia puuteriluomivärejä ja paletin highlighter-sävy on voidemainen.

Palettien OVH-hinta on 10,50€.

Kokoelman aurinkopuuterit poikkeavat tavanomaisista aurinkopuutereista: Sun Glow Powder -puuterit tuovat iholle hehkua ja hyvin kevyen sävyn. Varjostuksia niillä ei voi tehdä, eikä merkittävästi sävyttää ihoa. Itse nimeäisinkin nämä ”bronzing highlightereiksi”. :)

Aurinkopuuterien OVH-hinta on 12,50€.

Kumpikin sävy on neutraali eikä taita voimakkaasti keltaiseen eikä liioin punaiseen. Sunset Beach on sävyistä vaaleampi, Golden Sahara tummempi. Pigmenttiä näissä on niin miedosti, että sävyjen syvyysero on lopulta hyvin pieni.

Kumpikin tuo iholle hehkua ja vain aavistuksen sävyä. Tykkään näistä tosi paljon! Rusketun hyvin, enkä oikeastaan koskaan ole käyttänyt aurinkopuuteria varsinaisesti ihon sävyttämiseen. Etenkään kesällä siinä ei olisi mitään pointtia..! Sen sijaan tällainen beigen sävyinen hehkutuote on aivan ihana silaus korostamaan ruskettunutta ihoa..!

Kokoelman Matt’n Stay Lips -huulimeikkikynät ovat nekin aivan ihanat! 😍 OVH-hinta näille on 10,50€.

Erään kollegan kanssa kumpikin totesimme, että näissä on vielä miellyttävämpi ja paremmin liukuva koostumus kuin vakiovalikoiman Matt’n Stay -kynissä. Ihan superhyvä koostumus, ja niin helppo käyttää!

Fiilistelinkin tätä huulimeikkituotetta talven huulipuna-postauksessani, käytän Matt’n Stay -kyniä kaiken aikaa. Pohjustan ja sävytän niillä huulet ja levitän päälle huulikiillon. Toki nämä näyttävät tosi kivalta myös yksinään. Mä vain olen kiiltävän huulimeikin ystävä..! 😙

Kesäkokoelman sävyt ovat murrettu nuderoosa Pink Splash, kirkas marjaisa pinkki Pink Siesta ja murrettu tummempi vanha roosa Dreamy Tulip.

Dreamy Tulipin väriä on vaikea kuvailla, mutta se on suosikkini..! Sävy näkyy huulillani yllä olevassa korallisessa meikki-lookissa :)

Coral Touch -paletissa on korallinen ja turkoosi wet & dry -sävy, ruskea mattasävy sekä kultaan taittava lämmin highlighter-sävy.

Wet & dry -sävyt voi nimensä mukaisesti levittää kuivana tai kosteana. Kuivana sävyt ovat miedompia ja läpikuultavia, kosteana (kuten tässä swatch-kuvassa) vahvempia ja peittävämpiä.

Levitys kosteana tapahtuu näin: kostuta sivellin vedessä reilusti kosteaksi siten, että sivellin on ns. ”semimärkä”, mutta ei vettävaluva. Paina liika vesi paperinpalaan, ja vie sitten sivellin luomivärinappiin. Pyörittele sivellintä napissa, ja jos siveltimen kosteustaso on oikea, syntyy hyvin levittyvää ”luomivärimaalia”, jota voit sitten sivellä silmäluomille :) Jos sivellin ei ole riittävän kostea, ”maali” jää liian kuivaksi ja levittyy muruisesti ja epätasaisesti, jos taas sivellin on liian kostea, ”maalista” tulee liian märkää ja laihaa. Pari kertaa kun kokeilee, niin oikea kosteusaste selviää :)

Coral Touh -paletin korallinen sävy on mielestäni poikkeuksellisen vahvapigmenttinen myös kuivana levittäessä. 👌Aivan ihana sävy, joka toimii myös poskipunana. Sävy shiftaa kevyesti vaaleanpunaiseen.

Turkoosi sävy on oikein klassinen, raikas kesämeikkisävy. Harva sävy sopii mielestäni yhtä makeasti kontrastiksi ruskettuneelle iholle kuin turkoosi…! 😙

Tässä meikissä olen levittänyt turkoosia sävyä kosteana.

Huulilla on Laveran vakiovalikoimaan kuuluva Matt’n Stay Lips -huulimeikkikynä sävyssä Matt’n Peach, ja sen päällä Diorin hyvin läpikuultava Lip Maximizer -huulikiilto. Tämä on yksi mun suurimmista suosikkihuulimeikeistä! 💋

Kasvoilla kesämeikkikokoelman kumpaakin aurinkopuuteria, poskilla sipaisu Coral Touch -paletin korallia. Itse asiassa minulla ei ole tässä meikissä kasvoilla meikkipohjaa ollenkaan, vaan ”meikkipohja” tulee aurinkopuuterista. Se ei peitä, mutta sen pehmeästi valoaheijastava koostumus tekee ihosta tasaisemman ja ikäänkuin viimeistellymmän näköisen kuin ilman meikkiä. Näette, että ihosta ei tule mikään helmiäisen bling-hohtava, vaan aurinkopuuterien tuoma hehku on lopulta aika hienovarainen :) Ai että tykkään niistä!

Jännittävä Summer Skies -paletti on selvästi ”haastavampi” kuin Coral Touch, sillä harva perusmeikkaaja tekee meikin sinisellä ja keltaisella.

Upeat sävyt, mutta eivät tosiaan mikään naapurin Tiinan arkimeikki. Näenkin tämän paletin ihanteellisesti osana isompaa luomivärikokoelmaa, jokainen paletin sävyistä on kaunis, mutta itse käyttäisin näitä ennemmin erillään toisistaan. Hinnalla 10,50€ yhdelle napille ei kyllä paljon jää hintaa..!

Kullankeltainen ja sininen ovat paletin wet & dry -sävyt. Keltainen on todella ihana, eikä pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Se ei kuivana levitettynä ole itse asiassa lainkaan keltainen, eikä oikein kultainenkaan, vaan jäinen vaalea, jossa ihan aavistus sitruunankeltaista. Laitoin sitä korallisessa meikissä silmän sisänurkkaan tuomaan valoa. Sävyn voimakas hohto ei näy kuvissa, kuivana sävy on siis kunnon frozen-osastoa hohtavuudessaan…! Kosteana levitettynä keltainen pigmentti tulee näkyviin, mutta jäinen sitruunainen vaaleus shiftailee silti upeasti!

Paletin mattainen sävy on kuin eksynyt väärään seuraan; muiden sävyjen ollessa viileitä, mattainen sävy on lämmin, persikkainen beige. Todella kaunis koko luomen sävy..! Sopii erinomaisesti pariksi Coral Touch -paletin ruskealle. :)

Voidemainen highlighter-sävy on jäinen, ihan aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava valkoinen.

Coral Look

Silmäluomilla Coral Touch -paletin korallia sekä Summer Skies -paletin keltaista (kuivina)

Rajaus Chanelin tummanruskealla kynällä, jonka jälki pehmennetty Coral Touch -paletin ruskealla

Alaluomella tummansinistä Summer Skies -paletista

Poskilla Laveran vakiovalikoman poskipunaa sävyssä Charming Rose

Koko kasvoilla kevyesti kesäkokoelman Sunset Beach -aurinkopuuteria

Huulilla kesäkokoelman huulimeikkikynä sävyssä Dreamy Tulip

Into The Summer -kokoelma on myynnissä yksinoikeudella vain valikoiduissa K-Citymarketeissa.

kauneus meikki
Kommentit (14)
 1. Nuo luomiväripalettien sävyt ovat aivan ihania. Tuo turkoosi ja koralli -yhdistelmä sekä sininen ja keltainen -yhdistelmä ovat todella kesäisiä ja kauniita, mutta en osaisi käyttää niitä luomilla. :) Niitä tekisi mieli vain katsella ja ihailla tuossa paletissa. :) Nuo värit olisivat ihanat jossain kesäisessä rantapyyhkeessä tai huivissa.

  1. Tuo turkoosi ja koralli -yhdistelmä sekä sininen ja keltainen -yhdistelmä ovat todella kesäisiä ja kauniita, mutta en osaisi käyttää niitä luomilla. :)

   Minustakin erityisesti teema-henkisissä kausimeikkipaleteissa on usein niin erikoisia ja tavalliselle meikkailijalle vieraita sävy-yhdistelmiä, että saa vaikutelman, että ne on suoraan suunnattu meikkitaiteilijoille ja rohkeasti kokeileville ”meikkifriikeille”. Kaikki palettien sävyt toimivat kyllä usein oikein nätisti yksinään tai yhdistettynä muihin saman harmonian sävyihin, mutta eivät keskenään samaan meikkiin yhdistettynä. Ihmettelen tätä säännöllisesti.

   Olisi mukavaa, jos kausikokoelmat olisi suunnattu myös ihan tavallisten meikkailijoiden iloksi :) Toki tässä Laveran kokoelmassa aurinkopuuterit ja huulimeikkikynät sopivat perusmeikkaajallekin, mutta mielelläni näkisin, että vaikka toinen silmämeikkipaleteista koostuisi valmiista ja helposta väriharmoniasta. Toisaalta – kausikokoelmat pyrkivät tietysti tarjoamaan jotain erityistä ja normaalista poikkeavaa… Ja eksoottiset värit kiinnittävät meikkihyllyillä helpommin huomion kuin neutraalit…

   No, jos mä jonain päivänä saan suunnitella kausimeikkikokoelman, siihen tulisi myös oikein nätti ja käytännöllinen, mutta ei-tylsä luomiväripaletti..! 🤗

   1. Tuo on kyllä totta. Ja tuntuu myös, että niissä on hieman ikäjakaumaa. Jotenkin tuntuu, että hyvin kirkkaat ja erikoiset värit on suunnattu nuoremmille. Voin olla myös väärässä. Itse olisin voinut käyttää hyvinkin kirkkaita värejä kaksikymppisenä, mutta nyt se tuntuu vieraalta. En tiedä, ehkä tämä on vain minun ongelmani. :)

    1. Jotenkin tuntuu, että hyvin kirkkaat ja erikoiset värit on suunnattu nuoremmille.

     Olisin taipuvainen olemaan samaa mieltä. Aika harvoin näkee kirkkaita papukaijameikkejä vanhemmilla ihmisillä. Vaikka en sano, etteikö olisi tosi kivaa nähdä niitä enemmän..! :D Itsekin vain tunnistan itsessäni selvästi, etteivät todella värikkäät meikit enää ole mun juttu nyt ”vanhempana”, etenkään vahvoja kontrastivärejä yhdistävät, mikä taas oli mulle kaikkein mieleisin meikkityyli aloitellessani Karkkipäivä-blogia 12 vuotta sitten..! Oikein sellaiset kunnon sateenkaarimeikit…

     Nautin edelleen värejä sisältävistä meikeistä, mutta nyt teen ne harmonia-periaatteella, saman sävyperheen sävyillä, jolloin tulos on kiltti ja hillitty :)

 2. Harmillista että kokoelmaa ei ole lähimaillakaan saatavilla, luomiväripaletit vaikuttivat ihanalta :( Oletko ehtinyt vielä perehtyä Natura Siberican c-vitamiiniseerumeihin? Itse hankin tänään yhden niistä kokeiluun edullisen hinnan houkuttelemana. Katsotaan näkyykö ihollani vaikutuksia.

  1. Harmillista että kokoelmaa ei ole lähimaillakaan saatavilla, luomiväripaletit vaikuttivat ihanalta :(

   Höh. 😔

   Harmi kun näitä ei voi tilatakaan mistään…. Tämä oli tällä kertaa tällainen tiettyjen Cittarien asiakkaita hemmotteleva juttu. Keskolle voi aina laittaa palautetta, että vastaisuudessa olisi kiva saada esimerkiksi in-house-tilausmahdollisuus limited edition -tuotteille, että voisi vaikka tilata tuotteet omaan Cittariinsa jos niitä ei ole siellä saatavilla.

   Oletko ehtinyt vielä perehtyä Natura Siberican c-vitamiiniseerumeihin?

   Itse asiassa en. 😅 Ostin ne, kun olivat niin halvat, ja olen kerran kokeillut iholle, mutta sen syvemmin en ole ehtinyt perehtyä niihin. On niin paljon testattavaa…! 😄 Ja pakko myöntää, että Natura Siberican tuotteet eivät kuulu minulle henkilökohtaisesti kiinnostavimpiin (jo brändin epämääräisen taustan ja kyseenalaisen markkinointistrategian vuoksi), niin ne ovat jääneet sivuun odottelemaan vähemmän ruuhkaista aikaa… :D Tykkään kyllä brändin hintatasosta ja tuotteet näyttävät kivoilta, mutta tausta ja sanoisinko sarjan, eh, filosofia, eivät ole omiaan tekemään brändistä puoleensavetävää.

   1. Mikä sinua Natura Sibericassa tökkii? Itse en tunne sarjaa ollenkaan, mutta juuri alesta ostin useamman tuotteen ja ne mitä olen kokeillut on tuotteina hyviä. En useinkaan jaksa tutustua brändien taustoihin varsinkin jos ostan alesta.
    Luomiväripaletteja en puolestaan osta, vaikka olisi edullinen, jos tiedän, ettei sävyt sovi arkimeikkiin. Silloin ne jää vain pyörimään laatikkoon. Huulimeikkejä saa sentään sekoitettua keskenään, jos on vähän epäsopivampi sävy ja kynsilakat näyttää varpaankynsissä aina hyvältä. :)

    1. En pidä yrityksen kaksinaismoraalista. Yhtäällä yritys mainostaa ultimaattista luonnollisuuttaan, ja valikoimassa on sertifioituja tuotteita, mutta samalla Natura Sibericalla on myös yhtä paljon normikosmetiikan tuotteita kera silikonien sun muiden ei-millään-lailla luonnollisuuden periaatteisiin sopivien ainesosien. Yrityksen perustaja, bisnesmies Andrei Trubnikov (joka muuten kuoli tänä vuonna), ei ole salannut sitä, että yritys on luotu vain rahan vuoksi, erityisesti tähtäimessä USAn markkinat. Trubnikov perusti konseptin tutkien tarkasti sitä mikä myy, ja tällä hetkellä luonnollisuus myy. Ja erikoisuus ja eksoottiset ainesosat myyvät, siksi Siperian yrtit. Luonnollisuuden aallolla riittää usein, että pakkaukset näyttävät ja kuulostavat luonnollisilta, arvatenkin siksi suuri osa NS:n tuotteista on ei-sertifioitua. Se on edullisempaa. NS:n asiakkaat kuitenkin uskovat, että kaikki tuotteet ovat luonnollisia. Tavoite saavutettu.

     Kirjoittelin ajatuksistani aikoinaan tässä postauksessa kuusi vuotta sitten. Ajatukset kiteytyvät tähän lauseeseen:

     ”Mielestäni on kuitenkin outoa ja kenties jollain tapaa jopa falskia, että brändi, joka pohjaa imagonsa ja markkinointinsa luonnollisuuden varaan, noudattaa luonnonkosmetiikan periaatteita vain osassa tuotantoaan. Eikö syö hieman ”ultimaattisen luonnollisuuden” uskottavuutta, jos valmistaja samalla kuitenkin käyttää myös luontoon maatumattomia, ei-ympäristöystävällisiä ainesosia..?

     Siltikin, kuten tuossa postauksessa toin esiin, pidän merkin brändäystä todella onnistuneena, ja tuotteetkin ovat kosmeettisesti oikein mukavan tuntuisia (ja tuoksuisia – Oblepikha-sarja..! 😍). Kaiken kaikkiaan brändi on lopulta minulle juuri sitä: esimerkki äärimmäisen hyvin onnistuneesta markkinoinnista. Olen erittäin kiinnostunut markkinoinnista ja brändikonsepteista ja harvoin törmää näin hyvin konseptoituun sarjaan. Kokonaisvaltaista ekologista aatetta taustalla ei kuitenkaan – jos olisi, kaikki merkin tuotteet olisivat luonnonmukaisia.

     Mitä yrityksen perustajaan tulee? Jos mies poseeraa haastattelussa kuollutta sammakkoa esittävä koru(?) kaulassaan, se kertoo varmaan riittävästi hänen suhteestaan luontoon.

     1. Kiitos vastauksesta! Minullakin meni nyt mielenkiinto tähän merkkiin ja heräsi aivan samoja ajatuksia. Mutta täytyy sanoa, että hyvin brändätty merkki ja ainakin kokeilemani tuotteet on ollut hyviä, joten varmasti myy. Omat rahat menee kyllä jatkossa toisaalle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *