Laveran ihanat body butterit: Winter Bloom ja Winter Love

Oih, nämä ihanuudet! Nyt jos vielä joku on vailla söpöä viime hetken lahjavinkkiä luonnonkosmetiikan ystävälle, niin tässä olisi aika verraton tärppi: Laveran hurmaavan tuoksuiset Winter Body Butterit <3

Ylellisen kermaiset vartalovoiteet ovat tämän talven limited edition -tuotteita. En muista tällaisia Laveran LE-tuotteita aikaisempina vuosina nähneenikään, ovat kyllä oikein tervetulleita jatkossakin jos minulta kysytään :)

Liian tiheä kausituotteden julkaisu on minusta vähän njääh, LE-statuksesta alkaa jo mennä maku kun joillain brändeillä niitä lanseerataan harva se kuukausi, mutta vaikka kerran vuodessa julkaistu kiva sesongin mukainen rajatun erän tuote tekee mukavan piristysmomentin vakiovalikoiman keskellä :) Vai mitä tuumaatte?

Tämä suloinen Body Butter -kaksikko on pakkaus-designiltaan ihan erilainen kuin Laveran muut tuotteet, tällaista herkkyyttä näkisin mielelläni lisääkin Laveran pakkausmaailmassa.

Herkullisessa Winter Bloom -vartalovoissa tuoksuvat luomumandariini ja kookossokeri. Mmm…!

Tätä purkkia en ole avannut vaan sujautin sen mukaan joulukalenteriarvontaan. :) Tuotteeseen ehdin tutustua I Love Me Messuilla joissa olin Laveran osastolla töissä.

Pehmeässä Winter Love -vartalovoissa tuoksuvat puolestaan hienovarainen vanilja sekä manteli.

Body Buttereiden koostumus on miellyttävän täyteläinen mutta ei tahmean rasvainen. Voidepohjassa ihoa hellivät mm. sheavoi, kaakaovoi ja oliiviöljy.

Sanni loves!

Kauniit purkit ovat kuin tehtyjä lahjaksi :) <3

Winter Body Buttereilla on hintaa noin 14,50€ jälleenmyyjästä riippuen.

Laveralla on muutenkin ilmestynyt kuluneen syksyn aikana niin paljon kivoja uutuuksia että minulla ihan sukat pyörii jaloissa, katsotaan koska ehdin alkaa purkamaan niiden esittelyä. Ainakin kuvat uusien meikkivoiteiden esittelypostaukseen on jo otettu, pitää vain kirjoittaa juttu :) Ennen sitä rauhoitun vielä joulun viettoon.

Ja…

…kolme yötä jouluun on… ^_^

P.S. Joko teillä on jo kaikki lahjat hankittuna? Jos niitä siis ylipäänsä hankkiikaan? :)

Kommentit (18)
  1. Ihania:) mukana arvonnassa yhteystietojani saa käyttää arvonnassa

    1. Tämä ei ole arvonta :)

  2. Maustekakku on uunissa ja paketit pakettikortteja vaille valmiit. :D

    1. Mulla menee maustekakku uuniin varmaan sunnuntaina ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *