Laveran uusi meikkivoide: Soft Liquid Foundation

Esittelyssä Laveran uusi Soft Liquid Foundation.

Lavera uudisti syksyllä jälleen värikosmetiikan valikoimaansa ja uudistuksen mukana poistui mm. oma monivuotinen suosikkituotteeni, Natural Liquid Foundation. Sen korvaaja on tässä: Soft Liquid Foundation.

Peittävyydeltään ja finishiltään uusi ja vanha meikkivoide ovat mielestäni hyvin samantyyppiset, mutta koostumus on ihan erilainen, samoin sävyvalikoimaa on laitettu uusiksi. Vanha Natural Liquid oli koostumukseltaan kuohkean moussemainen, uusi Soft Liquid on pehmeän voidemainen vailla whipped-fiilistä.

Tärkein uusi juttu Soft Liquidissa on hoitavuus; meikkivoide on nyt hoitavampi ja kosteuttavampi ja siihen on lisätty Hydro Effect -sarjasta tuttu vapailta radikaaleilta suojaava antioksidanttiyhdistelmä.

Sävyjä on neljä, kun Natural Liquidissa niitä oli peräti kuusi. Sävyihin on myös lisätty vaalea viileä 00-sävy, Ivory Rose, mikä ilahduttaa viileäihoisia. Aiemmin sävyt ovat alkaneet 01:stä ja olleet kauttaaltaan lämpimämpiä.

01-sävy on lämmin, 02 neutraali ja 03 viileähkö neutraali.

Soft Liquid Foundation sävy Ivory Nude 02, ennen ja jälkeen

Peittävyys on läpikuultava ja jälki hyvin samankaltaista kuin vanhassa suosikissani. Saatoin kerrankin esitellä meikkivoiteen peittokykyä havainnollisemmin kuin normaalisti, kun kuvauspäivänä poskessa oli näppylä! Jess :)

Soft Liquid Foundation tasoittaa ihon kauniisti jättäen luonnollisen näköisen pinnan jonka läpi ihon oma sävy kuultaa läpi. Oikein kaunis meikkipohja luonnollisen ja hoitavan meikin ystävälle.

Yksi juttu on sanottava liittyen levittyvyyteen. Tiedä sitten johtuuko seikka talvi-ilmasta vai yleisesti yhä vain pintakuivemmaksi muuttuvasta ihostani, mutta en saa Soft Liquidia levittymään nätisti sormin enkä oikein siveltimelläkään. Se karahtaa välittömästi ihon kuiviin kohtiin, ilmiö, joka on tuttu monista luonnonkosmetiikan meikkivoiteista. Syynä on mm. liukuvuutta lisäävien silikoniyhdisteiden puute. Luonnonkosmetiikan meikkivoidetta käyttäessä iho kannattaa aina olla hyvin kosteutettu.

Mutta apu ei ole kaukana…

Munasieni, monen luottotuote. Niin myös minun. Tällä saan Soft Liquidin asettumaan kauniisti ja tasaisesti vailla takertumista kuiviin röpelöihin tai muuta koostumuksen ”kasaantumista”. Kosteana käytettävä munasieni myös saa aikaan sen, että meikkipohjasta tulee heleä ja ikäänkuin vähän kosteamman näköinen.

Oma suosikki-munasieneni on 100% Puren. Se on minusta kirkkaasti parempi kuin alkuperäinen BeautyBlender. Makuseikkoja, totta kai. Sanon tätä aina kaikille, mutta munasieni on oikeasti ihan törkeän hyvä väline minkä tahansa vähän kinkkisemmänkin meikkivoiteen levitykseen – jos koet ettei jokin meikkivoide levity nätisti, kokeile ihmeessä munasientä ennenkuin nakkaat voiteen roskiin. Tämä sieni muuttaa monen meikkipohjatuotteen käytökseltään kuin toiseksi! (Mutta opettele oikea levitystekniikka: munasienellä ei hierota tai pyyhitä vaan pompsautellaan :))

Laitan tähän vielä vertailua vanhan ja uuden meikkivoiteen sävyistä. Mielestäni Soft Liquidin sävyt ovat vähän vaaleampia kuin Natural Liquidin, ja ihollani Soft Liquid #02 vastaa Natural Liquidin #01:stä. Nyt kun katson ottamiani swatch-kuvia niin ero ei tule niissä esiin, mutta iholla eron näkee.

 

Olen saanut Laveran meikkivoiteet niiden maahantuojalta.

Kommentit (23)
 1. Ah jos johonkin kaipaan kipeästi neuvoja on juurikin näppyjen peittäminen, saako sellaisia koholla olevia kipeitä hormoninäppyjä mitenkään piiloon? Onko jollain tiedossa ihmekonsteja näihin? Se tunne kun sellainen kun ilmestyy keskelle otsaa/poskea… Oon ymmärtänyt että sulla ei näitä ongelmia juuri ole mutta kysyn kuitenkin :)

  1. Ah jos johonkin kaipaan kipeästi neuvoja on juurikin näppyjen peittäminen, saako sellaisia koholla olevia kipeitä hormoninäppyjä mitenkään piiloon?

   Minulla ei valitettavasti ole parempaa vinkkiä kuin hyvä, kestävä peiteaine :/ Toki näppyjä voi myös häivyttää hoitamalla; esimerkiksi korealaiset näppylätarrat, jotka imevät näppylät tyhjäksi niin että kohollaan oleva paukama on päivässä tai parissa taas tasainen, vaikuttavat minusta tosi käteviltä. Ja mitä ilmeisimmin oikeasti myös toimivat.

  2. Mä voin vinkata oman lempivinkkini tähän väliin, jos siitä olisi jollekin apua :) Itse laitan mineraalimeikkipuuteria sormenpäällä näpyn päälle. Näin mineraalipuuteria saa kerrostettua peittäväksi. Tällainen ratkaisu pysyy itselläni mitään peiteaineita paremmin koko päivän ja samalla myös kuivattaa näppyä pois. Tulos on yleensä myös luonnollisen näköinen sormella levitettynä. Jos käyttää mineraalipuuteria, kannattaa kokeilla!

   1. Kuulostaa hyvältä :)

 2. Munasieni <3 oma suosikkini on yllättäen Pirkan munasienet :) varsinkin se 2 kpl pakkaus jossa on yksi lila ja yksi pinkkivalko -sieni. Ja lilan pinta on ”untuvaisempi” ja sillä syntyy upea pohja mun Baremineralsin BarePro liquid meikkivoiteen kanssa joka on supervaikea muuten levittää!

  Ps. Tämä meikkivoide on paras niille jotka kaipaavat meikkivoiteelta peittoa ja kestävyyttä rasvoittuvalla iholla! Kymmeniä meikkivoiteita olen kokeillut ja tämä on ensimmäinen joka kestää aamusta iltaan ja jopa kesähelteet! Käytän myös esiintyessä (tanssi) meikkipohjana samoista syistä :)

  1. Kiitos, juuri semmoista meikkivoidetta olen kuumeisesti etsinyt ja varsinkin kohtuuhintaista. Kokeiluun lähtee :)

   1. Tuo meikkivoide on eka mitä oon käyttänyt 1,5vee eli kolmas pullo jo haettu :) käytän alla urban Decayn de-slick primeria ja oikeasti meikki pysyy koko päivän! Minkään muun tuotteen kanssa en ole saanut vastaavaa hyvää peittoa ja kestoa vaan aina meikki on ollut 2-4h jälkeen liejuinen. Ja tosiaan kaikkea kokeiltu meikkivoiteista/meikkipuutereista mineraalimeikkeihin, useita kymmeniä eri merkkejä.

   2. ja varsinkin kohtuuhintaista.

    BarePro-meikkivoide maksaa 48 euroa, mielestäni kuuluu jo vähän arvokkaampaan hintaluokkaan.

  2. Kiitän minäkin puolestani tästä vinkistä, aina on kiinnostavaa kuulla kokemuksia ja suosituksia hyvin kestävistä meikkivoiteista :)

   (Pirkan munasieniä en ole muuten vielä kokeillut :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *