Lavera Natural Liquid Foundation

Meikkivoidekokeilut jatkuvat, ja ensimmäisenä tämän vuoden puolella olen tutustunut Laveran uuteen meikkivoiteeseen.

Olen aiemmin kokeillut luonnonkosmetiikan meikkivoiteista Dr. Hauschkaa ja Laveran vanhoja meikkivoiteita, ja niiden perusteella osasin jo odottaa, että tämäkin on varmasti läpikuultava ja luonnollinen. Olen siinä käsityksessä, että useimmat luonnonkosmetiikan meikkivoiteista ovat peittokyvyltään varsin kevyitä, mutta joku lukija kommentoi, että Santella peittoa saisi enemmän. Kertokaa ihmeessä kokemuksianne, niin muut lukijat hyötyvät. :)

Lavera_meikkivoide

Laveran Natural Liquid Foundation on koostumukseltaan paksuhkon voidemaista, tulee mieleen vatkattu kerma. Kasvoille levittäessä koostumus kuitenkin sulaa ohueksi, ja jättää läpikuultavan, ihon sävyä kevyesti tasoittavan jäljen. Lopputulos on siis luonnollinen.

Mihin ihastuin tässä meikkivoiteessa, on sen kosteusvoidemainen tuntu. Sävyä tulee enemmän kuin sävyttävästä päivävoiteesta, mutta tunne on melkein yhtä kosteutettu. Incin kärjestä löytyykin oliiviöljyä, safflorinsiemenöljyä ja jojobaöljyä, sekä sheavoita, kookosöljyä ja kaakaovoita. Kuulostaa aika hoitavalta. :)

Olen nyt käyttänyt Laveran meikkivoidetta muutaman viikon, ja tässä muita havaintoja testiajalta:

 • En saanut tavallisella meikkivoidesiveltimellä yhtä hyvää tulosta kuin sienellä tai skunkki-siveltimellä.
 • Meikkivoide kuivuu aika nopeasti, eikä sitä voi työstää kovin kauaa. Jos päälle levittää lisää meikkivoidetta paremman peiton saadakseen, ei tulos ole kovin tasainen. Yksi kerros toimii parhaiten.
 • Kauneimman tuloksen saa ehdottomasti skunkilla (duo-fiber brush), jolloin jälki on ihanan kuulas ja pinta näyttä todella nätiltä.
 • Meikkipohja kestää erittäin hyvin kevyellä puuteroinnilla. Meikkivoide ei vajonnut yhdenkään testipäivän aikana huokosiin tai alkanut näyttää epäsiistiltä.
 • Iho tuntui hyvältä eivätkä kuivat kohdat korostuneet lainkaan tällä meikkivoiteella.
 • Sävy 01 Porcelain näyttää ensin kämmenselälle laitettuna hitusen liian kellertävältä omalle iholleni, mutta koska pigmenttiä on niin vähän, sävy sulautuu iholleni täydellisesti.

Lavera_meikkivoide_beforeafterIho ennen ja jälkeen Laveran meikkivoiteen.

Suosittelisin Laveraa henkilöille, jotka pitävät luonnollisesta tuloksesta, mutta kaipaavat kuitenkin enemmän peittävyyttä kuin mitä sävyttävä päivävoide voi antaa.

Ehdottomasti tykkäsin tästä uudistuneesta meikkivoiteesta enemmän, kuin Laveran vanhasta meikkivoiteesta.

Kommentit (33)
 1. Kuulostaa aika hyvältä. :)

 2. Hep, minä mainitsin Santesta, mutta kokeilin sitä ennen kuin sarja uusitui nykyisiin purkkeihin. Eli en osaa sanoa onko meikkivoiteen koostumusta päivitetty.
  Toinen, vielä paremmin peittävä ”luomumeikkivoide” löytyy Nveyltä, mutta siitä saa Suomessa maksaa maltaita. Se on koostumukseltaan tuollainen blascomainen:
  http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P209807

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *