Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lavera Natural Glow -look

Pitkästä aikaa esittelyssä kausilookki luonnonkosmetiikan puolelta – Laveran Natural Glow. Pyysin malliksi kaveriani Miaa, jonka luonnonkauniit kasvot ovat kuin luotu tähän meikkiin. Samalla sain tilaisuuden näyttää, miten korostaa meikillä kasvoja, jotka ovat jo valmiiksi niin freesit etteivät juuri ehostusta kaipaa.

Mia ja Natural Glow.

.

Mia on väritykseltään lämmin vaalea. Kulmakarvansa hän on kestovärjännyt, niihin en kajonnut muulla tuotteella kuin värittömällä kulmageelillä.

Mia on hyvä esimerkki henkilöstä, jonka kasvoja voimakas meikki ei todellakaan kaunista vaan päinvastoin luo tunkkaisen, kovan ilmeen ja sammuttaa ihon oman hehkun. Kun kasvot ovat valmiiksi näin tasaisen ja heleän väriset, silmät kirkkaat ja piirteet selkeät ja kauniit, kannattaa meikki pitää minimissä. Tai näin minä sen ainakin näen. ^_^

Mian Natural Glow -look luotiin seuraavilla Laveran tuotteilla:

 • Natural Liquid Foundation, sävy Porcelain
 • Soft Glowing Highlighter (limited edition)
 • Fine Loose Mineral Powder, sävy Transparent
 • Mineral Sun Glow Powder, sävy Sunlight
 • So Fresh Mineral Rouge -poskipuna, sävy Lovely Peach (limited edition)
 • Luomiväriduo #02 (ei enää valikoimassa)
 • Beautiful Mineral Eyeshadow, sävy Shiny Taupe (limited edition)
 • Soft Eyeliner, sävy Golden Brown (limited edition)
 • Double Black Mascara
 • Huulipuna sävy Coral Divine (limited edition)

Vihdoin saatiin Laverallekin persikkainen poskipuna! Vaikkakin Lovely Peach ilmestyy vain tässä kokoelmassa. Normaalivalikoimaan kuuluvat sävyt Rose Light ja Apricot Light tarjoavat harmillisesti aika suppean sävyskaalan.

Ja jos hetki sitten intoilin teille Jemma Kiddin voidemaisesta highlighterista, niin tässä olisi nyt sitten luonnonkosmetiikan versio samasta tuotteesta! ^_^ Laveran Soft Glowing Highlighter vain on koostumukseltaan hieman kovempi, ja sitä kannattaa lämmittää hetki sormien välissä ennen kasvoille levitystä. Hohto on kaunista ja Jemman tuotteen tavoin tarpeeksi hillittyä myös päiväkäyttöön.

Tämä highlighter maksaa muuten vain 9,90…!

Meikkivoiteen sävy Porcelain on hitusen lämpimämpi kuin Mian iho, mutta sen luoma lämpö sopi oikeastaan tosi hyvin Natural Glow -lookkiin. Tein Mialle myös toisen lookin jossa käytin Bare Mineralsin Fairly Light -meikkipohjaa, ja siitä syntyi aivan eri kokonaisfiilis. (Tämä look vilahtikin Estee Lauderin Peach Nuance -jutussa, yksityiskohtaisempi postaus luvassa joskus myöhemmin. :))

Kokoelman limited edition -luomiväri on nimeltään Shiny Taupe. Erinomainen neutraali perus-taupe. Varjostin sävyllä kevyesti Mian silmäluomien ulkonurkkaa.

Tykkään myös tosi paljon lookissa ilmestyneestä Golden Brown -kynästä, joka nimestään huolimatta ei ole erityisen kultainen vaan päinvastoin hyvinkin neutraali, ehkä ennemminkin jopa viileä keskiruskea. Olen alkanut tehdä sillä päivittäin yläluomen sisärajaukset nyt kun olen taas jumittanut näihin hyvin meikittömiin meikkeihin omalla nassulla…. :)

Coral Divine -puna on sekin ihanan luonnollinen. Sopi hyvin niin Mialle kuin minullekin.

.

Okei, ripset olisin voinut kyllä taivuttaa…! ^_^

Aina ei jaksa skarpata…. :)

Elovena-tyttönen.

Ah, miten mukavaa nähdä jutuissa välillä muita kasvoja kuin omansa…! ^_^

P.S. ”Mainostauko”: jutun kuvat on otettu Canonilta lainaksi saadulla EF 50mm F 1.4 USM-objektiivilla.

Kommentit (29)

 1. Maisa

  Satutko muistamaan, onko tässä meikissä käytetty highlighter sävyä Shining pearl vai Golden shine? :)

  https://www.ecco-verde.fi/lavera/soft-glowing-highlighter

  • Sanni

   Shining Pearl :) Se on vaalea/viileä, Golden Shine taas lämpimän kultainen.

   • Maisa

    Kiitos paljon vastauksesta! Todella kaunis sävy, joissakin swatcheissa netissä näyttää hurjan hileiselle, mutta näiden kuvien myötä uskallan tilata itsellenikin :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.