Karkkipäivä
Karkkipäivä

Lavera Majestic Violet

Violetti linja jatkuu, ja tänään esittelyssä kaunis sinivioletti sävy Majestic Violet Laveran uudistuneesta Trend Sensitiv -meikkisarjasta.

Lavera_MajesticViolet

Luomivärirasiassa on mukana hassun muotoinen applikaattori ja välikannen pohjassa on peili. Sävy on koostumukseltaan pehmeä ja tekee semimattaa jälkeä.

Tässä kolme meikkiä, joissa on käytetty Majestic Violetia.

MajesticViolet_Beige

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Wedge, sen päällä kevyesti L’oreal Platinum Beige, luomivaon sisäkaaressa kulmakarvan alapuolella MAC Copperplate, luomen ulkonurkassa Majestic Violet ja kulmaluulla platinanvaaleaa Diorin Secret Charm -paletista.

MajesticVioletParadiscoLotusland

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Paradisco, luomivaossa MAC Lotusland ja sen päällä liilaa IsaDoran Blooming Spring -paletista ja luomen ulkonurkassa Majestic Violet. Kulmaluulla Revlon Frosty White.

MajesticViolet_Taxi2

Luomen sisäpuolikkaalla Mad Minerals Taxi, ulkopuolikkaalla Majestic Violet ja rajaus Wet’nWild Liquid Eyeliner Turquoise. Kulmaluulla MAC Shroom.

MajesticViolet_beige2

Sama kuin ylin kuva.

Sinivioletit

Omistamieni siniviolettien vertailua. Majestic Violet muistuttaa kovasti tykkäilemääni MACin Parfait Amouria sillä erolla, että Majestic on mattaisempi ja pigmenttisempi.

MajesticViolet_Taxi

Keltavihreävioletti look.

MajesticViolet_Taxi_face

Poskilla Yves Rocherin Pehmeä Roosa, huulilla Dr. Hauschkan Antique Rose.

MajesticViolet_Beige_face2

Poskilla muistaakseni Rimmelin Santa Rose ja huulilla Dior Addict Shine sävy Sensation Coral.

MajesticVioletParadiscoLotusland2

Tämä meikki oli muuten toisinto tästä meikistä, jonka sävyistä tykkään kovasti. Alan jo ideoiden puutteessa käyttää omaa blogiani inspiraationa. ^_^

Kommentit (15)

 1. Heli

  Ihana violetin sävy ja ihania meikkejä! Vaikka taisin viime kommentissa mutista jotain violetin sävymaailman syksyisyydestä, niin näissä meikeissä on totisesti kevättä rinnassa. Inspiroiduin suuresti :)

 2. jaa-a

  Nämä postaukset alkaa olla jo aikamoista toistoa. Tuntuu, että sulta on aiheet loppu?

  • Sanni

   Aiheita riittäisi vaikka useampaan blogiin, mutta meikki-inspiraatiota mulla ei tosiaan ole pahemmin ollut kohta vuoteen. :) Esittelen silti mielelläni kauniita sävyjä.

 3. milipili

  Onpas nätti sävy! Ylin on suosikki, ihanan intensiivinen pläjäys =)

 4. Anna Gramm

  Tuosta luomivärinapin pakkausratkaisusta tuli kyllä ensimmäisenä mieleen, että miksi ihmeessä luonnonkosmetiikkamerkki tunkee noin paljon ylimääräistä yhteen luomarinappiin? Yleensähän luonnonkosmetiikkamerkit yrittävät ajaa ekologisten arvojen asiaa, tuossa se ei kyllä toteudu kun yhdelle napille on pitänyt ängetä oma peili ja kaikkea. ;) Kaunis sävy tuo on kyllä.

  • Sanni

   Vähän samoilla linjoilla olen…. Peili ei ole lainkaan tarpeellinen lisä hylsyyn, ei kukaan meikkaa noin pienellä peilillä. ^_^

 5. syysviiru

  Nätti yhdistelmä Paradiscon kanssa :)

 6. Nimetön

  rakastuin tohon keltavihreeviolettiin kevätmeikkiin<3

 7. Nunanna

  Mullakin oli tänään Paradiscoa ja violettia. Ne sopi yllättävän hyvin yhteen :) Sun meikki on kyllä miljoona kertaa parempi, kun mun…

 8. Charming Nails

  Kyllä sulla inspiraatiota on, et muuten taiteilisi meille näin ihania meikkejä! Kiitokset näistä, eilinenkin oli upea!
  Odottelen jo vähän Naked kuviasi ;)

  • Sanni

   Kiitos CN! Niin, jos mä edes saan sitä Nakedia. :( Alkaa vaikuttaa siltä, ettei HQHairilla ole toimittaa niitä paletteja. *huokaus*

   • Myy

    Mä olen miettinyt ihan samaa! Sain vaan jonkun todella sekavan meilin, josta en ymmärtänyt saanko palettini vai en. Tuotetta kuitenkin oli (muka) varastossa sillon, kun tein tilauksen. :/

 9. sanni

  Moikka! En tiiä osaisitko auttaa, mutta mulla oli semmonen ongelma ku vanhentuneet kosmetiikka tuotteet. =D Mihin pitäis laittaa vanhentuneet (rikkimenneet ja käyttämättömät) meikkivoiteet, muotovaahdot, rasvat ym.? Oisko sulla jonkunlainen käsitys? Normi roskiin, kaatopaikalle tuntuu niin karskilta heittää. Vai onko se sit ainoa vaihtoehto? =D

 10. Dashanti

  Keltavihreävioletti look on ehkä vähän liikaa mun makuun mutta toi oranssi liila on kiva ja oikeastaan sellanen jota itsekin käytän melko usein :)

  http://dashantilife.blogspot.com/

 11. Milla

  Ei voi muuta sanoa, kuin että on se jännää miten silmämeikin väri voikin vaikuttaa silmien väriin. :) Upeita silmiä ja meikkejä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.