Lavera Majestic Violet

Violetti linja jatkuu, ja tänään esittelyssä kaunis sinivioletti sävy Majestic Violet Laveran uudistuneesta Trend Sensitiv -meikkisarjasta.

Lavera_MajesticViolet

Luomivärirasiassa on mukana hassun muotoinen applikaattori ja välikannen pohjassa on peili. Sävy on koostumukseltaan pehmeä ja tekee semimattaa jälkeä.

Tässä kolme meikkiä, joissa on käytetty Majestic Violetia.

MajesticViolet_Beige

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Wedge, sen päällä kevyesti L’oreal Platinum Beige, luomivaon sisäkaaressa kulmakarvan alapuolella MAC Copperplate, luomen ulkonurkassa Majestic Violet ja kulmaluulla platinanvaaleaa Diorin Secret Charm -paletista.

MajesticVioletParadiscoLotusland

Luomen sisäpuolikkaalla MAC Paradisco, luomivaossa MAC Lotusland ja sen päällä liilaa IsaDoran Blooming Spring -paletista ja luomen ulkonurkassa Majestic Violet. Kulmaluulla Revlon Frosty White.

MajesticViolet_Taxi2

Luomen sisäpuolikkaalla Mad Minerals Taxi, ulkopuolikkaalla Majestic Violet ja rajaus Wet’nWild Liquid Eyeliner Turquoise. Kulmaluulla MAC Shroom.

MajesticViolet_beige2

Sama kuin ylin kuva.

Sinivioletit

Omistamieni siniviolettien vertailua. Majestic Violet muistuttaa kovasti tykkäilemääni MACin Parfait Amouria sillä erolla, että Majestic on mattaisempi ja pigmenttisempi.

MajesticViolet_Taxi

Keltavihreävioletti look.

MajesticViolet_Taxi_face

Poskilla Yves Rocherin Pehmeä Roosa, huulilla Dr. Hauschkan Antique Rose.

MajesticViolet_Beige_face2

Poskilla muistaakseni Rimmelin Santa Rose ja huulilla Dior Addict Shine sävy Sensation Coral.

MajesticVioletParadiscoLotusland2

Tämä meikki oli muuten toisinto tästä meikistä, jonka sävyistä tykkään kovasti. Alan jo ideoiden puutteessa käyttää omaa blogiani inspiraationa. ^_^

Kommentit (15)
  1. Ihana violetin sävy ja ihania meikkejä! Vaikka taisin viime kommentissa mutista jotain violetin sävymaailman syksyisyydestä, niin näissä meikeissä on totisesti kevättä rinnassa. Inspiroiduin suuresti :)

  2. Nämä postaukset alkaa olla jo aikamoista toistoa. Tuntuu, että sulta on aiheet loppu?

    1. Aiheita riittäisi vaikka useampaan blogiin, mutta meikki-inspiraatiota mulla ei tosiaan ole pahemmin ollut kohta vuoteen. :) Esittelen silti mielelläni kauniita sävyjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *